Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Playstation Portable 2 – víziók, újra

[A http://playstationlive.hu/note/394]Tavaly[/A] jót dumáltunk az aktuális PSP2 mendemondákról, melyeket ezúttal az IGN vett elő újra.Az IGN több, [U]szerintük megbízható[/U], de meg nem nevezett hírforrásra hivatkozva állítja, hogy Sony-országban jelenleg épp intenzíven napirenden van az új hordozható masina kérdésköre.A hírek szélesvásznú, érintőképernyős navigációról (is) beszélnek – mint az iPhone-nál -, valamint napvilágot látott egy [U]állítólag hivatalosnak mondott[/U] Sony kérdőív is, amely a PSP2 leendő, lehetséges funkcióinak fontossági sorrendjéről kérdezi kitöltőjét, 1-5-ös értékelési rendszerben.Ezek – csak nagy vonalakban lefordítva – a következők:*combosabb akksi*érintőképernyő*PS3 file-megosztó funkció*digitális olvasnivaló/képregény letölthetősége*online játékpartner keresés*netes közösségi kapcsolattartás*BlueTooth kapcsolat*billentyűzet a webes kommunikációhoz*gyorsabb töltési idő*képernyőméretA Sony még nem kommentálta a híreszteléseket.[B]*UPDATE*[/B]Az [A http://www.mcvuk.com/news/33063/PSP-2-rumours-are-nonsense]MCV[/A] szerint végül a Sony-hoz is eljutott az IGN “megbízható” forrásból származó pletykája – viszont ők másképp gondolják. Ismét némi fordítás, egy olyan (meg nem nevezett) Sony-közeli forrásnak tulajdonított véleményből, amit az MCV [U]megbízhatónak tart[/U].(Azért remélem figyelitek. Alakul.)”Az addig oké, hogy az év játékhírekben szegény időszakát éljük, de ez, hogy általunk eddig megbízható forrásnak hitt weboldalak sztorikat költenek a PSP2-ről, amivel oda-vissza átszelik a planétát, időnek és térnek fittyet hányva, bébi-orrszarvúk tülkölésétől kísérve, nagyon necces.Remélhetőleg azért a finom szarkazmus mögül kikandikál a lényeg: mennyire a pénzre utazik az IGN. A spekulációt nem kívánjuk kommentálni, de egyértelmű, hogy valótlanság.”(Azt mondom, az a PR csapat – ha valóban volt -, aki ezt a választ szerezte, Kaz Hirainak is kéne, hogy dolgozzon.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kékfog az naon kéne bele 😀

 2. Nagyon király lenne a psp2.

 3. huuuu . hallottatok jon a pspds3 ,ez a gep mit tudjon ???- KERDOIV AZ IGN OLDALAN

 4. Off.:LoL Avatarháború XD

 5. “Ha olyan lesz, mint a “”tavalyi”” kép akkor én kapásból megveszem…”

 6. Szerintem a SONYnak nincs hosszútávú terve a PSPvel. Egyre jobban kételkedek benne hogy egyáltalán lesz ilyen. Egyenlőre nekem az is elég lenne ha végre kijönne a GT,amit évek óta igérgetnek,elvileg 09 vége volt az 1000redik megjelenési dátum,de ezt sem tudják tartani me ps3ra fejlesztenek szal nagy valószinüséggel 2010ben jön. HA jön :S

 7. Valami ilyesmit kellene alkotniuk billentyűzettel megspékelve. :)http://www.instablogsimages.com/images/2008/02/28/psp2a_1333.jpg

 8. én még találtam hozzá képeket is:D

 9. a +1 analog kar az tényleg jó ötlet lenne, mert akkor lehetne rajta olyasmi játékokat is játszani mint pl a skate..:D

  • Meg Gran Turismo!Lehet nagyobb a képernyő, bár nekem a mostani méret is megfelelő.Az érintő képernyőnek miért ne lehetne értelme?Nagyon innovatív dolgok válnának lehetővé ezáltal.Szerintem legalábbis.

 10. Érintőképernyőnek valljuk be semmi értelme annak ellenére, hogy jópofa.Szvsz aminek van értelme a listából:-Combosabb akksi-bluetooth-Billentyűzet-gyorsabb töltési idő-képernyőméretAmi még esetleg jó, az a ps3 féle filemegosztás lehetősége.De a leglényegesebbek a JÁTÉKOK! 😀

 11. Legyen rajta +1 analóg kar nekem az a lényeg.Jobb felbontás és érintőképernyő jöhet.

 12. Nem lesz itt PSP 2 ebben a gazdasági helyzetben, mikor a PSP termeli a pénzt, ergo nem buknak gépenként mint a PS3 esetében. Inkább szofvert kellene rá fejleszteni, mert az egyszerűen nincs rá normális ütemben az utóbbi fél évben.

 13. “””and how it allows you to teleport across the globe, travel through time, and will be powered by the horns of baby rhinoceroses. “”Helyesen nagyjából így hangzik: “”és hogyan lehet majd vele teleportálni a földön, utazni az időben, valamint hogy bébirinocéroszok szarva által lesz hajtva””Ha már lefordítotok egy idegen nyelvű hírt, akkor csináljátok rendesen.””bébi-orrszarvúk tülkölésétől kísérve”” lol”

  • “Szerintem meg máshogy helyes. A “”horn”” szó jelentéséről e szövegkörnyezetben, és a “”hogyan magyarosítsunk egy angol szöveget helyesen”” kérdéskörről inkább ne nyissunk vitát.”

   • Engem érdekelne egy kis angolóra, mert ezt a tülkölés dolgot én se vágom.

    • Nehezen fordithato az eredeti szoveg.Dudalas, egyebkent. Csak az milyenma’.Bloff.

    • Kyo, ha a te nyelvtanérzékenységednek jobban esik az olyan fordítás, ami egy magyartalan szenvedő szerkezettel van megfogalmazva, ráadásul a szöveg mondanivalóját tekintve értelmetlen, plusz emellé még az ég világon semmit sem hoz át az eredeti angol szöveg maximálisan megalázóan megfogalmazott hangulatából, akkor használd azt a verziót. Legalább volt választási lehetőséged.

     • Egyrészt ez csak egy szimpla kérdés volt, én se mondhatom el hogy az összes angol szófordulatot ismerem, ahogy sztem kevés ember itthon. Másrészt lett volna értelme, méghozzá a combosabb akksit illetően.

     • Ha a hír maga kamu, sőt szánalmas találgatás, akkor a combosabb akksiról szóló kérdőív is az. Erről még nincsa adat. Sőt, lehet a kérdőívet is az IGN csinálta, nem tudom.

 14. Szvsz egy ilyen válasznak az az oka, hogy igenis lesz PSP2, hamarosan, csak ők akarnak nagyot durrantani, hogy hoppá mégiscsak lesz:)

  • szerintem meg kacsa az egész, hány hónapos az ús 3000-s psp? mennyi játék van rá? nem hiszem hogy az egészet dobnák a kukába (még egy párévig biztos nem) persze, lesznek majd érintőképernyős kézikonzolok, kell a tervezés előtt piacfelmérés, tesztírás… de ennyi erővel most mesélhetnének a ps4ről is a neten, mert 8-10-12 év múlva majd az is biztos lesz 🙂

 15. …háp-háp…

 16. Visszafelé kompatibilitás? Optikai meghajtó tuti nem lesz benne! Marad a szoftveres emu, vagy a PSP CPU/GPU páros integrálása az új hardverbe és a letölthető PSP/PSone játékok (esetleg PS2).

 17. Egyre kevésbé szeretnék PSP-t. Leginkább, mert kevés olyan játék van ami engem érdekel, azonkívül az analóg kar nagyon kényelmetlen helyen van.Az én szemszögemből ezen a két dolgon kéne leginkább változtatni.

 18. A psp2 akkor lenne sikeres, ha ugyanzt tudná mint a mostani csak fele annyi léért. Fejleszteni minek, ez is sokat tud a ds-hez képest azt mekkora a különbség az eladásokban. Itt mással van a gond.

 19. majd én megmondom mit tegyenek bele- aksi ami legalább egy játék végigjátszást kibír (röhej, hogy 3-4 óránként tölteni kell)- kényelmesebb fogófelület (mondjuk ne teljesen sík legyen a háta)- PS3-mal teljekörű kapcsolat, fáljmegosztás (remote play funkción túl), egyes PS3 játékok használhatják kontrollerként- alapból legalább 10/20 gb memória- minden formátum támogatása, minden sony lejátszóval való kompatibilitás- és természetesen sokkal erősebb hardverkép méret sztem jó így

  • A duci gép kialakítása ilyen volt (nem volt sima a hátulja)Az új Resistance játéknál éppenséggel kontrollerként is tud működni a gép.Egyes Sony hifikhez hozzácsatolva a gépet felismeri és plusz dolgokat hoz elő.

 20. Nem tudom, még mindíg nem vettem PSP-t sem, pedig rajta van a listámon. Az itt szereplő fícsörök viszont nem igazán dobtak fel.Egy kézikonzoltól nem várok ilyeneket, nekem a PSP szintje ebben a műfajban tökéletesen elég, mint ahogy egyeseknek a DS az Isten.

 21. “””Nyilvánvaló, hogy ez az év egy csendes része, így hát egyes oldalak, akiket korábban megbízhatónak hittünk híreket találnak ki a PSP2-ről, arról, hogy miként enged majd téged teleportálni a földön, és utazni az időben, valamint hogy bébiorrszarvúk szarva által lesz hajtva. […] Remélhetőleg érződik a szarkazmus, ami azt mutatja, hogy mennyire megbízható is az IGN. Nem is kell mondani, nem kommentálunk pletykákat és spekulációkat, de ez nonszensz.””Egy Sony-hoz közeli forrás de nem hivatalos!Nekem tetszik!!! xD”

 22. pdf/txt/stb nézegetőt megoldhatnák a psp-n is, természetesen magyar karakterek támogatásával.az erősebb aksi oké, de több energiát kéne fordítaniuk a masszív játékáradatra.

 23. Nem kell a PsP2! Inkább őrizzék meg a mostani 2004-es és 3004-es szériák feltörhetetlenségét. És így akkor lesz megint sok jó játék a gépre.

 24. Az érintőképernyőért az Apple perelni fog 🙂

 25. Alig néhány hónapja jött csak ki a PSP 3000, ezért gondolom még 1-2 évig nem lesz ebből semmi konkrét…

 26. Nem kell PSP2!!!

 27. Természetesen a techradar szerint a Sony képviselője nekik ma délután azonnal megcáfolta a híreket… Az IGN meg állítja biztos forrásokta hivatkozva, hogy a nextgen handheld már a horizonton van.Azt hiszem a hivatalos bejelentésig senki sem lehet semmiben biztos. Viszont tuti, hogy lesz és talán végre jobban összeforr a PS3-all mint a Sony jelenlegi hordozható konzolja.

 28. *combosabb akksi: 1/5*érintőképernyő: 3/5*PS3 file-megosztó funkció: 1/5*digitális olvasnivaló/képregény letölthetősége: 4/5*online játékpartner keresés: 2/5*netes közösségi kapcsolattartás: 1/5*BlueTooth kapcsolat: 2/5*billentyűzet a webes kommunikációhoz: 1/5*gyorsabb töltési idő: 1/5*képernyőméret: 3/5Csinálhatják az új gépet. 😛 De visszafelé kompatíbilis legyen ám!

 29. oh banyek menjenek a csába. hogy ezt nem tudják egy gépbe belenyomni. aztán megveszi az ember az extrásabb psp2-t és jön egy psp3 ami még okésabb lesz.nah ne szórakozzanak most már. :Dszeretem a sonyt, de nagy ribanc tud ám lenni ha akar. persze továbbra is szeretem. xD:)

 30. Ebook/ecomic letöltés fasza lenne érintőképernyővel párosítva! Plusz kis mozgásérzékelés esetleg, mint iPhone-nál.