Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation Portable 2 – 3D nélkül?

Bár volt erről korábban több vad pletyka is, sőt, a Playstation 3-as 3D játékok nem régi felbukkanásakor források már nagyon magabiztosan beszéltek erről az opcióról, de úgy tűnik, a Sony nem tervezi 3D-re a PSP2-t.Scott Rohde, a Sony WWS munkatársa az IndustryGamers magazinnak adott interjút az E3 2010 alatt, melyben elmondta, cégénél szó sincs handheld 3D-s megjelenítésről – de még a PSP2-ről se’ nagyon. “Erről nem lesz egyhamar bejelentésünk” – jelentette ki határozottan.E hírhez kapcsolható, hogy Kaz Hirai Sony nagyfőnök például egyáltalán nincs elájulva az idei E3 igen hangos bejelentésének számító Nintendo 3DS képességeitől. Hirai szerint a szemüveg nélkül élvezhető térhatású látványt kínáló kézi konzol “nem elég precíz”.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem lepődnék meg ha aztán mégis csak 3D-s megjelenítést használna a PSP2, de hogy brutálisan erős lesz az új gép az szinte biztosra vehető.

 2. “ehem.. lehagytam par “”P”” betut a @icsaba.. szoval ha nem PSP-2 akkor talan a PSP-3 majd hozza a 3D-t.amugy en mar annak is orulnek ha vegre olyan PSP jonne amivelatomvillanasos napsutesben is latni lehet mi van a kepernyon, mert sajna meg a lite fenyereje sem kepes rendes jatekelmeny nyujtani nyaron a szabadban ha ugy rendesen sut a nap (“

 3. “egyenlore nem szoltak semmit a psp2-rol, szoval ezen kar is vitatkozni, amugy meg ha nem latom nem itelkezek, mert lehet hogy most hulyesegnek tunik a 3d egy handheldbe, de ha megis sikerul egy “”preciz”” megoldast talalni szemuveg nelkul az nagyon kiraly lenne!! es lesz is.. ez a jovo, nem allithatjuk meg se mi se Hirai. szerintem lesz a sonytol olyan handheld ami 3d-s megjelenitast tesz lehetove, ha nem a ps2 akkor a ps3.. vagy mas…”

 4. ez a N3DS nem nagy eresztés, ha jol láttam csak mélység van benne ,azt a wipeout 3D-t megnézném ,motorstormot már láttam ez a fajta 3d megjelenités jobb

 5. Inkább ne is legyen benne, mint hogy csak szemből és bizonyos távból lehessen nézni.

 6. nem is értem miért néztem bele ebbe a hírbe, nincs is PSP-ém

 7. Szerintem még itt nem írta senki, de a 3DS-ben 3d-s kamera is lesz, amivel 3d-ben lehet videót/fényképet készíteni. Ez komoly, mielőtt valaki azt hinné, hogy ez valami vicc.

 8. egyébként ezt nem sértésnek szánom de sasukeskapa a KIRÁLY-on kívűl mást nem tud írni? legalább is én még nem nagyon láttam olyan hsz-t amibe ne lett volna benne :]

 9. Savanyú a szőlő… amúgy sem lenne értelme mostanában PSP2-őt piacra dobni, főleg nem 3D nélkül. Valamit ki kell találnia majd a Sony-nak ahhoz, hogy ne jussanak majd handheld fronton a GameGear sorsára.

 10. Én nem tudom, milyen lesz a 3DS, de a Wipeout HD 3D után van elképzelésem, mennyit tud a háromdé jelenleg.

 11. Én inkább a jó öreg UMD meghajtó miatt aggódom. Jó dolog az online letöltés, de hadd döntsem el én, hogy letöltöm, vagy inkább megveszem. (Inkább a második)

 12. Felesleges a 3d kézi konzolra. Én jól megvagyok a jó öreg PSPvel.

  • ezeket nem bírom ki : ha te jól megvagy a PSP vel akkor már felesleges is a 3D 🙂 sokan megvoltak a klasszik , örökzöld junosztyal sokan mégis inkább Led tévét vesznek 😀 ez ilyen.

 13. “””Nem elég precíz””… Hmmm… akkor tessék csinálni neki méltó versenytársat, Hirai bácsi!”

 14. A sima PSP a király!!!!

 15. úgy hallottam, hogy nem szabad mozgatni a 3DS-t mert akkor szétesik a 3D-s kép

 16. “Vajon a “”nem elég precíz”” alatt mit ért Hirai??? Pl. az analóg kar úgy tűnik precíz lesz végre egy handheld-en….”

 17. A 3DS-hez nem kell szemüveg. Csak simán nézed a képernyőt, és úgy 3d-s az élmény.

 18. Jobb is, legalább elérhetőbb áron lesz és nem kell hozzá szemüveget sem venni.

 19. Már többször ki lett emelve, hogy a SONY az Iphone-t akarja legyűrni. A Nintendo meg a 3DS-el konkrétan a farkára húzta az egész videjáték piacot. Sok helyen vannak fent videók, ahol a világ legnagyobb játékfejlesztői méltatják a 3DS képességeit. Én hiszek nekik, mert elég csak MGS vagy Resi-t megnézni erre a gépre. Hordozható kategóriába úgy néz ki, hogy a Nintendo a király. Itt az irodába meg billeg az asztal, végre tudom, hogy mire is lehetne használni az Ipad-et. Mindenki ájuldozik tőle, de milyen játékok vannak rá könyörgöm…

  • “Jahh itt is van egy Ipad, az egyik srác nálunk konkrétan rá van gyógyulva én meg nem tudom elhinni , hogy a “”minis”” eket nem meghaladó játékokkal hogy lehet ekkora siker… Az első 3 percben csoda azóta számomra annyit tud, hogy jól néz ki, mármint maga az Ipad.”

 20. Ekkora képernyőn mint ami van a 3DS-nek felesleges a 3D.. semmit sem ér.

  • Azert elobb ki kene probalni.

  • “: ) “”nem szabad sírni, ha fáj…”””

   • “Na látom megjött a helyi nintendo majom fan. Üdvözöllek körünkben. Trollkodd ki magad és húzzál. Nem kell megvédened a kis szeretett márkádat,ezt megteszi majd a nintendo,nyugi. Nekem egyszerűen a kis képernyővel van a bajom,pont ezért nincs PSP-m se. Nem a 3DS-t fikáztam hanem úgy átlagban a kis kijelzőket. Telefonban is 4″”-nál kezdődik a kijelző szvsz,alatta nálam nincs értelme.”

    • “Szar lehetett neked eddig, mig a mobilok nem érték el a 4″”. Addig nem is volt telefonod?Nem kötözködésként de azért ez vicces volt egy kicsit…”

    • “Telonal joo a 4″” akkor a psp-nel a 4,3″” miert nem?”

     • Felbontása miatt. A 480×272 nagyon gyenge szvsz a psp-nél.

     • akkora kijelzőre elég az.

     • “Gondolod? A jelenlegi HTC telcsimnek is 4.3″”-as kijelzője van és 480×800-as a felbontása. Namost ezek után kicsit foghíjas látvány a PSP képe :)”

     • Nem minden játék legfontosabb eleme a felbontás (aki igazi gémer az tudja), a telefonnal eredetileg meg telefonálni szoktak, és azt nagy kijelző nélkül is lehet.

     • Ez így van és én tudom is. De először próbáld ki amit írtam… nézegess pár percen keresztül egy ilyen felbontású kijelzőt mint ami a telefonomon van és utána hirtelen válts PSP-re. Rájössz miről beszélek…

     • Akkor téged biztos nagyon zavar a ps3-on előforduló sub Hd felbontás, és az Xboxhoz képest is gyakran alacsonyabb felbontás is. Ugye? Vagy ott nem? De akkor ott miért nem? Legyél következetesebb.

     • Képzeld gyogyó igen zavar. Mielőtt kötöszködsz próbálj meg beszerezni egy normálisabb telefont és utána nézd meg a psp-t kijelzőjét… látszik fingod sincs róla milyen egy jobb felbontású kijelző ha nem értesz egyet velem,vagy szimplán csak 6-os szemüveg kellene neked…

     • Az i8910 hd az neked elég jó? Fogalmam sincs milyen felbontásban írja ki azt hogy kovács akárki 06xxxx, de biztos nem olyan izgalmas és szórakoztató meg látványos mint psp-n a metal gegar, vagy majd a gow alacsonyabb felbontásban. De ez csak egy gyogyó véleménye, biztos neked van igazad.

     • “Egyáltalán nem jó mert ha annyi eszed lenne hogy legalább a specifikációit megnéznéd rájönnél hogy alig jobb a felbontása a PSP-nél a telefonodnak ráadásul kissebb is a kijelzője jóval mivel csak 3.7″”-os.Tehát még mindig ott tartunk hogy odáig nem jutottál el hogy megértsd miről beszélek.”

     • Mit lehet azon megérteni, hogy van egy nagyobb felbontású telefonod mint a psp kijelzőjének. Ami valószínűleg játékra nem annyira alkalmas mint a psp (két játékot is megemlítettem alább ami biztos hogy nincs és nem is lesz a telefonodon). Viszont cserébe jobb felbontásban látsz neveket és számokat, esetleg fényképeket. Hogy sikerült kapcsolatot találnod a két dolog közt azt nem tudom, de úgy látom másnak sem sikerült rájönni-e. Ha minden igaz szeretnél 3D tévét, de annak alacsonyabb a felbontása úgy hírlik, akkor most hogy oldod fel magadban az ellentmondást azt nem tudom, de már nem fogom venni a fáradságot hogy reagáljak rá ha esetleg megosztanád velünk.

     • Kérlek reagálj rá, mert megesz a fene, hogy tudjam mi lesz a szappanopera vége.

     • “Melyikre szeretnéd, túl sok fronton kezdtem “”háborúba””.”

     • Brühühü. Ne sírj feleslegesen.

 21. Nekem sem hiányzik….

 22. Én boldog lennék egy jelenlegi PSP-vel is, főleg majd a új Kratos megjelenésekor… :'(Amúgy várjon (még) a Sony a PSP 2-vel, és inkább a PS3-ra koncentráljon !

 23. Jaj, remélem tudják majd mit akarnak! Jelenleg imádom a PSP-m és örülök, hogy még sokáig jön rá sok okosság. De remélem a PSP2 nem lesz kapufa, mint a Go!!

 24. Nincs elájulva. Menő. Akkor talán a mellébeszélésektől kellett volna elájulni vagy miaf@sz?:D Szerintem menő, hogy ennyit kitudtak hozni a 3DSből és az esetleges PSP2nek nagyon fel kell kötnie a gatyáját, hogy versenyképes legyen vele.

  • Maradjunk annyiban,hogy semmit sem tudunk a psp2 képességeiről.Egyenlőre mindenki el van ájulva a 3DS-től,és ez jól is van így de arról ,hogy kinek mit kell felkötnie még korai beszélni.

   • “Hát ha még tervbe sincs véve az ottani bejelentés akkor nem tudom mire fel mondja, hogy “”nincs elájulva””. Ehhez ért mindegyik cég, egymást ócsárolni 😀 De ha benne lesz a PSP2ben a 3D akkor azért megkérdezném Kaz Hirait, hogy az elég precíz-e xDDD”

 25. Én szerintem egy óra után ki fogom kapcsolni, de nem is azért kell a gép.

 26. Nofene akkor most mégsem menő a 3D?Vagy 500,000 Ft-os Tv és 20e Ft-os szemcsi nélkül nem az igazi?

  • Bolhafasznyi képernyőn semmit sem ér az egész.

   • Honnan is tudod ezt ilyen biztosan?

    • Láttad az Avatart 3D-ben?Na kicsinyítsd a vásznat a térhatással együtt a DS képernyőjéig.Megvan? Tessék.Egyébként kétlem hogy kint voltál az expón és élőben láttad volna eme csúcstechnológiát,szóval hogyan is bizonyíthatnád az ellenkezőjét? Hm?Egyetlen dolog ami biztos(maga Reggie mondta)hogy a 3DS káros a gyerekek egészségére.BUMM remek reklám…

     • Majd meglátjuk, de elhiheted, hogy a 3D az utolsó szempont ami vonz engem a 3DS-ben.Az a gép egy szerezd be azonnal felhozatallal rendelkezik, ennyi és nem több.

     • Ezt nem is vitattam!

     • ez egy elég hülye példa volt, alapvetően más technológia a kettő

     • nem fogod tudni megmagyarázni neki Kobe : )neki a 3D = IMAX = Avatár súlyos pénzt tólnék be rá, hogy nem az Arénában látta : )

     • Örülnék ha visszavennél az arcodból.Kobe nagymester! Képzeld tisztában vagyok vele,hogy más a két technológia.Gondolkodtam is rajta,hogy odaírom az első hsz végére de úgy voltam vele vagytok annyira intelligensek,hogy érteni fogjátok.Teljesen mindegy lett volna milyen példát írok,ha kötekedni akarsz úgyis találsz rajtam fogást…

     • én meg gondolkodtam, hogy odaírjam-e, hogy más technológia, mert nem azon van a lényegAvatarhoz hasonlítani, és abból kiindulni, hogy ez mennyivel kisebb, ezt tartom hülyeségnek

   • mindig sajnálom mikor a a Nintendo KF részlege elfelejt megkérdezni téged : ) – nem is fog működni , ez már biztos ….- tuti bukás ez is fix…

  • Hát nem egy utolsó szempont.

 27. Egyelőre én sem érzem szükségesnek handheld konzolra a 3D támogatást. Persze ha lesz lehetőségem majd kipróbálni a 3DS-t lehet, hogy megváltozik az álláspontom.

  • sztem pont hogy handheldre több értelme van a 3d-nek, én a nagy tévén inkább a HD felbontást várom el, vagy nem?

 28. ez azért fura…vagy csak altatnak

 29. kell a ráknak 3d csak agyrákot kapsz tőle úgy leterheli az agyadat

 30. persze hogy nincs tervbe a 3D.Mert hordozható gépbe hülyeség,