Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Plus – reklámok a szolgáltatásról

A Sony Interactive Entertainment Europe pár új reklámban mutatja be [b]PlayStation Plus[/b] előfizetését játékosokon keresztül, akik az élményről – és főként az [i]online[/i] elemekről – beszélnek, visszatekintve a kezdetekre is.[youtube]j90vA2lcw6U[/youtube][youtube]dfvNi6Pujhw[/youtube][youtube]lOBtP6zKNCI[/youtube][youtube]BgJO5JkeYUs[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én kedvelem a pspluszt . Igaz , hogy rengeteg olyan játékot is kap az ember amire úgy véli , hogy nincs szüksége . De rengeteg olyan indi álltalam elsőre sz*rnak titulált játékról derült ki , hogy igenis jó és rengeteg időt eltöltöttem velük . Arról meg nem is beszélve , hogy amiket veszek mind 18+ játékok , igy ha ismerősök jönnek a gyerkőcökkel nem volna mit bekapcsolni nekik . De így csak lekapok valamit a pluszos játékok közzül .

 2. Az egész ps online szekció 1 forintot sem ér. Mive kötelező ezért veszem, de a .ar játékokkal nem is foglalkozom. Multi miatt lesz hosszabítás, de anélkül max ingyen….

 3. kinek ez a véleménye kinek az. nekem nagyon is megéri a plus, rengeteg játék amit adtak nagyon bejött/bejön és tolom is velük. most pl. a path of destinies számomra egy olyan progi amit amúgy is megvettem volna, de így most nem kell 😀

 4. Pont azért lesz ordas bukta mert a koncepció azon túl hogy véres meg Jason…Meg sem közelíti a cím hangulatát semmilyen téren.

 5. A péntek 13 játék ordító bukás lesz. Eleve halott a koncepció…

 6. Ha kijön a Péntek 13 játék, meg következő év végén a Star Wars Battlefront II, akkor majd újra veszek. Addig még nagyon képlékeny a dolog.

 7. hát részemről ha lejár a psplusom akkor nem fogom meghosszabítani…. egyedül még több leárazasra volt jó idén, de indie játékok nekem nem kellenek

 8. Pár éve amikor végig kb 4-5 hónapos játékokat dobtak akkor is majdnem ugyan ez a sírás ment, pedig kurva jo játékokat adtak ps3-ra… ha úgyis megy a rinya minek adjanak jobb címeket ?

 9. Mentoloshypo-t miért nem hívták el?

 10. Bocs,kicsit félreérthető ahogy írtam, a plustól függetlenül kb napiszinten megy a ps most épp a final fantasy-val,és boldog vagyok vele,csak ez az egy böki a csőröm és kijön minden egyes alkalommal amikor meglátom hogy a Sony-ék éltetik a szolgáltatást, mert engem bosszant. És elég szomorú hogy nem reagáltak semmit arra sem hogy a decemberi plus kínálatot bemutató kis youtube videójukat hatalmasan döntő többség negatívan értékelte, a fórumjaikat ellepték a plus-al kapcsolatos negatív vásárlókés mégis némán érdektelenül ülnek a babérjaikon és maximum a fórumokat pucolgatják.

  • Mondjuk azzal egyet értek, hogy karácsonyra a sok akciójuk mellett, dobhattak volna hardverenként legalább 1 komolyabb címet.

 11. Ott nincs Uc4, Horizon, Tlou, minden szarabbul fut és amúgy is az MS-t nem tömném pénzzel mert az egész konzolipart szétverik lassan.Ha neked az írásból ez jött le,sajnálom. Az alján írtam is hogy ez az egy ami böki a csőröm a Sony gépen – és joggal.

 12. Hát ha most őszinte akarok lenni, nekem tetszett a decemberi kínálat. Én elvoltam az egyik címmel legalább 15 órát biztosan és azt élveztem is. Nincs kimaxolva, nem vagyok trófeavadász, de nekem bejött. Megértem azt is akinek nem tetszik, meg mást várt, de akkor ne vegye meg a plusz-t.

 13. “Egy kis összevetés az évről (ami alapból sem fair mert a visszakompatibilitásnak köszönhetően One-ra az X360 címeket is kapod,tehát nem 2 hanem 4 játékot, de most legyen csak a kurrensgen játékok) :Január:Grim Fandango Remastered (PS4, PS Vita)Hardware: Rivals (PS4)vs Killer Instinct Season 1 Ultra Edition (Xbox One)Zheros (Xbox One)Február:Nom Nom Galaxy (PS4)Nova-111 (PS4)vsHand of Fate (Xbox One)Styx: Master of ShadowsMárcius:Broforce (PS4)Galak-Z: The Dimensional (PS4)vsLords of the Fallen (Xbox One)Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (Xbox One)Április:Dead Star (PS4)Zombi (PS4)vsSunset Overdrive (Xbox One)The Wolf Among Us (Xbox One)Május:Table Top Racing (PS4)Tropico 5 (PS4)vsCostume Quest 2 (Xbox One)Defense Grid 2 (Xbox One)Június:Gone Home: Console Edition (PS4)NBA 2K16 (PS4)vsGoat Simulator (Xbox One)The Crew (Xbox One)Július:Furi (PS4)Saints Row: Gat Out of Hell (PS4)vsThe Banner Saga 2 (Xbox One)Tumblestone (Xbox One)Augusztus:Rebel Galaxy (PS4)Tricky Towers (PS4)Ultratron (PS4)vsWarriors Orochi 3 Ultimate (Xbox One)WWE 2K16 (Xbox One)Szeptember:Journey (PS4)Lords of the Fallen (PS4)vsAssassin’s Creed Chronicles: China (Xbox One)Earthlock: Festival of Magic (Xbox One)Október:Resident Evil (PS4)Transformers: Devastation (PS4)vsSuper Mega Baseball: Extra Innings (Xbox One)The Escapists (Xbox One)November:Everybody’s Gone to the Rapture (PS4)The Deadly Tower of Monsters (PS4)vsMurdered: Soul Suspect (Xbox One)Super Dungeon Bros. (Xbox One)December:Invisible, Inc. (PS4)Stories: The Path of Destinies (PS4)vsOutlast (Xbox One)Sleeping Dogs: Definitive Edition (Xbox One)A Sony ajándékok között úgy kell keresni valami elfogadhatóbb AAA játékot, az MS kb minden hónapban (1-2 kivétellel) AAA címekkel bombáz,hol saját exkluzívokkal,hol Ubisoft,EA és egyéb AAA címekkel. + ott van a visszafelé kompatibilitás,amit a One-on szintén megkapsz ugye,egytől egyig szintén AAA címek.És akkor ott az EA ACCESS amire a Sony annyit mondott “”nem éri meg”” de csak lazán nem teszik elérhetővé mert még égőbb mellette a Plus kínálata.Nincs MS gépem, mert számomra több sebből véreznek és inkább tolom a ps4-en (most már pro-n) a játékokat illetve pc-n. De a Ps Plus szolgáltatás és amennyit elkérnek érte egy pofátlan lehúzás a Sony részéről,és konkrétan képen köpik a lassan 50 milliós vásárlóbázisukat vele még karácsonykor is. De a reklámok meg az ilyen fizetett statiszták majd jól eladják újra és újra mert ők jól megmondják micsoda fejlődéseken ment át a Sony online szolgáltatása… A reklámok helyett inkább a szolgáltatás színvonalának növelésére kéne a pénzt fordítani… Ha van valami ami böki a csőrömet a Sony gépen és hatalmas csalódás holott világ életemben inkább a Sony gépek felé húztam az ez.”

  • A listád még egy dolog, mert kinek mi. De a listád második fele akkora fa*zság. Miért ne érné meg neked a 15000-et 1 évre a PS+? Nem jön ki havi 1500-ra és azért dobtak elég címet és nem is rosszakat. Ennyit simán megér!

 14. Wraaaa wraaaa szar fos wraaaa fossss szAr wsraaa arggg ghhdfdvgfwraaaaa wraaaaa wráaaaa pc wraaa szar xbox argghgf wraaaa szaar szaaaar év kommentje by me

 15. “1. Online játék: benne van a játék árában, a multiplayer címek zömének köze nincs a Sony-hozé2. Szuper akciók – fizess hogy akció legyen…:)3. Amik 12 hónap alatt kb 3 alkalommal súrolták az elfogadható kategóriát,míg a konkurenciánál kb 3 alkalommal nem adtak AAA címet.A multi “”bejön””, lévén Titanfall 2-zöm. De hogy miért fizetek miközben ahhoz sincs semmi köze a Sony-nak….”

  • Szerintem te platformot tévesztettél. Ha annyira jobb a konkurencia szolgáltatása, akkor miért nem adod el a Ps4-et és veszel X1-et?

 16. Véleményem szerint sem ér ennyit ez a szolgáltatás, mint amennyit kérnek érte. Őszintén nem is értem ,hogy minek vagyok előfizető már évek óta. Én nagyon ritkán multizom, a játékokat amiket adnak ,azok közül ami érdekel már előtte beszerzem, mint adnák. Talán egyedül a Rocket league volt kellemes meglepetés. Mindegy én hibám. Nem is akartam többet előfizetni mikor most nemrég lejárt…erre bátyám megvette nekem. Szóval nincs menekvés. 🙂

 17. Elnézést hogy nem tetszik hogy a semmire gombolnak le pénzt és a színvonala meg sem közelíti a konkurenciáét, miközben az ár alig 1-2 év alatt a másfélszeresére nőtt.Nyilván zseninek kell ahhoz hogy lássam mi a különbség az AAA címek és az indie játékok között. Bocs.:)

  • “””a semmire gombolnak le pénzt””Az a semmi három dolog. Online játék, store akciók, havi ingyen játékok. Ha egyik se jön be, akkor nem kell (azaz nem kötelező) befizetni. Ilyen egyszerű.”

 18. Ha őszinte akarok lenni, a psn mint szolgáltatás, 20ft-ot nem ér!

 19. “””fizetett hirdetésünket látták””:D”

 20. “Egy nulla a plus. Olyanért fizetsz ami benne van a játékok árában és a javarészükhöz koze sincs a Sony-nak. Lásd Battlefieldek. EA játék EA szerverekkel és “”lobby””-val.Mellépattintják az “”ajándék”” játékokat amik a közelében nincsenek a konkurencia “”ajándékaihoz”” képest. Legalább karácsonyra ne valami indie fost raktak volna be, de nem. És hiába a többezer dislike a negatív kommentek a Sony fórumokon. Leszarják.Csak azért fizetnek az emberek mert máshogy nincs multi….Szomorú tendencia, főként hogy annó a Sony kizárta a fizetős multi lehetőségét a ps3 érában és lám. Fizetsz a semmiért mert bele vagy kényszerítve.”

  • A fizetős multit köszönd a konkurenciának. Szerintem onnan jött az inspiráció.

  • “Ott van a Steam nem kell bemutatni ugyanazt tudja mint a live vagy a psn havidíj nélkül. Jobb mint a két másik szolgáltatás, de az PC. Konzol egész más tészta itt pénzt tudnak kérni olyan “”szolgáltatásért”” ami más platformon esélytelen lenne.Hidd el, ha egy időben jelent volna meg a ps3(nem pedig 1-1,5 évvel később) az xbox360-nal már akkor fizetős lett volna a psn is. Ez volt anno a legnagyobb fegyvere a pocsék rajttal a sonynak az ms-sel szemben az ingyenes multi. PS4-re már akkor garantálható volt a fizetős multi, amikor megvették a Gaikai-t tök feleslegesen valami kellet az elcseszett milliók pótlására. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy a PS Now szolgáltatás hatalmas siker, mert kussol róla a sony nem gyengén. Mindegy, hogy MS vagy Sony ha most fektetnék meg a rendszereket mint anno a psn-t az mindkettő végét jelentené a konzoliparban.Ha konzolon akar játszani valaki akkor vagy lenyeli az ember ezeket, vagy átrakja a székhelyét pc-re ez van.”

   • Lehetséges hogy ingyenes a steam szolgáltatás, de sokkal irritálóbb az egész rendszere mint egy konzolnak. Van egy egész jó gépem amivel néha játszom, mindig előfordulnak barmoságok, hogy ez a virus irto nem engedi meg az a program épp nem fut, ez a kontroller emulator leállt, a windows épp újra indult. Aztán két éve vettem meg annyiért mint egy konzolt, ma már rengeteg játékot nem bír el normálisan, most frissiteni meg nem fogom. Lehet hogy nem kell fizetni a steamért, de a egy normális gép ára jóval többet nyom mint az évi ps plus. Természetesen én sem örülök hogy fizetni kell a multiért, de például az évi ps plus árából kaptam 12 hónap alatt legalább 4-5 olyan játékot ingyen ami amúgy is kellett volna , ha azok árát összeadom akkor sokkal több pénzt költöttem volna

    • TE kaptál mert élvezed a mobilra való indie kosztot. Más nem kapott semmit. Tényleg meg lehet nézni ilyen téren a konkurenciát. Számtalanszor AAA kategóriás címet adnak. A decemberük is erős. Januárban Killer instinct….Ps plus december egy szemenköpés a vásárlóknak…A január se lesz más.A sony pedig hallgat és inkább a fórumjaikat moderálgatjk..

 21. Egy kanna benzin a tűzre. :DAmúgy én elégedett vagyok vele.