`)
Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

PlayStation Plus – NBA, Erica és Tomb Raider júliusban

Tíz éves a szolgáltatás, nyereményjáték a magyar rajongóknak!

Tíz éves a PlayStation Plus szolgáltatás, a Sony Interactive Entertainment pedig különböző dolgokkal készült a rajongóknak. Az egyik, hogy a július 7-étől augusztus 3-áig letölthető adag közé most három alkotás tartozik: az NBA 2K20, a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration és az Erica. Lesz egy ingyenes, limitált ideig elérhető téma is a hét folyamán, valamint egy ingyenes online multiplayer hétvégé magyar idő szerint július 4-e 12:01-től július 5-e 11:59-ig.

A három játékról bővebben a kapcsolódó sajtóközlemény ír, az elmúlt tíz év tíz legnépszerűbb PS Plus-játékáról pedig ITT olvashatsz bővebben.

NBA 2K20 – teszt ITT.

Az NBA 2K20 már sokkal több, mint egy kosárlabda-szimulátor: magával ragadó, nyílt világában, a Neighborhood-ban egy olyan platformot kínál a játékosok és a bajnokok számára, ahol virtuálisan találkozhatnak* és együtt formálhatják a kosárlabdakultúra jövőjének trendjeit. Fejleszd magad és lépj a következő szintre: a játék fejlett mozgásmotorral, egyedi stílusjegyekkel és további funkciókkal várja a rajongókat.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration – teszt ITT.

A Rise of the Tomb Raider-ben Lara felfedez egy ősi rejtélyt és emiatt a Trinity néven ismert, könyörtelen szervezet célkeresztjébe kerül. Ahogy a Trinity-vel versenyezve próbálja megtalálni a nagyhatalmú, hőn vágyott műtárgyat, az ösvény a Kitezh elveszett városáról szóló mítoszhoz vezeti. Lara úgy indul el a szibériai expedícióra, hogy tudja: még a Trinity előtt kell elérnie az Elveszett Várost, és felfednie annak rejtett titkait.

Erica – teszt ITT.

Ez az egész estés filmszerű élmény ötvözi a nagy költségvetésű hollywoodi produkciókat és a magával ragadó, lebilincselő játékmenetet. Légy te Erica, egy fiatal, bátor lány, akit egy szörnyű bűntény rémképei gyötörnek. Azok a traumatikus események, amelyek gyermekként kísértették, újra napfényre kerülnek, ahogy újabb nyomokra bukkan. Neked kell kiderítened a lesújtó tragédia mögött rejlő sokkoló igazságot. Minden döntésed befolyásolja a játék menetét és több végkifejlet is vár rád a szerteágazó érzelmi szálakkal játszó történet fináléjában.”

A jubileum alkalmából a PlayStation Magyarország különleges nyereményjátékkal kedveskedik a játékosoknak. Játssz te is a 3 hónapos PlayStation Plus előfizetésekért, és vesd bele magad a havonta érkező, változatos kalandokba! További részletekért látogass el a PlayStation Magyarország Facebook- és Instagram-oldalaira.

5 hozzászólás

Hozzászólás

  1. NA, innen nekem csak a zenbíéj nincs meg.
    kell még egy kontroller, aztán arra talán rábírom venni asszonyt, h kosarazzon. 😀
    éééérted… kosarazzon…
    hahaha. 😀

  2. Tudtam egyszer ez a pillanat is eljön, mindkét fõjáték megvan. Ericám viszont nincs.

  3. Egynek elmegy.