Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Plus – NBA, Erica és Tomb Raider júliusban

Tíz éves a szolgáltatás, nyereményjáték a magyar rajongóknak!

Tíz éves a PlayStation Plus szolgáltatás, a Sony Interactive Entertainment pedig különböző dolgokkal készült a rajongóknak. Az egyik, hogy a július 7-étől augusztus 3-áig letölthető adag közé most három alkotás tartozik: az NBA 2K20, a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration és az Erica. Lesz egy ingyenes, limitált ideig elérhető téma is a hét folyamán, valamint egy ingyenes online multiplayer hétvégé magyar idő szerint július 4-e 12:01-től július 5-e 11:59-ig.

A három játékról bővebben a kapcsolódó sajtóközlemény ír, az elmúlt tíz év tíz legnépszerűbb PS Plus-játékáról pedig ITT olvashatsz bővebben.

NBA 2K20 – teszt ITT.

Az NBA 2K20 már sokkal több, mint egy kosárlabda-szimulátor: magával ragadó, nyílt világában, a Neighborhood-ban egy olyan platformot kínál a játékosok és a bajnokok számára, ahol virtuálisan találkozhatnak* és együtt formálhatják a kosárlabdakultúra jövőjének trendjeit. Fejleszd magad és lépj a következő szintre: a játék fejlett mozgásmotorral, egyedi stílusjegyekkel és további funkciókkal várja a rajongókat.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration – teszt ITT.

A Rise of the Tomb Raider-ben Lara felfedez egy ősi rejtélyt és emiatt a Trinity néven ismert, könyörtelen szervezet célkeresztjébe kerül. Ahogy a Trinity-vel versenyezve próbálja megtalálni a nagyhatalmú, hőn vágyott műtárgyat, az ösvény a Kitezh elveszett városáról szóló mítoszhoz vezeti. Lara úgy indul el a szibériai expedícióra, hogy tudja: még a Trinity előtt kell elérnie az Elveszett Várost, és felfednie annak rejtett titkait.

Erica – teszt ITT.

Ez az egész estés filmszerű élmény ötvözi a nagy költségvetésű hollywoodi produkciókat és a magával ragadó, lebilincselő játékmenetet. Légy te Erica, egy fiatal, bátor lány, akit egy szörnyű bűntény rémképei gyötörnek. Azok a traumatikus események, amelyek gyermekként kísértették, újra napfényre kerülnek, ahogy újabb nyomokra bukkan. Neked kell kiderítened a lesújtó tragédia mögött rejlő sokkoló igazságot. Minden döntésed befolyásolja a játék menetét és több végkifejlet is vár rád a szerteágazó érzelmi szálakkal játszó történet fináléjában.”

A jubileum alkalmából a PlayStation Magyarország különleges nyereményjátékkal kedveskedik a játékosoknak. Játssz te is a 3 hónapos PlayStation Plus előfizetésekért, és vesd bele magad a havonta érkező, változatos kalandokba! További részletekért látogass el a PlayStation Magyarország Facebook- és Instagram-oldalaira.

5 hozzászólás

Hozzászólás

 1. NA, innen nekem csak a zenbíéj nincs meg.
  kell még egy kontroller, aztán arra talán rábírom venni asszonyt, h kosarazzon. 😀
  éééérted… kosarazzon…
  hahaha. 😀

  • Aztán meg rávesz, hogy a plázában is kosarazzatok. 😀
   Érteeed, kosarazzatok. 😀

 2. Tudtam egyszer ez a pillanat is eljön, mindkét fõjáték megvan. Ericám viszont nincs.

 3. Egynek elmegy.