Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Plus – íme a szeptemberi játékok

A [a https://blog.eu.playstation.com/2017/08/30/your-playstation-plus-games-in-september-include-infamous-second-son-rigs-child-of-light/]PlayStation.Blog[/a] nyilvánosságra hozta a PlayStation Plus-hoz járó játékok aktuális listáját. A következő játékok tölthetők szeptember 6-tól:[b]inFAMOUS: Second Son (PS4)Child of Light (PS4)RIGS: Mechanised Combat League (PS4 bónusz játék – PS VR szükséges)That’s You (PS4 bónusz játék)Truck Racer (PS3)Handball 2016 (PS3)We Are Doomed (PS Vita & PS4)Hatoful Boyfriend (PS4 & PS Vita)[/b][YOUTUBE]Xg32SGu_jvo[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Sony eleresztett egy galambot. XD

 2. Én csak azt nem értem a Child of Lightot miért nem Vitára adják… jobb lenne mint ez a galambos hülyeség

 3. Mikortól tölthető?

 4. ja igen, aki hozzám hasonlóan szingapúri címmel regisztrált a PSNre, annak a választék:https://www.youtube.com/watch?v=vTeBDpHqWyM (spoiler ott sincs hatoful boyfriend helyette deemo … illetve ott már elhagyták a ps3mat )

 5. Tudtam h egyszer jon ez a Galamb ratyiság. OMG! Van még lefelé.Az infamous legalabb jo.

  • Galamb témakör nincs kihasználva szerintem. Ha japánban lennék játék designer, akkor lenne olyan, hogy ha felhúzza az ember a farkára akkor brutál módosítókat ad, viszont rászorul és 4-5 körig nem tudod leszedni, utána pedig megcsíp, leszar és elrepül. De ha csapatból valaki lenyalja rólad a guanót, akkor megkapja a módosítók 15%-át, illetve 25% eséllyel kolepra kórokozó miatt 10HP-t sebződik, amit csak egy másik galamb farokra húzásával lehet megállítani.

   • Érdekes hogy magyar oldalakon jönnek elő hasonló ötletek dead or alive xtreme 3 és summer lesson híreknél, míg keleti játékokkal foglalkozó nemzetközi angol nyelvű siliconera.com-on vagy gematsu.com-on nem jönnek elő hasonló ötletekszóval emiatt arra gondolok hogy magyar piacon lenne jó ilyen amit írsz.

    • Ez is azt mutatja, hogy nincs ötletük a jó és érdekes játékokra. Lehet nyitok fejlesztőstúdiót. Első játékunkban egy kutyát kell majd metróval kergetni az alagútban, akit az állatvédők megpróbálnak megmenteni.

 6. inFAMOUS: Second Son (PS4):)Most vettem 1éves +t

 7. Ennek is elkellett jönnie, olyan játékot kaptunk ami már megvan nekem. Ez a Child of Light. Így jártam. Többi most annyira nem adja.

 8. A galambdugósat biztos megnézem. 😀 Second Son kijátszva jó karmával…

  • én is a jót vittem ki , de lehet épp ezért kikelném tolni a rosszal , mennyivel lesz másabb .Ha már ingyen adják legyen már valami csekély hasznom .

 9. CoL

 10. Mi lesz az Októberi pluszban?

 11. faintos. second son már ki lett pörgetve rég, de sebaj. child of lightnak nagyon örülök, anno pc-n toltam ki de itt is futok vele egy kört.

 12. Ami kell belőle, mind megvan ezekből a kölcsön játékokból, szal leves….

 13. Jó a mostani felhozatal szerintem. A Child of Lightból nem kapjuk meg a Vita verziót?Viszont a That’s You nem volt benne a mostani vagy a múlt hónapiban?

 14. Child of Light-nak nagyon örülök! 🙂

 15. Ezt a That’s You-s marhaságot meddig erőltetik még? Volt már ingyenesen letölthető Plus tagoknak. Vagy ilyen nagy az érdeklődés iránta?

 16. Tiszteletre méltó hónap! Az Infamous meg van. De most a PS3 kézilabda jobban érdekel. Sosem játszottam még kézilabdát gépen.

 17. Handballt kipróbálom. Kézilabdát még nem játszottam gépen.

 18. Second Son-nak örülök, a Child of Light-ot is félreteszem, a többi meg kuka.

 19. Order, killzone,dmc,saints row4, sleepdogs, metro,stbEzekre varok

 20. Istenem, ez a sírás…

 21. múlt hónapban jc3 az is megvolt, most meg infamous ez is megvolt , péló kivan már 😀 child of light meg viccnek is rossz nekem .

 22. Ez azért nem rossz 🙂

 23. Én arra lennék kíváncsi hogy azt a galambost szutykot, hányan fogják letölteni :DAki azt kitalálta bammeg XDTaipo csinált róla videót anno, hát…. minden elismerésem az övé hogy egyáltalán elindította azt a xart

 24. WOW inFAMOUS: Second Son Pont mostanság gondolkodtam el a megvételén. Ez így kapóra jött 🙂 A Truck Racer miatt a PS3-at is befogom kapcsolni az biztos. Nekem bejön az idei hónap.