`)
Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

PlayStation Plus – az elmúlt évtized tíz legnépszerűbb kalandja

Ezeket is bezsebelhetted az előfizetéssel.

A PlayStation összegyűjtötte a legnépszerűbb PlayStation Plus alkotásokat az elmúlt évtizedből, a PlayStation Magyarország pedig három hónapos előfizetést is kínál, ami részleteiről a kapcsolódó sajtóközlemény alján találsz infókat. A júliusi adagról ITT olvashatsz bővebben.

“A Sony ma ünnepli a PlayStation Plus tizedik születésnapját. A szolgáltatás az elmúlt években megannyi A-kategóriás címmel és egyéb játék-különlegességgel jutalmazta a lelkes játékosokat. A havonta érkező meglepetés címek közül az alábbi tíz játék volt a legsikeresebb a letöltések számában, így egyetlen PlayStation tulajdonos kollekciójából sem hiányozhatnak.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Az eredetileg 2007-ben megjelent Modern Warfare új korszakot nyitott a háborús FPS játékok történelmében. A fordulatos és drámai kampány során a játékosok az ikonikussá vált Price százados által vezetett SAS osztag őrmesterének bőrébe bújva harcolhattak a globális világrend megőrzése érdekében, a többjátékos mód pedig új játékmódokkal, fejlődési rendszerrel és egyedi helyszínekkel forradalmasította a műfajt. A játékosok közel tíz évvel az eredeti játék megjelenését követően felújított grafikával és játékmenettel élhették át újra a korszakalkotó játék izgalmait.

Sonic Forces

Mindenki kedvenc kék sündisznója 2017-ben tért vissza egy egész családnak szóló platformer mókával. Sonic ismét ősellenségével, Dr. Eggmannel veszi fel a harcot, ehhez pedig minden leleményességére és különleges képességére, valamint barátjára szüksége lesz. A sorozat 25. évfordulójára készült Sonic Forces vegyíti a klasszikusabb oldalnézetes játékmenetet korunk háromdimenziós látványvilágával, így képes a régi rajongói bázist összekötni egy új nemzedékkel.

Detroit: Become Human

A Quantic Dream futurisztikus kalandjátéka a jövő Detroitjába kalauzolja a játékosokat, ahol a mesterséges intelligencia által vezérelt androidok az emberiség mindennapjainak részévé váltak. A Detroit: Become Human tökéletes érzékkel nyúl a fejlődő technológia és a rabszolgaság témájához, míg az elképesztően részletes cselekmény során a játékosok akár egyetlen döntéssel teljesen átalakíthatják a három játszható szereplő végzetét, ami egyúttal az android-felkelés sorsát is meghatározhatja.

Call of Duty: Black Ops III

A hidegháborús környezetből a jövőbe avanzsált Black Ops sorozat harmadik része elsőként teremtett lehetőséget a játékosoknak arra, hogy az akciódús kampányt négyfős, kooperatív módban játsszák végig. A sikeres csapatmunka pedig a Black Ops alszéria védjegyévé vált zombi játékmódban is busásan megjutalmazza a rettegést nem ismerő harcosokat, ahol a World at War-ban megismert közönségkedvenc karakterek mellett a játékosok négy új karaktert ismerhetnek meg, akikkel változatos pályákon harcolhatnak a túlélésért a zombikkal szemben.

Destiny 2

A nagysikerű looter-shooter játék második epizódja minden korábbinál nagyobb játékteret, több elérhető felszerelést és nagyobb volumenű harcokat hozott magával. A misztikus science fiction játék remekül egyensúlyoz a környezet (PVE) és az ellenséges játékosok elleni harcok kapcsán, lebilincselő története pedig hosszú órákra a képernyő elé szegezi a legendás felszerelések és fegyverek után kutató játékosokat.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

A Nathan Drake kalandjait összefoglaló kollektív cím igazán kellemes meglepetés volt a PlayStation Plus előfizetőinek, akik egyben játszhatták végig a Naughty Dog PS-exkluzív játéksorozatának első három részét. A világszerte rendkívül sikeres Uncharted-sorozatban a játékosok a kincsvadász Nathan Drake bőrébe bújva élhetnek át elképesztően lebilincselő és egyedi kalandokat a föld különböző pontjain, Panamától kezdve Isztambulon és Nepálon át egészen Londonig és Párizsig, mindezt némi humorral és romantikával megfűszerezve.

Steep

A 2016-ban debütált Steep különleges Go Pro nézetével szerettette meg a játékosokkal a különböző téli- és extrémsportokat. A vállalkozó szellemű előfizetők kezdetben a síelés, a szárnyasruha-repülés, a snowboard és a siklóernyőzés izgalmait tapasztalhatták meg, a későbbi kiegészítők segítségével pedig többek között a szánkózás és a bázisugrás területén is kipróbálhatták magukat. A trükkökre épülő pontrendszer segítségével az extrémsportok legkiemelkedőbb versenyzői pedig a “King of the Winter” címet is elnyerhették!

Shadow of the Colossus

A 2005-ös japán játék a PlayStation 2 egyik legkultikusabb címévé vált az évek során – így feldolgozása nem hiányozhatott sem a PS3, sem a PS4 generációjából sem. A Bluepoint Games képes volt hűen újraalkotni egy új közönség számára az epikus látványvilágot, így a legendás óriásszörnyek legyőzése egy minden eddiginél nagyobb szabású élményt kínál. A Shadow of the Colossus melankolikus hangulata pedig gondoskodik arról, hogy a történet és a hangulat a kontroller letétele után is a játékossal maradjon.

DiRT Rally 2.0

A Codemasters sok éve dolgozik azon, hogy a ralik poros és adrenalindús világát a leginkább valósághű módon költöztessék az otthonokba. A 2019-ben debütált DiRT Rally 2.0 tartja a kategória jelenlegi csúcsát: egy kompromisszumok nélküli szimulátor, amely a fejlesztett mechanikai beállításokkal és az egyjátékos karriermóddal még részletgazdagabb lehetőségeket kínál az autós játékok szerelmeseinek.

Uncharted 4: A Thief’s End

Ismét Nathan Drake kincsvadász személyében vadászhatnak a kalandos kedvű játékosok, ezúttal Henry Avery kalózkapitány rég elveszett kincsére. A lebilincselő történet most mélyebb karakterfejlődéssel is párosul. A játékmenet kombinálja az adrenalindús akció TPS-t a platformjátékok élményével, látványa pedig néhol megidézi a 17. századi kalózok világát. Hab a tortán, hogy multiplayer lehetőségek is kerültek a negyedik epizódba.

A jubileum alkalmából a PlayStation Magyarország különleges nyereményjátékkal kedveskedik a játékosoknak. Játssz te is a 3 hónapos PlayStation Plus előfizetésekért, és vesd bele magad a havonta érkező, változatos kalandokba! További részletekért látogass el a PlayStation Magyarország Facebook- és Instagram-oldalaira.

Hozzászólás