Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Plus – augusztusi/szeptemberi tartalom

A Sony az EU PS blogon a mai napon bejelentette a fizetős, prémium kategóriás [B]PlayStation Plus[/B] PSN szolgáltatás európai régióba szánt, augusztusi és szeptemberi csomagjainak tartalmát. [B]augusztus 4-31.[/b]- PSN: Zen Pinball- minis: Blast-Off, Alien Zombie Death- PSOne Classic: Medievil- Teljes játék próba: InFAMOUS, Mushroom Wars- Exkluzív árengedmény:Zen Pinball Earth Defense Table – 20%Warhawk Triple Combo Pack – 50%GTi Club PS3/PSN – 50%WipeOut HD Fury – 20%- DLC: MotorStorm Pacific Rift: Adrenaline Pack- Automatikus demo download: Pixel Junk Shooter, Mafia 2- dinamikus témák: exkluzív PlayStation Plus téma, exkluzív “óra” téma- prémium avatarok: 2x Heavy Rain karakter[b]szeptember 1-30.[/b]- PSN: Sam and Max: Devil’s Playground (teljes szezon)- minis: Vector Tower Defense, Echoes- PSOne Classic: Oddworld: Abe’s Oddysee- Teljes játék próba: Warhawk, Inferno Pool- Exkluzív árengedmény:LBP: ICO és Shadow of Colossus kosztüm pakk – 50%Metal Gear Solid (PSOne) – 50%Warhawk – 20%Pixel Junk Shooter – 20%DLC: exkluzív UFC Undisputed 2010 DLCdinamikus témák: exkluzív PlayStation Move téma, exkluzív “akvárium” témaprémium avatarok: Eye Pet Blue Goalie avatar, Eye Pet DJ avatar[/B]Mindkét lista bővül még az EU PS blog szerint. Az előfizetés ára €49.99 egy évre, €14.99 kilencven napra. Az EU és US PlayStation Plus tartalmak esetenként különbözhetnek.[23112]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem értesz a lovakhoz Sanyi!!!

 2. Akkor lenne egy kérdésem, Az tiszta hogy az ingyenes cuccok eltűnnek miután lejárt az előfizetés, de azokkal amiket a Plusnak köszönhetően leárazva veszek meg, azok ugye nem?

  • Igen, azok amiket megveszel megmaradnak, illetve az LBP is megmarad véglegesen, maximum nem fogod tudni használni őket, ha olyan játékhoz amit ingyen adtak. Mostani példával élve, ha leszedted a WipeOut HD-t és megvetted hozzá a DLC-t, akkor hiába használhatnád a DLC-t amíg nem veszed meg az alapjátékot/hosszabbítód meg a PSN+ előfizetésedet nem fogod tudni használni a DLC-t sem.

 3. Sztem túl drága.

 4. Most komolyan itt húzza a sok mongó a száját évi 15.000 ft ért : havi egy teli játékot vmint egy fullos psn játékot + pár minit és ps 1es címet, most komolyan mit reméltetek.A legnagyobb röhej meg az a félkegyelmű aki azt írja, hogy jönnek ezek a Platina szarok (Little Big, Infamous, biztos gond van az értékítéletemmel de ezek vhogy nem a szar cím kategória),tényleg vicc , mire gondoltál ember : a teliáras meg sem jelent KZ3 at fogod megkapni éves szinten szaros 15000 ft ért. Ezért a tartalomért sok a havi 1400 ft (se) R Ö H E J arról nem beszélve, hogy többen is össze lehet dobni. 1400/X = havi másfél sajtbuci a Mekiben.

 5. Talán késöbb……

 6. Én amugy nem tudom miért fanyalogtok, ez nem kötelezö opció!Még ki sem próbáltátok de megy a fikázás/szar, gyenge, stb…/Most számoltam össze én egyenlöre 3 hónapra fizettem elö az USA pluszra ugye az 18$ és 50$ értékben tudtam letölteni ingyen cuccokat/játékok, dlc-k, themek, avatarok/ amiböl 2db minis játék és egy ps1 játék idölimites a többi megmarad ÖRÖKRE azaz 40$ érték, az exclusive demókról stb…már nem is beszélve, így azért szerintem más a leányzó fekvése:) Minden esetre nekem megérte!

 7. Az embrió meg gondolnà, hogy előfizet rà, de ezèrt?Nagyon gyenge…

 8. Hát ez sz@rt se ér.

 9. Az az automatikus demo letoltes mit takar?

 10. Tehát ha most fizetek elő akkor már nem Zokni uraság (LBP) kalandjait kaphatom meg ingyen?mert akkor már nem is érdekel

 11. Kevés ez kérem, de nagyon.Teljes játékokra meg betesznek ezer éves platinum cuccokat.Ami ezekből érdekel azt jobban megéri külön megvennem, mint hogy mellé még előfizetést is nyomjak.A mafia 2 demo ami jó.

 12. Ez PlayStation Plus+ kínálat, továbbra is nagyon sovány! De nagyon! 🙁

 13. Ez tényleg gáz, hogy csak addig az enyém az ingyenes cucc, amíg előfizető vagyok, bár ők sem hülyék. Előfizet Vér Pistike egy hónapra, és lehúz minden ingyenes cuccot 🙂

 14. Ameg ennyibe merul ki a ps+ addig engem nem erdekel.

 15. Legalább olcsóbb mint az XBLG

 16. Továbbra sem éri meg nekem előfizetni rá.

 17. a teljes játék időlimites?