Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Plus – a prémium PSN szolgáltatás

A Sony tegnapi E3-as sajtókonferenciáján jelentette be, hogy fizetős prémium szolgáltatást vezet be a PlayStation Network felületén: ez lesz a [B]PlayStation+[/B]. Az új opció 2010. június 29-én startol el. A szolgáltatás fizetős lesz és mindenféle “plusz” extrát ad használójának, de ez csak egy szabadon választott gyakorlat: a PSN-es online játék [U]továbbra is ingyenes marad[/U], pont úgy, mint eddig.A PlayStation+ ára egy évre $49.99. Ebben – többek között – full játékok letöltése és szabott ideig való használata, DLC-k letöltése, valamint speciális tartalmak elérése (Blu-ray Disc) szerepel. Az egy év alatt a PlayStation+ kb. 200 angol font értékben nyújt extra tartalmat. A három hónapos előfizetés ára $17.99. Ha egy évet fizetsz, 3 hónapot ajándékba kapsz.- Full Game Trial anyagok: az előfizető minden hónapban adott kínálatból választva INGYEN tölthet le TELJES PlayStation 3, PlayStation Network, PS one® Archives (PS one® Classics) játékokat, melyeket szabott ideig játszhat. A trial letelte után, ha tetszett a szoftver, megvásárolhatja.- Játékok: az előfizető minden hónapban adott kínálatból választva INGYEN tölthet le TELJES PlayStation 3, PlayStation Network, PS one® Archives (PS one® Classics) játékokat, melyeket addig használhat, amíg az előfizetése érvényes.- Speciális tartalmak: az előfizető kedvére válogathat több speciális tatalom közül, pl. PS3 témák.- Engedmények: az előfizető kedvezményes áron vásárolhat PS3 és PSP játékok egy adott kínálatából.- Korai hozzáférés: az előfizető elsőként juthat hozzá béta tesztekhez, demókhoz, video-anyagokhoz.- Automata letöltés: a felhasználó automatizálva tölthet le és installálhat PSN anyagokat, melyek elérése után a PS3 magától lekapcsol.A PlayStation+ használatához PlayStation 3 firmware 3.40 szükséges, mely június 22-én érkezik. Pletykák szerint a Cross Game Chat opciója is biztosan a szolgáltatás része lesz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem kekeckedés-képpen, de szerintem az ‘Automata letöltés’ magyarázata igen félrevezető.uk.playstation.com:Automatic Download: receive the latest PS3 system software updates, all your game updates and even game demos without lifting a fingerAz én értelmezésemben ez a szolgáltatás arra jó, hogy a háttérben letöltse a frissítéseket akkor amikor megjelennek, vagy akár játék-demokat is anélkül, hogy bármit tennék.A cikkben szereplő magyarázat már létező PSN! szolgáltatásra utal.

 2. “Érdekes a számomra, megéljük, hogy lesz a network-nek “”+”” szolgáltatása, de egy szottyadt magyar acc.-kal viszont nem lehet felszambázni a Store-ra, és úgy kell ügyeskedni, ha akarsz egy dlc-t, mintha valami csúnya törvényenkívüli gonosztevő lennél, azé’ mer’ ném’ ámerikályi’ vágy dzsápán’ (sötöbö)….. – elkeserítő…. :(Bár nagyon örülnék, ha az lenne a meglepi a plus mellett, hogy végre mi is hivatalosan hozzáférünk…, de ez csak egy álom, és valószínűleg sokáig az is marad, A vicc” pedig az egészben az, hogy a sony-t a microsoft sem tudja motiválni – ha már ők bejelentették a live-ot magyarhonra egy nappal hamarabb az E3-on, a sonynál szülhettek volna rá 24 óra alatt valami hangzatosabb reakciót, mint a semmi’…”

 3. szerintem ez egy mellenyulas. nem jo igazan semmire ez a plus.Cross game chat lett volna a tuti de igy felejtos.

 4. nem lesz cross game chat. gametrailers how won the e3 ?-ban nyilatkozat.

 5. Azért remélem a Cross Game Chat ingyenes lesz, ezért pofátlanság lenne pénzt kérni, alapból meg kellett volna csinálni.A többi egyelőre nem izgat, majd melátom, milyen lesz.

 6. “””az előfizető minden hónapban adott kínálatból választva INGYEN tölthet le TELJES PlayStation 3, PlayStation Network, PS one® Archives (PS one® Classics) játékokat, melyeket addig használhat, amíg az előfizetése érvényes.””L-O-L”

 7. hát én tuti elöfizetek már csak a beta végett ez biztos ,az ember agyát huzzák fel ,pl ea ide regelj oda regelj legyé vip ,szerintem kb 10 accountom lehet ott ezeknél, majd azért a beta-ra kiváncsi leszek hogy jutok hozzá hamarabb ,ez nem hangzik rosszul kiprobálom

 8. Nagyon tetszik,jónak tűnik

 9. Király!!!

 10. “Szerintem nagyon is jól hangzik, eléggé sok extrát kap az aki előfizet és sok lehetőség nyílna meg, az egyetlen szívfájdalom az egészben hogy nincs még magyar playstationstore így sanszos hogy “”macerás”” lesz az előfizetés. Amúgy tuti kifogom próbálni :)”

 11. inkább haladnának a GT5-el!

 12. annyira nem xar ez,mert ha 1évre megveszed és leosztod akkor havi kb 1000ft-ot fizetsz érte,persze egybe xar kifizetni.én lehet befizetek rá

 13. Én a 90 naposra benevezek.

 14. Nem tudom a Sony mit képzel, de az emberek többsége nem a mostanság mutogatott baromságaikra kíváncsi.Új IP-ket akarok látni!

 15. ennyit nem ér meg szerintem….

 16. Ezek a szolgáltatások nem győztek meg.Automata letöltés? WTF? Most is be lehet állítani,h töltse le-telepítse fel, majd kapcsoljon ki a gépet …

 17. “Már alig két hét, és lehull a lepel a PS+-ról.Meglátjuk, első PSC-s fecskéink bejutnak-e a “”Kánaánba””?!?(Übermensch) :-)Nem, nem, én nem. Nem szeretik a bankkártyámat se az US se az UK store-ban. Feltöltőkártyát meg próbálkozásra nem vásárolok.”

 18. Kíváncsiságból egyszer befizetek majd negyedévre.

 19. “És ezt mi innen Magyarországról mint “”kamu”” (angol Hotel címeken regisztrált) felhasználók is kérhetjük? Hogyan történik egyáltalán ennek a befizetése?”

  • Nekem annyira teljesen kamu, hogy még csak nem is hotel cím, hanem képzeletem szüleménye. Amúgy ez a kérdés bennem is felmerült. Mert pölö többek között a FirstPlay az nálam nem megy.

 20. Király!!!

  • Nekem elég világos. Közben én is utána kerestem a forrásnak. Az EU oldalon is azt írják, hogy 200 font értékben juthatunk hozzá dolgokhoz. Azonban ott a havidíjat, éves díjat még nem találtam meg.Egyre biztosabb vagyok benne, hogy félrefordították a másik hírportálon a bejelentést.

   • uk.-n én se találtam infót az árról. Viszont ha a ps3 böngészőjével megyek fel, ott van minden info, részletesen magyarázatokkal.Az én olvasatomban:-évente 50$/€, vagy 90nap/~20$/€ az előfizu-Ezért az összegért havonta pár cím közül lehet csemegézni, és letölteni, 200$/€ értékhatárig éves előfizu esetén. (psone, minis, psn játékok) Az előfizetés lejártával lejár a szoftverhasználat joga.-full game trial: teljes verzióban tölthetőek a játékok, filmek,dlc-k, meghatározott felhasználási idővel (pár óra, nap, hét? rejtély egyenlőre). A próbaidő alatt megszerzett trófeák, mentések, a teljes verziós vásárláskor aktiválódnak. -automatic download:Feltételezem beállítástól függően, a gép magától húzza le a rendszer és játékfrissítéseket/patcheket, legfrissebb demókat, dlc-ket.-extra kedvezmények: a mostani akciós termékeknél (jóval?) nagyobb kínálatból lehet csemegézni (feltételezem csökken a normál felhasználok akciós termékválasztéka).ingyé prémiumtémák, avatarok.Szerintem ez egy korrekt szolgáltatás évi 50 dodóért, bár számomra teljesen érdektelen (majd egy elborult pillanatomban lehet teszek egy 90 napos próbát).

  • “””Ugyanezt”” néztem én is a UK-s oldalon, ott annyi plusz info van, hogy az automata letöltés az a szisztem ápdéteket, a játék frissítéseket és a demok letöltését jelenti.”

 21. Kizárt dolog, hogy 200 font legyen egy évre.

 22. Mai friss hír a Gamechannel-el: A Sony közölte az Európai árakat és 200 angol font egy évre a Plusz előfizetése. Most ez tényleg így van, vagy csak az ottani srácok nem tudnak jól angolul?

  • a 200 arab szám nem angol tudás kérdése:D

  • Ez nem kicsit lenne meredek, vagy te néztél be valamit, vagy ők.

   • Ott az van írva magyarul, hogy 40 font a havidíj és 12 hónapra 200 font lesz az összköltség. Itt meg ugye az van írva, hogy évi 50 dolcsiért éves szinte 200 angol font értékben kapunk extra tartalmat.Nem mindegy, hogy a 200 arab szám után mi a mondanivaló, és hogy akkor most mit is jelentettek be? A PSC van elmaradva, vagy a másik portálnál gyengusz a szakkomentátor.

  • Olvasd a PSC-t, itt a frankót írjuk.

   • Én csak a PSC-t olvasom és nektek hiszek :)Munkatársam hozta rám a frászt és mutatta meg az álhírt. Ő érdekelt az angol Store-on.

 23. Szerintem ez tök jó, örülnék ha a Microsoft is ezt csinálná.

  • Ha ez bejön a Sony-nak (ami elég valószínű), akkor az MS is kénytelen lesz majd ingyen tartalmakat dobálni. Nagy ritkán adtak egy-két apróságot (prémium témák, avatar ruhák, meg volt három ingyenes arcade játék), de az mindenkinek járt, a heti leárazás viszont csak az előfizetőknek érhető el.

 24. hát ez a PlayStation+ elég gyatra :S

 25. Azért az köcsögség, hogy ha lejár az előfizud és nem fizetsz újra akkor bebukod az összes ingyen kapott PSN játékot.

 26. nem hiszem hogy előfogok fizetni de az 50dolcsi korrekt ár azért amit adnak.

 27. Megkönnyebbültem egy kicsit. Amire én használom a store-t, az megmarad ingyenesen szerencsére. Hogy most x nappal később tudom meg az infokat, és szedhetem le, összedől a világ.Ennyi plusz szolgáltatás nekem egy forintot sem ér, nemhogy 50 dollárt.

 28. Valószínűleg nem leszek PlayStation+ előfizető de különösebben nem zavar, hogy van ilyen prémium szolgáltatás – a lényeg, hogy lehet választani és ez mindenkinek jó.

 29. Szerintem ez most egy fölösleges húzás, a Sony így is sok mindenből megszedi magát.De legalább a multiplayer ingyenes marad… Hurá! …

 30. “””Az egy év alatt a PlayStation+ kb. 200 angol font értékben nyújt extra tartalmat.””Magyarul: Évi 50$-ért kapsz demokat, teljes játékok próbaváltozatát, ps1 játékokat stb.-t, természetesen KORLÁTOZOTT időtartamú használatra, na meg villoghatok egy-két új ps3 témával.Olyan nesze semmi, fogd meg jól érzés, főleg évi 50 $-ért. :DPersze az üzleti sikere nem a véleményemtől fog függeni, úgy is sokat beszopják az előfizetést (mármint megveszik), de értelmes, tényleges prémium dolgokkal nem szolgálnak. Előbb tolhatok egy demot (persze szigorú időlimittel) igen, ez minden vágyam. xD”

  • meg még annyit,hogy:azt vehetsz amit engedünk a storeról és csak addig amíg előfizető vagy

  • Igen ezt nézem én is… szóval azt írja hogy időlimites és ha tetszik akkor vedd meg.. szóval csak trial. A többi fullos cucc is addig tart ameddig vip tag vagy. Valami nem stimmel. A megszabott időt túl sokszor említi… Maradjunk annyiban hogy ez csak egy PSN+ Ami kell azt úgy is megveszed a store-ról. A jó dolgok úgyse lesznek letölthetőek évi 50 dolcsiért… Így azokat a szutykokat el tudják adni amiket eddig senki se töltött le. Én valami ingame chatre gondoltam, VIP menu felületre, minden játék kiegészítője ingyenes a fizetős tagoknak. DLC-re gondolok… erről volt korábban cikk, ott jó dolgokat soroltak fel de ez itt édes kevés…

  • “””Olyan nesze semmi, fogd meg jól””Nekem is ez volt az első gondolatom. :D”

   • szerintem meg pont hogy nem rossz dolog ez a plusz. sajnos most nem nagyon állok úgy anyagilag hogy ezt megengedhessem magamnak, de ha ez változik akkor sztem én befizetek egy ilyenre….. már ha majd be tudok a kamu címeimmel.

 31. “””- Automata letöltés: a felhasználó automatizálva tölthet le és installálhat PSN anyagokat, melyek elérése után a PS3 magától lekapcsol.””Ez eddig is igy volt.”

 32. ez a cgvc már olyan régóta húzodik, létezik hogy lesz valaha? :D:S

 33. Pletykák szerint?Ha igaz lenne akkor Jack bácsi valószínű böfögött volna valamit erről.Nem?

 34. Ez viccnek is gyenge,nem hogy egy szolgáltatásnak.

 35. Nálam nem nyert ez az ötlet/opció! 😛

 36. Remélem, hogy ez a cross game chat nem lesz fizetős így acc.-hoz kötött, mert ha egyszer rá is szánnám magam hogy előfizessek még akkor is a magyar acc.-al játszanék így nem tudnám használni… 🙁

 37. kösz nem. lol

 38. Várjuk meg az első valódi tapasztalatokat, aztán cincáljunk! Mondjuk júl. 1-től!

 39. Hát nem tomm innen úgy tűnik megéri.De azért drága.

 40. az alap vásárlás mindenki elött ott fog állni. ha előfizető,ha nem.

 41. Eddig sem voltam nagy Store huszár. Vettem jó pár dolgot. talán a demók fognak hiányozni… késöbb jutok hozzá, nagy kaland.

 42. egy még jobb! majd IP alapján kiszűrik honnan is megy a dolog. akik a US határain túlról jönnek lehet nem lesz semmi! 😀

 43. az egészben az lesz jó,hogy 50 dodó. de csak minden a US acc. alatt megy majd.akik hűek voltak a hazai acchoz azok rábaxtak. én is! 😀

  • Nem is baj, ne sajnáld! Nehogymár nem oldják meg hogy hivatalosan használjam a psn-t, és akkor még fizessek is érte!

 44. Cross game chat legyen ingyenes!!!

 45. “Én ebben csak azt látom, hogy az új firmware-eket pénzért akarják árusítani. Olyan mintha a sony kiállt volna és azt mondaná: “”Szerintetek gyenge a PSN? Hiányoljátok a Cross Game Chat-et és a hasonló firmware szolgáltatásokat? Szeretnétek, hogy ebben fejlődjünk? Megoldható, de fizess különben egy helyben fogunk toporogni e témában akár az elmúlt években.”” Szóval én így látom ezt a lépést. Mindenki fikázta a PSN-t, mert a Live jobb szolgáltatásban. Most a sony megmondta burkoltan, hogy megcsinálják olyan szintűre, ha a többség szeretné, de ehhez zsebbe kell nyúlni nincs mese.Én mindenesetre még várok és nem ugrok bele. Igaz nem egy vészes összeg egy évre (havi 1 rongy), de a plus szolgáltatások közül engem egyedül az új firmware-ek érdekelnének a cross game chat és hasonló opciók miatt. Félek vége annak az időnek mikor ingyenesen töltögetjük csak szépen az új firmware-eket. Mondjuk most már biztosan lesznek benne értelmes update-ek is, csak nem ingyen :(. Ez van.”

  • lehet rosszul értem, de csak 1db!! firmware szükséges ehhez. A többi ingyen marad továbbra is. Ráadásul eddig is az aktuális mindig rajta volt az új játékokon (vagyis a lemezen, ha jól tudom).Pusztán annyi van,hogy le kell szedni a 3.40et majd akinek kell a + szolgáltatás.

   • Remélem Te érted jól. Bár szerintem azokat a szolgáltatásokat, amiket mindig hiányoltunk, meg amik miatt mindig úgy éreztük, hogy üresek a firmware frissítések azok sztem most már fizetősek lesznek.

   • Szerintem teljesen jól érted! A 3.40 június 22-én érkezik (tehát ezt mindenki megkapja), a PS+ meg június 29-én. A fw frissítésekért szerintem nem lehet pénzt kérni. Gondoljunk bele abba, hogy teszem azt kiderül egy autó szériájáról, hogy rossz a fék, visszahívják őket, és a gyártó pénzt kérne érte? A fw frissítéseket is valami hasonlóképpen kell elképzelni. Nincs az az isten, hogy bárki pénzt kérjen érte, szerintem.

 46. “Van, amit szerintem nem korrekt előfizetéshez kötni.””…az előfizető minden hónapban adott kínálatból választva INGYEN tölthet le TELJES PlayStation 3, PlayStation Network, PS one® Archives (PS one® Classics) játékokat, melyeket addig használhat, amíg az előfizetése érvényes.””Amíg az előfizetése érvényes? Milyen hülyeség már ez? A pénzemért kapok egy teljes játékot, de csak addig használhatom, ameddig folyamatosan fizetek? Nemááár…A cross game chat meg az atomata letöltés is járhatna mindenkinek.De legalább az online játék nem fizetős. :)”

 47. megúsztamsemmiről se maradok le, így felejtős nekem is

 48. 50 dolcsi egy évre….ez megéri. Köszönöm Sony 🙂

 49. Szerintem meg köztes lesz. Teljes játék, DE trófea támogatás nélkül és a DLC-ket sem használhatod, esetleg a multihoz meg kell majd venned valóban, mert a demo-k készítése valóban idő és pénzigényes. Feltolják az egészet és csak beállítják, hogy akkortól kaphatod meg a trófeákat és indíthatsz multit, hogy ha teljes árat fizettél érte.De az 50 dodót megéri valóban.

 50. Inkább erőltetnék meg magukat egy kicsit és csinálnák meg a magyar store-t. Lehet azért inkább hajlandó lennék fizetni egy jelképes összeget. A fikakonkurencia miért képes erre, főleg hogy ott más sincs csak warezhegyek ????????

 51. Szerencsére nem szálltak el az éves díjjal,így nem vészes kicsengetni.Majd vmi jobb árfolyamon kell megvenni:) Ami jelenleg sem 12-13ezer froncsi,mint említve volt..

 52. hát….nem sok extrát szolgáltat….Ez felejtős.

 53. Ha a magyar profilommal nem tudok rá előfizetni akkor felejtős.

 54. tuti előfizetek

 55. az olyan 12-13 ezer forint nem?az szerintem így tökre megéri egy évben egyszer.és full játékokat lehet ingyen játszani. végülis egy game áráért játszhatsz mindegyikkel. persze ez csak akkor jó ha a megszabott időhatár nem 2 óra. xDaz én kis agyamban legalábbis így jött ez le. 😀

  • túlsokat úgyse kapsz. sztem max 1 óra az bőven elég, hogy eldöntsd hogy kell-e. és végre storeon is lehet venni teljes nagy játékokat. jobban szeretem, pl a burnout is ott van meg.

   • dehogy is lesz 1 óra. :Dcsak vicceltem a 2 órával.szerintem 1-2 hetet kap az ember.1 óra alatt ki játszik végig egy teljes játékot?épp az a lényege, hogy előfizetsz és egész játékokat végigpörgethetsz. itt nem a tetszésről van szó. arra ott a demo. 😀

    • pedig úgy néz ki max pár óráról van szó…. több oldal is ezt említi…

     • Nyilván ha elég időt adnának, hogy végigtold akkor a kutya sem vásárolná meg utána.

     • így van, illetve ez betudható valamiféle tesztelésnek is, mennyire hajlandóak az emberek havi/éves díjat fizetni egy játék határidős birtoklásáért, (lásd csak addig a tulajdonod amíg előfizetsz) kipróbálva így a hajlandóságot az online játékterjesztésre, legyen az steam vagy cloud vagy bármi amivel kísérleteznek, játszanak gondolatban.Személy szerint engem nem mozgat egyelőre ps+De tuti hogy most már minden kis extra jóság oda lesz zsúfolva a sima psn user nem sok mindent kap majd.

    • Kizárt, hogy egy hétig tolhasd.Összesen 2-3 óránál nem lesz több.Épp ez a lényeg, hogy nekik jó, mert nem kell demót csinálniuk plusz dollárééé, hanem feldobják a store-ra a fullt, azt játszá.De ha ilyen sima PSN játékok lesznek és nem rendes boltos játékok, akkor szerintem nem sok értelme van megint.Meg ugye ha tetszik, töltsd le.Akkor elindul az online játékárusítás?

  • Szerintem több lesz mint két óra, persze majd meglátjuk:)És igen simán megéri az évi 12-13 ezer jó kis magyar pénzt:D

 56. jó lesz

 57. Ahh, esélye sincs a por népnek:) /nekem/

 58. “””Automata letöltés: a felhasználó automatizálva tölthet le és installálhat PSN anyagokat, melyek elérése után a PS3 magától lekapcsol.””Ez egy ge.iség. Ez járna mindenkinek…”

 59. Nem nagyon értem az egészet full játékoknál :SValaki elmagyarázná ??Előre is kösz 🙂

  • Letöltöd a teljes játékot, korlátok nélkül, csak egy órád van vele ingyen játszani. aztán felkínálja hogy megvehet az egész játékot, és folytathatod.

 60. Jó ez a sok extra, mondjuk én egy normál storenak is örülnék.Magyar accounthoz.De felébredek mert bilibe lóg a kezem.

 61. Ha veszek 50$-es PSN kártyát akkor müködni fog ugye? Vagy csak bankkártyával?

  • Valószínűleg, de akko olyan államba regelj pl nevada ahol nincs adó. Meg szerintem adnak ki külön kártyát hozzá mint a mikrofosnál.

 62. “Nagyon korrekt az ár ezért a szolgáltatás csomagért.Egyben viszont csak a bullshit-et látom:””- Korai hozzáférés: az előfizető elsőként juthat hozzá béta tesztekhez, demókhoz, video-anyagokhoz.””Kb. ez azt fogja eredményezni, hogy nem az előfizetők fogják előbb megkapni ezeket, hanem azok fogják később megkapni, akik nem fizetnek elő.Ettől függetlenül tuti előfizetek, mert tényleg korrektnek tűnik.”

 63. trophyt csak a trial letelte után kapod meg ha megvetted a játékot, addig tárolja és ha megveszed akk ömlesztve megkapod

 64. Olyan fasza lesz mint a Qore vagy hogy írják..:DOlyat fizet még valaki?

 65. Szerintem nem drága, én valószínűleg előfizetek.

 66. De nagyon jó hír ez apám! Évi 50dodoért simán megéri előfizetni erre!

 67. Magyar fiókról tudom használni?

 68. Egy évre 50 dolcsi nem sok érte, de amiket kínálnak érte azt szerintem elég gyenge egyben nem tudom(értem) hogy van pofája a sonynak a Cross Game Chat pénzt kérnie egyáltalán ? Lassan a ms szintjére fog lesüllyedni )

 69. Ha nem 8 havonta adnak 1 demot, meg 1 bétakulcsot akkor mindenképpen megéri, már csak ezekért.

 70. 50 dollárért én benevezek rá.Ez a automata letöltés viszont nem tiszta.Ezt eddig is tudta a systemem.

 71. Ez most minden account-ra vonatkozik, vagy csak külö UK, US ?Érted, hogy értem???

 72. “Megéri..:D A sok trophyhuszár “”kitolja”” 24 óra alatt a 35 órás játékot is.:D”