Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Phone – valódinak tűnő képek

Bár hivatalos bejelentés még mindig nem érkezett a szerkezetről, de létezését most már talán badarság is lenne tagadni: újabb, vélhetően kínai forrásból származó fotók tűntek fel ma a neten a titokzatos [B]PlayStation Phone[/B]-ról, azaz a Sony videojátékos mobiltelefonjáról. A cucc már gyártásból kerülhetett ki, hisz még a védőfólia is ott van a képernyőjén, plusz szépen fel is lett logózva. A gépen azt mondják Android 2.3 oprendszer fut, az ezüst készülék mellette az egyik képen egy Xperia X10, a méretek összehasonlítása miatt.Az alu-felületen látható két “kör” egyfajta érintésérzékeny kontroller.Lehet valódi, lehet nem – ha frankó, a csütörtökön induló CES szórakoztatóelektronikai kiállításon valószínűleg leleplezik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Attól félek, hogy csak egy telefon lesz gamepaddal. Lehet , hogy lesz benne egy 1.0 ghz snapdragon,de az elég kevés. Nem lesz rá plussz játék csak ami a marketen van. Vagy utána lőnek fel a marketre telo specifikus játékokat? Eddig a hírek úgy szóltak 3.0-val jön, nem gingerbreadel. Érdekes. A másik aggasztó, hogy összehasonlítuttunk egy Galaxy S.t, egy Motorla Defit meg egy X10 ugyanolyan játékkal, és a x10-en leesett a frame érték olyan 14-16ra. A többin meg jól futott.

 2. az én telefonom ehhez képest egy nagyon kegyetlen vicc (de kitartok mellette)

 3. Az a baj hogy ma 2011.01.05 dàtum van nèzzètek meg jobban az egyik kèpet…

 4. A sony most inkàbb azon agyal hogy mit kezdjen a 100% töréssel,amit nèmeteknèl prezentàltak ps3-ra.Mert sajnos tényleg sikerült egy bizonyos brigàdnak,akik vèlemènyem szerint,fillères bu*ik ha e féle munkàra törekednek.Ràadàsul csak úgy tudja kivèdeni a S ha teljesen új hítelesìtő D-szignót frissìtenek a gèpre,ami gigabroki lenne mer az összes elöző jàtèkot nem olvasnà/mert mindegyik egy publikus kulcsot hasznàl/Ja kemèny a cell,de ha jàtékot hìtelesìtő kulcsot törik akkor csak figyel a vàjàr!A telefon meg elvileg 3.0 jött volna nem????

 5. De PSP1 vagy PSP2 erejű lesz?

 6. szerintem iphone rulez ozt kész

 7. durvajól néz ki

 8. Ez a telefon olyan, mintha kikapták volna belőle a miniatür billentyűzetet és egy kicsinyítet kontrollert raktak volna az aljába. Az biztos, hogy a nagy ujjaimnak jobban bejön az ilyen cucc, mint a Xperia X10. Csak az érintő-joy is megfelelően működjön és ne fogpiszkálóval keljen pöcögtetni.

 9. Ha a PSP-be raktak volna telefon funkciót, sokkal szebb lenne.

 10. Nalam ez csak akkor eselyes, ha a PSPs jatekokat viszi… de akkor sem azonnal…

 11. Jól néz ki, de nem rohanok lecserélni én sem a mostani, 5 éves telefonomat. 🙂

 12. Az érintésérzékeny gomb jópofa, így lapos maradhat a kütyü, de én még netezni is utálok mobilon, nemhogy filmet nézni vagy játszani. Van egy sakkprogi a telefonomon azt koptatom nagyritkán, de ennyi.

 13. Kicsit rút…

 14. Nektek ez bejön? xDOk, értem, új Android, ha másért nem, ezért megveszik, de amúgy?? Ha lesz benne ‘Ghz Proci, a kezeiket összetehetik a vásárlók…Bár, ha Android 2.3-at raknak rá… xD

 15. megint egy felesleges szar… okostelefon a hülye gyerekenek….

 16. Ez valszeg csak 1 sima androidos teló lesz playstation feliratú gombokkal. Szerintem se PSN, se PSP mini, se PSP gamekhez nem lesz semmi köze. És nem keverendő össze a leendő(?) PSP2-vel sem. Ezekben a telókban ARM proci van, azzal meg nem fogják emulálni a PSP MIPS prociját.

 17. Ha majd megjelenik remélem nem lesz drága! Mivel ,de nemhiszem, hogy megjelenéskor megveszem , de majd beszerzem,remélem($)!

 18. Az ágyneműhuzat kemény, lopott lehet a telcsi.

 19. Hát ha nekem valaha is 5000 Ft-nél drágább telefonom lesz, akkor ez lesz az (amennyiben nem 15500 ért árulják…).

 20. az Xperia felirat fölött az vajon mi lehet?

 21. Na ezek már tényleg meggyőző (vagy nagyon ügyes) képek!A meghajtót még mindig hiányolom, de lehet hogy valami extra vékony kivitelű lesz ennél már. Ha egyáltalán kap meghajtót…