Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation – őszi PSVR kedvezmények

ÚJ VR AKCIÓKKAL INDÍTJA AZ ŐSZT A PLAYSTATIONTöbb kedvezményes csomagban is elérhető a PlayStation VR2017. szeptember 12. Budapest – A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy szeptember 8-tól a PlayStation VR új, kedvezőbb áron lesz elérhető. A felhasználók több akciós csomag közül választhatnak, mint például a PS VR Headset – PS VR kiegészítők csomag, amely a VR Worlds szoftvert is tartalmazza. Az akcióban több PS VR játék is kedvezményes áron megvásárolható.[B]A PlayStation VR őszi ajánlatai:PlayStation VR Headset – 134.990Ft PS VR Headset + PS4 Kamera V2 + VR Worlds – 134.990Ft PS VR Headset + PS4 Kamera V2 + 2x PS Move controller + VR Worlds – 146.990 FtPS Move controller Twin Pack – 25.990Ft PS4 Kamera V2 – 18.990Ft Az akció az alábbi VR játékokra vonatkozik: Battlezone – 12.990Ft DriveClub VR – 9.490Ft Eve Valkyrie – 12.990Ft Farpoint – 9.490Ft Farpoint + Aim Controller – 21.990Ft RIGS Mechanized Combat League – 9.490Ft VR Worlds – 9.490Ft Robinson: The Journey – 12.990Ft[/B] Az ajánlat 2017. szeptember 8-tól érvényes, minden feltüntetett összeg javasolt fogyasztói ár.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. szerintem se temessük a VR-t … én már azzal elégedett vagyok szinte amit eddig kaptam játékélményként (DC, Rush of blood , Farpoint, Re7, Cod és SW VR experience) talán ezek voltak amik nagyon bejöttekés azért még jócskán bizakodó vagyok azokkal a játékokkal kapcsolatban amik még ezután jönnek 🙂

 2. Szerintem ti azt várjátok a PS VR-tól, hogy minden játék (különös tekintettel persze a tipla A kategóriára) támogassa natívan. Nem foglalok állást mert nincs készülékem, de most hirtelen azon kezdtem agyalni, hogy megjelenés előtt mik voltak az ígéretek. Ismétlem, csak gondolkozok rajta.Ahogy elnézem a hozzászólásokat elég szépen megoszlik a csalódottak és az elégedettek tábora. Na most a kérdés az szerintem, hogy az elégedettek megfelelnek-e a VR tulajoknak és a csalódottak azoknak akiknek nincs gépe és fogalma sincs az általa nyújtotta élményről. (ezt lehet kicsit túlcifráztam amúgy)

 3. Ott a Farpoint is ami teljes értékű VR cucc.

 4. Oké, ne nekem legyen igazam és legyen sikeres, de egyenlőre akkor is olyan érzetem van mint a MOVE-nál sajnos!

 5. Nem csodálom, mivel már most megbukott ez is, mint a MOVE meg a Kinect anno!

  • És ezt a következtetést abból vontad le, hogy csökkentették a hardver és bizonyos szoftverek árát? Akkor bukás a ps4 is?

   • Nem ebből haver, hanem itt is mindent ígértek mint az említett sz@roknál is csak vedd meg, utána pedig lóf@sz támogatás és játék sem jött egyikre sem!Ebből következtettem ki, de ehhez nem kell egyetem, hogy ezt meglássa egy normál halandó is!

    • PSVR-ra nem jött játék? o.O

    • “Annyira nem hülye a Sony, hogy olyan eladási adatokkal dicsekedjék, ami ciki… Márpedig többször említették, hogy a VR jól fogy.Sőt! Egy nem épp konzolos elfogultságáról híres számtech online újság írta, hogy a PS VR a befutó a jelenlegi 3D VR felhozatalban…Oké, “”rendes”” játékok nem kapnak “”RENDES”” VR támogatást, viszont van sok ilyen kis kedves VR-ra optimalizált fun izé. Értem én, hogy nem jön be, azt is tény, hogy nekem se. De ettől még nem zárható ki, hogy veszik őket… Most azért megnéztem a Store erre szánt részét, nehogy már hülyeséget írjak neked: számszerűen 12 oldalnyi VR cucc van a Store-on.”

     • Persze van a storen több oldal de mind kis izé cukiság amit írtál is!A RESI 7-en kívül mondjatok még egy normális igazi JÁTÉKOT ami kijött VR-ra! Lehet én vagyok lemaradva:(

     • DC,Rush Of Blood :)Zsákoltam még a Batmant,ami khúúúrvarövid állítólag(még nem toltam)meg a Robinson:The journey-t(szintén nem játszottam még).REvil 7 az oké,meg GT Sport.Ez a 7 játék ami mozgat egyelőre.

     • Jön az Ace Combat is ami VR támogatással jön.