Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Network – online!

Ha esetleg valaki még nem vette volna észre: Magyarországról ismét elérhető – bár csak részlegesen – a PlayStation Network. A már sokszor említett biztonsági jelszócsere első lépésként kötelező.[B]*UPDATE*[/B]Srácok, türelem. Tesztüzem van, terheléspróbával. Még egy kicsit bírjátok ki.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tegnap csak próbaképpen bekapcsoltam a gépet, és örültem, hogy elindultunk a haladás útján, hogy ismét teljes valójában visszakapjuk a PSN-t.

 2. Tölthetőek a játékok? Akkor holnap leszedem őket miután hazajöttemA littlebigplanet és az infamousnak mennyi helyet szabadítsak fel kb?

 3. Nekem már megy:)

 4. boldogsag van mi?

 5. na végre ! Hál istenek sajnos még nagyon hiányos! Socom4-ezni gond nélkül tudok, de a MK9 nincs szerencsém, mert csak triált tudok játszani ami 2 nap múlva lejárt (nekem már le is járt). Amíg nem lessz 100%os a rendszer hogy beírjam a Reedem code-ot nem tok online játszani.

 6. hát még gyenge mert sokszor lemegy de jobb mint a semmi 🙂 ja címe naon jóóó 😀 level 1 😛

 7. már kezdtem azt hinni sose javul meg de végre elindult

 8. Van PS Store!!!

 9. Igen,végre hogy vártam már.

 10. Végre mükszik! 😀

 11. végre 😀

 12. De nem ám 😀

 13. hurrá!!!

 14. tegnap beléptem kb 1 órán keresztül próbáltam mk meccset tolni de nem ment.aztán kiléptem és utánna már nem tudtam visszalépni sem!a megszokott szöveg várt,h dolgoznak az ügyön!remélem ma már nem lessz probléma ezzel!

 15. Nekem az volna a kérdésem,hogy hogyan fog működni a jelszócsere?Mert én annak az email címnek,amit a userhez megadtam,már rég nem tudom a belépőkódját,tehát arra nem is tudok új jelszót kérni.De egyszer már megváltoztattam,egy olyan oldalon,amit valaki belinkelt,azt hiszem még anno a magyar store-os szavazós oldalon.Ott tudtam megváltoztatni,úgy hogy az email cím maradt ugyanaz.

 16. ideje hogy megy a psn de a network meg nem.

 17. BESZAROK végre van psn

 18. Nekem megvolt a jelszócsere, kaptam mailt is ,h megtörtént, de ezek ellenére nem tudok belépni. Mindig kidob valami hibát..:( Más is van így?

 19. Mi az a PSN? Valami retro shooter? 😀

 20. Reggel nyomtam 2 kört Socomot. Nekem minden rendben volt. Ami meglepetés volt hogy elég sokan voltak online. Gondolom mindenki próbálgatta a multit.

 21. Reggel nekem is sikerült belépni az angollal, amerikai elvileg küldött egy mailt jelszóváltás után. Ezek szerint esélytelen lesz oda?

 22. Szerintem ez az egész PSN ügy csak egy nagy társadalmi teszt volt és megbuktunk!!!!! 😀

  • Prosztóteszt volt. Vannak, akik megbuktak.

   • De azért ismerd el, jót tett az oldal forgalmának/látogatottságának… persze a minőség és mennyiség viszonyát azt most hagyjuk, de szóval érted… focis tömegverekedésnél sem IQ hányados alapján társul az ember, hanem azért, mert ugyanazt a csapatot alázták le, amelyiket mindannyian szeretik… 😀

    • Eddig sem volt gond az oldal látogatottságával, és hogy őszinte legyek, akik mostanában jöttek… azok nagy része nélkül meglennénk. De remélem délután mind visszamegy CoD-ozni és örökre eltűnnek.

     • Nyugi, nem lesz gond. Az újabb hisztiig nem látjuk őket, max. a cod csataterein, én viszont nem járok arrafelé soha… nem is bírnám ki. Commit suicide lenne egyből.

    • Én is erre gondoltam, vajon mennyien reggeltek a leállás alatt ide!:DÉn régóta olvastam itt a híreket, de csak a leállás alatt adtam hangot a véleményemnek.Gondolom sokan vannak így.

 23. “UPDATE ! Most már megy . Level 1 COMPLETED . “”Hard stage”” :]”

 24. “hali! nekem szlovak accountom van, nem is mukodott a link amit kaptam mailben tegnap, kiirta h PSS not available in the selected region…blablabla…ugyanaz mint a hun acc-oknal…viszont most ramentem a “”Forgot your password?””-re Sign In-nel, beirtam a szuletesi datumomat, kaptam egy uj mailt es azzal a linkkel mar mukodott…pedig ugyanaz a store-os oldal jott elo mint a masiknal…fura…aki tudja a szuletesi datumot amit megadott anno az csinalja igy:)”

 25. Tegnap este, keményen 3 vagy 4 friendem volt online, úgy tűnik a felhasználók többsége tényleg szív. A durva, hogy van köztük nem egy amcsi és angol is.

 26. Nekem működik a magyar is.

 27. Megint megy 🙂 van akit nem enged be?Egyik spanomat nem engedi be.

  • Nálam az usa és uk megint jó, viszont a két magyar regisztrációmon nem tudok jelszót cserélni, mert az OK után ez fogad: A server error has accured. Már elkezdtem dúdolni Mark Oh: Please Don’t Cry című szerzeményét.:D

 28. Attol függetlenül vajon mitől van ekkora lagg nem lehet normálisan játszani szinte semmivel remélem hogy ez nem marad így mertha igen akkor kb 0értelme van hogy van PSN.

 29. végre minden renben csak hajnalba szakat meg a kapcsolat

 30. engem most már beenged de nem sokan tolják még.

 31. jo reggelt.most megint nics psn!!pedig hajnali 1-ig nyomtam!

 32. Nekem egyfolytában ment,este 9töl mostanáig multiztam.

 33. Én még nem próbáltam az online játékot de a jelszócsere már megvolt.

 34. hát én 9től Cod:black opsoztam mostanáig!most kiléptem, egyből nem tudok vissza lépni :(reméljük holnap ismét lesz!jóéjt!

 35. széjjjel aláztam mindenkit MW2-ben… nyomtam egy jó kis freef.a.-t mivel mindenki offline… 30:9 hihihihihihi, ja igen volt egy host kilépés is, nem bírta a paraszt! heheheheee

 36. nekem működik. (usa acc)

 37. Most meg épp off!Tiz perce ment a UK-val.Most nem.Tesztfázis van tényleg.Király.

  • Igen, nekem is ment egy 20 percig, most megint nincs.Remélem holnap mire hazaérek két ötössel a vizsgámról, már működni fog rendesen!

 38. Már nincs sok hátra 🙂

 39. Hmm,valami alakulgat lassan!Egy ezred mp re behozott valami mást!!!:)))))

 40. UK egyből jelszócserét kínált fel , utána be is jelentkeztem .Magyarról üzenetben linket küldött , csere után nem lehet feljelentkezni , mert a régióból nem elérhető a Store .

 41. most még kipróbáltam,simán 3x ON-OFF jöttem mentem,mint a matrixban

 42. Ja és a Japán acc alól fel se lép!!!Lehet, hogy a Japánoknál nem megy?

 43. Ha a magyar acc-om gyakorlatilag meg fog szűnni emiatt, azt a legjobban most azért bánom, mert a Brink-et toltam offline addig, hogy jó cuccaim legyenek, mikor netre mek vele.Fura lesz juhh1 helyett juhh2 lenni.

 44. Mind az USA és UK reggemmel gond nélkül átállítottam a jelszót de a Magyarhoz tartozó mailbe kapott link hibás.Mondjuk nem ezzel játszom úgy hogy megnyugodtam de remélem nem lesz para vele mert nagyon sokan nyomják Magyar reggel.

 45. Hát énsenem értem de ninc!:)))!!!Eljutok lassan arra a szintre hogy nem érdekel!:)))

 46. nem értem miért nincs nektek psn

 47. sikerüt yeehá

 48. Már megint van psn!

 49. jeee

 50. a cseh accal kiléptem beléptem simán,komolyan,nem viccelek.Nektek semmi?

 51. nem baj holnap nem dolgozok,akkor mar csak lesz valami

 52. Ne veszekedjünk testvérek!!Imádkozzunk együtt a szebb jövőért!!!

 53. Szeretnék olyan tájékozott lenni mint te.Irigyellek,vagy nem?

 54. Belegondoltatok abba, hogy ez azért valahol egy történelmi pillanat. Több csillió millió gémer nagy napja ez. Én iszok egy sört erre… : )

 55. Az történne holnap, hogy elindulna a PSN – és világméretű áramkimaradás lenne! HÁÁ : )

 56. ismét ONLINE!!! csak 30p szünet volt…

 57. Mi a fa…..mat csinàlnak mààà vazze!! Volt idejük tesztelni majdnem egy hònap.Ne szòrakozzanak mà kapcsoljàk vissza!!HALLOD KAZ !!! NYOMD MEG MÀ AZT A KURVA GOMBOT!!! NEEE AAAZT,A MÀÀÀSIKAT!!!

 58. Nem kell kilépni

 59. angliában is behalt, kijelentkeztem és nem enged vissza… várhato volt, de sztem holnap már jo lesz ha eloszlik a bejelentkezések száma…

 60. PSN is back down in Europe because of the high volume of traffic. It’s almost as if people have been waiting three weeks for PSN.forrás: internet

 61. Nem lennék ennyire idegben még aludni is tudnék egy keveset!

 62. Nem fogjuk bukni a magyart,csak egy kicsit tullterheltèk.Voltam fent ès problèma mentes volt.Percröl percre többen voltak a BO-on.Egy szer volt màr ilyen,hogy én nyomta de a span nem tudott felèpni ès miutàn èn is kilèptem engem se engedet vissza.Mèg egy kis türelem ès szerintem jò fog müködni.REMÈLEM!?

 63. Épp most gondolkoztam azon, hogy mi van akkor, ha valaki megosztotta az account-ját. Stipi-stopi alapon ki jelentkezik be elöször?? : )

 64. Várható volt, hogy ha kihirdetik, hogy már megy, akkor rákattan a világ, és túlterheltek lesznek a szerverek.

 65. Nálam eddig minden tökéletesen és hibátlanul megy. Viszont gyanús, hogy kevesen vannak fent.

 66. Végre!Csak az a baj 1-2 haver még nem tud belépni:(

 67. Honfitársaim, nyugalomra intelek titeket – most beszéltem Kaz bácsival és mondta hogy az internetes sztrádán nagy a forgalom – kisebb útszűkület miatt. De folyamatos az adatok feldolgozása.

 68. Nemtom hogy nem megy nektek,vagy miért,én most multiztam borderlandsbe,aztán lemezt cseréltem és most Lost Planet 2 zök,és megy a multi,lobbyba vagyok,csomó ember van fent.

 69. remélem éjjel tényleg lessz net

 70. “UPDATE ! – “” OFFLINE “”Elindult , de le is állt . Level 1 : INCOMPLETED ! :[“

 71. nálam vmi gáz van playstation home ikonjával

 72. De lássátok milyen segítőkész vagyok, segítek az online mezőkre visszatérőknek:A linkre kattintva, mindent értelmesen elmagyaráz ( persze ha érted a tünde nyelvet )http://uk.playstation.com/ps3psn/

 73. Nevetséges!Ez egy mesebeli dolog lett,hol van hol nincs!!!Most van valakinél?????????

 74. Szerintem a sok email küldés leterheli a rendszert. Biztos, hogy hajnalban visszarakják hogy szép folyamatos legyen a terhelés. Sztem egész europa ráugrott… Mi már mentünk pár kört a gt5el

  • ja nekem meg a headsetem bánta ,vennem is kell egyet mert tudod darabokra törtem a sony-headset-et mert annyit szünetelt a psn hogy beporosodott és meghalt ,eltemettem szegényt

  • Írta Menoh, hogy épp versenyeztek:)Én meg néztem a korongot és mire vége lett, már csak az éppen szervizelünk felirat várt:( Éjszaka fent leszek, majd rá-rá pillantok, hátha már jó.

 75. “Mindegyik acc-nál ( uk, japo, magyar , usa, hk-i ) uúgy “” PSN …..undergoing maintenance .””.”

 76. lehet psn lecserélem xbox-ra…. ott nincs ilyen…

 77. Mi van mààààr!!!Egy ùjabb tàmadàs vazze?? Egy kicsit ment aztàn ugyanaz mint 3 hèten keresztül.Na ez nem volt hosszù èletü(ahogy paksi endre bàcsi ènekli:szikràk a szèlben)jeee!!Nem jò òmen kezdek aggòdni kaz!!!

 78. Magyar, USA, Angol, acc. jelszót sikerült megváltoztatni. A Japán nem megy mint tudjuk.

 79. Most mi van,nm megy megint???????

 80. Az lenne a legjobb, ha nem kéne ökörködni az e-mail-kkl, hanem egyből meg lehetne adni a jelszót magyar acc-nál is.De ahogy olvasom, azért vannak ilyenek magyar acc-al.

 81. Köszi a segítséget mindenkinek.Akkor holnap újra próba remélem nagyobb sikerrel!

 82. Én fentvagyok és multizok mint állat,fentvan 3 span is,és ők is multiznak,mindegyik mást tol

 83. biztos a szerver nem bírta ezért lekapcsolták nem kell megijedni az account-ok jók lesznek nekem sikerült a jelszó csere az USA-nál meg a Magyar account-nál is csak a UK -nál nem sikerült mert akkor már nem volt psn majd holnap

 84. baszki, nekem még mindig azt írja hogy karbantartás…

 85. még nekem is azt írja ps network is currently undergoing….

 86. Hát ez sokáig tartott.

 87. Én szerintem csendesen várok holnapig. Játszok nyugodtan egy kis singleplayer-t! 😀 Nem idegesítem magam felesleges hibakódokkal, jelszócserékkel. Nyugiba holnap a tömeg után….

 88. Mikor küldik az emilt ? Hogy kell a jelszót megváltoztatni ? Tudom az összes emilcím , PSN acc jelszavait , mindent . De hol lehet megváltoztatni ? 5 acc-om van kb. ( a FAT-en vagy 7 ).

 89. akk ennyi volt?nem megy se usa, se uk

  • Ugyanúgy jártam el a magyar acc-nál,mint Te.Mondjuk nem nagyon bíztam benne,hogy kapok valami mailt.Teszem hozzá nem örülnék ha buknám,3 éve azzal küldöm.A magyar spanokat még csak-csak össze tudnám szedni újra,de az egyik orosz arcnak olyan id-je van,hogy beszarás.Márpedig nem szívesen nélkülözném őt Fifában.Uk,Us sikeres volt,itt jöttek a felugró ablakok.Toltam is egy UC-t gyorsba,16/3-al én voltam a legjobb a brigádban.Az egyik tag anyázott is,hogy hogy a szarba lehet egyes szinttel így menni.Eszébe se jutott volna a sötét tírpákjánák,hogy nem először játszok.Egy kör,aztán vége.Pedig már felkészültem rá,hogy keveset alszok meló előtt.Így marad a Ryan közlegény telaviv kettőn.FFFFFFFFFFFFFFFFF-UUUUUUUUUUUUUU

 90. reggel vártam hogy hazaérjek melóból, hazaértem akkor sem ment, pihentem és most ismét próbálom de most sem megy…. ekkora szopót xD

  • Nekem a pc-s e-mailemre, küldtek 1 ilyet, hogy ha nem én változtattam meg a jelszavamat akkor lépjek kapcsolatba bla bla bla…De mivel én voltam így hát no problem.

 91. offline -megint karbantartás nem lehet belépni

 92. PS-re vagy PC-re küldik az emailt?Sehol nem találom!!!Help me,please!!!

  • szerintem már nem küldik…. mivel ismét halál van… biztos ismét h.ek betámadták:DDDD

   • Köszi.Remélem holnap sikerül valamelyik acc-al belépni,ha nem akkor legalább új usert engedjen csinálni,de ahhoz meg nem jár a vigaszdíj ha jól gondolom.Pedig megérdemelnénk ha már így kitartottunk a Sony mellett.Majd meglátjuk…

 93. Uks accom van,az asszony német accjával még nem tudtam bejelentkezni,kiirta,hogy elküldte rá az emailt,de még nem jött meg,de az angol acc az megy frankón

 94. Na végre müxik a hála jó istennek. 🙂

 95. Egy kérdésem lenne a jelszócserével kapcsolatban!Ahogy be akarok jelentkezni és viszadob ezzel a maintenance üzenetel utánna küldi az e-mail címemre az emailt?Vagy hogy volt azoknál akik be tudtak lépni?

 96. Nem,beadta az ablakot,hogy ird be az uj jelszót,beirtam azt kenc.

 97. Akik korán észrevették arra panaszkodtak, hogy megjött a változtató emil.Ráklikkeltek és kiírta, hogy az szolgáltatás tőled nem elérhető.Valamilyen hülye programozó a jelszó cserét a store funkciók közé integrálta, így ahol nincs store ott szopó van.Remélem azért kapcsolták le mert cserélik. Én szegény tolom itt Magyar accal a játékokat több mint 4 éve erre így kibasznak velem/velünk …. remélem a Magyar sony tesz ez ügyben valamit mert állítólag 29 e magyar psn reg van…..

 98. én már annak örülnék ha jelszavaimat meg tudnám változtatni, de nem…

 99. Bocs a láma kérdésért de a jelszócserét úgy csináltátok hogy az elfelejtett jelszó lehetőséget választottátok , vagy hogyan?

  • az uj jelszo megy mindegyik rublikába

  • amikor rányomsz a sign in-re akkor kis kék ablak felugrik hogy a jelszavad már nem érvényes utána egyből kéri az uj jekszót és annak megerősitését. valakinek emailt küld nekem spec engedte simán utána be is jelentkeztem vele. ergo végig vezet a jelszó cserén neked nem kell semmi menüpont után keresgélni

   • Értem.Viszont nekem nem kérte a felugró ablak után az új jelszót,hanem azt mondta hogy majd kapok mail-t.Na ezt nem kaptam meg így megpróbáltam az elfelejtett jelszó opcióval de ezután sem kaptam mail-t.

    • Nekem még azt se írta ki , hogy kapok emilt , csak vmi kib@szott hibaüzenetet !

    • senkinek nem küldenek emailt. kis türelem kell szerintem és biztos megkapod 🙂 ha már stabilan megy a psn és akkor sem kapod meg akkor kell aggódni

  • Nem ha majd csatlakozni próbálsz automatikusan falajánlja hogy a jelszavad elavult és leokzásnál tovább dob ahol kétszer be kell irnod az uj jelszavadat, ez azokon az régiókban van igy ahol van store,ahol pedig nincs belépéskor automatikusan ugyanazt irja ki csak nem dob tovább hogy beird kétszer az uj jelszavadat hanem arra az e mail cimre amelyik accountoddal probálkoztál küld egy linket ahol ezt megteheted

   • Ok. Akkor nekem azért nem ugrott fel az az ablak ahova az új jelszót tudtam volna beírni mert az csak az Uk accom-nál lehetett volna, de addigra már meghalt .

    • nem vagyok benne biztos ,csak én német accal léptem be magyarországról ,és én megtudtam változtatni a jelszavamat a felugró ablakban,aztán probáltam a magyar accal ott meg egy linket küldött az e mail cimemre ,de addigra meghalt arendszer csak ezért gondoltam igy

 100. nekem most is megy,most toltam borderlands multit,és fentvan 4 span is

 101. Én meg se az angol, se az amcsi accomhoz tartozó e-mail fiókaim jelszavát nem tudom :(((

 102. :DSzánalmasak vagytok. -Úristen jó volt de most már nem jó ledobott úristen mi lesz most most mi lesz?????

 103. Nincs semmi még csak karbantartás, fáradt vagyok majd holnap délután lecsekkolom.

 104. Szerintem ennyi volt lelőtték, mert pass cserénél már nem gondolkodik semmit, rögtön kiírja, h maintenance. 😀

 105. Borderlandsba most pittyent két online trofi,

 106. vedd le lécci Martin, mert kúrvára nem megy.

 107. Nekem semelyik acc-nak nem enged , se jelszócserét ( 80710D46 -asszem ) , se e-mail nem küldtek egyik címemre se , pedig 3 is van ( PSN-hez is mind ) . Sőt beizzítottam az olvasó-problémás 40-es FAT gépet , amin az accokat csináltam . Sehol semmi . Pedig már volt , nem ? :[

 108. Magyar accnál jelenleg nem lehet jelszót váltani, amit az emailban küldtek meg lehetett nyitni fél órája de olyan lap fogadott, hogy a régiómban nem érhető el a store…Remélem holnapra helyreáll a rendszer és lehet jelszót cserélni.Usa és UK accal be tudtam jelentkezni de már azzal sem lehet, összeomlottak a szerverek…

 109. Na de mit tudnak azok csinálni akik anno kamu e-mail címet adtak meg a magyar accnál? Buktuk a profilokat(mert ugye az e-mail amit küldenek soha nem fog megérkezni)?Kérnék némi felvilágosítást, mert lassan szétvet az ideg!

 110. 30 percig jo volt. baszki mi ez

 111. ledobott, ismét karbantartást ir ki

 112. Én úgy gondolom mára feladom!

 113. nekem joooo :PNem is jelentkezek ki… :]]

 114. Én kaptam e-mailt de baszhatom, mert az a pc Store felületre küld. Ott meg: PlayStation®Store is not available in the selected country or region. UK, USA acc. ok. Ott felugró ablak megoldotta a dolgot.

 115. Ez elég fiatal kis főnix volt, ki hamvaiból feléledt elég gyors el is égett és ismét hamu lett belőle 😀 remélem nemsokára újra feltámad.

 116. türelem psn jelszó cserét terem.ha megint maintenance-t ír akkor várhatod az email-t vagy azt hogy a benne lévő link menni fog.ha ennyi napig kibirtuk psn nélkül és még mindig áll a világ akkor még egy kicsit tudunk várni. VarkD meg facepalm…

 117. Milyen store BAmeg 🙂 én még be sem tudok lépni!!!!!!!!!!!

 118. Nekem sem sikerült belépni a Magyar accountal ,e-mailt megkaptam de az oldalt nem nyitja meg. Mi a fene folyik itt ???

 119. Na feladom!Fürdés, tizenyegytől Real meccs..Ha holnap sem működik… holnapután újra megpróbálom!

 120. ps+ akkor kapunk mikor jön a store?

 121. megin beszarott a psn? nnnoooooooooo

 122. Megint maintenance xD

 123. Túlterhelt. Szerintem mindenki menjen aludni (addig én meg tudom csinálni).

 124. Na szóval valaki segítsen! Előszőr letöltöttem az új frissítést amit a gép telepített…na asszongya hogy be akartam sig in-elni osztatat akkó csak villogózik az OKézsoké gomb osztatat asztatat írja hogy menjek mááá a faxomba…na most akkkóóó mit kellene tennem? 🙂

 125. Pedig nálam az usa, uk már rendben van (volt).

 126. Megjött a magyar accról az email, a tartalma oké, de a link kicsit sem akar bejönni a túlterhelés miatt. UK passcsere szintén error. 😀

 127. a rendszer biztos tulterhelődött!! addig is egy kis zene http://www.youtube.com/watch?v=QlcLQgICCz0

 128. Nekem az USA és UK acc-nál a ps-en engedte a változtatást gond nélkül, viszont barátnőm UK acc-jánál e-mail küldést írt, amit még mindig várok. Tapasztalatok alapján mennyi idő alatt kéne megjönnie?

 129. Ennyi volt megint meghalt

 130. irj valami fejleményt martin mert ez így nem állapot 🙂

 131. Nyugalom emberek, éjjelre ígérték, addig hadd tesztelgessék.

 132. usa-n meg magyaron írta hogy küld mailt, angolra beléptem, csak amikor átjelentkeztem már megint karbantartás 😀

 133. Magyar accal még várom a mail-t, de az angol és amcsi accomnál a gépen tudtam megváltoztatni a jelszót, azok már szépen csatlakoznak.Azt olvastam, hogy akkor küldd mailt, ha a gép nem volt aktiválva az account alatt. Store híján gondolom ezt a magyar acc alatt kevesen tettük meg annó.

 134. Én meg a világ legnagyobb idiótája vagyok. Citromailen anno csináltam egy címet csak a magyar régiós psn-emnek, és annak a mail-fióknak elfelejtettem a jelszavát. Várom a citromailes munkatársak segítségét…

 135. USA-s acconton volt 1 ora net XD de kihasználtam

 136. nekem 1x error 2x karbantartás

 137. nekem 9-10-ig volt netem most meg elszállt basszameg

 138. USA-nal kiírta, hogy a psn még mainteance alatt van… Remélem, nem az volt a master. 🙂

 139. Hála Istennek nem kérte a régi jelszót!

 140. Lehet, hogy kissé túlterhelődött, mert egyszerre akar pass-t váltani több millió user. 🙂

 141. yeah, a fuckin medal!:D

 142. Francért nem tudták úgy megoldani hogy a gépeden tudj jelszavat válltoztatni!????

 143. Rámentem a jelszóváltásra, és kiírta, hogy az e-mail címemre küldtek levelet, de nem igazán akar megérkezni (magyar accountnál). Gondoltam, amíg megjön az üzenet, addig az angol accnál kicserélem a jelszót, de ott meg errort ír ki.

 144. 24 nap után ideje volt! :DHa nem lesz több ilyen, mindent megbocsájtok a Sony-nak!!!

 145. hány mb az update?

 146. “Eurogameren ezt írják:After downloading and installing PlayStation 3 firmware 3.61, all PlayStation Network users are required to change their passwords. Here’s how to do it.First, sign in by entering your sign in ID (email address) and password for you PSN account. Sony wants you to make sure you can receive messages at this email address.Select OK from the screen that asks you to change your password. A screen for entering a new password is displayed. Then, follow the on-screen instructions. After you’ve changed your password, you’ll be able to sign in to PSN.Now, you may encounter a number of issues along the way.If the screen for entering a new password is not displayed, your PS3 has never been activated on PSN using your account. Sony will send an email to your registered email address in this case. That email will take you to a website to change your password.If you’ve forgotten your password – and, let’s be honest, we use so many these days it’s easy to do so – then you have to change it from the PSN website.Hit sign in under PSN on the XMB, select “”forgot your password?”” on the sign in screen, enter your sign in ID (email address) and your date of birth, then hit “”continue””. Again, Sony wants you to make sure that you can receive messages at this email address.Check your email address is correct, then select “”confirm””. An email will be sent to your registered email address. Follow that to change your password. Once done, sign in to PSN like you mean it.Oh, and don’t forget, if the PSN account you’re using is a sub account, you may be required to first sign in using the master account that governs it to change the password.”

 147. Huhú, lőttek a magyar usereknek, grat Sony, ismét.

 148. jeeeeeeeeee

 149. én egyelöre nem tok magyar accal belépni

 150. Nekem errort dob a password must change ablaknál, amikor villog az OK sáv mindkét accomnál.

 151. hol a szomba cserélek jelszot??kaptam e-mail-t onnan deob egy oldalra ahol semmi

 152. Maradjon is igy orokre…. Amen :]

 153. én már tolom:D

 154. Amen.