Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Network – még egy pár nap””

A Sony Computer Entertainment nyúlfarknyi közleményben tudatja a játékosokkal a PlayStation.Blogon, hogy “még egy pár nap”, és indul a PlayStation Network. Teljesen vagy részlegesen? Egyelőre fogalmunk nincs. Elsőnek valszeg’ az online játék startol el, és ezt követi majd a Store…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. u.i.: csak amcsi + canadai szerókon megy még, de a nap folyamán kéne, hogy legyen európában is!

 2. Emberek, VISSZAJÖTT A PSN!!!!! Az ign-en van egy riport kaz hiraival, ahol a tag elmagyaráz mindent amit tudni kell a psn-ről! GYERÜNK EMBEREK! btw software update kell!

 3. hajnalba volt PSN egy 10 percre nekem,de megszekat a kapcsolat és azota se volt semi

 4. “Àt kène irni a cimet “”NA MÈG EGY PÀR “” :(“

 5. szerintetek mikor lehet majd megint multizni?

 6. Végre mehet a K3 multi orrvérzésig. 🙂

 7. ugy latom ma se fog menni(:

 8. Már be sem kapcsolom a gépet mert úgyis csak megfeszülök az idegtől hogy nincs!!!!!!!!!!

 9. En is merges vagyok, sokakkal egyetemben. Bar mar nem is merges, inkabb a csalodottsaghoz hasonlo. Minden nap ranezek, minden nap ugyanaz, meg egy par nap, stb. De emberek, gondoljatok mar bele: aki egy kicsit is tud objektivan gondolkodni, ertheto a helyzetuk. Higyjétek el, ok szeretnek a legjobban elinditani a rendszert, de ertheto az aggodalmuk: ha ujra beboritjak a rendszert, nekik gatter. Onnantol hiaba az igergetes, akarmi. Ami miatt en szeretem oket, azokert mindig szeretni fogom oket. Annak idejen tetszett a linuxos otletuk is, annak elveszteset is az okoskodasnak tudhattuk be. Az a baj az egesz uggyel, hogy (tisztelet a kivetelnek) hulyegyerek szinten szolnak hozza hihetetlenul hozzaertok, es lassuk be: fogalmunk sincs egy ilyen rendszer pontos mukodeserol. Reszemrol sajnalom oket, en is belennek szarva a helyukben, mar elnezest. A szornyu az, hogy akarhogy is osszehozzak, sok ember lesz bizonyosan, akinek feltett szandeka lesz, hogy ne mukodjon. Kar erte, a balhet meg az alvadtvert mindig jobb aron mertek. Megertem, ha valakinek hianyzik a fifa a szembeszomszeddal. Az is ertheto, hogy valakinek ez a tokeletes szorakozas, es nem is akar massal szorakozni. Viszont aki ebben onmagara ismer, az is megprobalhat valamit a sajat erdekein tul meglatni. Mindegy, elnezest a sok osztasert, nem akarom tuzet szitani, csak rossz olvasni ugyanazokat a sorokat ujra meg ujra.

 10. This Is Sparta 😀 psn coming soon

 11. Sajnálom hogy ilyen sokáig elhúzódnak ezek a műveletek, remélem hogy hamar meglesznek és nem lesz több ilyen. Addig offline-be nyomom a AC Brotherhood-ot. 🙂

 12. asszem kibacottul kezdem unni ezt a szitut! 🙁

  • vagyunk így egy páran, de majdcsak, kicsit korrektebb kommunikáció kellene, de a sony azt is bizonyította sokszor hogy ebben sem jeleskedik

 13. “PSN Update: Sony gives new status report, Preparing to get PSN back online. .Sony Computer Entertainment of America released a PSN update related the timeline for the service’s restoration earlier this week and stated they hoped to have PSN live “in a few days”. The service is not yet live in North America and we haven’t received a new status update since May 10th, but Sony of Japan is providing some new updated information regarding the situation in Japan – which should be similar to the situation in North America and Europe. Today, Sony of Japan released the following statement stating that they are still working on the final stages of testing their new security system and hope to get the PSN system back online as soon as possible. With security being their main priority, they will launch the service once they are certain the service is strong enough to repel any future attacks. Sony is currently doing internal tests with various games, which seems to indicate that the service is being tested in full and preparing the state in which PS3 users will soon be able to access once firmware 3.61 goes live. Sony’s statement: PlayStation Network”” and “”Qriocity and continuous disruption, we’re really sorry.As we said the other day with the latest information on the next restart of the service, this phase will be conducted in phases at regional level to ensure the safety of our customers.We are preparing to be able to resume service as soon as possible in Japan, and now we are doing the testing phase to ensure the safety and security by providing the most advanced. To complete the move to more secure facilities we are further strengthening the server, encryption, firewalls and the expansion of new companies with a good peace for a new “”PlayStation Network”” and “”Qriocity”” to be in a position of greater support. The monitoring and the introduction of warning systems now facilitate early detection of cyber attacks, underwent a system upgrade intended to eliminate vulnerabilities, and established a system that ensures the management of important information customers that we have to protect their personal information.To ensure the safety of all of you, it took a while longer, and ask humbly thank you for your understanding. For the latest information, this site will guide you at all times.For each of our customers and partners, we deeply apologize for the inconvenience and disruption caused.”

 14. szerintem most sem lesz psn Sony=ígérgetés

 15. Na Kovbaj ha lesz 1x psn megmérkőzhetünk 😀

 16. test your might

 17. Ahogy elnézem vagyunk néhányan mortálosok XD

 18. Én már el is felejtettem hogy, mi is az a multizás 😀

 19. Csak ne úgy legyen mint a múltkori ígéret :/

 20. faszom legyen már network

 21. “””PlayStation Network”” és a “”Qriocity”” és továbbra is hiba, sajnálom, valóban.Ahogy azt mondta a minap a legújabb információkat a jövőbeni szolgáltatás újraindítását kerül sor szakaszban regionális alapon biztonsága érdekében az ügyfelek.Mi készül, hogy képes legyen újra szolgálatba a lehető leghamarabb Japánban, és most ennek az ellenőrzési szakaszban biztosítja a biztonság és a védelem, amely fejlettebb. Server teljes áthelyezését a biztonságosabb eszközök, tovább erősítve a titkosítást, a tűzfalak és bővítése, új ügyfelek nyugodtan újra “”PlayStation Network”” és a “”Qriocity”” maradni a Támogatjuk a leginkább. A monitoring és az előrejelző rendszerek bevezetését lehetővé korai felismerése számítógépes támadások, kitéve a rendszer fejlesztésére voltára sebezhető, létrehozott egy rendszert, amely biztosítja adatkezelési védelme érdekében fontos személyes adatok az ügyfelek Mi.Azoknak, elkötelezett a biztonság biztosítása, de időbe telik egy ideje már, alázattal köszönöm a megértést. A legfrissebb információk szerint ez a honlap végigvezeti Önt bármikor.Mindenki ügyfeleink és partnereink, mi mélyen elnézést a kellemetlenségért és kényelmetlenséget.”

 22. a magyar playstation se tud semmit mondani hogy most mi lesz.

 23. Amúgy én megvagyok magyar store nélkül, inkább netflix kéne, de az meg nem a Sonyn múlik.

 24. Hmmm…túlélő gyakorlatnak nem rossz ez a helyzet!De vége lehetne már a kiképzésnek,mert aki kitartott az mind átment a vizsgán.Aki meg BOX-ra cserélte a gépét,majd folyathatja a nyálát a PS exkluzív játékok után.Megérte?

 25. “””még egy pár nap””.. hétvégén már psn-nek kell lennieha csak “”még egy pár nap””.. reméljük most tartja a szavát a Sony”

 26. Remélem nem lesz lassabb, ha agyon lesz titkosítva, de az se baj, csak már lenne.

 27. Akkor nyomom tovább az Enchanted Arms-t. :)Még mindig nem érzem magam szopón,hogy nincs online,de azért egy kis Fifa már nagyon kéne.

 28. A bor és az energiaital joghurttal mennyire barátok az ember gyomrában?

 29. Hátha most megkapjuk a régóta ígérgetett magyar store-t. Úgyis totális borulás van netes szinten a sony-nál, jöhetne a forintfizetés. Most olvastam, hogy a google megcsinálta a magyarvásárlást(plusz még 99! országban indult el a sajátvalutás fizetés), szóval ha az Android képes erre akkor a sony is. Én bizakodó vagyok. 🙂

  • Szerintem nem lesz semmi…

  • Szerintem kisebb gondjuk is nagyobb a Sony programozóinak, mint pl. a magyar store. Inkább távolabbra tolta ezt az idei ígéretet.Láttam egy listát az accountok számáról országonként. Mo. a 30ezer a reg-el nem tétel. Valószínű népesség alapján határozták meg a japánok, mert Ukrajnában van store, pedig feleannyi reg mint nálunk, viszont a lehetőség meg lett volna, mert a lélekszám nagy. A gazdasági helyzetet is nézhették volna (nem mintha nálunk olyan jó lenne, de jobb, mint ott). Tisztában vannak vele, hogy csalunk, ip alapján kizárhatnának ha akarnak, és ők is tisztában vannak azzal, ha Angliában 60 millió emberből 10 millió account van, akkor ott a minden második nagymama MK-ozna, miközben a nagypapa zúzna a KZ3-al.

 30. várom már h visszajöjjön!!!

 31. Pfff,Network nuku és a sör is elfogyott!Mingyá’ dühöngeni fogokk!!!:(((:::…

 32. http://www.youtube.com/watch?v=GjZxiHWPrZ4Még mindíg!!!Irány takarítani/mosogatni!!!

 33. de jo lenne mar ha holnap lenne:)

 34. A pár nap az hivatalosan mennyi? 😀

 35. ismét sok konkrétumot árultak el

 36. WTB edet gomb: semmit.Egyébként meg mindenkinek van PCje. Szórakozatok addig vmi Free vaccakkal. (Pl Champ online, LoL, WoT stb.)

 37. “A Network “”áttervezése”” nem vonza magával az interface módosítását. Ergo szerintem simmit nem fogunk észrevenni csak a háttérben futó porgramsorok lesznek mások.Még jó hogy most kaptam meg Resistance 1-2t, azzal elleszek még pár napig, meg a move demokkal. Mondjuk a Tumble teljes már tegnap elöttre is késő lenne xD”

 38. ajj ne killzone 3 onlline nincs csak botzone

 39. Majd látjuk.Annyira nekem nem is hiányzik.

 40. de az telleg szar lenne ha black ops 1 pristidzs elorol az azer 1 kicsit kibaszas lenne

 41. gyerunk Killzone 3 kell online rohattul

 42. Basszus Martin sürgesd már meg őket :S.

 43. Kiváncsi leszek hogy lessze változàs a menübe!

 44. Vagy együtt, vagy sehogy… 🙁

 45. es mennyia az apar nap ahogy a mul heten monad hogy:mar szombat vagy vasarnap a mi a biztos azer kossz az infot.

 46. azt írták május 31. de azt, hogy melyik év, azt nem

 47. 200

 48. jöhetne már !!! betegség van 🙁

 49. kiváncsi vagyok mert állítólag 5 játék lesz amiből 2-t lehet majd leszedni h meik játékok lesznek

 50. Még nem tudtan leszedni a killzone 3 extrákat. Várom!

 51. remélhetőeg

 52. Ha végre kijön a Dirt 3 teszek rá mikor lesz kész és indítják újra.Félre teszem addig a GT5 öt és a BFBC2 multit.De most még ez embertelen hiába nyugtatgatnak minket ajándékokkal meg csilli villi dolgokkal,mert mindezt majd ha ON-olták,akkor kapjuk meg!!!!Akkor meg már szinte semmissé is válnak az ígéreteik,meg ajándékaik számomra.

 53. am azt majd honnan lehet tudni h feltörték a karimat, csak simán nemfog beengedni?

 54. Ha június 10.-én sem lesz csak akkor cserélném le!

 55. Hülyeség sztem eladni a pst azért mert most nincs online, és venni helyette egy xboxot. PS3 exkluzívok milliárdszor jobbak (SZERINTEM). Esetleg PS mellé van értelme, a multi címek miatt, mert sok esetben jobban futnak, szebbek az árnyékok, vagy 2 fűszállal több van, stb. De lecserélni…

 56. Nincs semmi baj az xboxal és hidjétek el ami ps3-on lehetséges az boxon is max lehet hogy több dvd kellene hozzá :)Amúgy az volt a kedvencem amikor a magot úgy reklámozták hogy only possible on ps3 amikor a pc erősebb :)Arra vagyok még kiváncsi, hogy mi lesz erősebb az új box vagy a ps?Mert most kb ugyanolyan erősek csak a ps3 nagyobb játékokat tud csinálni a blu-ray lejátszó miatt.

 57. “Keresem a folyamlyamatosan,ès most kaptam a hirt “”de nem garantàlom,hog 100%-ig igy van””,hogy 16-a utàn indul el :(“

 58. Újranyitják, majda) összeomlik, mert mindenki rákapb) a hackerek megint kinyírjákc) nem nyitják újraNa de komolyra fordítva…szerintem ez a hétvége, jövőhét már reális lehet. Én bízom benne.

 59. xbox?az meg mi a tököm?Valami konyhai robotgèp? 🙂

 60. ÉN KITARTOK!

 61. A felhasználók megnyugtatása érdekében Howard Stringer, a cég vezérigazgatója kijelentette, hogy a”a mai napig nincs bizonyíték arra, hogy az ellopott személyes adatokat vagy hitelkártya-számokat bárki illegálisan felhasználta volna. A Sony természetesen továbbra is nyomon követi a nyomozás állását, és a helyzet alakulását.”  Hozzátette: „A vállalat szakemberei a legszigorúbb biztonsági intézkedéseken dolgoznak, a felhasználóink adatai, még soha nem voltak olyan biztonságban, mint most.”

  • “Az tök kafa, de szerintem már kb az összes ps3 tulaj lefossa a kikúrt “”mai napig nincs bizonyíték…”” buzidumát. Arról nem tud a paraszt nyilatkozni,hogy PONTOSAN mikor akarják elindítani a fostalicska rendszerüket? Hogy verjem az anyjukba! Még ha warm, akkor is!”

 62. “Ez a “”mèg egy pàr nap”” kezd kisèrtetiesen hasonlitani a “”màr majdnem”” cimüre”

 63. Szinte minden haverom átment xbox-ra!Kivel fogom a Black ops-ot nyomni?!ÁÁÁÁÁÁÁ(azért én hű maradok a konzolomhoz, de meddig fognak még hülyíteni minket?)

 64. “Egyszer majd kiírják, mint a Duke Nukem-nél: “”When It’s Done”” :)Végül is az is elkészült, vagyis elkészülni látszik :)”

 65. … még úgy 20…

 66. szokásos

 67. elvagyok offline…de hiányzik a mindennapi Battlefield:Bad Company2-online a Magyar Barátokkal!és nagyon várom mi lesz a fejlemény a PSN-el kapcsolatban!

 68. 2 héttel ezelőtt is pár nap volt, meg 2 hét múlva is pár nap leszinkább ne szédítsenek már minket 🙁

 69. remélem ,hogy péntek este már jó lesz 😀

 70. egyszerűbb lenne ha azt írnák hogy az idén újraindul!! Akkor nem lenne csalódás ha a jövő héten indulna, csak öröm hogy milyen gyorsak voltak :))))))

 71. Mindegy addig itt a szingli 🙂

 72. Remélem jövő hét közepén már elindul! 🙂

 73. a katonaságnál egy nap az 24 óra és egy éjszakaszóval kb 30 óralegyen az a pár 4 nap (hétfőig)(4×30)/24 5 napcsak időtöltés, nehogy valaki készpénznek vegye a számolásomat 😀

 74. a hozzászólásokat elnézve egy biztos, hogy a PSN leállás, az új PSC regisztrációknak jót tett

 75. visszajön aztán megint meghackelikxD

 76. Copy—>Paste Tádáá sajtóközlemény

 77. ezt már mintha hallottuk volna hogy 1-2nap aztán eltel lassan 1 hónap tudom jó munkához idő kell

 78. Ennek a PSN-nek olyan ‘4-es metro kinezete van…’

 79. Lehet már tudni mik lesznek az ajándék játékok?:D:D

 80. Mondjuk nekem mindegy is, mert már jövő héttől vizsgaidőszak, úgyse fogok ráérni még 1 hónapig kb.

 81. 1 hónapja is azt írták hogy 1-2 nap, kíváncsi vagyok meddig húzzák még.

 82. Egye fene, várunk, de csak mert ilyen szépen kérted 🙂

 83. az lenne màr a legjobb ha holnap lehetne màr online játszani

 84. Várom már és én kíváncsi is vok milyen játékokból lehet majd válogatni.

 85. Ha várni kell varunk:):)

 86. Komoly lehetett ez a támadás.

 87. kivárjuk..igaz nincs más lehetőség 🙂

 88. nem lettem okosabb

 89. “Ezt a “”még pár nap”” meg a hasonló sony közleményeket qurvára unom. Egyrészt már jópárszor eljátszották másrészt ha már csak pár nap akkor miért nem közölnek dátumot illetve azt hogy részleges vagy teljes visszaállítás-e.”

 90. Írtak volna pár nap helyett egy konkrét napot!

 91. Most egy vagy pár nap?:DStore annyira nem érdekel csak online lehessen már játszani!!!!!!!4444444négy

 92. Mindenki bekaphatja. A ‘hekkerek a sitten a brokit, a sony meg a vásárlókét a balfaszkodásukért.

 93. Már csak pár nap… másfél hete ezt pletykálják. Remélem május 31-el menni fog mindenestül, store-ostul, oszt jónapot.

 94. én csak azt nem fogom megérteni hogy akik meghackelték azoknak most ebbe mi volt a poén,vagy nekik ez mért volt jó..

 95. Jöhetne már…

 96. az lenne a jó ha az a pár nap már ma eltelne xD

 97. A store lenne a legkevesebb,csak tudjam már tolni a GT5 friss szezonális versenyeket!! 🙁

 98. legyen màr psn az a pàr nap tényleg pàr nap legyen

 99. Online játék bőven elég lenne. Nekem legalábbis. 😀 1-2 haver amúgy jól beszívta sajnos, mert a szombati Tekken versenyre nem tudnak élő ellenfél ellen gyakorolni, mivel vidéken laknak elszigetelve.

 100. Szerintem ezen a Weeken- se lesz mondják hogy pár nap de ez FAKE!!1 honlapon ugy van hirdetve hogy Majus 31 lesz Online Utána a Store Na Most nem tudok ki igazolodni ezen !! :))

 101. Még ki kell szárítani a szervereket gondolom rendesen megáztak.Esetleg jelentéktelen kis országunk is megérdemelne valamiféle stort vagy én látom rosszul?

 102. “Arra azért kiváncsi leszek , hogy SONY-éknál mennyi az annyi -konkrétan az a “”pár nap”” . :[“

  • Szerintem pár napot.De ha azt írták volna hogy hamarosan akkor gond lenne mert az a japánoknál néhány hetet jelent 😀

 103. “A store-t egyenlőre lef*som -bár tiszta béna lesz , ha az MK-val nem tudok online játszani , mert még nincs aktiválva a multipass ( de még egyáltalán ki sem próbáltam és ha minden igaz 2 napot lehet “”ingyen””is tolni . megerősíthetné/cáfolhatná valaki !! ) – , de az online játék már bejönne -vagy 10 gaméval . :]”

 104. Nekem elég az online játék csak legyen már !!!

 105. annyi a fos az egészben, hogy cross game chat és más egyebet most sem kapunk, mert ilyet nem ígértek, csak pletyka…legalább vmi javítás lenne a ps browseren meg hogy üzenet írás közben ne tököljön annyit a psn!

 106. Itt nincs olyan, mint a blogoknál, ha pár soros, akkor törlik? XDDDD

 107. Azért a rendszergazdáskodásban járatosak biztos nem anyáznak most a Sonyra hisz tudják hogy egy ilyen volumenű meló nem kis idő. Ráadásul fel kell készülniük arra is hogy mindenki egyszerre akar majd letölteni, meg böngészni a Store-on. Meg persze játszani online. Ez egy elég összetett dolog. Aki türelmetlen menjen xboxozni 🙂

  • én elhiszem, hogy nagy munka, nem vitatom. a gondom a mindig tologatott időponttal van. a saját munkámban már régen s***be rúgtak volna.

 108. *azokat*

 109. A multis szervereket nyugodtan fellőhetnékmár azokon nem érte támadás.

 110. Egyék meg a faszt de tényleg…. most már elég

 111. “ezt talán jobb lett volna ha nem is mondják….az x-edik ígérgetés után a “”pár nap”” már a szánalom kategória 🙂 ha nem tudnak dátumot, vagy konkrétumot, akkor inkább ne is mondjanak semmit….:(((“

 112. sony = ígérgetős kft

 113. …kamu…parasztvakítás…

 114. troll alert

 115. uj accountom SZARPSM

 116. Ha pár nap, az azt jelenti, ma szerda van, akkor max jövőhétre lesz valami, hétfő vagy kedd. De máj 31-ig tuti. 😀

 117. Maradok annál, hogy hiszem ha látom.

 118. jah persze

 119. “Tanulhatnának a Blizzardtól… “”When it is done.”””

 120. Persze hogy nem mondhatnak biztos dátumot, egyrészt a fél világ már szabit venne ki, meg iskolaszünet állna be, psn pedig összeomlama, másrészt nem biztosak benne, ezért nem akarják újra megszivatni a már amúgy is szétszivatott kiábrándult gémereket. Óvatosak.Legalább csökken a tendencia, ….elöszőr minél hamarabb… majd még egy hét, …most még pár nap…A még pár óráig nem fogunk eljutni, mert akkor mindenki melegen tartaná a kontrollert, mint kotló a tojást.De ettől nincs már hátrébb, nincs újabb tévedtünk, vagy újabb komoly ajándék… Itt már villantani kell.

 121. én erre nem adok múlt héten is ez voltmajd kiderűl a hétvégén hogy lesz-e psn

 122. Djokoviccal úgyis szenvedek a top spin4ben

 123. Amíg a PSN áll addig a Microsoft megvásárolta a Skype-ot 8.5 milliárd dolcsiért és összeköti a Xbox Live-val

 124. Pénteken mondták hogy utolsó fázisban van!Azt nem értem péntek óta mi történhetett amiatt elhalasztották?

 125. Meg ha mondanának és nem tartanák, tuti kitörne a parasztlázadás.

 126. Nyilván azért nem mondanak biztos időpontot mert ők se tudják biztosan mire végeznek vele.

 127. Inkább mondanának egy későbbi, de holtbiztos időpontot, mint ez a pár napos szenvedés pár naponta.

 128. “Amúgy nem vághatjuk a fejükhöz ha pár nap múlva nem lesz, ugyanis azt írták egészen pontosan, hogy “”I can’t give you an exact date, as it will likely be at least a few more days.””””…at LEAST a few more days.””Szóval lehet akár few more weeks is. Problem?Mondjuk nem stresszelem magam rajta, lesz amikor lesz a lényeg, hogy stabil legyen és ne tudják megdönteni még egyszer.”

 129. OMG!Le volt állítva a PSN?:OOOO:D:D

 130. Az ígérgetésekkel már tele van a padlás…., én pont akkor vettem gépet amikor leállt a psn, pontosabban egy nappal elötte, éppen reggelni még tudtam….. azóta várok…:DJa, és képcsöves tv-n nyomom offline…. gondolhatjátok mekkora a játékélmény.:D

 131. Sziasztok ne reménykedjetek,május 31-én lesz csak psn.Biztos forrás 🙁

 132. Letelik ez a pár nap megint nem lesz psn, akik már nem bírják elkezdik megint szidni a sonyt erre az elvakultabbak elkezdik nekik osztani azt észt, hogy ad el a ps3 és vegyél xboxot stb. Ez addig fog ismétlődni míg nem lesz psn.Legjobb az lenne ha azt írnák a ,,psn indulása előtt 1 nappal értesítünk titeket.” és nem marnák egymást ps3 tulajok egy psn-nek nevetett valamin.

  • hát aki emiatt dönt úgy, hogy cserél gépet az meg is érdemli…komolyan mondom kicsit túlzásnak érzem az emberek hisztijét itt.Engem is zavar de nem sírok és írom hogy milyen dolog ez már.Sony-nak pár jó dolgot azért lehet köszönni.Nem is értem mi lehetett az emberekkel psx-2 idején….

 133. Like

 134. Most már féllábbal is kibírjuk

 135. “Nekem mostansag sikerult par regi “”klasszikust”” beszereznem, igy azt sem tudnam mar megmondani, h miota nincs PSN… De ettol fuggetlenul jo lenne… kell majd az a franya store az LA Noire extra DLCkhez :)”

  • “Valamilyen szinten még “”jó”” is hogy most történt amikor jó az idő és az ember el tudja magát foglalni mással is. Ha ez a téli időszakban történt volna amikor mindenki kockul és az orrát sem dugja ki szívesen a lakásból, akkor sokkal nagyobb lett volna a gáz és a közfelháborodás.”

 136. Lehet, hogy megvárják az E3-at és ott jelentik be az újraindulást. 🙂

 137. Én már úgy vagyok vele, hogy mindegy mikor lesz. Kényszerből ráálltam a single módokra és egyelőre elvagyok. : ) Persze azért örülnék, ha mielőbb visszajönne, de nem létszükséglet.

  • Tolj valami klasszikot a polcodról :DHa visszajön a network megejtjük a Warhawk party-t

   • Jaja, meg Kz3 partyt, meg a Socomot is kipróbálnám már.Ha meg nem jön vissza csak hónap végén, az L.A. Noirral szerintem elleszek addig + a biztonság kedvéért beszereztem a Two Worlds 2-t, az is 100 órás móka (mondjuk annyira mégsem nagy móka sajnos, mint vártam mert igen bugosra sikerült).

 138. Az a legszebb az egészben, hogy én az Online mortálozás miatt várom vissza a PSN-t, de az addig nem fog menni, amíg store nincs, hála ennek a hülye kódleolvasós rendszernek. 😀

 139. Ez aztán az információ-dús hír! 😀 😀 😀

 140. Hogy lehet ilyet írni, ez kurv@ egy pofátlan bejegyzés 😀 few more days, azok utána hogy múlt hét. Mindegy majd lesz vmikor….

 141. “ezt halljuk hetek óta hogy “”pár nap””.hiszem ha látom!addig is maradnak a szabadtéri sportok :)”

 142. Ha nem lesz Store akkor gondolom játékhoz kapott reedem kódot se tudom használni, ugye?

 143. Aztán megint egy pár nap….

 144. Érdekes, hogy én nem vagyok egy online őrült! Fifával baráti körömben, vagy GT-vel szintén így szoktuk nyomni, de nem őrültség szinten. Egy barátom angliában él a testvére Pesten, állandón COD:BO-szal nyomták. Egyszer csak küldött 3 db BO-ot, nekem, egy másik barátunknak, meg egyet tartaléknak (azt egy haverom kapta meg) így lettünk öten, aztán pár nappal később egy srác (szintén magyar) csatlakozott hozzánk, vett headset-et is, így már hatan voltunk. Tökéletes a csapatjátékhoz. Rákattantunk… Mostmár a kurva anyját a kibaszott rendszernek…

 145. nálam ez már átcsapott izgalomba és kíváncsiságba 🙂 mert ugye ha minden igaz komoly változások lesznek, új tartalmak, opciók meg hát a kárpótlás se utolsó! Főnix madár effektus

 146. Már jó lenne egy kis online ,de már megint nem tudtunk meg pontos időt , hogy mikor lüvűdözhetek ismét!

 147. Na hál’ Istennek, reméljük tényleg igaz, a hétvégén már jó lenne online nyomulni.

 148. 🙂 Még elvagyok offline… addig tolom a story módokat!

 149. Hab. De 7végére tényleg alkothatnának már valamit…

 150. “Legutóbb múlthéten “”indult”” el. Na oylan jókat sem játszottammég online!Olyan ez, mint anno a honvédség. Ami elmúlt, az történt meg. Amikor visszajöttél eltávról, akkor mondhattad, hogy eltávra mentél. Ergo, amikor elindul, kiírja, játszom, megöltem, meghaltam, gólt lőttem, gólt kaptam, előztem, előztek…kikapcsoltam… na akkor már van psn. Addig kamu minden!”

 151. spam

 152. egy pár nap az végül is akár mennyi is lehet

 153. beakadhatott a lemez, mióta leállt a psn, azóta ezt ismételgetik:)

 154. Ez már a negyedik igéretük!Én már nem tudom mit higgyek!

 155. türelem psn-t terem

 156. Vàrjuk… :] En turelmesen…

 157. xD PERSZE EZT MÁR ELJÁTSZOTTÁK EGY PÁRSZOR 🙂

 158. Várjuk! 🙂