Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Network – kárpótlás?

Nem, hogy nem zárult le, de talán ki sem bontakozott még az aktuálisan futó Sony PlayStation Network hackelős és adatlopós botrány, máris szóba kerültek a lehetséges user-kárpótlási opciók. A Sony Computer Entertainment egyelőre óvatosan fogalmaz, és nem ígér hardver-, illetve PSN (PS+) árcsökkentést. Azt viszont kimondták egy az Engadget webmagazinnak adott interjúban, hogy “a PSN újraépítése után megfontolják” a cross game chat és in-game video chat beépítését. Állítólag a rendszer újraindításakor “komoly bejelentést” kapunk…A Sony a felhasználók elnézését és türelmét kéri.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Kényelmetlenséget, mi lesz felajánlás egy különleges szolgáltatást a hálaadás és bocsánatot mindenki Elnézést a felhasználó, aki gond.További információt erről a kérdésről, mi végigvezeti Önt viszont ezen az oldalon.Ingyenes letöltés meghatározott tartalomÁtalánydíjas szolgáltatási csomag “”PlayStation Plus”” és kínálunk 30 napos ingyenes a tagok és a jelenlegi 30 napos ingyenes előfizetést”

 2. szkájpot a népnek!!!

 3. Szerintem, nem igazán lesz semmi féle kárpótlás. Ezzel csak még inkább támadásoknak tennék ki a PSN-t, mert boldog-boldogtalan törögetné a szervert, hogy aztán ingyen legyen valami. Ezt most beszívták/tuk és ennyi. Majd kapunk egy bocsánatkérő üzenetet, vagy max egy ingyen háttérképet.

 4. “Az lenne a jó kárpótlás , ha mi PSN userek dönthetnénk a kisköcsög crackerek büntijét illetően . Lenne asszem egy-két -számunkra- elég “”vicces”” lehetőség . Mi röhögnénk , a “”cr-hackerek”” meg nem ! :]”

 5. Türelem az van!!

 6. Lájk!!

 7. Csak működjön már a PSN ennél többet nem is akarok.Így nem tudom lefrissíteni a Metal Gear Online-t 🙁

 8. cross game chat annyira hiányzik mint a mindennapi kenyér.de most komolyan. Ha már bennt lenne a rendszerbe is késő lenne :PCross game chatet a népnek! 🙂

 9. cross game chat az mi?:)én magyar zászló alá szeretném átvinni a trófeáimat, mert anno hülye fejjel a store miatt usa acc-ra kezdtem el őket gyűjteni. ilyenre nincs lehetőség?

  • Ingyen telefon csóró hülyegyerekeknek.

   • Vagy mondjuk barátok beszélgethetnek akkor is ha nem ugyanazzal a stuffal játszanak?Nyilván ez az opció nem érvényes,mint ahogy az acsi is egy eszeveszett faszság volt hülye gyerekek részére … egy ideig…..lol

    • ha annyira barátok miért nem együtt játszanak? a másik meg ha barátok miért személyesen beszélgetnek mondjuk egy sör mellett? gondolom a második lehetőség még csak eszedbe se jutott

     • “Megtesszük sör mellet is.Én viszont nem szoktam multizni.Viszont pl a DS2 harmadik végigjátszása közben szívesen beszélgetek arcokkal akik éppen mással játszanak.Ok nem kell szeretni. De hogy csóri hülye gyerekek ingyen telefonja lenne.Nyugi. Ha valaha az életben lábra tudják állítani a “”minőségi”” PSN-t és megkapjátok ezt a funkciót akkor mindenki hirtelen egy hatalmas dolognak fogja tekinteni.Troll out.”

     • Eddig is leszartuk, ezután is leszarjuk. Normális ember játék közben a játékra figyel, nem a tegnapi meccsről beszélget. Ingyentelefon csóringereknek, akárhogy is cifrázod.

     • martin: egy csomó játékban rossz minőségű a cset vagy nincs is, de ezzel az opcióval ez sem lenne gond többetkiccsávó: hogy üljek le sörözni olyan haverral aki másik országban lakik?öregek vagytok ti már 😀

     • szerintem martin csak azért írta ezt mert mindenki úgy várja ezt a funkciót mint zsidók a messiást, hát ha te ezt szereted lelked rajta

  • Szerintem, vagyis inkább csak remélem, hogyha beindul majd valamikor a magyar psn akkor egy régióválasztást mindenki megtehet majd. Vagyis az Xbox Live-nál így nézett ki a dolog. : )

  • de van. csinálsz egy magyar accot, és újra csinálod öket. :Dén megtettem, hellyel-közzel még újra is csináltam párat. A mostani leállás pont fedezte a gow1-2 platinát nullárol. Most meg újra Wolverine. Meg is lesz mire visszakapcsolják a rendszert.

 10. “Azért kész röhej,hogy egy “”alapfunkció”” beépítésének a megfontolásához!!! ilyen dolgoknak kell történnie.Mellesleg már évek óta alap dolognak kellene,hogy legyen a cross game chat.Ha ez meglesz már volt értelme a “”támadásnak”” a felhasználók részéröl.”

 11. Legszívesebben azt csinálnám, hogy egyenként fognám kis hacker-et a szemük láttára hegesztenék egy brutálbombázóval, közben röhögve ordítanám, hogy neked bazzeg ilyenben soha nem lesz részed. Majd mikor jól végeztem dolgomat fogni és hentesbárdal apróra szecskáznám a számítógépét, azután lepisálnám majd rá egy kanna benzin és hagy égjen. Szerintem ez megfelelő kárpótlás lenne!

 12. Ha ez kell a cross chat-hez… Röhej! 😀

 13. In game videóchat???Annak mi értelme???

 14. Nekem az lenne a kárpotlás ha ezeket a hackelős patkányokat nyilvánosan szájba basznák, jó erősen.

 15. “A hardver kárpótlás tényleg sz@r lenn ,csomó acc kamu lakcímmel van, hogy a kölönböző store-ok elérhetők legyenek, nem is beszélve hogy már így egy embernek min 2 acc-a van. De valami más “”értéknek”” én jobban örülnék. pl egy PSN exklúzív játékot (pl.:Joe Danger) akinek meg megvan az árát. Az is egy fájó pont, hogy a szivatáshoz mindig a Sony-t találják meg, a MS box-a meg vígan elvan, de legalább azt már feltörték:P”

 16. Remek ötlet 🙂

 17. Mi az a cross game chat?

 18. tudom én vagyok a maradi de mi a fenének a cross game chat?

 19. sajnálom a sonyt, hogy ez történt. és, hogy még neki kell kárpótolni meg elnézést kérni, mentegetőzni.meg persze azért aki a bankkártyával szív esetleg. és röhej, hogy a nyomorék tetves hackerek megússzák az ilyesmit. nekem például elég lenne kárpótlásnak, ha levágnák kezét lábát az ilyennek. amúgy a múltkori gikszer után várható volt, hogy ezután kihívásnak fogják tekinteni, hogy szétb*sszanak egy ilyen céget/ szolgáltatást.

 20. ha ilyet kapnánk akor a k… jó lenne!

 21. es a cross game chat beepitesehez egy ilyen botrany kellett? hagyjuk mar. : D

 22. “””Kárpótlás””Ezen azért jót kacagtam! :D”

 23. A Sony elnézte, nekünk a türelmünk fogyott el… cross game chat és videó meg kell a fenének, én már hozzászoktam, hogy nincs és nem is érzem szükségesnek. Úgyis csak azokkal beszélgetek, akikkel egy játékban vagyok…

 24. Ingyen letöltést 5 napig a Play Station Store-ról,ezt akarjuk emberek! 🙂 (Igaz kár hogy lehetetlen megvalósítani,mert akkor semmi bevétel,de akkor is…ez egy vérbeli kárpótlás lenne számunkra)

 25. “Kell a fasznak a “”csont””. Biztonságos accountot akarunk.”

 26. egy cross game chat-nek, örülnék nagyon! v egy in-game video chat-nek!

 27. És azokkal mi van, akik plusszosok? V előfizettek a DC Universe-re? Nekik is kifizetik a kiesett időt?

 28. Előre is köszönjük és további kitartó munkát kívánunk a szakembereknek.