Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Network – ingyenes védelem és ajándék

Sokan teszik fel a kérdést mostanság: mikor indul már újra a PSN, és miért kell ennyi idő az online üzemmódhoz? Nos, a Sony Computer Entertainment a PlayStation Network betámadása és feltörése óta több fő csapásirányt is nyitott egy – lehetőleg – biztonságosabb jövő felé. Ennek egyik leglényegesebb pontja az az “adatvédelmi program”, melynek előkészítése és tesztelése az utolsó fázisába érkezett.A program kivitelezése jelenleg az észak-amerikai régióban áll a legjobban, de már az európai PSN userek részére is készülnek a megállapodások a megfelelő szervekkel. A dolog lényege, hogy az SCE, a hatóságok és a partnerbankok kiemelt szinten figyelik és óvják a PSN felhasználók kártyáit/számláit. Az illetéktelen behatolásokat monitorozzák és időben megteszik a megfelelő lépéseket, emellett pedig az esetleges bekövetkező események után még 12 hónapig biztosítják a kárvallottakat.A felhasználók e program indulásáról emailben kapnak értesítést – rövidesen.De van más jó hírem is! A hivatalos PS blogon Nick Caplin kommunikációs igazgató közleményben tudatta a felhasználókkal, hogy az SCE egy “Welcome Back” akcióval várja vissza a játékosokat. Ennek keretében a Sony az ingyenes, 30-napos PS+ előfizetés mellé még összeállít egy 5 PS3 játékból álló listát is, melyről mindenki 2 darabot választhat teljesen ingyen. A PSP userek ugyanakkor négy free game közül szippanthatnak le 2 darabot.Szerdán még azt beszélték a belsős Sony csatornákon – melyek befutnak a PSC szerkesztőségébe is -, hogy csütörtökön/pénteken indulhat újra a rendszer. “Meglepő módon” azonban rögtön tele lett az internet olyan hírekkel, miszerint “egy újabb hackertámadás készül” a PSN ellen – így aztán az indulás el is maradt. Teljesen nyilvánvaló, hogy itt már nem adatlopásról és kalózkodásról van szó, hanem módszeres ellehetetlenítésről, melynek a szálai magasabbra, beljebbre és messzebbre vezetnek, mint azt korábban gondolhattuk…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már alig várom az ajándékot. Ez most felcsigázott.

 2. Egy nemrégiben végzett felmérésből azonban kiderült, hogy a felhő-alapú szolgáltatások üzemeltetői nem a biztonságot tekintik első számú szempontnak, márpedig a sok ezer, vagy sok tízezer felhasználót kiszolgáló rendszereknek nem csak a megtámadása, de meghibásodása, leállása is komoly veszteséget okozhat az ügyfeleknek. Eric Johnson, a Darmouth University online biztonságra szakosodott kutatója szerint egyszerűen senki nincs biztonságban, és a Sony csak a jéghegy csúcsa – írja a Reuters.

 3. A Sony képviselői nem nyilatkoztak róla, hogy ők maguk mennyire becsülik a kár mértékét, de a WSJ egyik elemzője szerint a hackertámadás az egész online szolgáltatási iparágra hatással lesz, amely egyre inkább a számítási felhő-alapú, vagyis távoli szerverekről, gyakran külső szolgáltatók által kiszolgált, sok esetben részben vagy egészen virtualizált számítógépes kapacitásra hagyatkozik. Ezek a fejlett szolgáltatások olcsó, gyorsan üzembe állítható, és a világ bármely pontjáról működtethető szolgáltatásokat tesznek lehetővé, amelyekre a játékkonzolokhoz és online játékhoz, zeneáruházakhoz kötődő szolgáltatások mellett főleg a mobiltelefonos szolgáltatások hagyatkoznak.

 4. Tudom, hogy mindannyian szeretnénk tudni, pontosan mikor a szolgáltatás lesz visszaállítva. Ekkor, nem tudok adni neked egy pontos időpontot, mert valószínűleg legalább egy pár napig. Mi rettenetesen sajnálom a kellemetlenségért, és köszönjük türelmét folyamatosan dolgozunk ezen a folyamaton keresztül.

 5. na pár nap még elvileg

 6. Én azért adtam meg az amexemet, mert gondoltam kiben bízzon az ember, ha nem a SONY-ban.És akkor most itt van…Sok embernél a nyálverések, túlpörgések PSN hiányal kapcsolatban persze kicsit rájátszás is, de érthetően bosszantó. Akinek van türelme valamit hard-on játszani, valaminek 30-szor nekiugrani, trófeákat gyűjteni, az ki is tudja várni a PSN-t.Valahol azt olvastam, hogy már 25% -ra teszik a konkurenciához átpártolókat. Hülyeség. Akinek ennyi, az menjen is. Én kitartok a PS mellett!

 7. “Miért nem tudtok normálisan “”érett/értelmes”” emberek módjára hozzáállni a kialakult helyzethez? Nem lehet elképzelni azt, hogy a Sony sem tudja mikor végez a munkákkal? Csinálják, amikor végeznek indítják. Ilyenkor feltehetnétek a kérdést magatoknak:lehet, hogy többet élek a PSN-ben, mint máshol?Hahó! Ez kikapcsolódás! Van más is! Nekem is hiányzik,de nem vagdosom az ereimet, és nem rohanok Boxot venni. Én Martin helyében már szartam volna a friss hírekre! Pár embert, engem is beleértve érdekelnek a friss infók, de amint jön egy új, már elkezdődik a hörgés, nyálrázás, pánik, fenyegetőzés. KULTÚRA!”

 8. “Néhány órája hírül adtuk, hogy a PSN teljes funkcionalitásával csak május 31-én indul újra, azonban a multiplayer játéklehetőség néhány napon belül már újból működhet.Az Eurogamer megbízható forrásból úgy értesült, hogy a Sony a multiplayer játéklehetőséget napokon belül visszaállítja a PlayStation Network-ön. Amikor a Sony Computer Entertainment kommunikációs igazgatóját megkeresték, hogy kommentálja a hírt, ő csak ennyit mondott: “”Jelenleg is azon dolgozunk, hogy minél előbb helyreálljon a szolgáltatás””.Mindeközben a PlayStation Europe közösségi menedzsere megerősítette, hogy Sony az online játékot a többi PSN szolgáltatás reaktiválása előtt szeretné működésre bírni. “”Akkor még egyszer: május 31. a TELJES szolgáltatás visszaállításának napja. Az online játéklehetőség május 31- ELŐTT visszatér”” – áll Muster Buster Twitter posztjában.”

 9. Szerintem én búcsut inthetek az accountomnak ,mert kizárt dolog hogy ingyen visszaszerzik,nem véletlen nyomoz az FBI is a sokmillio felhasználó bizalmáért ,ha a sony-tól ellopták akkor az nincs náluk,és ha nincs náluk ,akkor addig szünetel a PSN amig vissza nem szerzik ,mert ha most visszakapcsolnák akkor milyen accountal játszanék ugyanis ellopták.

  • Nem èrtek hozà,de lehet èrdemes rajta elgondolkodni.

  • Paranoiás full téves eszmefuttatás.Ennyire értékes lenne az accountod?Mihez kezdene vele a hacker?!

   • Ja nekem is értékes meg a sonynak is értékesnek kell hogy legyen,mert ezt irta is a szerzödésben hogy bizalmasan kezeli az adataimat független attól hogy én kam accountal léptem be hisz tudják ,de lehet hogy tévedek ha azt mondom hogy többek között ezért áll a psn ,a hackerek az én accountommal semmit nem érnek ,de mivel ez nem csak az én accountom hanem a sony-é is akkor igy hogy a hackereknél van, akár milliókat is érhet

  • Amúgy most esett le újra, hogy ismerjük egymást PSN-ről.:D

 10. A cég szóvivője, Shigenori Yoshida a Bloomberg ma már úgy nyilatkozott: május 31-én állhat teljesen helyre a hálózat, addig a biztonsági rendszer megerősítésén fognak dolgozni. Arról már nem esett szó, hogy lesz-e részleges újraindítás, de erre minden esély megvan: egyfelől a Sony számára nem egészséges, ha a PSN hat hétig le van kapcsolva, másfelől kénytelen lesz fokozatosan elindítani a szolgáltatást, mert a több tízmillió felhasználó együttes beáramlása is okozhat nehézségeket. Reméljük a legjobbakat.

 11. nagy a csönd a sony körül,nem adnak semi hivatalos informaciot ki!

 12. Igyekeznek megoldani május 31-ig!Vagyis az eddigiek alapján még ebben a hónapban sem lesz.Ez már tényleg sok(k)!!!Lassan nem hagynak más lehetőséget,mint a küzdősport.Menni kell BOX-olni!

  • Már tényleg vicces nézni hogy a sony mennyire nem bír a hackerekkel :)Én a helyükben 31. után megadnám a kegyelemdöfést és cső nincs többé psn xD

  • Május 31-ig végezni akarnak az egésszel, elsején is azt mondták, hogy apránként indítják újra és 1 hónapon belül minden visszaáll.Most megint megy a téves hírek terjesztése több oldalon is mert néhányan nem tudnak olvasni.

   • Úgylegyen!És nem olvasni nemtudok,csak már bízni az akár hivatalos hírekben sem!!!Csak ne nekem legyen igazam és csalódjunk kellemesen!

 13. Szerencsém van, hogy nem érdekel az online. De ha majd lesz, szervezhetnénk egy snooker versenyt…

 14. remélem hogy ennyi csúszàssal màr a psstoret is visszakapcsoljàk.

 15. hat muszaj lesz kivarnunk az ujraindulast de karpotolva leszunk. remeljuk tobb ijen nem lesz

 16. “””A PSN még mindig áll, miközben hackerek visszaállítják a PS3 “”Other OS”” képességét.””http://hup.hu/cikkek/20110508/a_psn_meg_mindig_all_mikozben_hackerek_visszaallitjak_a_ps3_other_os_kepesseget?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HUP+%28Hungarian+Unix+Portal%29″

 17. Kár hogy még nem jelent meg az Oblivion V.A többszáz órás játékidejével most jól el lehetne ütni az időt,amit egyébként multizásra fordítanék.Jónak ígérkezik ez a game!

 18. Jelszót, hogy kell majd váltani?

 19. Lesz még egyáltalán PSN?

 20. Legfrissebb infók: a korábban jelzett időpontot nem tudják tartani, új időpontot pedig nem mondanak. Miért? A Sony szerint a problémákat (és az elvégzendő munka nagyságát is) jelentősen megnövelte, hogy a PSN-nel párhuzamosan a SOE szervereit is támadás érte, azok is állnak, így ott is akad meló bőven, a szolgáltatásokat pedig csak alapos, mindenre kiterjedő tesztfázis után óhajtják újraindítani. Szóval a dolog jelenleg úgy áll, hogy a fene se tudja mikor lesz újra PSN. Szerintem, ha tényleg ilyen távoli a visszakapcsolása, még hetekig nem lesz.Szóval a dolog jelenleg úgy áll, hogy a fene se tudja mikor lesz újra PSN. Szerintem, ha tényleg ilyen távoli a visszakapcsolása, még hetekig nem lesz.

 21. Szerintem nem lessz egy darabig még,elötte 1-2 nappal ugy is kidobnak egy idöpontot,de még semmi.:((

 22. Gondolom szóltok majd hírben ti is, hogy ha már elindult a PSN. (?)Mostanában nem kapcsolom be sűrűn a gépet, bejelentkezni meg annál is kevesebbszer, de a plus meg az ingyen ajándékokról nem akarok lemaradni.

 23. Egy Tekken 2őt el tudnék viselni, vagy Crash 2őt az ingyen játékok között.

 24. Jó lett volna most a hétvégére a PSN, de ha várni kell, akkor én várok. Ez az ingyen-játék akció túlontúl jól hangzik.

 25. Lehet ,hogy gáz amit írok, de kapja be a Sony-nál mindenki tövig!!!!!

 26. Màr én sem hiszem, hogy ezen a hétvégén még lesz PSN.Talàn a jövö hét közepéig húzzàk csak.Ez a teganapi hirblog egy kommunikàciós nagyfejes részéröl, nem hangzik jól:(forditóval van)Mint Ön is tudja, most már megkezdődött a folyamat helyreállítása a szolgáltatás révén a belső vizsgálat az új rendszer. Még mindig dolgozik, hogy erősítse a biztonság a hálózati infrastruktúra, valamint a munka, a különféle külső személyek jóvá kell hagyni az őket a rendszer biztonságát. Rendszerének ellenőrzésére, a biztonság létfontosságú a folyamat helyreállítására. További átfogó rendszer ellenőrzéseket és vizsgálatokat van szükség, és ki kell töltenie ezt a folyamatot, mielőtt így a rendszerek on-line. Ahogy hallottam, úgy tetszik, minden tőlünk telhetőt prioritások az a hálózat biztonsága és annak biztosítása, az adatok biztonságos. Nem fogjuk visszaállítani a szolgáltatást, amíg tudjuk teszt a rendszer erejét e tekintetben. Amikor tartott sajtótájékoztatón Japánban a múlt héten, annak alapján, amit tudtunk, vártuk, hogy a szolgáltatás online egy héten belül. Mi voltunk tisztában, hogy milyen mértékű a támadás a Sony Online Entertainment szerverek, és mi azt a lehetőséget, hogy további vizsgálatok lefolytatására az a hihetetlenül komplex rendszer. Tudjuk, hogy sokan akarnak játszani az interneten, cseveghet barátaival és élvezze az összes szolgáltatás és a PlayStation Network Qriocity szolgáltatásokat kínálnak, és bízz bennem, amikor azt mondom, mi csinálunk mindent, amit lehet, hogy ezt a célt. Frissíteni fogjuk, hogy több információt, amint mi is. Elnézést kérünk a késedelem kényelmetlenséget e hálózati kimaradás.

 27. Nem úgy volt egyik playstation blog hírbe, hogy jövő hét elején lesz?

 28. Eddig nem nagyon siránkoztam a kimaradás miatt.Csajoztam,buliztam,kertet rendeztem,kint voltam a szabadban.Tehát minden elcsépelt tanács pontját kitöltöttem.(mondjuk nem is kell tanács nekem,mert van életem a networkön túl)Jó is volt eddig,mert hét ágra sütött a nap,ma viszont olyan mocsok szar idő van,hogy semmit nem lehet csinálni.A testemen érzem,hogy valami hiányzik.Ez a valami a network,a jól ismert hangok a fülesemben melyek most oly távolinak tűnnek,mint ha soha nem is léteztek volna.ADJÁTOK MÁR VISSZA!!!!2012.12.21 mi?Tévedtetek drága közép amerikai barátaim.A playstation társadalmat előbb érte a végzet.2011.04.21.Kibaszott apokalipszis.

 29. “Már kezd ( nagyon ) unalmassá válni a süketelés . PS+ , 2 játék , cross game chat , meg minden és “”amíg ennek örülünk , addig se rívunk”” vakítással meg csak terelnek . Inkább a frankót mondanák . :[“

 30. Itt csak akkor lesz psn ha ök bejelentik ès dàtumot is mondanak.Biztos lesz egy olyan sajrò tàjèkoztatò is.

 31. Ha majd nálunk is lesz legálisan psn, akkor majd érdekelni fog ez az egész. Addig viszont ki nem sz@@@ le?

 32. mind szép és jó..én elhiszem,h nagy meló sőt..de akkor ne mondjanak már ilyen hab bejelentéseket amit vár az ember..:) itt a vasárnap és van valami?nów(bár még lehet de hah kétlem)

 33. Ingyen játék is a psn+ mellé? Köszönjük szépen SCE!

 34. Én már meg is rendeltem a 20 dolcsis feltöltőkártyát a PSC-nek köszönhetően 🙂 1 óra alatt meg is jött, szóval ha nem is tudok ingyen leszedni semmit sem, azért venni biztos fogok valamit 🙂

 35. Kíváncsi leszek 1db PS3 és 2db PSP birtokában mit tudok majd leszedni. 😛

 36. Nem értem egyesek mit rinyálnak hogy nincs PSN, dolgoznak rajta, ez van, nem 1 napos munka egy komplett rendszer átszervezése hála a hackereknek, mert megtehetnék hogy elindítják újra a szervereket, de aztán utána meg azért lenne a sírás mert nem végeztek jó munkát, örülni kéne, hogy még a Sony van olyan rendes hogy még ingyen PS+-t ad és 5 játék közül lehet választani 2-t és nem nyavalyogni kell itt, meg kell várni és kész, egy étteremben sem szólsz be a szakácsnak hogy mi a francért nem 2 perc alatt csinálja meg az ételt…

  • Hogy jön ide ez a szakács téma??? A sonynál dolgozól, hogy így véded? Én tényekről beszéltem, egy ilyen multi nem teheti ezt és pláne nem így, ennyi. Nyugodtan beszólhatsz a véleményem miatt, de akkor is nevetséges amit csinálnak. Ja a szakács példára csak annyit, ha sok a megrendelés veszek fel embert és persze minnél előbb teljesitem a rendelést, hisz én vagyok akiből pénze van nem pedig forditva. A lényeg van más étterem is ha akarok mehetek oda 🙂 Persze ha jó üzletember vagyok akkor minnél több vendéget szeretnék nem pedig terelni hogy nyugi vendék majd kapsz kaját. A lényeg, hogy legyen végre már akadás mentes online 🙂

 37. Remélem nem focis, meg litlbigplenet játékok lesznek!

  • Biztos PSN játékok lesznek. Mint a ZEN pinball, ami már mindenkinek meg van 🙂

  • Persze még válogassál is.Inkább örülj neki, hogy nem basznak le minket PSN-ről amiérthasználunk UK USA meg még isten tudja kinek hány fajta account-ja van miközben olyan országból töltögetünk ahol még store sincs LOL.

  • Amilyen szerencsétlen vagyok azokat a játékokat engedik leszedni, ami már megvan.Tipp PSP-re:- Gran Turismo- LittleBigPlanet- ModNation Racers(ezek mind megvannak)- God of War… gondolok.PS3ra nem tudom mik lehetnek, de ott a LBP, MNR szintén zenésznek tartom. mjad meglátjuk.Lehet Minis játék lesz. 😀

 38. Nekem csak ez jön le, hogy mikor lesz újra online: bla-bla-blablablablanagy vakitás az egész. Szánalmas vergődése a sonynak, picit előrelátonak kellett volna lenni. Nem sufni tuningos cég, ja és akik feltörték azokkal teletablettát nézetnék.

 39. Remélem az ajándék játékok letölthetőek lesznek, és nem postán küldik, mert utóbbi esetben a kamu címemmel buktam az ajcsit 🙁

 40. nemhogy örülne a sok hülye hogy az ő dolgaikat próbálják bevédeni tutkón!

 41. Ha így folytatják, még a jövő héten sem lesz, szerintem majd nagy csinnadrattával bejelentik, hogy mikor lesz, nem fogják csak úgy sunyiba visszakapcsolni.

 42. nesze semmi, fogd meg jól. sok az ígéret. én már annak is örülnék, ha minden extra nélkül menne a psn. kíváncsi vagyok holnap milyen extra ígéretet kapunk 🙁

 43. ha eddig nincs akkor nem is lesz lehet hogy csődbe ment

 44. holnap még biztos h nm lesz talán a jővő hét közepe

 45. Azokkal a magasabb szinten lévőkkel elbeszélgetnék én meg a bézbóz ütőm!

 46. Vagy nem…

 47. Na gyerekek én megyek most aludni és mire reggel felkelek talán már lessz ONLÁJN!

 48. ajjjcsak keltik a pánikotszerintetek a SONY nem azon dolgozott eddig, hogy kivédje a hackereket??most írták má minden kész és erre beriadnak egy pletykától??könyörgöm miez?????? 3 lehetőség van1 ők a tök vakarást nevezik kemény munkának2 a sony saját magát hekkeli, hogy reklámot, pénzt meg ilyeneket kapjon3 a terminátor filmek nem is kitaláltak 😀

 49. Van PSN? –>http://www.ispsnup.co.uk/

 50. Én is most értem haza és seró off várt,idehaza.. :(De kivi vok az 5 gammára!:DJó fejek!Őket szivatják és mi kapunk ajándékot!Végül is egyben minket is megszivattak… de akkor is furi.Mint ha valami más is lenne az egész leállás megett! :DElkummant valamit előlünk a Sony!Tuti….Mind1,szórja csak az ajándékokat.De melleseleg ilyesmit minden karikor csinálhatnának,valami kisebb apróbb ajikat adhatnának ünnepekkor!Nem?!Régi dinamikus témákat,vagy régi kis psn-s teljes játékokat….

 51. király 2 játék/userenként, én meg most értem haza és azt hittem hogy már megy 🙁

 52. sony, imádlak :)ugyanakkor, ha elkapnék akárcsak 1 hackert is aki betámadta a psn-t, az durva élet, h példastatuálás céljából egy 10 évre biztos börtönbe csukatnám…

 53. Én nem emlékszem a jelszavamra akkor buktam a belépést?Mit lehet tenni…..?

 54. Hackereknek is jár a 2 játék?

 55. Aha értem!

 56. Nyilvàn a legtöbben levették a trolletetöt.De mi abban a vicces, hogy gerjeszti a feszültséget azokban, akik nem veszik az iróniàt. Ez nekem nem vicces. PSN hiàny igy is sokakat tesz bosszússà.

 57. AKKOR ELNÉZÉST KÉREK A KOMMENTELŐTŐL!!!!LEHET HOGY KIRÖHÖGTÖK DE MI A GRÁNÁTOT JELENT A TROLLETETŐ???? :_)

 58. Mi most csinálunk egy nagy Hekk-et ! Fűszeres lisztben meghempergetjük és kisütjük.:D

 59. HEKKEREK! HEKKEREK! Hmm várjunk csak…

 60. A jó Isten áldja meg ezeket még mindíg nincs PSN! 🙂 De szó mi szó korrekt lessz ez az üdv újra nálunk akciócska!!! Csak már ott tartanánk!

 61. Nincs Network és sikerült megsétáltatnom a kutyát meg az asszonyt!Tiszta jóóóó!!!!:)))))

 62. Trolletető:Remélem a hackerek nyernek!:P

  • Nem fogom megérteni, de tényleg vannak akik a hackereknek szurkolnak?Az neked miért jó, ha a hacker-ek tönkre tennék a Sony-t, aki bezàrnà a SCE részleget, neked meg lenne egy szobadisznek hasznàlható konzolod, mert jàték màr nem jelenik meg rà. El sem tudnàd adni, mert semmit sem érne.Etesd inkàbb mentoloshypot neki bejön ez a humor…Ez olyan mintha a pofànvàgod a szüleidet, aki eddig kenyeret adott…

  • “Nem szokásom,sőt egyenesen utálok bárkit is ismeretlenül megbántani vagy szídalmazni!!! De!!! Te normálisnak tartod magad amikor ilyen kijelentéseket teszel még csak poénból is??? Ha téged leütnek az utcán,pénzedet elszedik akkor azután is azt mondod hogy éljenek a “”bűnözők””mint például a hackerek???Gondolkozz el magadon! Nem csak a Sony elleni támadásról beszélünk hanem több millió ember idézőjeles támadásáról is! Méghogy “”reméled hogy győznek a hackerek”” micsoda sületlenség!Ezzel tökéletesen minősíted magad! Na gyerünk írjál már erre is vmi okosat……”

 63. “””ingyenes, 30-napos PS+ előfizetés mellé még összeállít egy 5 PS3 játékból álló listát is, melyről mindenki 2 darabot választhat teljesen ingyen””eddig is szimpatikus volt SONYék viselkedése ebben az ügyben, de ez már kéész :D:D::D:D:D:D”

 64. Mégegyszer nem bírok ki ekkora csapást XD

 65. Remélem ez tényleg biztonságosabb lesz.

 66. Kíváncsi vagyok, hogy mikor visszajön a PSN vajon hány féleszű fogja a délutánját 120 profil legyártásával tölteni, hogy az ötös listából 240 játékot választhasson. Gondolom meglepően sokan lesznek.Kellemetlent a hasznossal? Uncharted meg Resistance tábor építés?

 67. “ha kapunk 2 ingyen játékot plusz 1 hónap PS+ akkor azt mondom h “”I <3 HACKING"" :D(csak vicc volt :D)"

 68. Azt azért tegyük hozzá, hogy minden adat egy régi non-patchelt Apache-on futott amin tűzfal sem volt. Nem lehetett nehéz feltőrni.

  • Foo – komolyan? Nyeten olvastad? 🙂 Vaaagy…. csak nem anonymous vagy? 🙂 Még tűzfaluk se volt? Mekkora lúzer is ez a SONY, hát nem csoda, hogy feltörték, mint a diót!(Azért ne higgyünk el mindent, amit a neten írnak, az ilyen specifikus szolgáltatásokra az ilyen apró cégek custom rendszereket használnak, amikről még nem is hallottunk. – De egy belsős fejlesztés is lehet ***.)

   • Nem, a rötöelen adták a hiradóba:) Most az újabb hisztéria azon megy, hogy egy pályázat belépőinek a nevét szedték ki a szerverekből, kb 2500-at.

 69. “Ide, a PSC-re, kezdetekkor rengeteg jó fej ember járt. Volt valamiféle közösség. Ami hasonló volt a “”három betűs”” online-hoz, hisz sokan onnan vándoroltak át. Öröm volt akár csak a kommenteket is olvasni, mert azok frappánsak, viccesek vagy csak jól átgondoltak voltak. (Kivétel mindig akad.) Most meg egy halom sz.patlan f.aszú, kis gyökér siránkozását kell olvasni.Jöhet a bann! :)”

  • Ez odab*sz 🙂 Ütös és frappàns, de nem vicces, mert eléggé igaz.És elkerülhetetlen. Nem fogjàk a kedvedért két külön korosztàlyos hosszàszólàs lehetöségüvé tenni az oldalt, màrmint sz.patlanokra és sz.pottakra.

 70. Csak az a baj, hogy store sem mostanában lesz. Azt még későbbre tervezik mint a PSN-t :(.

 71. Store-on biztos lesz v mi speciális menü ahonnan lelehet kapni

 72. Én többek között az ingyenes online miatt vettem PS3-mat ( kifejezetten az netes gaming miatt -ha nem ezt akartam volna , hanem offline tolni , akk egy flashelt X360-at vettem volna !! ) . Úgyhogy örülnék végre egy dátumnak . :[

 73. semmi hír arról h mi az az 5 game?

 74. Ha majd visszatér a PSN és lehet profilt csinálni, melyik régióba érdemes regisztrálni?

 75. A fórumon annyira tetőfokára hágtak az indulatok, hogy én már kezdek annak szurkolni, hogy vissza se jöjjön a PSN 😀

 76. lehet hogy most számukra kihívás lesz ez és megint megpróbálkoznak vele .. és az a gáz hogy biztos lesz megint egy gyökér aki képes lesz megint feltörni.. náluk ez olyan mint nálunk a codban a kövi prestige szintre lépés XD

  • “Remélem olyan rendszert alakitanak majd ki ,hogy a hackerek következö próbálkozásánál azonnal felfedik kilétüket,aztán robbant olyat a commando,és még azt is remélem hogy a “”SEAL TEAM 6″” nem a szaros ötösök hanem a “”SEAL TEAM 6″”fog rájuk robbantani,mert utána az összes hacker elgondolkodna egy következö betörésröl”

 77. Mely játékok közül választhatunk majd?

 78. Ideje volna… Persze nagy a tét – most majd még aki nem is lefizetett görény Anonymous, az is be akar tenni a SONY-nak, bebizonyítva, hogy nincs törhetetlen rendszer.A játéklistára kíváncsi leszek – remélem lesz legalább egy érdekes köztük.

 79. Mint a hiénák,komolyan!Milyen kárpótlásról beszéltek?Ha nem tünt volna fel,a PSN ingyenes,kivéve a PS+.Ez nem XBOX LIVE! Az idegrendszert ért károkat(mert egy ideje nincs PSN)dolgozzátok fel magatokban.Azon gondolkodtatok már,hogy a LIVE használókkal szemben mennyit spóroltatok?A Sony részéről ez egy óriási gesztus!Még azt sem tudjuk milyen játékok lesznek INGYEN tölthetőek,de már sokaknak most nem jó!Épp elég kárpótlás lesz,ha SOKKAL biztonságosabb lesz a PSN,és végre elindítják hogy mindenki tudjon megszállottan multizni a munka vagy a tanulás rovására.Tisztelet a kivételnek.

 80. Szerintem a sony most sokt tanult a tàmadàs kapcsàn.A ratyi hekereknek egy jódarabig nincs esèlyük 🙂

 81. Na remélem hogy ha beindul az új rendszer, megint 3 évig zavarmentesen játszhatok, és ami a legfontosabb hogy tisztán.

 82. Lehet IP cim utàn csak 1 gèp kèt jàtèk,de igy is szèp gesztus.KÖSZI SONY 🙂

 83. Szégyen gyalázat de én amióta megvettem a Ps3 at azóta csak Online játszom vele és egyébb különlegességeit nem tekintettem még meg.Vagyis ha csakugyan kapunk játékot azt hogy fogom a magamévá tenni?Hová kell felmennem hogy letölthessem?

  • storra mész

   • Köszi Zsolesz/xdobiboyx!!!Hogy bírod?

    • hat mostmar nehezen.jövöhéten szabin leszek és remélem hogy mar lesz akkor psn!!és akkor go multizni veled meg a töbiekkel!!

    • Nem mondom hogy jól,de az életben nem lehet mindíg minden tökéletes,ez van!Majd túl leszünk ezen is v.hogy,ugy sem tehetünk mást.Úgy döntöttem,én is kiépítem a saját védelmem egy MáSik konzollal,csak úgy biztonságból mert sz.tem nem ez volt az utolsó ilyen eset.Legutóbb a LIVE szünetelt 2 hétig hasonló okok miatt.Egyszerre csak nem támadják meg mindkét rendszert.A M.á.S.ik konzolhoz van 1 hónapos előfizetés is,ilyen esetben elég is.

     • Azzal meg az a baj hogy sok a cseeter!:)))Vagy nem?

     • Annyira azért nem,ha észreveszed h. v.mi nem stimmel,kilépsz utána minden o.k.Nekem volt a PS előtt sőt vele párhuzamosan is,igaz akkor még nem játszottam onlány,de nekem semmi bajom nem volt vele.Kicsit hangosabb volt a PS-nél,de ennyi.Mostmár jóval csendesebbek és megbízhatóbbak.De az első a PS lesz.FOREVER!

 84. Én esküszöm csak azért vagyok már türelmetlen mert kiváncsi vagyok, hogy mit kaphatunk. No meg az is benne van a pakliban, hogy a főprofilomhoz a kódot tudom csak az e-mail fiókomhoz nem. Remélem nem azzal kell majd babrálni amikor jelszó csere lesz meg ilyenek.

 85. tényleg nekem 5 profilom van storral akkor mind1ikhez le tom tölteni ? 😀 akkor jól jártam XD

 86. Számomra a 2 ingyen játék, és még a PS+ ingyenesség is tökéletes kárpótlás. Bár én gond nélkül kibírtam PS Network nélkül, mert mostanában nem sok időm volt játszani sajnos. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de nekem már az is eszembe jutott, hogy nem-e az MS keze van a hacker támadásban. Bármi előfordulhat…

 87. Amúgy én egy R&C QfB-nak örülnék nagyon. Az is egy DLC szerűség, és ha már a CiT-ot is sikerült leszerválnom 4k-ért, akkor aránytalan lenne a QfB-ért is kb. annyit fizetni. XDPSOne classik CTR-nek is örülnék amúgy, bár 100%, hogy valami nagyobb cuccal rukkolnak majd elő…szerintem legalábbis.

 88. “Szerintem az 5 cím amiből választani lehet majd PSN-s cím lesz, esetleg 1-2 olyan közte ami lemezes de PSN-ről is megvásárolható cím.Amennyi store-s játékom van jó eséllyel olyanokból lehet majd válogatni amik már megvannak.De ez már az én “”problémám””.Meg amilyen szerencsés vagyok mostanság csak lesz ott valami finomság nekem is pláne ha nem ugyanaz lesz a választék az USA ill. UK Store-on.”

 89. “Remélem elkapják a mocskokat majd a börtönben a méretes néger farkakkal jó tágra basszák a hackerek segglyukait.Meg már alig várom a “”kapja be a sony, nekem már megvan mind az 5 játék”” kommenteket…”

 90. Nekem annyi lenne a kérdésem h akkor én a magyar accommal nem tudok leszedni semmit az 5ajándék játékból mert nincs magyar store.Van 1 angol meg 1 amcsi accom…akkor ezeket használva tudok majd válogatni az ingyen játékok közül? Vagy mi magyarok megint kimaradunk a jóból?A válaszokat előre is köszönöm.

 91. Le a kalappal a Sony előtt!!!Mindennek ellenére még ingyen játékokat is kapunk, biztos nem valami húúú de nagy szám játékok lesznek, de ajándék lónak…. Ilyen mentalitással nem sűrűn lehet találkozni!!Akik meg az online miatt sírnak azokat csak sajnálni tudom, ez legyen a legnagyobb gondjuk az életben, hogy nem tud online játszani pár hétig!!

 92. begbies szerintem varjuk meg mig elindul a rendszer es adnak rola infot. bar en ugy gondolom ha mar sima psn userkent leszeded abbol az 5 jatekbol 2-ot psn+ utan is ugyanugy jatszhatonak kell lennie mivel ez ajandek MINDEN usernek illetve karpotlas nem is ajandek. de megvarjuk hivatalos infot es minden tisztazodik .

  • Az tiszta hogy az ajándék játékok működnek utána is. A kérdésem az ezeken felül megvásárolt játékokra vonatkozik amit psn+os kedvezményes áron vásárolnék meg, vajon működik-e az előfizetés lejárta után(hivatalos oldalon erre vonatkozólag nem találtam tájékoztatást) az eset bárkivel előfordulhatott már psn leállás előtt is csak engem eddig nem érintett psn+ előfizu nélkül.

 93. Korrekt, isten igazából a kellemetlenséget meg a pár hetes netes játék nélküliséget (akinél ennyi idő után elvonási tünetek jelentkeztek javaslom keressen fel egy orvost….) leszámítva senki se károsult(legalábbis bizonyíték még mindig nincs rá) cserébe még mi járunk jól és ajándékot kapunk a ”semmiért”.OFFHogyha jól tudom psn+ felhasználóként letöltesz egy játékot ingyen az az előfizetésed lejártától számítva már nem játszható. Megtudná mondani valaki hogy mi történik ha egy csak a psn+os előfizetők számára elérhető kedvezményes áron de nem ingyen vásárolok meg egy játékot az ajándék 1 hónap folyamán, az se lesz játszható ha lejár a psn+ előfizetésem/ ki kell fizetnem a különbözetet hogy játszható legyen/ vagy simán fog működni mintha normálisan vettem volna meg. A válaszokat előre is köszönöm.

 94. Szerintetek mik lesznek a válaszható játékok?

 95. Azért elég durva, hogy a hackerek így megfingatnak egy multi céget, hajrá hackerek! 😀

 96. és mindegyik profilomon a gépen lssz ien welcome back cumó,és akkor letudom tölteni akár mind az 5 gémet+30nap ps plus előfizetés kína,japán,amcsi,anglia accountra? vagy pedig úgy csinálják meg,hogy ezt csak 1x 1 profilon

 97. amúgy arra kíváncsi lennék,hogy-hogy fogják megoldani ezt a játék letöltősdit?majd mindegyik profilomról válaszhatok játékot vagy csak az egyikről?:D mert nem tudom,hogy-hogy oldanák meg,hogy 1 ember csak 1 profiljáról tölthetné le.

 98. na de jó. van két angol accom. 5/4 játékot le tudok szedni. inFamous 2 demot is tölteni kéne már. de hagyjuk ezt az önzőzést. 🙂 HAJRÁ SONY!

 99. 2 ingyen játék?jól hangzik.kíváncsian várom.csak aztán nehogy meglepetés érjen és valami mini játék legyen:Dde a PS+ még így is jó lenne.

 100. Redmond! 🙂

 101. 2 ingyen játék, még a végén sokkal jobban járunk mint gondoltuk. 🙂

 102. bázz… ninc shelyme a psemen. 🙁

 103. “Nagyon örülök a hírnek és az ajándékoknak és bár már jó lenne multizni, de türelmesen várom vissza az “”atombiztos”” PSN-t. Elképzelhető, hogy újra kell majd regisztrálnom (a saját hanyagságom miatt hogy még a jelszavamat se írtam le annó…) remélem az újat is megkapják az egy hónapos előfizut meg a játékokat. Go Playstation!”

 104. Még mindig azt mondom, hogy ellenőrizzék az utolsó bitet is és teljesen tisztán kapjuk meg a PSN-t! :)Az ingyen játékokért hálás vagyok, köszönjük! 🙂 ( Reméljük a címek is jók lesznek) :DA gépet nézik vagy az Accountokat, mert nekem 5 acc van a gépemen? 😀

 105. A hét elején vettem meg a PS3-mat.Persze nem tudtam csinálni profilt a PSN leállása miatt, pedig most jól jött volna ez a 2 ingyen játék 🙁

 106. Köszönjük. Bár én a magam részéről bármikor lemondanék róla egy kis online móka kedvéért..

 107. én azért adom ezt a hirt !! 2 egész nagy full gémre kell gondolni ugye?? nem v mi 100 megás fosra

 108. így legyen 🙂

 109. Akkor ha jól értem, mindenki számára járni fog a 2 játék, függetlenül attól, hogy van-e psn+ előfizetése?

  • Igen.

   • Martin?! Szerinted ezek után a kiadások után van rá esély, hogy legyen a közeljövőben magyar store (pl. bejelentik az idei E3-on)? Véleményem szerint kétféleképpen állhatnak a témához…:1. Eleget költöttünk az idei évben a rendszer újjáépítésére, nem hiányzik még egy plusz kiadás… majd egyszer….2. Ha már újjáépítjük a rendszert akkor legyen ezeknek a szerencsétleneknek is store-juk – az a kevés pénz plusz kiadás már nem számít…, legalább megoldjuk egy füst alatt az egészet!

    • Hidd el, a 2. pontban leírtakban a kis kiadás nagy bevételeket hozhatna nekik, hisz a magyarok is vásárolhatnának kedvük szerint és nemkellene kerülő utakon át hozzájutni a megvásárolni kívánt tartalmakhoz !Am I CORRECT ???

   • Értem, akkor ez valóban egy szép gesztus a Sony-tól.

 110. Nem is kéne ajándék, csak lenne már végre PSN..

 111. Csak jöjjön vissza.

 112. de mi a fasze nem nem tudnak egy pontos idot megadni hogy mikor indul ujra ez a szar

  • Talán azért mert újjab hekkertámadás készül?Ha tegyük fel hogy elindítanák a szervereket és a hekkereknek újra sikerülne feltörniük akkor minden rivális cég a sony szerencsétlenségén röhögne és rengeteg pénzt buknának + még lehet hogy sok játékos el is pártolna tőlük. Nem éri meg a kockázat inkább várjanak még egy két hetet esetleg hónapot de közben csináljanak egy biztonságos rendszert

 113. Magyar accounttal nehezen lesz ebből ingyen gamma:DEzt is bebuktam:)

 114. Én annak is örülnék ha nem kapnék semmit, de menne már.

 115. Szóval akkor nem mostanában lesz PSN…..

 116. mortal!!!nagyon jó lett!!!mióta nincs psn én azóta csak azt nyomom 😀 brutálisra sikeredett!!!

 117. A legdurvább az lenne, ha beközölnék, hogy a rendszer és az accountok ellenörzése közben rábukkantak felhasználók egy csoportjára akik jogosulatlanul használják más országok psn szolgáltatását, ezért ezeket az accountokat bannolják a networkröl. Aztán se store, se plus, se free game. : ]]]

 118. a mortlat berakhatnák az 5be:D

 119. Elismerésem a Sonynak! Kárpótol mindenkit a leállás miatt, pedig nem is ők tehetnek az egészről! Sokan meg lázadoznak, hogy csak ennyi? Ha nem adnának semmit úgy is jó lenne, működne a PSN és kész! :)) Telhetetlenek! Aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli! Én amúgy nem fogom letölteni az ingyen játékot mert túl lassú hozzá a netem, egy teljes napig csak töltene 🙁 Így inkább játszom azzal amim lemezen van 🙂

 120. de azt meg mindig nem irtak hogy mikor indul el ujra:(

 121. @ Martin: Nem akarok mindenféle összeesküvéselméleteket írogatni…, de ahogy írtad a cikk utolsó soraiban.., könnyen meglehet, hogy ebben az esetben is másmilyen a leányzó fekvése, mint ahogy azt a média sugallni próbálja…, szóval következzék az én el

 122. Rohadtul leszarom az ingyen gammát, csak induljon már el! [ eddig nem nyavajogtam, de ez már sok)

 123. Nem értem sok embert miért nem örülnek neki hogy kapnak 2 db ingyen játékot itt mindenki csak sír ohh mikkor lesz mar psn tele a tokom ezekkel az emberekkel !! Nekem is hiányzik de azért nem tudnék érte senkit se lelőni úgy mint egyesek itt !!!

 124. Teszteljék csak le rendesen azt a rendszert… Inkább most várjunk még pár napot, mint kis idő elteltével megint egy-két hónapot…Egyébként a két játék tényleg jól hangzik… Kérdés, hogy majd mi közül lehet választani 🙂

 125. Király, várom az ingyenes játékokat. A kiesés nem rázott meg túlságosan, online amúgy sem nagyon szoktam játszani, a network-öt szinte csak store-os vásárlásra és a barátokkal trófea-összehasonlításra használom.

 126. Welcome Back csomag, szépen hangzik 🙂 szerintem belsős Sony címek lesznek az ingyen cumók.

 127. ez már szánalom….ha én lennék a SONY és szombatra újabb támadást ígértek volna ,lakkor tuti üzembe helyezem a rendszert és lekövettem volna a hackereket…. ezt az újabb támadást a SONY hintette el hogy legyen még ideje csinálni a szar networkjét

  • De ugye ha menni fog a PSN, te egy ingyen játékot sem töltesz majd le arról a szar networkről?

   • :)) Sok sirankozas cimszoval le lesz neki tiltva a letoltes 🙂

   • Na igen, ha ezeknek az embereknek lennének elveik, akkor nem tennék. De ez amúgy nekik jár, így tudod ez a minimum amit a SONY megtehet. És különben is, mi az, hogy csak kettőt. Mind az öt jár.

   • LOL!

   • idáig nem siránkoztam ,de tegnap nálam is elfogyott a türelem …Engem 1dolog érdekkel, hogy hányóra hányperckor ,fog vissza állni a rendszer és ez pontosan melyik napon…elegem van már: a very very soon… , meg az utolsó ellenőrzés…Miért nem lehet egy dátumhoz kötni és akkor nem kattogna rajta senki…Ingyenes játék annyira nem érdekkel ,mondjuk ez attól is függ persze hogy mik azok ,de semmi olyanra nem számíttok, ami engem lázba hozna..-.egy ingyenes Socom DLC-nek annál inkább örülnék pl: BinLaden megölése küldetés DLC ,plusz pakisztáni binLadenes multiplayer térkép,,, plusz új feladatok: oszama kimenekítése oszama kinyírása…navySeals dzsukerság

 128. Szerintem kedd este indul újra! Hogy miért? Mert akkor utazom el egy hétre 😀

 129. Jo lesz :] Ha jovoheten se lesz azt is kibirom, de olyan rendszert varok el ami atombiztos 😛 Halo Kitty-t adjanak XD

 130. Tehát, ha van egy UK, US, EU accountom , akkor elvileg mind az 5 játékot ingyen lehúzhatom ?PL. : – az UK-sal 2-tőt – az US-val a másik 2-tőt -az EU-val meg a maradék 1-et ???

 131. azért elég nagylelkűek, mert igazából aki nincs előfizetve plus-os tartalmakra, az ingyen használja a psn-t, meg még akik előfizus játékkal nyomják, őket lehetne kárpótolni, szóval csak örülhetünk neki, h ennyi mindent kapunk majd ingyen, mondhatták volna azt is, h előfordul az ilyen meg amúgy is ingyenes, várjatok míg rendbe hozzuk….kíváncsi vagy, h az MS ilyen helyzetben hogyan kezelné a játékosokat

 132. Hmmm kivàncsi leszek hogy melyik az az 5 game.

 133. Jó hogy ennyit ígérget a sony és semmit sem tart be!

 134. De most a japóknál megy a PSN? 2-án mindenhol azt lehetett olvasni, hogy náluk már megy, azóta kuss van.

  • Az csak parasztvakítás volt!Én a leállás előtt 2 héttel vettem meg a MAG játékot ami csak online.Személy szerint inkább várok még 2 hetet és legyen tuti a rendszer, minthogy ilyen károkat szenvedjen el a Sony.Bárki bármit mond, nemes dolog így megajándékozni a felhasználókat, még akkor is ha mi magyarok valszeg kimaradunk a szórásból(feltételezem senki nem egy accal babrál)!

 135. a psp-s játékokban, remélem benne lesz a metal gear, god of war, meg assassins creed 🙂

 136. “A playstation ott kocog az x360 mellett eladásokban (egy év hátrányból). “”Véletlen kiszivárog”” egy next-gen dobozra utaló devkit létezése. Micro$oftnál a PSN leállás alatt ingyenes xbl hétvége…..”

  • Jah, mondjuk ez erősen érdekes…Amúgy a 2 ingyen game jó lesz. Kár, hogy nem lesznek dobozosak. XD

   • …..belső fejlesztők (Epic) PS3-ra (is) fejlesztenének szívesen. Kasszáknál elhasalt exklúziv x címek. Only onx360 címek folyamatos elvesztése ( tupírozva érkeznek a Fekete Démonra, miközben a fejlesztők magasztalják a vasban lévő extra lehetőségeket)…….

 137. De meglesznek b*szva ezek a hackerek, amikor egyszer meglesznek.

 138. Ez a nagy védelmi rendszer?Az újabb támadást már ki se bírja?

 139. “Komolyan mondom,kezdem azt hinni hogy a “”Miki”” keze is benne van a dologban…..”

  • “Kizárt! Ez senkinek sem jó. Globálisan rendíti meg az olnline vásárlásba vetett bizalmat. Azok akik egy kissé is “”labilisak”” voltak, most mindegy melyik szolgáltatásnál voltak – lépni fognak (minimum törlik magukat, dehogy fizetni nem fognak az tuti)!Sonynak most példát kell mutatnia minden téren! Az összes komolyabb cég, bank és védelmi rendszer fejlesztő őket figyeli. Én annak is örülök, hogy majd jelszócsere és egyéb lépések mellett végre biztonságban tudhatom majd az accountom, az “”ajándékokat”” inkább extrának tekintem. Később mi lesz az accountommal nem tudom…de én is óvatosabb lettem! :(“

 140. azért remélem nem gagyi játékok lesznek

 141. Az egyik szemem sír a másik nevet.

 142. 3 acc-al le is lehet szedni mind az 5 játékot 🙂

  • lehet a gép MAC adress címe alapján szűrve lesz a letöltés.

  • vagy haverral megosztjátok az accuntokat, és az egyik ezt, a másik azt tölti le, és máris megvan minden, de lehet korlátozva lesz a letöltés, lehet majd csak 1 alkalomra szól.

 143. Az összes hackert, aki rész vesz benne, jól nyakon b@sznám egy szívlapáttal, de úgy, hogy a feje 10métert gurulna előre a földön.

  • “””Az összes hackert, aki rész vesz benne, jól nyakon b@sznám egy szívlapáttal, de úgy, hogy a feje 10métert gurulna előre a földön.””Nemtom.A hackerizmus, a warezolás, élő, létező és jogi úton kiirthatatlan jelenség.Mi is az, ami ide vezetett?Nagyrészt az, hogy a Sony ezt a tényt lexarta, elkezdte a kinekafaxa játékot. Nincs abszolút biztonságos rendszer, most valamit csinálnak, aztán beszólnak megint egy hekkernek, aztán utána ugyan ezt megint a nyakukba kapják, a nyakunkba kapjuk.A PS1, a PS2 idején, vagy az X360 esetében azért a warezolás igen is az üzletet előre vivő jelenség volt. Meg kell nézni mit nyernek, és mit veszítenek.Ki kell egyezni, nincs más. A srácokat titokban meg kell keresni, aztán jó zsíros pénzért tanácsadói állást adni. A warez felé meg annyit nyitni, hogy semmilyen warezhuszárnak, nagyokos hekkernek ne jusson eszébe, hogy a reputációját, esetleg az egzisztenciáját egy ilyen baromkodással a Sony ellen szétbaxsza.”

 144. Remélem jövöhéten már lesz PSN,nagyon várom…a választott gamek következö amit ingyen kérek:inFamous2,Uncharted3 XD!!

 145. Nagy gesztus a Sony részéről, köszönjük!Én addig végigjátszom a God of War-okat God mode-ban 🙂

 146. hát inkább legyen már psn ne szédítsenek már.

 147. Újabb 7vége PSN nélkül. Remek…

  • Félek Lackooo, hogy ezt a jövő héten is írni fogjuk, valamelyik PSN-nel foglalkozó cikk mellé!Arra végképp kíváncsi vagyok, hogy a két free gameből, mi kiközösített magyar gamerek is kapunk-e. De ha nem, akkor is adjanak már Online-t!Lenyomtam vagy 4 szezont a fifában, minden stuffom kijátszva…