Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Network – heti többszöri frissítés””

Egy a hivatalos amerikai PS blogon megjelent FAQ alapján úgy tűnik, a PlayStation Store az elmúlt hetek kimaradt frissítései miatt nem csak egy alkalommal kap majd bővítést – mint szokott -, hanem egymás után többször – miután végre újraindítják. Ez konyhanyelven kb. annyi, hogy szerdán is update, csütörtökön is update, pénteken is update. Lesz cucc rendesen!A több napos töltés oka, hogy nagyon sok friss cumó sorakozik már és vár a bemutatkozásra, többek között a leállás miatt fájdalomdíjként felkínált 5 PS3 (2 választható ingyen) + 4 PSP (2 választható ingyen) game. Emellett biztosan más speciális ingyenes motyók is érkeznek: például a DC Universe Online-hoz. Bár erről még nem volt hivatalos infó, de úgy tudjuk, demókat is kapunk – inFAMOUS 2 sanszos lehet.Minden frissítésről-ajándékról-lehetőségről főoldali hírben tudósít majd a PlayStation.Community.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A hétvégén én is tudok új jelszót csinálni.Megbeszéltem a dolgot az exemmel, átküldi az e-mailt.Sajnáltam volna már ezt a reget.

 2. Hm, inFamous 2 demo… LEGYEN MÁR STORE! 😀

 3. Az infamous lesz az egyik:)

 4. Dobálják csak felfelé a cuccokat. 🙂

 5. Beyond Good & Evil HD-t várom.

 6. Már nagyon érdekelnek az újdonságok. A demók meg már sok pénzkidobástól mentettek meg, illetve vettek rá jó játék megvásárlására.

 7. Ha választottam már 2 PS3as cîmet, gondolom nem választhatok hozzá még két PSP-set ugye? :DÉLJEN A TELHETETLENSÉG! XD

 8. Király . Jöhet a móka . :]

 9. ha én usa storeon vagyok fennt, ott tudok játszani a két letölthető játékkal?

 10. Itt az EU lista:Two PS3 games from the following list: LittleBigPlanet Infamous* Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty Dead Nation*For those with PSP accounts, you will also be eligible to download two PSP games from the following list: LittleBigPlanet PSP ModNation PSP Pursuit Force Killzone Liberation*

 11. Jöhetnek 🙂

 12. most akkor már megy a PSN rendesen?

 13. infamousnak örülök:)

 14. Nem rossz. Erre most rákerestem és ez az észak-amerikai lista. Európairól még nincs hír. http://www.gamefaqs.com/boards/927750-playstation-3/59143999

 15. jó ez a lista 🙂

 16. “LBP megvolt kitoltam, Infamous a 250es slimemhez volt fóliásan adtam el, Wipeout Ratchet nemérdekel, dead nation megvan. “”Király””…”

 17. Martin, vajon a magyar PS-től is ki lehet követelni valamit? Mert ugye nálunk nincs Store, hivatalosan semmit se kapunk.

 18. Kirakták a listát a blogra, de rövid időn belül leszedték:Now that certain PSN services have been restored and you’re once again enjoying online gaming, it seems a good time to confirm what is being offered as part of the Welcome Back programme.Once we restore PlayStation Store, which will be just a little while longer, you will have the opportunity to claim your Welcome Back gifts. Please note that the Welcome Back programme is only available for those countries with access to PlayStation Store*.All existing PlayStation Network members will be able to access the following from PlayStation Store*: Two PS3 games from the following list:LittleBigPlanetInfamousWipeout HD/FuryRatchet and Clank : Quest for BootyDead Nation For those with PSP accounts, you will also be eligible to download two PSP games from the following list:LittleBigPlanet PSPModNation PSPPursuit ForceKillzone Liberation – 30 days free PlayStation Plus membership for non PS Plus subscribers*- Existing PlayStation Plus subscribers will be given 60 days free subscription.- For existing Music Unlimited subscribers, you will be given 30 days free subscription.- We are working on a Welcome Back offer in PlayStation Home and will share that when it is confirmed. I would like to thank all of the developers and publishers involved in this programme for their support in making this happen. We certainly couldn’t have done it without you.You will be able to access this content once PlayStation Store comes back online and we are doing everything we can to make that happen as soon as possible.

 19. “872. kérésemre se küldték még el az e-mailt, support se akar válaszra méltatni. Remélem azért ezt a “”fájdalomdíjat”” én is igénybe tudom majd venni valamilyen úton-módon idővel.”

 20. Most fogom inni a levét az angol accountnak, úgy érzem…-.- Amúgy tényleg nem lehet már bejelentkezni, és regisztrálni csak úgy külföldi accountokat ? Arról már nem is álmodok, hogy így részesüljek valamely kárpótlás-formában.Amúgy sry a hülye kérdésért, de egy jó ideje nem kapcsoltam be a masinát.

 21. Egy Arcana Heart 3-nak mennyire orulnek.

 22. fasza

 23. Kíváncsian várom annak az 5 ps játéknak a listáját amit ingyen kapunk meg. Valami tipp mik jöhetnek számításba?

 24. Várjuk!

 25. most nem ertem. 5 PS3 jatek ( 2 valaszthato ) + 4 PSP jatek ( 2 valaszthato )akkor mivel van PS3-am es PSPm is, ezert az 4 jatek?szoval az a + az egy ‘VAGY’ vagy egy ‘ES’?regebbi cikkekben ‘VAGY’ volt.

 26. helyes…

 27. Köszönjük szépen!