Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Network – ezen a héten””

A Sony Computer Entertainment bejelentése szerint a teljes PlayStation Network szolgáltatás – ebből minket, magyarokat leginkább a PS Store és a voucher kódok beváltása izgat – “ezen a héten” indul újra az európai és amerikai régióban. Japán, Hongkong és Dél-Korea csak később kapcsolódik be.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. hol vannak az ingyenesen letölthető teljes játékok meg a 30 napos plus előfizu, ami belett harangozva????

 2. Ilyen mázlit épp hogy lehuztam a dlc-im és már el is ment a store. 🙂

 3. http://blog.us.playstation.com/2011/06/01/playstation-store-is-available-and-updated-now/itt irjak az egeszet. felsorova a frissiteseket meg demokat, meg avatorak meg blabla

 4. error nem lényeg de a letöltö lista mükszik :)))))))))))))))

 5. A vigasz cuccokat mikor lehet elérni????

 6. de rengeteg helyen errort ir meg ki.

 7. es tenyleg mukodik. marmint betoltott …

 8. “Ezt olvasom:””The PlayStation Store is back online and thank you everyone for your patience. “””

 9. Valaki akki volt storen amit már anno letöltötél engedi már letölteni vagyis letöltölista üzemel??

 10. Bejön a store csak sok az error.

 11. Elstartolt a store 🙂 De ahogy olvasgattam akkor még nincsenek fent az ingyen játékok?!

 12. Mintha mukodne a store 🙂

 13. Gyerekek!! Nincs 2 perce hogy feltudtam menni a storera csak az volt hogy nem tettek fel még semmi ujjat. és rà egy percre error kodot irt és màr online se tudtam felmenni. a slusz poén hogy a store+ba beléptem az amerikai accomon és még nem tettek fel semmit. a màjusi cuccos volt még csak feltéve. Valaki nem tudja hogy az ujjabb cuccosoknak a feltevése mennyi ideig tart a storera? Black Opsra 2 napja jött egy pach és abban azt irtàk hogy péntek este 10 ora. (amerikai idö szerint) . Tehàt ha igy van akkor csak szombatrol beszélhetünk vissza àllàsròl.

 14. online nincs már kidobot multiról is. :(((

 15. Ma már lesz valami mert az accund managerbe se tudunk belépni. 🙂

 16. varom 😀 erdekelne mar par demo meg persze az ingyen tartalmak se lesznek rosszak ^^

 17. Előbb kifagyott a PS, újraindítottam, és simán visszalépett PSN-re, szerintem nincs itt semmiféle karbantartás…

 18. Kíváncsian várom.

 19. Úgysem lesz holnaptól store… 🙂 kár ilyenek miatt aggódni

 20. Hülye japánok mindig kamuznak valami új dátumot már kicsit uncsi.Mondták volna azt, hogy nem tudjuk mikor lesz kész.

 21. juhéé!

 22. Ha várakozás gyümölcse az lesz, hogy újra használhatom a magyar accom, akkor minden szép és jó lesz. 🙂 Kár lenne ha elveszne. De most aki az elején nem változtatta meg a magyar account jelszavát az nem is tud vele többé belépni?

 23. na új hírek a sony-tól:A Playstation Network teljes helyreállítását ígéri a Sony a hétvégére Amerikában, Európában és a többi PAL területen.Visszatér tehát:- A teljes Playstation Store- A játékokon belüli beépített üzletek, és DLC vásárlási lehetőségek- A DLC, és feltöltőkártya kódok érvényesítésének lehetősége- A Qriocity Music Unlimited szolgáltatása PS3-ra, PC-re, PSP-re és VAIO termékekre- A Media Go teljes funkcionalitásaA hétvégi határidőbe nem számít bele Japán, Hong Kong és Dél Korea. Az szintén nem derült ki, hogy a hétvége az péntek vagy vasárnap a Sony szerint.„Azért volt szükségünk egy kis plusz időre ezen szolgáltatások visszakapcsolásához, mert plusz teszteket és biztonsági ellenőrzéseket végeztünk a kereskedelmi rendszerben mielőtt visszahoztuk volna a Playstation Network összes funkcióját, ezzel biztosítva ,hogy rajongóink ugyanazt az első osztályú minőségi szolgáltatást élvezhessék, amit eddig is imádtak”- kommentálta az eseményeket Kaz Hirai a Sony Computer Entertainment főnöke.„Köszönjük türelmüket és támogatásukat a várakozási idő alatt” – tette hozzá.Az újrainduló bolt 2 ingyenesen választható játékkal várja a PS3 és PSP felhasználókat a Welcome Back program keretében egy 5-ös listából, ezenkívül minden nem Playstation Plus előfizető 30 nap előfizetést kap ajándékba, a meglévő tagok pedig 60 nap extra előfizetést kapnak türelmükért cserébe.

 24. Tudomásom szerint máj-31 volt az időpont.

 25. na CODBO mär jãtszanak 4ezren az uj ESCALATON DLCvel hogyan azt nem tudom pecs jőtt ês STORE vilog a NEW felirat de nekem nem lêpet be se codbol se XMBből a STOREra de ez is egy bisztato jel hogy holnap mår lesz STORE

 26. Csinálj magyart. Azért nincs még magyar Store, mert alig van aki magyart használ, Sony bácsi meg azt gondolja nincs kinek.

 27. na végre csakhogy

 28. Deja vu, a GT5 launch időpontjának tologatása jut erről eszembe. 🙂 De nekem mindegy, hongkongi profilom van, azzal még bejelentkezni sem tudok egy ideig, nemhogy store-ozni…

 29. Infamous! Jövök baby!!!!!

 30. remélem ezt betartják 😀 már tolnám a dead nation-nel :D:D

 31. Sok nyígás, ezt a pár napot már ki lehet bíni. A store másodlagos.Nem értem egyébként, a network megy, hogy lehet hogy sokaknak még nem? Egy jelszóváltáson mit lehet elszúrni? Még a régit sem kérte (sokan ezen aggódtak), kétszer meg kellett adni az újat és kész… Azért együtt érzek veletek.Az összeesküvéselméletekről annyit, nem hinném, hogy a MS benne lenne ebben. Bár úgy tünhet neki érdeke, ha kiderülne, még Billy bácsinak is rámenne a gatyája a perre. Mégis ki küzd ilyen kitartóan a Sony ellen? Mi lehet az indok? Szerintem ez inkább a volt alkalmazottakban keresendő. A 80- es évek óta a Sony majd 10ezer emberrel növelte az alkalmazottak számát évente, az utóbbi két évben ez megfordult. Leépítés, és durván. Bosszúról lehet szó, és mégis vajon ki ismerheti legjobban a Sony rendszerét, gyengeségeit, kiskapukat, ha nem a volt kirúgott programozók. Elképzelhetőbbnek tartom, mint az MS-t.

  • “Igen!Nekem is azonnal sikerült a “”jelszócsere”” (nem kellett a régi), pedig én is zizegtem, hogy kéri a régit. De úgy voltam vele, hogx legfeljebb csinálok új acc-ot.”

   • A hozzászólások alapján Spongyát, meg taront kellene megkérdezni, nekik miért nem jött össze.Martin még egy segédletet is írt hozzá.Ha nem tudták mégsem aktiválni miért nem csinálnak új profilt?Legalább on-line gémelni megérné.

  • “Szerintem nem felhasználói hiba miatt nem megy sokaknak a jelszócsere, azaz nem “”elszúrták”” , ugyanis nem volt mit.Az angol acc.-ok pofonegyszerűek voltak,viszont aki magyar accos volt és nem időben cserélt jelszót azt egy jóképű hibás weboldal várta, pedig nem szúrt el semmit!Nekem is a magyaron volt mindenem , most kezdhettem előröl mindent .”

   • volt a PSCn egy cikk hogy kell csinálni,nem kell elölről kezdeni semmit…Nekem is magyar a fő accom,érdekes,működik:)

   • Ezt nem tudtam. Hàt akkor elnézést mindenkitöl. Gondolom, azért lesz mód aktivàlni a régi accountokat újra.

    • kisst-1 hagy írjam le még pontosabban hogy miért is vagyok ki a sonyra: nekem is magyar accom van,az a fő,azon van a 20 platinám,meg jópárszáz óra játékidőm.ehez aol.co.uk-es email cím tartozik.igen a magyar accokat is lehetett re-aktiválni kb 2 napig a resetre átírós trükkel,de a sony utána talált valami hibát a szerveren és lelőtte.tehát aki lusta volt és nem kért mailt 2 napig,vagy mint én azonnal kértem de a drága sony szerver 3 vagy 4 nap alatt küldte azt a nyomorult mailt a mailcímre az lemaradt a jelszóváltoztatásról önhibáján kívül,és erre azóta sem volt lehetősége…………..kérdem én baj az hogy a saját országom zászlaja alatt gyűjtöm a trófeáimat???oké érted nem vágok eret magamon mert nem tudok online lenni de akkor is hiányzik a multizás.az angol meg usa acc jelszó change sima volt és zökkenőmentes.most várok………..ki tudja meddig:(

 32. “Remélem az “”ezen a héten”” nem vasárnap(Június 5.) este 22 órát jelent…”

 33. Remélhetőleg ez nem megint csak ígéret, jó lenne ha hétvégén már lenne.

 34. hat remelem a heten lesz belole valami.

 35. halogatás ide vagy oda ezt már ki kell bírni…meg az a lényeg h végre tudok ujra mortalozni online

 36. mostmá télleg unalmas ez a halogatás, menjenek a picsába inkább ne mondanának semmit. bár igazából leszarom csak tényleg a mortalhoz a dlc kódokat aktiválnám

 37. Engem csak a demók, háttérképek miatt érdekelt a Store, most leginkább az ingyenes előfizetés nyújtotta lehetőségek és a két ingyen játék miatt várom a Store újbóli működését. Kicsit rossz, hogy ennyire ködös infókat adnak az újraindulásról, de ez van, ettől függetlenül amíg van PS addig más konzol nem érdekel.

 38. hiszem ha látóm

 39. A remény éltet,mert lassan már magamnak se hiszek el semmit …ÁMEN!!!

 40. Végre majd lehet húzni az ingyen játékokat.

 41. Ühümmmm! Timbuktuba is hamarabb leesik a hó, mint hogy elindul a sztór!

 42. Tökmindegy mikor jön a Store, csak magyar accal had tudjak már multizni.

 43. “Már megint jön a hitegetés “”ezen a héten”” na majd kiderül.”

 44. minél hamarabb annál jobb, már nagyon kéne a 2 ingyenstuff

 45. hát nem tudom..én inkább most várok még egy kicsit, csak ne legyen ilyen probléma a közeljövőben, mint hogy most elsietik és 1 hónap múlva megint betörnek…a folyamatosan változó időpontokat okozhatja az, hogy mindig találnak újabb és újabb réseket amiket be kell foltozni…de amúgy már én is nagyon hiányolom a szolgáltatást!

 46. “””PlayStation Magyarország Mivel a teljes helyreállítás június 5-ére fejeződik be végleg, elképzelhető, hogy a szolgáltatások is akkor lesznek teljes mértékben elérhetőek.””ezt találtam fészbúkon :)”

 47. Ebből az a lényeg, hogy nem ma indul újra a Store, remek… :S

 48. “Halljátok… a legcikibb az, hogy az amerikai blog annyit ír, hogy a héten.. namost… erre pár órára twitteren az eu-s blog is posztolt.. kettőt lehet találni, hogy mit. Hát azt, hogy “”by END of the week””………. -.-“” képesek ennyi csúsztatás után azt mondani megint, hogy majd a hét végére? Ez egy picit gerinctelen mostmár. kül is mi tart ilyen soká? Azt mondták nem történt adatvesztés.. akkor nem tudom mit kell ennyit szöszölni..pffff”

  • “A “”by the end of the week”” azt jelenti, hogy a hét végére. Ez lehet szerda is, de még vasárnap 23:59 is. Ugyanezt jelenti az is, hogy még a héten jön.”

 49. Már annyiszor írták hogy hogy ezen a héten,hogy hónap végén stb. SONY MÁJUS 31.e VAN!MÁJUS VÉGE!EKKORRA ÍGÉRTÉTEK A STORE-t. Komolyan,már eléggé nevetségessé kezdenek válni…

 50. már hallotuk nagyon sokszor hogy ezen a héten nemsoká hónap végén én már el se hiszem

 51. te jó ég erre kell felkelnem? xD

 52. Királyság…hogy egy nagy filozófustól idézzek (kicsit átköltve) töltsé geci ingyen van :D. De japán network már van, mert nálam még mindig azt írja hogy szerelik?

 53. Várom már, mert a Dirt 3 vip kód aktiválásához is kellene…Meg várható az új Black Ops DLC…

 54. “Hohó, kicsit elszaladt az összeesküvésekkel a ló! :)Én is azt gondolom, hogy fizeti valaki ezeket k*csögöket, de ennyire fel azért én nem mennék! Szerintem túl jól ment mostanában a SONY-nak és “”valaki”” vissza akarta rántani őket. Amúgy gondoltam, hogy nem úgy lesz ahogy mondták, de türelmes vagyok… még.”

 55. azt majd megint csuszik

 56. Szuper!!

 57. Egyébként 100% hogy megbízásból törték fel, és újból megpróbálják majd.

 58. “Ennyit a “”harmincegyedikéről””… Fuck Sony.”

 59. Na hála jó égnek, mennyit mindent le kell majd szedni, na meg venni is kéne ezt-azt.

 60. már nagyon hiányzott a sok sírás :D:D eddig az volt a gond hogy nem tudtátok a codot neten tolni most meg az hogy nincs store.Meg ez a szöveg hogy elveszítem a bizalmamat a céggel szemben meg váltanék más konzolra.. te jóóóóó ééééég. szégyen 🙁 ez a magyar ps3 társadalom? vagy ez már alap szokás hogy sírtok mindenért? szégyen…ja de ezt már írtam

  • Igen, egyszerűen nem képesek felfogni, hogy félkészen nem adhatják ki meg hogy mennyi munka van vele…

  • Ja ez igy van… megint sirnak mint az ovisok… A SONY majd eldonti mikor van kesz… oruljunk neki, hogy viszonylag gyorsan helyre allitottak a PSN-t es biztonsagba vannak az adataink… A Store meg helyre all a heten ez tuti fix.

   • Srácok!Nem az a baj hogy nincs store, hanem hogy állandóan kamuznak. A külföldi fórumokon is ezt kritizálják legtöbben.Persze gondolom ti tudtok már multizni is, de sokunk még azt sem tud. Amúgy meg had legyünk már felháborodva ha úgy gondoljuk. : )

   • “LOL -hatalmas ! Ez a lényeg : “” A Store meg helyre all a heten ez tuti fix . “” És ezt TE honnan veszed ?! Ja , aha …. , most mondták ( SONY ) . :]”

   • örüljünk neki?Barátom ez a dolguk!Mert jár a géphez.Ja hogy ingyen van?Igen,és sokan ezért vesznek PS3at,mert ingyé van a multi.Lehet őket védeni de ez akkor is gáz.És mit tudunk csinálni?Semmit:) Persze a kockábja már becserélte boxra:D

 61. vhogy sejtettem hogy nem ma lesz az a nap.szivesen kiprobalnam mar a LBP-t

 62. Örüljünk hogy van majd egy hónap után online játékra lehetőség, szerintem ez kevésbé fontos.

 63. Most mind meg fogunk halni! 🙂

 64. Uncharted 3 BETA A bétateszt kezdési időpontját június 28-ra lötték be a fejlesztők, ám csak a PlayStation Plus előfizetői részesülnek elsőként a kegyből, a nagyközönség számára július 4-én válik elérhetővé a korai tesztlehetőség. Nem kevesebb, mint kilenc játékmódba kóstolhatunk bele – az IGN-nek már hatról biztos információval rendelkezik: lesz Team Deathmatch, 3-Team Deathmatch de kérdés..mindenki ps+ felhazsnáló lesz ekkora..mivel a store (31.van) és 30 nap psn+-t ad…szóval akkor most mi lesz? 🙂 mindenki előbb kapja meg?

 65. hát ez már túlzás… ha nem tudják a beigért dátumot tartani akkor ne igérjenek semmit, mondják azt hogy majd vissza kapcsoljuk, türelmes ember vagyok, de a sületlen igéretektől már a falra mászom.

 66. őszintén inkább végre hagy aktiváljam a magyar accomat hogy szinkronizáljak egy egészségeset meg játszhassak online,mint store………de persze legyen store is………csak valami legyen már Sony az isten áldjon meg.kicsit kezdem elveszteni a bizalmam ebben a cégben amit sosem gondoltam volna.

 67. “Ez már tényleg hihetetlen, már a “”@&#>”” tele van az ígérgetésükkel 🙂 Én naív… mondom majd ma már akkor biztos lesz store, erre tessék. De tuti a héten se lesz még, de már kezdek azon a szinten járni,hogy nem is érdekel…”

 68. Ha a microsoft kidob egy új konzolt a sony felül fogja überelni egy ps4-es el higyétek el. :)))))

 69. Nincs store nincs store….. E3-ra lesz Store. Kötelező nekik addigra megcsinálni. Ha már ezt az 1 hónapot kibírtátok. Nekem jobban tetszik hogy van már 1-2 hete online mintsem store. Elvagyok nélküle még egy darabig

 70. “Kb erre számítottam, ma jár le az elöző határidő erre közlik, hogy “”ezen a héten””. When its done jobb lett volna :)”

 71. EZ nagy harc az biztos. Várjuk ki a végét…

 72. ígéret ígéret hátán, határidők csúsznak, akár a Duke Nukem forever…Ez most kemény dió lehet, ha nem lesz a héten store, még többen pártolnak majd el a ps3-tól…ne így legyen!!!

  • Ha most kidobna az Ms egy új konzolt ami többet tud mint a Ps3 egyből váltanék… A 360 nálam nem játszik, úgyhogy marad a várakozás.

   • Ha ez így fog menni a sonynak annyi. Láthatóan nem tudák kezelni a helyzetet.

   • egy fura kerdes, ha a Sony dobna minden vadat a hacker ellen aki feltort nem tom mit, akkor nem lenne nagyobb biztonsagban ( mar a sony )? Ugyertem mi van akkor ha a rendszer mar el, csak be rohadtul felnek hogy megint tornek, es abbol meg nagyobb botrany lenne.

   • Nekem ez a háború a sony ellen már gyanus. Valaki pénzeli ezeket a hackereket ha egyáltalán normál hekkerek.A nyugatnak/illuminatinak mindig is szúrta a szemét hogy nem tudják japánt 100%íg irányítani.Sony egy stratégiailag fontos cége japánnak.Ha komolyodnak a támadások és kiterjednek a playstationon túlra akkor mindenképpen így van

    • teljes mértékben egyet értek veled… biztos a microfoss emberei hát mert a mecsbox akarom mondani xbox soha nem volt akkora konkurenciája a sony-nak hogy féljenek tőlük, persze ez fikció lehet hogy semmi közök sincs hozzá, bár ezt kötve hiszem XD

     • nem hiszem hogy külön a microsoft van a háttérben. az ilyen nagy cégek a látszat ellenére nem önállóak fölülről irányítják őket. Nyilván nem szólnak bele hogy milyen legyen pl a következő xbox procija. De simán belefér hogy mondjuk a windowsba belerakassanak egy beépített kémprogramot

    • Hát igen, elgondolkodtató…, de komolyan tönkre akarnak tenni egy ilyen nagy céget? Azért egy hacker nem gondolkodik így, fel van törve a gép, a játékok, mit akarnak még, miért jó nekik, ha megint tönkreteszik a PSN-t? Valami más van itt a háttérben, valami komolyabb dolog. Ha én hacker lennék, nem mernék ezek után is kikezdeni egy ilyen nagy céggel, ha csak nem fizetnek le hatalmas összegekkel.

   • Na ez szép, rohadjanak meg, ez miért jó annak a pár gyökér fasznak? Most fog kiderülni, hogy milyen lett a Sony új védelme, mert ha ezt is feltörik vége. Csak az a nagy büdös baj, ha a Mikrofos kidob egy 25 magos gépet, ami elviszi az Unreal 4 motort (tudom ilyen még nincs is) a legdurvábban kihajtva, 16x AA-val akkor sem váltanék, egyszerűen nem érdekelnek a játékaik.

   • De legalább van humoruk. 😀 Sonage, ez tetszik.Legutóbbi tweetje:Hey Sony, you know we’re making off with a bunch of your internal stuff right now and you haven’t even noticed? Slow and steady, guys.Nem csak hacker, troll is. 😀

 73. Már alig várom, h az Infamous-t végigvigyem.

 74. vasárnap jön a következő hír miszerint indulás majd a jövő héten 😀

 75. Jól hangzik, de van még olyan ember aki elhiszi??Menetrend szerint a határidő lejárta előtt jön az újabb kamu határidő kitudja hanyadjára. Persze a hk [fő] accomat megint toszhatom. Már meg sem lekődőm, kb. ezt vártam.Már annyira kijöttem a gyakorlatból multi terén is, hogy full núb leszek mindenben. : ]

 76. Szerdán szokott frissülni a store, de ismerve az eddigi igérgetést, ez kb pénteket fog jelenteni.

 77. uhhh dejo :):P

 78. Sikerült jókor kitolni a határidőt, ma járna le…

 79. Jó lenne már végre letölteni azt a Castlevania: LoS DLC-t. 🙂

 80. Egyszer csak lesz megint Store.

 81. halleluja 🙂 én csak a kárpótlás gammákat várom 🙂 de azt nagyon 🙂

 82. Ez fantasztikus.Jó,h az új játékokat is store-on keresztül kell aktiválni… 🙂

 83. Ezek szerint a május végére mindenképp visszaáll nevezetű ígéretüket sem sikerült betartani. Szerintem amúgy most másolják a szerverekre a sok cuccost, mert készülnek a rohamra és nem akarják, hogy az első 10 percben összeomoljon a terheléstől.

 84. Már nagyon pozitív lenne mert leformáztam gépem és már nagyon kellene a DLC-im.