Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Network – csak kétfelé osztható tartalom

E héttől új szabály lépett életbe a PlayStation Network rendszerében. Mostantól minden megvásárolt tartalom csak 2 gépen osztható meg, az eddigi 5 helyett. A korábban beszerzett és többfelé osztott anyagok ezután is üzemelnek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kell egy külső winyó, kb 85gb szabad hely, csinálsz egy backoput és kész!így minden úgy áll vissza, ahogy hagytad! persze ez akkor kell ha nagyobb winyót raksz bele!kipróbáltam, minden dlc és account jelszavakkal stb megmaradt!

 2. Hogy van ez a gép deaktiválás?A gépem ha haldoklik és veszek egy új gépet, hogy tudom a levelezésem, játékállásaim stb átmenteni?

  • Én úgy gondolom, a levelezéseidet és a szingli játékállásaidat nem tudod átmenteni. Ill. csak ha kicseréled a vinyót. A deaktíválás az online tartalomra érvényes. Letöltések stb.

 3. Nos. Végig próbálgattam ez a deaktiválós dolgot. Valóban a deaktiválás után egyes cuccok nem voltak használhatóak az adott gépen. Bár némely játék ettől függetlenül is elindult. Hiába volt kikapcsolva az account. Nem tudom,hogy ez hogyan megy. A témák a deaktiválás után után automatikusan kikapcsolódtak. Magyar profil alatt ráadásul Corrupted datat írt. De ott sem mindegyik tűnt el. Aztán szépen visszamentem a profilokba és az account managmentbe a sytem activation alatt visszakapcsolgattam. A témák, játékok visszatértek. Az oldal jó mert így legalább a két éve meghalt ps3 akkori élő accját kilőttem. Ajánlom mindenkinek. De ezt a teljes, minden gépről deaktiválást fél évenként egyszer lehet megtenni.

 4. They Took Our Jobs !!!444!fourfour!444

 5. most deaktiváltam az összes gépen létező egyetlen us accomat. 3 helyen élt. a magyar profil alatt viszont továbbra is megy az összes letöltött us cucc.

  • a témák amik más profil alól lettek leszedve azokhoz aktivációt kér a gép . a játékokat meg engedi. érdekes.

 6. Pedig volt olyan játék, amit még ötfelé osztva is épen hogy megérte. ^^

 7. Én is szétosztottam 5 felé, de ebből már 3 gép behalt egyen meg csak simán ki lett törölve deaktíválás nélkül. Szerintetek van erre valami megoldás, mármint, hogy valahogy lehetne még deaktíválni őket?

 8. Szegény, szegény jóságos Sony! Hát biztos megvolt az oka, hogy véget ért a nagy Sony mennyország. Mennyetek robotoljatok inkább egy kicsit többet szegények és ne osszátok meg barátaitokkal az amúgy is szinte ajándék árú játékokat ! Szegény Sony nagy bajban van! Minden kézre szükség van! A játék hatalmas luxus fogjátok már fel!

 9. Ennyi… Én azt mondom hogy ezzel az 5 lehetőséggel túl jó volt a Sony hozzánk. Ha kezdetektől 2 lenne akkor most nem lenne ez a sok rinya. Majd mindenki megtanulja hogy nincs megosztás és kész… Ami számomra fontos, hogy a fő profilom megmaradjon, de az meg magyar és így soha nincs aktiválva. Tehát mindig megmarad. 🙂 A vásárlós meg nem igazán érdekel, 90%-ban úgyis lemezes játékokat veszek. 🙂

 10. “Csodálkozom, hogy eddig eltartott az “”öt az egy áráért”” akció.”

 11. Na halljátok én idáig azt se tudtam, hogy meg lehet egyáltalán osztani a store-on vett játékot!!!Hogy kell????Haverral vesszük rendesen mint a katonatiszt ugyanazokat a játékokat két gépre kétszer!Gratula!! :)Látjátok, úgy kell nézni hogy van aki még örül is ennek a hírnek!Ha ezt itt most nem olvasom, tuti így csináljuk amíg ki nem fut a gép! Basszus….

  • Tömören: megveszed a játékot, haverodnak megadod az email címed és a jelszavad, ő pedig a te accountod alól letölti azt a játékot a saját gépére.

  • ha biztonságosabban akarod csinálni akkor aki megveszi (és majd megosztja) az külön accot csináljon ehhezazt megosztjátok,ott leszeditek a játékot, sima profilodon meg játszod

 12. 1.Igazából nincs is olyan store os játék ami miatt fájna a fejem.2.Igazságos vagy nem igazságos amit egyszer megveszel az egy példányban létezhetne, teszem azt bemész a boltba venni hd tv-t, abból sem kapsz annyit h mindegyik kis barátod élvezhesse otthon.3.Akárki akármit mond a sony úgy szar sajnos ahogy van! a taiwan-on gyártott gépeikkel, a rókabőreikkel amit képesek lehúzni 4, 5 x ugyan arról a játékról, az exclusive-eken át a letölthető DLC ig sajnos a pénzezés a játékok rovására megy (ez saját véleményem, biztos vagyok benne h ti máshogy gondoljátok) ……… csak kicsit olyan mintha lett volna régen egy színész , aki nagyot alakított az egész világ imádta, és most h már nincs sok szerepe, és elvállal minden low budget filmet azért a film után belenéz a kamerába és emlékeztet h milyen filmjei voltak régen.

 13. A közeljövőben le akarom cserélni a konzolt a jelenlegi 80-as fat-ről egy új slimre. Ha a régiről deaktiválom az összes acc-ot, akkor ugyanúgy megmarad a kétfelé oszthatóság?

 14. hát nem igaz :/

 15. Ilyet nem tudsz!csak az összes gépet tudod deaktiválni egyszerre azt is 6 hónaponta!

 16. Ha megoldanák, hogy gépet netről account bejelentkezés után, szériaszámmal lehessen deaktiválni akkor oké lenne. biztonság okáért előírhatnák, hogy csak olyan gépet kapcsolhatsz le az accountról, amiről az adott accounttal 1x már bejelentkeztél legalább a múltban.

 17. Egy baj van csak a dologgal, egyébként érthető lenne. Ha tönkre megy a konzolod akkor nem tudod de aktiválni sehogy, PC-ről se, csak a Sony supportot hívva esetleg, bár sok külföldinek se segítenek. Így a Magyarországról létrehozott külföldi accon vásárolt cuccok bebuknak ha valakinek tönkre megy a PS3-a kétszer. Mert Sony nem fog segíteni külföldi accountról PS3-at deaktiválni.

 18. Én nem szoktam megosztani, meg sokat vásárolni se, tehát nem érint szerencsére. A lépés érthető, a Sony is pénzből él, ahogy már sokan mondtátok, de azért remélem, több ilyen lépés nem lesz.

 19. A 3 lett volna igeallés szerintem!

 20. Én már megosztottam 5 emberel és most nekik automatikusan deaktiválni fogja ? Mert az egyik én vagyok a Slim gépem……

 21. Még így is ajándék az az egy plusz gép!

 22. Köcsög Sony……

 23. A hírhez csak annyit, minek a höbörgés, a SONY is pénzből él! Nem lesznek hülyék ennyi pénzt elbukni, mikor a tendencia azt mutatja, h 1re nagyobb a kereslet az online letölthető tartalmak iránt! Szép volt, jó volt az 5-ös megosztás, de már vége!

 24. Ez már nagyon várható volt.Mindenhol összehúzzák a gatya szíjat.A jófejség a jótékonykodások idejének vége.De ez mindenhol így van.Ezzel is pénzhez jut a sony és vége az olyan feketézéseknek h megveszek egy dlc-t és akciós áron árulom boldog boldogtalannak és a végén nagyobb a nyereségem mint annak akitől származik a dlc.Ez van.Ezért szidni a sonyt felesleges mert mi magyarok alig 10millióan éhhalálra vagyunk szinte ítélve.

 25. Szerencsére nem érint

 26. Elvileg azt is ígérték mellé, hogy számítógépről tudod majd deaktiválni az account-odat más gépeken, és nem kell majd a support-ra irogatni, hogy ugyan deaktiválják már pl egy sárgaledesről az account-odat.

 27. warez aléé warez alééalééalééé… magyarországon nem meglepő..a box felhasználók közül a legtöbb warezol..lehet a ps is átfordul erre a mércére?

 28. hát ez szomorú hír :[

 29. én már vártam, hogy mikor lép a Sony. online pass miatt sajnálom.

 30. ehhez a hirhez csak annyit fuznek hozza, hogy akinek nincs penze megvenni egy 10 €-s (vagy akarmennyi) jatekot,az takarodjon el dolgozni es ne a jatszason jarjon az esze

 31. Ez kell komolyan így az Online Pass után… megkell hagyni, engem nem érint, mer egy gépem van, egyedül használom, egyedül oldom meg az egészet és nem tudom ki mit trükközik, de ez az 5 felhasználás… ha bármi gebasz van, egyszerűen jól jött, de kettő az hamarabb ellőhető, na mind1…

 32. Picsába 🙁

 33. Nembaj, majd jól szétvarezozom! Majd én megmutatom nekik! Mi lesz a következő, már az öcsém bérletével sem utazhatok? Hjajj…

 34. Ez nem jó hír… 🙁

 35. Hát nem vok boldog, de katasztrófának se nevezném.

 36. Sosem érdekelt. Ami kell megveszem. Ami meg kell valakinek az vegye meg. Nem megosztogatás stb. A korai időszakban nálam is voltak üzenetek,hogy osszam meg minden. Mire fel? Hogyan? Miért? Nem! Akinek nincsen pénze dodgemre az akkor ne dogemezzen. Ilyen egyszerű.

 37. “A Sony nagyon “”belehúzott”” onlinepass most meg ez… mi lesz még :D”

 38. Amióta valaki egyszer átvágott és szépen megváltoztatta az accom jelszavát (amit azóta visszakaptam), azóta nem adok már senkinek semmit, ami kell, azt úgy is megveszem, nem vagyok rászorulva arra, hogy másokkal cseréljek. De azért akkor is furcsa, hogy hirtelen bekorlátozták, az indoka gondolom az, hogy túl sokan osztogatták meg egymás között a tartalmakat, gondolták így majd jobbak lesznek az eladások.

 39. Legalább egy héttel ezelőtt ha tudtam volna, akkor a minis játékokat szétdobtam volna a 2 PSP-re (a PS3-ról)…. csába…..

 40. Már kérdeztem: Engem beleértve 2 vagy rajtam kívül?

 41. Szerencsére engem nem érint nem nagyon veszek letöltős játékokat és megosztani se szoktam.

 42. “Bár szerintem az én hozzászólásom már teljesen irreleváns, de akkor is:””Hogy ba$z*n*”’ meg *******?@#^¤÷×ßí>Łł$<í#&<}@**{"

 43. “Mielőtt egyeseknek 200/100-ra felmenne a vérnyomása, hogy ez a szemét sony. Ha be is döglik a ps3 ezen az oldalon lehet deaktiválni pc-n keresztül a profilt: https://account.qriocity.com/login.action ahogy látom tgabesz is belinkelte.Olcsójános szövegen is nevettem. A régi rendszerben amikor egymásnak segítettek az emberek kertes házakat felépíteni igaz ez kisebb városokban és falvakban jól működött. Akkor ők is olcsójánosok voltak, mert nem alkalmaztak munkás embereket és amit ezáltal spóroltak pénzt a családjukra vagy más egyéb fontos dologra költhették.Saját magamnak szoktam megvenni mindent ami kell és nem voltam benne soha ilyen “”dobjuk össze a pénzt rá dologban””.Viszont az ilyen embereket is megértem, ha van olyan akiben bíznak vagy jó barátok évek óta akkor csinálják, nekem nem fáj, hogy én teljes összeget fizettem érte ő meg csak az 1/2,1/4 árat fizetett ugyanazért. Arról nem is beszélve, hogy akkor az is nyugodtan “”olcsójános””, aki használt játékot vesz, mert semmit nem lát a kiadó abból az összegből. Másik dolog a játékok használati jogát vesszük meg nem pedig a tulajdon jogát.Ez a ha nincs pénzed warezolj vagy ne vegyél játékot szöveg állítom az idei év legnagyobb aranyköpése a psc oldalon. Minimum 5 percet nevettem rajta.Ennyi erővel ha valamire nincs pénzed akkor lopd el vagy ne lopd el.”

  • “Örülök, hogy ezt vki leírta, de tényleg.+1illetve ne feledjük:””Ha nincs pénzed, akkor v(!)arezolj, vagy ne vegyél játékot.”””

 44. Ja, és mellesleg ez a megosztás még mindig kétszer több, mint a konkurens cég konzolján!!! 😀 Örüljetek ennek! XD

 45. Az „ő általuk felállított szabályokban” tuti le van írva valahol, hogy csak azokon a gépeken oszthatod meg a profilodat, amelyek a te saját tulajdonodban vannak. (szvsz) PSN regisztrációkor el kell fogadnod, azt a több oldalas szerződési feltételt, amit szinte senki sem olvas át. Biztosan van benne erre vonatkozó tétel.

 46. Nekem 8, eddig is max 1 emberrel osztottam meg tartalmat.

 47. Valahogy megoldhatnák, hogy ha behal a gépem, ami az előző PS3-mal megtörtént ( ráadásul kétszer ), akkor utána ne kelljen már újra venni az addig megvásárolt tartalmakat.

  • A 44-es komment nem pont erre megoldás? (Persze lehet, hogy az én szövegértelmezésemmel van a baj, de azt majd az okosok úgyis megmondják.)

 48. …What the f**k Sony ???…

 49. Fel vagyok háborodva!!!!!!! Mocskos zsidrákovits sony!!!!!!!!Eladom vagy kidobom ezt a szar sonyt!!!!!! Mocskos lehúzás az egész!!!!!!!Háá miazhogy csak kétfelé csalhatom el a játékot??!!!Szemét szoni!!!Gratula szoni!!!! Ennyi, pont!!!!!!

  • Gondolkodj ember!Ha másodszor is ellátogat a géped a szervízbe, akkor elbúcsúzhatsz a megvásárolt tartalmaidtól örökre.A Sony akármilyen okos, annyi esze nincs, hogy a rossz halott gépekről az accountodat átmentse az új gépre. Vajon miért? Mert leszarja, hogy te kifizetted, ha hiányzik majd megveszed újra. Ahogy látom csak páran teszitek ezt majd töretlen lelkesedéssel és minden csalódottság érzet nélkül. Szinte irigylem a rendíthetetlen hiteteket, hogy minden szuperül működik ebben a generációban, és mosolyogva vesztek minden újabb korlátot, bakit, hibát, kicseszést.

   • Én csak azt nem értem, miért döntött így a Sony. A játék így is teljes áron lett megvéve, csak 5 emberre felosztva. Azt meg feltételezem, hogy aki 1/5 áron vette meg, az teljes áron valószínűleg nem vette volna. Minimális bevétel kiesése lehetett ez miatt, persze itt csak tippelgetni lehet.

    • Nem lenne baj, hogy 5 helyett két gépen lehet. Tiszta sor, ez nekik bevétel. De a szervízbe érkező gépeken igazán deaktiválhatnák az accountokat, ne vesszen el egy egy lehetőség. Sőt, ha akarnák a mentéseknek sem kellene elveszniük szervizeléskor, de inkább ebből is pénzt csinálnak és külön előfizetéshez kötik a mentések biztonságát.Ezek a húzások nem tetszenek, és nem is tartom őket fer dolognak.

  • Jah, mindjárt becserélem egy xboxra, ott biztos többfelé lehet osztani !!!

 50. Pillanat! Engem beleértve 2, vagy rajtam kívül 2? Nem mindegy.

 51. Én a BF3-at akartam de már mindegy. Azért az szép, hogy meg tudtuk venni a Crysist, Dead Space 2-t, Borderlands stb… Régi szép idők! 😀

 52. Ez nagyon szar. Nekem már elromlott egy PS3, és most van másik, arra is aktiváltam mindent, és menjenek a faszba, mert ha ez is elromlik, akkor újra meg kéne vennem mindent? Még szerencse, hogy ez időben történt meg, és az eddigiekre az 5-felé osztás aktuális, de akkor is. Mi van, ha ez is elromlik? Meg a következő is, vagy csak beszerzek egy PSP-t is…?

  • Egyetértek. Elég szopóka ha behal a gép.

   • Arról nem is beszélve, hogy jön lassan a PS Vita, és biztos lesz megannyi tartalom, ami mind a PS3-ról, mnt a Vitáról elérhető lesz. Akkor már le is van tudva a két gép, és még nincs PSP-m, és nem romlott el semmi…

  • Nem értelek mit problémázol ennyit rajta ezen a hír hallatán.Elromlott a géped na és? Letörlöd az accodat és az újon pedig visszahozod azt amelyiket használtad, majd szépen az eddig kikeresed azokat a teljes játékokat amik rajta voltak az előző gépen és ahol a letöltéseket eltárolja a psn (minden letöltésed látszik amit eddig letöltöttél) ott kikeresed őket és letöltöd utána pedig élvezed a játékot.

 53. Mivel nincsenek barátaim, akivel tartalmat megoszthatnék, engem ez nem érint.Nem akar valaki a barátom lenni? 🙁

 54. Nem tudja valaki azt megmondani, hogy ténylegesen hány accountot használok? Mert a régi fat gépemen is ugyanazok az accountok voltak, mint a mostani Slimen! Elvileg deaktiváltam a régit, de ezt jó lenne, ha a neten vissza is tudnám ellenőrizni valahol, valamilyen Sonys oldalon!

 55. De jó hogy itt mindenki f@szig van pénzel 🙂 és ezen sem kell spórolniuk(Böjti,Martin,Tsabe,Zsoltika,meg mindenki) még , hogy válság meg a kis faxxxom…1 gép – 1 profil punktum…

  • Én a magam nevében azt mondom, hogy közel sem vagyok tele vele, de ha valaki másokat átver, vagy kihasználja a jóhiszeműségüket (ráadásul teszi ezt úgy, hogy a többség közben rendesen fizet ugyanazon szolgáltatásért), akkor az később ne hőbörögjön amiatt, mert ez a lehetőség megszűnik, hanem csendben örüljön magában, hogy korábban jobban járt. Senki sem szereti, ha sokáig hülyének nézik, többek közt a Sony sem.Én kétszer is meggondolom, mit veszek meg, mert nincs rá elég pénzem, de nem is keresem a kiskapukat, meg azt, hogyan húzzak le mindenkit.

   • ez eddig oké,de ha jön a sárga led akkor mit csinálsz?

    • Még nem volt olyan generáció, amelyiknél meghibásodás miatt harmadszorra kellett megvennem/cserélnem ugyanazt a gépet (ugye kettőre még így is letölthető egy tartalom), szóval ennek kevés az esélye. Ha mégis, hát így jártam, ez van. A letölthetős játékokat általában egyszer viszem végig, nem fogom átsírni az éjszakát, mert valamelyik már nem elérhető, vannak fontosabb dolgok is az életemben.

   • Nemtom én nem így látom, azt sem mondom , hogy jó vagy rosszez, de ne jöjjünk már ezzel a televagyunk pénzel meg a sok olcsójánosok országa szöveggel… Igenis sokaknak így érte meg, ilyen formában, legalább hagy mondják el hogy ez rosszul érinti őket,…de mit kapnak leugatást, hogy befogod a csorópofád köcsög örüjjé hogy nem egy gép egy profil van. Szal nem az olcsójánosok országa vagyunk hanem a nagyarcú arrogáns faszkalapoké mint Zsoltika…Ill te azt se felejtsd el, hogy a legtöbb felhasználó/olvasótok diák saját kereset nélkül…

    • Hagyjuk. Csináljunk mártírt mindenkiből, mert az alanyi jogon jár, ahogy a szórakoztatási termékek is.

     • Böjti ezt a mártíros dolgot hol olvastad, mert engem is érdekel? :)Próbálom tagolni(vagymégsem): ezeket a termékeket nem lopták fizettek(!) érte… most nem 5en fognak egy terméket szétdobni hanem 2en (nem 5 olcsójános lesz hanem 2)… elmondhatják, hogy nem tetszik- tegyék- ez miért fáj ?

     • “Én is tagolom (vagy mégsem).:)Nem a rendes árukon vették meg a dolgokat, hanem elcsalták az összeget, és egy olyan módon oldották meg többen a vásárlást, amivel kihasználták a Sony jóindulatúnak mondható opcióját. Ezért a Sony lép, és tulajdonképpen mindenkit “”büntet””, de persze azok hőbörögnek a leghangosabban, akik idáig visszaéltek ezzel.Egyébként meg én is voltam diák, mindenre spórolnom kellett, mert nem voltunk tele lóvéval, ahogy ma is a számlákra, meg az ételre megy el a fizetésem legnagyobb része. Sokan vagyunk így, mégis igyekszünk tisztességesen élni, és érthető módon ilyenkor mindenkit zavar az, ha ugyanarra a kevés pénzre hivatkozva mások meg tisztességtelenül próbálkoznak, majd még háborognak is, aztán meg jönnek azok is, akik ezeket védik.Ebben a hírben egy a lényeg, amin a sok sajnálkozás mellett elsiklottunk: a visszaélések miatt a Sony visszavesz a korábban kimondottan korrekt opcióból. Problem?”

     • Ember, ugyanazokat írjuk, pedig össze sem beszéltünk. 🙂

     • Nagyarcú arrogáns faszkalapok vagyunk, el kell fogadni a tényt.:)

     • “Te mondtad 🙂 De tudod mit Böjti:””Ha nincs pénzed, akkor v(!)arezolj, vagy ne vegyél játékot.”” és végszóra megjött a mexikói kajám is 🙂 de ilyen mondat után még mindig úgy röhögök, hogy nemtom,hogy ugrom majd neki…”

     • Én is szeretem a mexikóit, osszuk meg.:)

     • Ezek igazi terroristák 🙂 5 en 1 tartalmat, ma nem fogok jól aludni… :'(

     • Ilyen alapon a használt játékokat is be kéne tiltani, azzal sem támogatjuk a kiadót.

     • Teljesen másról beszélünk.

     • De ha mondjuk a Sony megoldaná a használt játék kérdést, jogos lenne a felháborodás? (szerintem nem, ahogy itt sem)

     • Alapvetően szerintem sem, bár ez már komplikáltabb kérdés, de sem időm, sem kedvem a megvitatásához.:)

     • Sőt ne is add kölcsön 1nél több barátodnak 🙂 mert az már nagyon-nagyon durva lenne.

     • Nekem is valami ilyesmi párhuzam jutott az eszembe.

     • “Én már csöndben vok, egy ekkora filozófus mellett nem sok keresnivalóm van:””Ha nincs pénzed, akkor v(!)arezolj, vagy ne vegyél játékot.”” Még most sem hiszem el :)”

     • Nem unod már? De bakker, tényleg nem vágom mi hülyeséget írhattam, amin így kiakadtál. Vagy az a baj, hogy a kedvenc szavadat nem duplavével írtam? Jánosom, nem értelek…

     • Ha nincs pénzed akkor nem vehetsz játékot akkor sem, ha akarnál. Vagy hogy magyarázzam el másképpen? 🙂

    • Leszarom, hogy diák vagy, vagy csóró, vagy akármi. Ha nincs pénzed, akkor varezolj, vagy ne vegyél játékot. Akkor is olcsójános megoldás szétdobni 5 haver között a cuccokat, illetve okés, megteheted, nem is érdekel engem, de nem erre lett kitalálva a dolog, ergo semmi alapja nincs a rinyálásnak, ha korlátozzák a dolgot, pont az ilyen kiskapukat kihasználó emberek miatt.Btw én is voltam diák, meg csóró is, félévente vettem játékot, azt is használtan. Store-ról meg azt vettem, ami nekem tetszett, nem közösködtem senkivel, az account megosztás bizalmi dolog, kaptam elég megkeresést mindenféle hülyegyerekektől, jellemzően a következő üzenettel: helló, xy vagyok a psc-ről, nem akarod megosztani velem az yz játékot? Csak nem te voltál az egyik, akit elhajtottam a fenébe?

     • “Zsoltika elhiheted, hogy veled még a levegőmet sem szeretném megosztani 🙂 AHA : “”Ha nincs pénzed, akkor v(!)arezolj, vagy ne vegyél játékot.”” Aztakurv@ és én még azt hittem hülyén halok meg, ez eddig a legkeményebb dolog amit a neten olvastam :))))))”

     • Semmi baj, haver. Összedobjunk neked egy kis lóvét Store feltöltőkártyára? Itt úgy is olyan jó a közösség.

     • Ha nem vagy hangember 🙂 már lököm is a számlaszámom 😛 de tudjuk, hogy az vagy…

 56. Nem értem a rinyálást, megveszek egy gamet lemezen, nem adnak mellé még 4et, ha eltörne és karcolodna, akkor ne kelljen ujra megvenni. Szánalmas csóró emberek vannak, ha nincs rá keret, nem veszem meg azonnal, max várok pár honapot és akkor veszem meg, ha olcsóbb lesz föleg most, hogy egy font 370ft körül van nem érdemes venni a storerol, én általában bankkártyát használok, mert ha csak egy 5 fontos cucc kell, nem kell megvennem a 10-20e ft-os feltöltö kártyát egy cuccért.

 57. Még szererncse, hogy 1hónapja megvettük 4-en a Crysist! xDD

 58. A megosztható tartalmat azért találták ki, hogy a SAJÁT PS3-ad/PSP-d között is tudd használni a PSone játékokat, a többi PSN játéknál meg azért, hogy ne kelljen még egyszer fizetni, ha tönkremegy a géped. Most meg mindenki azon van felháborodva, hogy TELJES ÁRON kell megvenni a Store-ról a cuccokat. Mondhatnám, hogy nevetséges, de inkább siralmas. Olcsójánosok országa.

 59. Ha már előkerűlt ez a téma: azt tudja valaki, hogy egy Playstation Plus-os tartalom hány gépen lehet fenn egyszerre?

 60. Bizony, ronda egy világ ez. Ha elmegyek egy étterembe, és veszek valami kaját, ha egyszer fizetem ki, a barátnőm nem eheti meg ugyanazt, sőt a moziban is két jegyet kell kifizetni, ha ketten ülünk be. Sorolhatnám tovább. Felháborító, de komolyan.

 61. ajoubüdöskurvannnnnyukat azt

 62. Érthető. Most biztosan sokan szidják ezt a csúnya Sony-t, de ha én ülnék a vezérigazgatói székben én is megléptem volna ezt.

  • ha én lennék a sony nagyfönöke, sokkal nagyobb genya volnék)))

  • Mindent a pénz mozgat.Gusztustalan hányadék világban élünk.Nem értem, hogy egy milliárdokat termelö cég miért lép olyat, ami minimális plusz pénzt hoz, viszont nem valami felhasználló barát.Nem a legjobb megfogalmazàs, de arra próbàltam utalni, hogy nem értem ezt a mérhetetlen pénzéhséget.Van millió milliárdom, de nekem kell a 10$ od!Végülis ezért van szarban a világ, mert a banki milliárdosok mértéktelenül pénzéhesek, de ez már más téma.

 63. Azon gondolkodtam,hogyha nekem van egy accom,ami már 5fele van osztva,és veszek rá valamit,azt ugyan ugy 5 ember töltheti majd le?vagy már azokat is csak 2?Amugy igen,elég nagy érvágás ez a gamsharereknek,mint pl én,mert ebben az országban sajnos nem engedhetem(engedhetjük) meg magunknak,hogy havi +10000Ftot költsünk letölthető játékra.Viszont ha ezt öt felé osztjuk,már csak 2ezer forint,ami azért sokkal szimpibb.Na mindegy 🙂

 64. Jeee, tervezgettünk, hogy hárman közösen veszünk feltöltőkártyát:D Na ez a pénz is másra fog menni, ha ez kell a Sonynak.

 65. És ha valakinek két PS-e tönkremegy, a harmadikra újra meg kell vennie a cuccot?

 66. Nesze! :O

 67. Ugye azért fizetős nem lesz?

 68. kíváncsi vagyok mennyiben változnak a statisztikák…