Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Network – a legkelendőbb címek

A Sony nyilvánosságra hozta, melyek voltak azok a címek 2011-ben, amik a legnagyobb példányban kerültek letöltésre a PlayStaton Network rendszeréből.[B]2011 legkelendőbb PSN játékai (kizárólag letöltéssel elérhető):[/B]1. Tetris2. Resident Evil 43. Infamous Festival of Blood4. Back to the Future: The Game – Full Series5. Dungeon Hunter: Alliance6. Castle Crashers7. Limbo8. Battlefield 19439. Mortal Kombat Arcade Kollection10. Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2012[B]2011 legkelendőbb fizetős tartalmai:[/B]1. Call of Duty: Black Ops First Strike2. Call of Duty: Black Ops Escalation: Content Pack 23. Call of Duty: Black Ops Annihilation: Content Pack 34. MLB 11 The Show Road to the Show Training Points4. FIFA Soccer 12 Premium Gold Pack6. Call of Duty: Black Ops Rezurrection: Content Pack 47. Angry Birds (PlayStation Mini)8. FIFA UT – Premium Gold Pack9. MLB 10 The Show Road to the Show Training Points10. FIFA Soccer 12 Premium Gold JumboFuss végig a listán és gondolkodj el rajta, miért csak és kizárólag FIFA-ról és CoD-ról szól minden év, és hol vannak azok a bizonyos “egyedi, újszerű, különleges” játékok…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Nem titok, hogy szemetet eladni darabokban sokkal jobban megéri.Ezért is érdemelnek hatalmas tiszteletet azok a fejlesztők akik mernek “”egyedi, újszerű, különleges”” játékokat készíteni. Én az első napos vételeknél és a storeban mindig rájuk szavazok.”

 2. Rossz nézni a 2. listát 🙁 Pedig olyan jó cuccok vannak fenn a PSN-en erre ezek fogynak 🙁

 3. 2. Resident Evil 4-Szeretném7. Limbo- Mindenképpen szeretném8. Battlefield 1943-Megvan a BF3-hoz járt:)

 4. borzalmas a második lista

 5. cod itt is arat

 6. Limbo nem ér ennyit. (szerintem)

 7. Semmi meglepő .

 8. “Elgondolkodtam ezen (Itt kezdődtek el a gondok :)) Szerintem azok az egyedi, újszerű, különleges játékok, pont azért egyediek, különlegesek, mert kevés van belőlük, és ezáltal nagyobb az eszmei értékük! Ez csak egy kisebb réteget vonz, akik nem versenyezhetnek a töménytelen casual felhasználóval. A CoD nem egy “”gonosz”” játék. Tipikus tucatjáték, igaz műfaján belül talán a legjobb/leghíresebb, de háromszáz másik van belőle (MoH, Battlefield, Homefront, stb. stb.) Mivel ebben van a pénz mindenki ezt copyzza, így a “”tömeggyártás”” miatt értékét veszti az egész háborús fps műfaj (“”Ha a világon mindenki különleges, akkor már senki sem az!””). Ha teszemazt ICO utánzatokkal lenne tele a piac, mert azt vennék az emberek inkább, lehet pont a CoD lenne az, ami egyedi, különleges, újszerű, és nem szerepelne ezen a listán!A baj csak az, hogy míg régen, azért volt egy “”természetes”” egyensúly. Sokkal szélesebb kategóriákban jöttek a játékok, a fejlesztők mertek kockáztatni (Manapság a hatalmas fejlesztési költségek miatt már kevésbé mernek). Akkoriban talán (biztos) színesebb lett volna egy ilyen lista. A mai játékpiac kritikusan átbillent multiplayer orientált shooterek irányába, amiben a CoD a legkelendőbb! A pénz az úr!A focihoz nem tudok mit hozzáfűzni. Egy rakás majom kerget egy labdát, és ez valamiért kibaszottul tetszik a világnak. Sose fogom megérteni…”

 9. Túl sok a COD 🙁

  • Valóban.

   • És a konzolvilágban mára ez megszokott lett ami jó is ugyan, de nekem hiányoznak tényleg az egyedibb játékok, meg a konzol-only dolgok, most megint csak a Crash Bandicoot-ot tudom felhozni, ND is átment ugye ebbe a felnőtt orientáltabb dologba, mindenesetre engem a Tetris akaszt ki, megnéztem uyganis a trailerét, régi a zene ami nosztalgikus, tök jó meg minden, de azszem 10 – 14 fontba kerül, ha jól emlékszek, én nem tudom, de vhogy írtó lehúzás szerintem, valaki próbálta már, mit gondol róla ? amúgy a felső listáról 3 is megvan, tehát vmennyire én is erősítem a közízlést 😀

 10. A focin nem csodálkozom. Nagy hagyománya van világszinten és iszonyatos nagy pénz áramlik benne. A COD-on már komolyabban el kell gondolkozni, de szerintem annak is egyszerűbb a magyarázata, mint hinnénk.

 11. A Magic 2012-nek örülök, hogy benne van a top 10-ben.

 12. Nem kell ezen elgondolkodni, nem véletlen, hogy az embert leginkább a birkákhoz hasonlítják.

 13. limbo az télleg baromi jó 🙂

 14. Nem értem mit csodálkoztok . A játék lista szerintem teljesen jó . A DLCben meg mit vártok . Ha egy játékból eladnak 5 milliót az első hónapban – napban ( mindenki azt helyettesít be amit akar, ) , akkor várható hogy DLCben is ő lesz a toppon. Egyszerű számtan . 5 millióból nagyobb az esély a vásárlásra , mint 2 millióból . A nagy számok törvénye .

 15. azt a tetris-t nem is értem hogy kerűl az első helyre hmmna mind1 a lényeg hogy én 1fontot nem költenék rá és ezért jó hogy nem vagyunk egyformák 😀 Viszont a fifán meg a COD-on nem csodálkozok.

 16. “Hát engem kifejezetten zavar, hogy ezek a címek vannak elöl.Nem azt mondom, hogy nem viselnék el egy-egy ilyen címet az első tízben, de azért szerintem inkább azoknak az “”egyedi, újszerű, különleges”” játékoknak kéne itt lenniük.(nekem más nincs is, bár igaz, hogy én általában használtan veszem 6k alatt)Mondjuk egy Limbo befigyel ami azért eléggé egyedi, újszerű és különleges.:)”

 17. Tényleg durva! 😀

 18. Ilyesmire számítottam.

 19. “a sok “”egyedi, újszerű, különleges”” játékok nem vonzzák a CoDon meg FIFÁn felnőtt gamereket. de sztem a további helyezettek között ott lennének azok a bizonyos gyöngyszemek.”

 20. Ott vannak azok a különleges játékok is, csak azokat nem a tömegek húzzák. Ez nem feltétlen baj, mert lehet, hogy azok is elCODosodnának.

 21. A Tetris a Tetris a Tetris! Még mindig a legjobb cím. Órákat el tudok játszani vele!