Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Move fegyver

Az ICON hardvergyártó cég a PlayStation Move mozgásérzékelős rendszer megjelenésének apropójából ajánlja a különféle shooter szoftverekhez (pl. The Shoot, Time Crisis: Razing Storm) kifejlesztett [B]Battle Rifle[/B] fantázianevű, puskát imitáló kiegészítőjét.[24888]A 29.99 dolláros áron – november 10-től – kapható, könnyű műanyagból készült fegyverbe a Motion és Navigation kontroller is behelyezhető, így a célzás és a mozgás is kényelmesen megoldható. Az eszköz szétszedhető és átalakítható: például pisztoly vagy kisméretű géppisztoly is építhető belőle – ahogy az adott játék “megkívánja”.[A http://i-con-products.com/products/view/154]KLIKK[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Nekem nem tetszik ez a Move fegyver.Csak az agresszióra fejlesztik az embereket.Viszont az átalakítását nagyon jól megoldották. Ez a része nagyon jó lett.Csak mondjuk szerintem nincs sok érterme a Movenak, meg eleve a mozgásérzékelős kontrollereknek.A “”sima”” irányító szerintem sokkal nagyobb találmány, és élvezhetőbb, kényelmesebb, egyszerűbb, szebb is.”

 2. Nekem tetszik!

 3. Faja 😀

 4. Még szerencse, hogy tudom, hogyx a barátnőm pont egy egy move-ot ajandekoz nekem szuletesnapomra… :DEz kell nekem is. Szerintetek valami dual shock lesz benne? Az lenne az igazi :DKilzone2hoz meg ilyesmihez van tamogatas?

 5. Jól néz ki, de az ilyen játékterembe való szvsz.

 6. TC pakkal jöhet.

 7. Zasszony beáll a képbe, tuti ezzel likvidálnám…:D

 8. Én kétszer próbáltam ki a Wii-t kis időre, de ott it csak 1 alap kontrollerel. A kipróbálása nagyon vonz egy ilyen kis fröccsöntött darabkának, de biztosan nem venném meg. Még Move-t sem láttam valóságban, nem hogy megvenni. Vegyek egy Move kontollert, egy naviációs kontrollert, egy ilyen vackot, meg még Move-t támogató lövöldét is. Roghadtul nem érné meg. Főleg, hogy az egyedüli ilyen játék jelenleg a KZ3, ami vonz.

 9. Azt mondták, nem egy HD Wii-t akarnak csinál a Move-al, pedig mégis az. Ez is ugyan akkora baromság, mint a Wii összes kínai kiegészítője…

 10. ehez hasonló termëkeket mãr a WII is lãttam ottse tetszet ês mostse

 11. “Pár fokkal jobb mint az előző “”okosság”” ahol az analóg kart a markolat tövébe tették…. A csöve viszont fura így hogy lejebb van.”

 12. Nem lesz rossz. Forintban mennyi?

 13. “Frankó hogy szétszedhető meg jól is néz ki! FPS fanoknak szerintem kötelező darab lesz. Csak nehogy a SNES-es “”gránátvető”” sorsára jusson… Bár a Move sikerei miatt nem valószínű.”

 14. Poén, tetszik 🙂

 15. Ratatataatattaattatattttttaaaaatatatatatatataatatatatattatataa! Tetszetős. 🙂

 16. SOCOMhoz ez kell!

 17. Na pontosan ez az amire én gondoltam fegyver alatt mikor amúltkor szóba került a move kapcsán az fps játékokhoz a fegyver kiegészítő. Ez így ebben a formában hibátlan.Nagyon dög!!!!!

  • “azon filóztam ma a buszon, hogy vajon milyen pocizóiban lehet/ kell majd ezzel az új “”módszerrel”” játszani?mert fekve biztos nem lehet egy gépfegyverrel nyomatni. 😀 pisztollyal mondjuk igen.de akkor ülve? úgy sem tűnt okésnak az elképzelt kép.eddig a tipikus fegyveres guggolós pozíció tűnik a legalkalmasabbnak.érdekes, feelinges lesz ezzel játszani. :D”

   • 😀 Őrület.Ha ülve max olyan széken aminek nincs támlája de szerintemha az ember már egy ilyen cuccal játszik akkor simán felpattan az izgalomtól az ülő helyzetből és úgy tolja tovább.

 18. a kissebb variacio lenne a nyerobb,ki a fax akar ekkora kacattal hadonaszni a szobaban, wazze meg lecsapom a csillart 🙁

 19. lájk ! 🙂

 20. Teccik.

 21. Profi a cucc.

 22. Ez egyébként valami beszarás jól néz ki.Csak emiatt vennék move-ot esküszöm.

 23. a Move beszerzésén is gondolkodom.. nem hogy ezen!! XD kíváncsi vagyok hogy műkszik.. várom a videót róla

 24. Úúúú de brutál! Killzone 3-hoz?? 🙂

 25. faxa,és hol a marad a movegránát ? xD

 26. Jól néz ki, és nem is drága. Beszerzését azonban erősen meggondolom.

 27. a pisztolynak tiszta star wars feelingje van.egyébként fps mellé szinte elkerülhetetlen darab lesz.így már se a kezed semmi nem fog remegni 🙂

 28. “szánalmas, akkor már inkább elmegyek paintballozni, vagy majd a tv előtt kezdjek el “”gépfegyverrel”” lövöldözni? A move az ok, a navi kontroller is de ez már túlzás:D”

 29. Sokkal jobban tetszik mint a sony pisztolya.

 30. ahhh ez átkozottul jól néz ki!basszus! 😀

 31. Szerintem nagyon röhejes!!!:)

 32. wow!!!

 33. Egész pofás. Jól néz ki.

 34. ezaz^^ erre vártam…

 35. Ez állatul néz ki! Tetszik.

 36. Most tűnt fel hová lett rakva az analóg irányító.Szerintem a legjobb kialakítás, így könnyű az analóggal mozogni és ezzel együtt a fegyverrel célozni és lőni.Nem is beszélve a funkció gombokról.

 37. Profi. Erre vártam.

 38. Na ez überfaszán néz ki. Dizájnos. Tetszik.

 39. *hoppá hosszabb linket nem találtam ,bocsi csak hosszúnak tűnt a link

 40. “Az nem tetszik hogy “”könnyű””. A többi jó.”

 41. Bocs mindenkitol az elobbi Bencikehez szolt:)

 42. Amekkora tulok vagy ocsem,ezt linkelted be a Sports Champions teszthez:))Te birka,ha kicsit visszaolvastal volna,akkor tudnad hogy ezt speciel en is varom,es remelem hogy meg is felel majd az elvarasoknak.

 43. Tuti,hogy vételes lesz:)

 44. Nem szoktam megmozgatni az ilyesmik, ehhez képest ez a darab viszont kifejezetten tetszik!

 45. Na ez az, kb 1 órája pont ezt mutattam egy roppant antipatikus forumozónak,igaz egy másik fórum témában . xDEz nagyon ott van szerintem…elvileg a Socommal van egyidőben a megjelenése.Még a végén mindkettő kötelező darab lesz.

 46. Ötletes találmány.

 47. nem is rossz