Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Move – egymillió

Jack Tretton, az SCEA főnöke személyesen jelentette be, hogy az amerikai régióban (Észak-Amerika és Latin-Amerika) az első hónapban egymillió darab PlayStation Move szettet sikerült [S]értékesíteni[/S] leszállítani. Boldog a Sony, örülnek a vásárlók, készülnek hozzá az egyre újabb játékok.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon fasza kis kiegészítő!!!Majd én beszerzek egyet ha lesz rá olyan játék ami nekem is bejön.

 2. Biztos nagy élmény ilyennel játszani.Remélem a jó tulajdonságokat is erősíti az emberekben,nem csak agressziót vált ki.A videojátékok egyre nagyobb területet foglalnak el az élet dolgai közt,de azért a szórakoztatás mellett legyen csak tanító ereje is.

  • Eddig elég játékos és abszolút szórakoztató játékokat adtak ki a Move-hoz így nem hiszem hogy kell ettől tartani.Bár pisztoly is lesz!:)

   • a majálison meg búcsúkon és a többi hasonló helyen a céllövöldéknél is van puska:),mégse ölik egymást halomraÉn is kipróbálom majd így a játékot ha lehetőségem lesz rá,a pisztollyal is!:-),de ettől nem érzem azt hogy én verekedni akarok,meg öldökölni.Épp néztem az egyik netes oldalon hogy mennyibe is kerül ez a pack,nem olcsó mulatság,de idővel hátha kevesebbe kerül,másrészt meg talán megéri a befektetést.

    • Mindenhonnan dícsérik meg hogy remekül működik úgyhogy mindenképpen érdemes beszerezni majd. Bár igazad van, nekem is drága egy kicsit. Persze egyszer én is szeretnék majd vásárolni.Ahhoz meg hogy egy pszichopatából előtörjön a gyilkos nem kell videójáték, elég megnézni szimplán a híradót is, abban sokkal durvább dolgok vannak!:)

     • Igen,egyrészt a híradó is mutatja a jó-rossz példákat,de másrészt az olyan emberek akiknek az ölükbe hullnak úgy a dolgok hogy igazából meg sem dolgoztak érte,azok nem nagyon tudják megbecsülni azt amijük van.Tisztelet a kivételnek.Hány olyan eset van hogy a gyerekek,de még a felnőttek is a videojátékokból lesik el a dolgokat,azt hiszik hogy az milyen menő ha leszólják a másikat,hát még ha az erejüket fitogtathatják.

     • Kinect 42 ezer forint.Szerintem a move ritka olcsó lett, kamerával együtt 15, ennél sokkal többre számítottam. És az a legnagyobb érdekesség, hogy végre nem 1:1 arányban váltották az eurót a dollárhoz!! Ez hatalmas előre lépés, olcsóbban vesszük mint az Amcsi srácok! trade centerben pár napja láttam alig használt starter pack-ot 11ezerért. Az már tényleg a nevetségesen alacsony ár küszöböt súrolja. Szerintem ruházzatok be rá. Olcsóbb sokára lesz újonnan, tehát arra ne játszatok.üdv!

     • Köszi a tippet, szerintem se megy le az ára, de tényleg nem vészes az ára csak maximum nekem. Még idén összegyűjtök egy starter pack-ra az biztos!

     • Nekem még gép is kell hozzá.De ami késik,nem múlik.

 3. Szépen megy felfelé ez a szám meg!!

 4. Nekem nagyon bejön a Move. Fáni.

 5. Majd ha lesz komoly game hozzá akkor beruházok egyre…

 6. A hazai eladásokról van már valamilyen infó?Érdekelne, bár még olyan sok idő nem telt el a megjelenés óta.

 7. Én ezt találtam: http://www.iwaggle3d.com/2010/10/about-15-million-playstation-move-sold.htmlÉs ezzel kapcsolatban van egy komoly véleményem:Mi a bütykös szarért nem veszik észre ezek európát? A ps2-nél is látszott már, hogy európában brutális eladások vannak, habár mennyivel kisebb már mint észak-amerika, főleg ha latin amerikát is oda vesszük.Itt megint a move kapcsán megmutatkozik. Európában 1,5-öt adtak, vagy szállítottak le (szerintem simán lehet hogy adtak el, annyi ismerősömnek van már, hogy a trend általánosságát feltételezve kijön), amerikában meg 1-et szállítottak le.Vegyenek már észre minket, támogassák a hivatalos store-t, vagy legalább engedjék meg hogy pénzt adjak nekik az usa/UK store-on a kártyámról, nyomjanak event-eket, nyomják a reklámokat!De ezek semmit nem tesznek. Az tud nálunk a konzolokról, akinek az ismerőse elmondja, és akkor se tudják igazán mi az a ps3, milyen játékok vannak, mennyi mindent tud játékon kívül stb stb.. Értem én, hogy a Tretton nyomja a saját országát, meg a japánok is csak addig látnak, de 4 rohadt számot kéne megnézni. A kontinensek egymáshoz viszonyított lakosságát, meg az eladott konzolok/kiegészítők számát.Ezt még a legagyahalottabb manager is észreveheti, nem kell mérnöknek lenni.Ilyenkor nagyon mérges vagyok. Nézzék meg, hogy Martinék is mennyi mindent csinálnak, minimális támogatással, mennyi konzolt-játékot veszünk gyök nulla támogatással, mennyi store cuccot veszünk tiltás ellenére. És mi lenne ha még reklám, meg támogatás is lenne….. Szánalmas, és buta bagázs. Úgy drukkolok, hogy valaki rájöjjön ott ezekre.Szevasztok

 8. Én is szerencsés tulajdonos vagyok most már:) Ez valami isteni király.

 9. Ohh Jee!!

 10. Jól emlékeztem,Ezt azért nézzétek meg:http://www.gamestooge.com/2010/10/21/jack-tretton-caught-in-lie-again/Nem adtak el 1 milliót, csak boltokba leszállítottak már 1 milliót.

 11. Érdekes, eddig mindenhol úgy olvastam, hogy pont hogy az usában nem fogy eléggé az EU-ban meg igen.

 12. Én még nem vettem meg. Várok még egy kicsit, hátha lejjebb kúszik az ára 🙂 Egyébként biztos jó poén lehet ilyennel játszani.

 13. Miután megvettem és kipróbáltam, tudatosult bennem, hogy ezt nagyon összerakta a Sony, pedig nem vártam csodát a Wii után tőle.Nagyon kellemes csalódás:)

 14. Globálisan valahol 2,5 és 3 között tartanak valahol nem?

 15. JackieT jelenti… 😀