Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Move – 9 milliós fogyás

Az IndustryGamers magazin jelentése szerint eddig 9 millió példányban talált gazdára a Sony Computer Entertainment újfajta mozgásérzékelős játékélményt kínáló Playstation 3-as kontrollere, a [B]PlayStation Move[/B]. A Sony “biztatónak” értékelte az eredményt.(A Microsoft saját mozgásérzékelős rendszere, az X360-as Kinect eddig 10 millió példányban fogyott.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már én is elég régóta tervezgetem, de sajnos még nem találtam meg a kihagyhatatlan starter pack+ játék ajánlatot.

 2. Mikulásra én is tervezek egy vételt, vagy legalább is még idén 🙂

 3. És ki milyen move-s játékkal nyomja? Mert én is nyertem egyet de gyakorlatilag nem használom. Mondjuk navigation kontrollerem nincs csak kamera meg motion.

 4. Kár, hogy számomra nulla darab értelmes játék van hozzá.

 5. Nem rossz. Szeretem ezt a move cumót, de inkább move-os dolgokkal – partigémekkel.Ahhoz képest hogy az MS micsoda marketinget csinált, és most már elvileg ANYUKÁD is Kinecttel játszik, nem oly markáns a különbség.(Persze a zárójeles kijelentés simán táptalaja lehet egy flémvornak is. 🙂 )

 6. A lényeg ez szép eredmény.

 7. Én is annak értékelném az eladásokat……..

 8. Majd én is szerzek, de majd csak később, ha lesz rá kellően sok nekem is tetsző game 😀

 9. Nagyon fasza. Nekem is van.Szombaton megyek a The House of…-t!A károgó csírákat meg leSZARom!:)

 10. nem semmi.

 11. Most mintha megint elkezdtek volna játékokat kiadni direkt move-hoz. Ma vettem meg az új Start the Party-t, és nagyon nézegetem a Carnival-t is. Hajrá Move-os cuccok, én csipázom őket.

 12. “Egyenlőre nem tervezem a beszerzését,majd amikor gyermekem eléri a “”korhatárt””onnantól kezdve bizta rá kell majd állnunk a projektre……”

 13. A Kinecthez kell egy elég nagy szoba, hogy élvezni tud. Nekem nem sok játékom van move-ra, tenisz, meg a sport champions, de az utóbbi, az nagyon el lett találva.

 14. Nálam is van egy! 😀

 15. House of The Dead Overkill Extended Cut! Most tolom, egyszerüen epik! trash metál zombi lövölde, horror/rock hangulat 70′ 10 ponttt 😀

 16. …és én még nem is vettem.

 17. Na! arányaiban ez így nem is rossz, sőt..

 18. Pedig hogy oda vannak a Kinectel! Ilyen átütő siker olyan katarzis… Közbe meg játék sehol ellentétben a Move-val!

  • A Kinect ugyanaz, mint a Wii.Felkapják mert tetszik nekik amit mutattak, hogy hadonászva kell játszani… aztán lecseng hamar a lelkesedés.

   • A mozgásérzékelést első körben az újdonság adta el, utána már csak a játékok dominálnak. Minden attól függ, jövőre mik jönnek ki.

   • Wii-t ügye még nem láttál, mert a Move Motion + Navi gyakorlatilag konkrétan(direkt) Wii Remote + Nunchuk kopi… ehhKinect mint Wii , köszönöm 🙂

    • Szerintem a népszerűségére írta. Hírtelen jött és a casual országbelieket meg a gyerekes anyákat rabul ejtette, de a hardcore réteg elkerülte.A move meg pont a hardcoreabb réteget célozta meg.Ajánlom a bonus round-ot a figyelmetekbe.

  • A Kinectnél 10.000.000 egyedi felhasználót jelent ügye…A move-nál ez a szám osztódik,csak gondoltam szólok. Minden jobb érzésű Move tulajnak alsó hangon 2 Move Motion Controllere van + ugye min 1 Move Navigation…A hír nem egyértelmű, arra sem tér ki, hogy ennyi Move Starter fogyott-e vagy ennyi Move Motion esetleg Navi vagy együtt minden, mert akkor a 9.000.000 millió nem egy nagy felhasználó bázis, de kétség kívül jól hangzik…

   • Nem tök mindegy hogy , 9 vagy 6 millió ( sok ember starter pachot vett amiben 1 db van) , vagy közte egy szám ? A gép eladásoknál sem tér ki az M$, hogy mennyit vettek csak azért mert tönkre ment az előző, vagy mert egy 1milliót bannoltak.

    • Nekem nem, mert érdekel, talán ezért is említettem meg…(azért ügye nem fáj)A hsz-d második feléhez pedig:Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz :S

     • Az okoskodásodra volt egy példa. Az, hogy egy eladott gép adatoknál sem szokták azt hozzá tenni , hogy mennyi a tényleges tulajdonosok száma . Azt mondják 55 milla , de abból te nem tudod, hogy 30 milló felhasználó van , vagy 25 millió vagy 10 milló a tényleges felhasználók száma . Itt sem kell egyből károgni . Eladtak 9 millát az szép szám , megéri játékot fejleszteni rá. Ez a lényeg a többi meg a rosszindulat.

     • rosszindulatot itt max az üldözési mániád és a komplexusaid láthatnak, egyszerűen engem érdekelt, hogy ez ténylegesen mennyi felhasználó lehet…remélem, hogy sokadszor leírtam te is megérted és visszamászol a barlangodba…

     • Maga mindig csak kötözködik 😀

     • nem is mindig 🙂

     • Megint elő másztam a barlangomból , ahogy te állítod , pedig itt most úgy tűnik te vagy a legnagyobb troll . Ahogy előttem írták Kinectet sem csak az xbox felhasználók vettek . Egyetemek , hobbi fejlesztők , pc cégek stb stb . Persze a Movenál is igaz ez .

     • Elhiszek neked mindent 🙂 csak fogd fel én pusztén arra voltam kíváncsi, hogy ez mennyi tényleges felhasználó lehet és ebben benne vannak-e a + navik stb :)Nem kell jönni a microsoft fóbiáddal, hogy azt bizonygatom , hogy a kinect nagyobb siker és hogy többet adtak el belőle ( azt nem kell az tény)Érted már engem érdekelt nem kell belelátnod semmit.

   • az se bztos, h 10egyedi felhasználó, mert lehet, h pl. 10%-a (csak random írtam vmit) már a 2. kinect-el rendelkezik, mert az 1. meghalt xy oknál fogva. szval az a 10milla se rendes adat úgy mint a move 9millája.

    • *10millió egyedi…

    • ha 10% os meghibásodási ráta lenne, már régen tele lenne sírva a világ összes fóruma…

     • csak hasraütésre írtam egy számot, nem értetted a mondani valóm…

     • Látom neked sem megy a magyar, azt írtam én is, HA úgy lenne (de nincs úgy) ezért eleve a feltételezés is butaság: és az a 10millió egy inkább közelítő adat pontosan ebből kifolyólag.Persze ez lehet már magaslogika számodra. Értem ?daszvidanyja tavaris xD

     • “-.-“” neked meg a szövegértés nem megy, mert még mindig nem érted, h nem a 10% a lényeg, hanem az, h a 10millió egyedi felhasználó ami írtál a kinect-re, az se rendes adat, úgy mint a move 9millája. de te kötöttél bele ebbe a 10%-ba. amúgy meg miért is nem”

     • “nem kötöttem bele, bármennyire is szeretted volna annyit írtam HA így lenne… de konkrétan akkora ökörséget írtál hisz nem volt ami eleve nonszesz megállapítás lásd még alábbi példát.””az se bztos, h 10 m egyedi felhasználó, mert lehet, h pl. 99.99%-a (csak random írtam vmit) már a 2. kinect-el rendelkezik, mert az 1. meghalt xy oknál fogva. szval az a 10milla se rendes adat úgy mint a move 9millája. “”eleve nem volt értelme annak amit írtál vagy nem több annál ahogy én átírtam a számokat… egy légbőlkapott baromság…az inkább közelebb lehet az igazsághoz meg gondolom nem tűnt fel + a feltéleles mód sem…Illetve már leírtam, hogy nekem mindegy csak! érdekel vajon mennyi lehet….De látom töröd a magyartot…”

     • jól van, sztem hagyjuk inkább…táma lezárva.éljél sokáig egészségben, boldogságban, békességben.ágyő!

   • Ha figyelted a híreket, láthattad, hogy a megjelenés után Kinectet vettek számítógépek mellé is. Szóval a 10millió vásárló itt is csak 10millió eladott kütyüt jelent. Pontos számot nem tudsz kapni. Esetleg játék eladásokból következtethetsz a tényleges felhasználó bázisra.

   • Ezek szerint nem vagyok elég jó érzésű 😀 ! Na boom!