Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Move – 30 perc gameplay montázs

A Playstation 3-hoz készülő, idén ősszel debütáló, új, mozgásérzékeléssel működő kontroller-, szoftver- és játékcsalád, a [b]Move[/b] a 2010-es E3 kiállítás egyik nagyobb volumenű Sony-s érdekessége lesz. A következő videó a “bekapcsolástól” kezdve bemutatja a rendszer működését, a kalibráción át egészen a különböző játékok szerepeltetéséig.[A http://www.dailymotion.com/video/xdnb7t_sony-move-im-vorab-praxistest_videogames#from=embed?start=1543]KLIKKIDE![/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezeket sztem inkább 3D-vel lehet majd teljesen kihasználni,bár így is el lehet vele szórakozni.De ennyiért?! Majd egyszer…

 2. Komoly címek támogatása is kell mert nekem ez egyelőre bukta és teljesen használhatatlan.

 3. szerintem is Wii-sa játékok pedig primitívek

 4. Ezt a szart!! Egy az egyben olyan ratyi mint a wii-s cuccok, bár ott legalább van zelda meg mario galaxy.

 5. Tudja valaki mikor lesz kapható a Move, és a hozzáírt szoftverek?

 6. Én tuti megveszem.

 7. Valamilyen Star Wars-hoz biztosan elmenne ez a kontroller, de ezek a németek nem tudnak prezentálni XD

 8. Nekem erre nincs szükségem!

 9. jó lesz majd:D /egyszer/

 10. Én is megveszem, tuti lesz rá 4-5 zsír cucc, többre meg úgysincs időm.

  • tök jó, hazamész meló után, hót fáradtan,na gondolod OFFolsz kicsit az esti foci meccs előtt, előkapod a MOVEot,azt félóra múlva bealszol úgy elfáradsz a hadonászásba az egész napos meló után.Elfelejted a barátnőd felhívni,elhagy,barátaid detto,magányos leszel,nem lesz időd tesztelni,elveszted a melód,depis leszel.Kis összeesküvés elmélet:Dna attól függetlenül hogy 90%a poén akart lenni azért vágjátok mire célzok:)

 11. Ez a remélem tönkremegy megy gagyizós hozzáállás elég elszomorító. Játsszunk négy digitális iránygombbal meg két akciógombbal? A Sony is a jövő felé tekint. Nincs ezen semmi kivetnivaló. Vagy tőlem járhatunk lóháton meg galambbal is levelezhetünk. (Mellesleg biztos vétel, már csak a SOCOM 4 miatt is.)

 12. Gyerekesen gagyik ezek a move játékok! Én inkább kihagyom! 🙁 (A wi és box detto!)

 13. A végén lévő játékok tetszenek viszont amik az elején vannak valami orbitálisan gagyik .

 14. Pár gépet biztos eladnak vele, de tapasztalatból mondom perpillanat több eddig nem igen játszó embertől hallottam a Natalt emlegetni, mint a Move-ot.Mind a kettőbe sok lehetőség van hogyan lehetne játékba építeni (move-ban szerintem több) de amit mi elképzelünk az soha nem fog megvalósulni. (lásd: Wii)Ha lesz értelmes támogatása a Move-nak biztos ráugrok egyre, de az szerintem nem most lesz.

 15. az se rossz, hogy 10% erdekli a natal vagy a move

 16. A festegetős nagyon tetszett!!!

  • Szerintem is marha jó! :DRambo: Miért kívánod, hogy megbukjon a Move? Ezek csak egyszerű progik voltak. Demo programok a kontrollerhez. Ne mondd, hogy a Wii Sports sokkal jobb lenne! Elég hamar ráuntam, itt viszont a Move Party!-val elszórakoznék (hajvágós, festegetős). Amúgy ennél a festegetősnél nagyon komoly lenne, hogyha lehetne rajzokat készíteni és azokat föltölteni az online felületre, hogy mások letöltsék és festegessék úgy, ahogy itt a demoban.Pl. valaki csinálna egy faszányos artworkot Snake-ről, feltöltené, csomóan letöltenék és azt rajzolgatnák. Persze a rajzokat úgy kéne megcsinálnod, hogy azt lehessen részenként időre rajzolni majd, mint a játékban. Vagyis rétegenként kéne megcsinálnod.Marha jó lenne szerintem.

   • Ha bejönne ez a cucc, akkor valószínűleg többen ráállnának az ilyen játékokra, ahelyett, hogy hagyományos játékokat csinálnának. Wii-re is elég megnézni, mennyi szemét van. :S A Wii Sports is ugyanilyen, elsőre móka meg minden, de az ember kb. 2 nap után megunja, elveszíti a varázsát szvsz.

    • Mondjuk én elbírnám viselni, ha a KZ3 támogatná a Move-ot. Szerintem fogja is. Úgy fogod a két kontrollert, mintha fegyver lenne és közben 3d-ben van az egész. Elképesztő fílinges lehet, szerintem.

     • Ha jól megoldják, akkor simán lehetne. Ezzel nem is lenne bajom, csak az ilyen Wii sports szintű játékokkal.

 17. Először be voltam indulva, most viszont kicsit kevésnek érzem. Majd ki kell próbálni és akkor végleg eldöntöm…

 18. PS3: BD, 3D, Move (tökéletesített wiimote valljuk be), folymatos fejlesztések, kreativitás (nem az ellen fejlesztőinek lenyúlása + jrpg-k exkluzív kivásárlása, ami lám, nem jött be, mert a tehetséget és az eredetiséget nem kilóra mérik)

 19. Tuti vétel 🙂

 20. Biztos hogy megveszem

 21. azta… hát vannak jó dolgok benne.

 22. kell

 23. Tuti vétel lesz!!!Akármennyibe kerül! Nekem volt Wii-m de eladtam, mikor megvettem a PS-t. Ma már bánom, mert bár a PS-jobb de nagyon jókat lehetett vele baromkodni. szóval kell ez a Move flash!

 24. Nagyon korrekt kis cucc ez. A sok okosnak elmondanám mégegyszer amit már mindenki leszögezett hogy ez casual rétegnek van. Ide ezek a játékok tökéletesek. Wii-re sincsenek értelmesebb játékok és vezeti a piacot méghozzá nagyon… ennyit erről.

  • Már hogyne lennének értelmesebb játékok. Ilyen kardozós biszbasznál mindenképpen. Ez a MOVE nagyon gáz, a Natallal együtt. Remélem mind a kettő hatalmas bukás lesz.

   • lol… valszeg ps-re szebb játékok fognak kijönni mint wii-re, a felhozatatlan több mint valószínű hogy onnan másolják át.

    • Mondtam én, hogy nem lesznek szebbek a MOVE-os játékok, mint a Wii-sek?Amúgy van egy olyan érzésem, hogy csak ezeket a casual shiteket másolják át, mint a Wii sports és társai.

   • Én abban reménykedek, hogy mindhárom elbukik, de ez lehet túl nagy kérés:)

 25. aranyos aranyos…de 2*15ezer a két irányító+játék…megéri ám…

 26. Utolsó másodpercig megnéztem, nagyon várom, de főleg a nagyobb címek miatt (amiket 2 nap is bejelentenek!)

 27. valami szenvedés nézni ezt a vidit

 28. ez egy kalap sz@r!!!

 29. hát ezek a minigémek valami irdatlan gagyik…:S

  • Szerintem a végén lévők nem olyan borzalmasak. Sőt azok egyenesen tetszenek. A korongdobálós, röplabdázós, kardozós, nyilazós, faszverős izék tényleg kulák…

 30. A végén lévő minigame-ek tetszenek, a legjobb a festegetős meg a hajvágós. Az elején lévő kardozós, meg nyilazós és a többi ilyen ritka gány szerintem.

 31. Ez így 2010-ben elégé kínos és kellemetlen látványt nyújt.Rossz nézni ezt a gyökérséget.

 32. Nem rossz, csak kár, hogy a csávók fapofák. Németek…