Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Magic Lab – minden PS4 tulaj készen áll…

Dr. Richard Marks, a PlayStation Magic Lab fejlesztőstúdió rendezője a Vision Summit 2016 szakkiállításon jelentette be büszkén alig pár órája, hogy “minden PS4 tulaj készen áll a PlayStation VR fogadására”. Ez a mondat arra utal, hogy az idén debütáló, virtuális 3D valóságot hozó fejegység megvásárlása után bármiféle további drága hardver beszerzése nélkül vetheti bele magát a játékba minden újgen konzoltulajdonos.Ez a kijelentés, amennyiben tényleg így van, eloszlatja azokat a félelmeket, miszerint a részfeladatokat és -számításokat ellátó, már korábban leleplezett kis “dobozka” külön kerülne forgalomba.Pontos csomagtartalom és ár viszont továbbra sem került bejelentésre.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Dezinformacio…..Én nem állok készen még erre.

  2. Mass Effect: Andromeda + ez és többet vissza sem jönnék…

  3. “Egyelőre nem több mint szimpla marketing. Magyarán, vegyétek, ha megjelenik. Olcsó nem lesz, az szinte biztos, komoly AAA címről eddig semmi hír. Tehát ahogy már fentebb említettem, marketing, aki harapja, annak szól. Ugyan nem idevaló a téma (elnézést), de mindenképpen érdemes elgondolkodni az alábbi listán, és ebből a megfelelő konzekvenciát levonni.http://venturebeat.com/2016/01/14/2015-npd-the-10-best-selling-games-of-the-year/Ez talán nem túl autentikus, de valószínűleg közel van az igazsághoz, mert az előző listával analógiát mutat.http://www.vgchartz.com/article/263215/top-10-best-selling-playstation-4-games-in-2015/Mellékesen, erősen kétlem, hogy a közeljövőben valamelyik exkluzív cím (konzol márkától függetlenül) átlépi a 10 milliós határt, ez már nem az a “”világ””. A multiplatform játékok viszik a prímet magasan.”

  4. Húzzák itt az időt…mér nem lehet kinyögni azt a számot már?Az,hogy én mire kinyögöm az egy dolog mer túlórázhatok vagy fél évig mire összejön…de nekik csak ki kéne mondani az most mért olyan sokáig?Uhhh…

  5. Meg egy GTA, RED DEAD REDEMPTION áhh milyen lehet már ha ez támogatja 🙂

  6. ha lesz benne olyan támogatás, hogy minden játkhoz megjelenítőként lehessen használni akkor megvenném, még ha bukta is lenne.

  7. Kíváncsian várom!!