Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PlayStation képregény

Valószínűleg már többen megtaláltátok oldalunk új szekcióját, főoldalunkon lent, a jobb alsó sarokban található [B][A http://playstationlive.hu/family]PlayStationFamily[/A][/B] képregényt. Aki esetleg még nem, az most ne hagyja ki, mert megérkezett az 5. rész. Nem csak olvasni tudjátok, de még hozzá is szólhattok a remekműhöz, melyet [B][A http://playstationlive.hu/u/IstONE_hun]IstONE[/A][/B] kollégánk csinál szorgalmasan – jegyezzük meg, mesterien.[B]Eddig megjelent epizódok:[/B]1. [B][A http://playstationlive.hu/family/1]Az új családtag megérkezik…[/A][/B]2. [B][A http://playstationlive.hu/family/2]Te is olyan izgatott vagy?[/A][/B]3. [B][A http://playstationlive.hu/family/3]Mert ez gyerekjáték[/A][/B]4. [B][A http://playstationlive.hu/family/4]Az amcsi csávó[/A][/B]5. [B][A http://playstationlive.hu/family/5]PlayStation Bébi[/A][/B]Jó szórakozást/olvasást kívánunk Nektek!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ezek nagyon királyok

 2. jók, de rövidek..:Dmikor jön a többi??

 3. Ezek nagyon jók !

 4. Szerintem nagyon király az egész úgy ahogy van. Mindegyik részben van valami humor,ami mindig jól jön.. 🙂 Csak így tovább!

 5. valóban, én is jót mosolyogtam rajtuk, de az amcsis pl. kimondottan tetszett, és a rajzok is jókez így ebben a terjedelemben tökéletes

 6. Nem tudom miért kell parasztul írni.Senki se kényszerít rá hogy pl:fórumozás előtt kötelezően olvasd el őket.Valaki írta hogy jópofa,de csak megmosolyogtatta.Szerintem pont ez a lényeg hogy megmosolyogtasson,nem kell hogy fetrengj a röhögéstől.De még is csak Playstationnel kapcsolatos humor,az oldalhoz tökéletesen passzol.

 7. Szerintem nagyon aranyosak az egyes reszek. Hajra tovabbra is!

 8. nagyon kocka…..ilyen béna balfasz nem lehet senki.. már a főszereplőre gondolok( természetesen )

 9. ez súlyos…. nekem tudathasadásom van alapból……….de

 10. balekok

 11. HAWK-os azon nagyot szakadtam :D, de a többi is nagyon jó volt! Csak így tovább!*Viselkedjél, nem a parlamentben vagy! – Ez a flémereknek szól!

 12. Vaj’ miért nem tiltottak ki ? csak nyugodtan . KOCKAFEJ RULEZ !!

 13. nyali – fali , inkább a csajokat , mint egymás seggét . de ti tudjátok.

 14. ajánlom figyelmedbe , hogy kinek szólt a 8 -as hsz.

 15. moderáljál nyugodtan , tilts ki nyugodtan. ez van.

 16. ááá kezdem megértein martin néha miért kattan be.

 17. Megkérnék mindenkit, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek! Nehogy már IQ tesztet kelljen irtani minden regisztrációnál mert megbolondulok.Jobb ötletem van. Gondviselő szülő és háziorvos elérhetőséget fogunk kérni minden egyes regisztrációhoz.

 18. Nekem tetszik. 🙂

 19. A képregényt már az első résztől követtem IstONE blogjában, de nagyon örülök, hogy kiemelt rovatot kapott és így biztos nagyobb a lelkesedés is. Köszönjük!

 20. Sziasztok!Gondoltam várok kicsit a hozzászólásommal amíg többen leírják véleményüket.Örülök, hogy ennyi embernek tetszik amit csinálok.Annak is örülök, hogy többen leírták nemtetszésüket is, bár kicsit kulturáltabb, és építőjellegűbb kritikákat vártam tőlük. A sorozat nem az én agyszüleményem. Ugyanilyen készült más témában már és én sok ötletet és még figurát is lopok abból a képregényből ezt bevallom. Igyekszem humoros jeleneteket megrajzolni, de előre jelezném nem lesz mindig poénos a PlayStationFamily, ahogy az élet sem mindig az. Nem arra törekszem, hogy mindenki fogja a hasát a röhögéstől, hanem hogy az oldalnak legyen egy kis sorozata is amit minden héten várhatnak az olvasók.Akinek tetszik az használja, olvassa, élvezze, véleményezze… Akinek nem tetszik azt arra kérném, hogy ne olvassa! Olvassa inkább a híreket, nézze inkább a videóteszteket, tolja inkább a Playstation-jével! Köszönöm!

  • na igen, nem annyira vicces, de azért jó, hogy van, szeressük a képregényeket, ha meg kedvenc hobbival kapcsolatos, akkor főleg.nem is tudom, mit mondhatnék még, kedves kis plusz, hajrá tovább!

  • Vagy játszon saját magával.

   • gratula ! ha , te letaplózol valakit , úgy , hogy nem is ismered az nem gáz. Te letaplózhatsz bárkit . ez így igazságos. Az ,hogy gagyi a képregény az egy másik dolog .

    • Tökre nem érted a lényeget ecsém. Canissa is megmondta hogy neki nem tetszik. Ennyi. Stílus. No meg nem kell ilyen bekáp szerü buzeránsokhoz csatlakozni, akik a 12 éves kori elnyomást csak így tudják feldolgozni. Nédd meg az egész honnan indult aztán béke. Szal nem az a gond, hogy beszóltál, aztán cloud írt valamit te meg visszaanyáztál. Be lehet szólni mindenkinek de kultúráltan!

     • sztem nem volt tapló , backup volt tapló , esetleg.

     • “visszaolvastam , még az első hsz.-ben elnézést kért , próbálta viccesre venni ,miután elolvasta back_up hsz.-ét . te olvastad b_up hsz.-ét? na , az durva volt “” ti gagyi banda , nem vagytok ps -esek ,sazr az egész meg a képregény is “” – SZERINTEM ,EZ VOLT TAPLÓ .”

     • TE skizó vagy hogy magadról egyes szám harmadik személyben beszélsz? 🙂

     • TE MEG EGY KOCKAFEJŰ VAGY BAZD MEG ,TE HÜLYEGYEREK. NA SZVSZ PARASZT.

     • Ha lehet ne moderáljátok a srácot. Majdnem jobbat röhögtem rajta mint a képregyényeken. Majdnem. :)*IstONE, ne hagyd abba a regényeket. Kegyetlen jó! Én is biztos vagyok benne, hogy az 5 jelenetből legalább kettő megtörtént már az olvasókkal többségével is. 😀 Csak az nem mosolyodik el rajtuk akinek nem volt gyerekszobája. Vagy nincs humorérzéke.

    • “na mennem kell de ez még neked szól kisfiam:””hát, pcpmate( alias joci) szerintem is elég gyenge. (azt is ide irtattam volna , hogy kajak sz@r ) BOCSESZ A PCPMATE ,DE EGY EGY VICC.-annak is gagyi :I”””

 21. bakker ez nagyon nagy,főleg ahogy a **** női hozzá-állást ábrázolja ami általában tényleg ilyen(kivétel persze a gamer csajok),meg a barom sorozatnézést…………meg hogy ne idegeskedj……ja üljön ő oda,rosszabb lesz mint egy férfi bármikor.

 22. Ezek olyan Exit, vagy PestiEst kis képregény szintű poénok. De egész jó, a vadászpilótás tetszett. 😀

 23. Van egy kis Penny Arcade utánérzése, feltételezem nem véletlenül. A kezdeményezésnek örülök, bár a poénokra még lehetne gyúrni. 🙂

 24. Hát a HAWK-osan szakadtam. 😀 😀 😀 😀 A többi elment.

 25. A bébis kicsit gyengébb lett, de amúgy jók. A rajzstílus meg a legjobb.

 26. Én most néztem meg mind az öt részt. Jól össze van rakva a képregény. Várjuk a folytatást.

 27. aranyosak:D

 28. Köszönjük, IstONE, nagyon zsír mindegyik képregény.

 29. Nem rossz!

 30. Nekem nagyon tetszik minden elismerésem. De pl nekem a garfield képregény nem tetszik tiszta unalmas. Ez meg egy minden napi kocka gamer-t mutat kifigurázva nagyon jol 😀 és ez az 5 rész közül már bisztos vagyok hogy mindenki valamelyiket egyszer már átélte 🙂

 31. Ezek mennyire atom jók! Kérleek, csináld méég! 😀

 32. ügyes nagyon 🙂

 33. ahogy látom kellett ez a cikk, mert van aki most vette csak észre. 😀

 34. Szerintem nagyon jók 🙂

 35. A Sackboy el van írva, de ez is jó :DAkinek nem teccik ez a képregény az csak irigykedik vagy nincs PS-e … vagy szimplán nincs humorérzéke …

 36. Nagyon jok!

 37. A poénok nem rosszak…Bár a feleség túl tipikus!:)

 38. igen jó ez a képregény dolog, már naon várom a folytatást

 39. Hát aranyos, de ez nálunk mindennapos.Részemröl ez az 5 rész bööööööven sok volt.

 40. Es nem lehetne ezt kirakni a menube?

 41. Nekem nagyon nem jön be.

 42. nagyon jó, igényes! köszönjük istone!

 43. allat varom szeretettel : )

 44. Nagyon zsír .Minél több annál jobb:D

 45. Nekem tetszik! Csak így tovább IstONE!

 46. Minden online képregénynek ki kell forrnia. Ha megnézitek a VG-Cats vagy a Penny Arcade képregények első kiadásait teljesen mások az aktuálisakhoz képest. IstONE képregényei most is jók, idővel még jobbak lesznek.Ha tudtok jobbat, akkor csináljatok! ^ ^

 47. OFF

 48. “Jöhetnek az újítások , próbálkozni lehet és kell is , de ez szerintem a leggyengébb ‘része’ az oldalnak . DE MIVEL EZ CSAK “”BONUS”” – EZÉRT AZ OLDAL MARAD 10/10.”

 49. Ne haragudjatok meg, de elég pofátlanság más munkáját ilyen módon lehordani. Ő ezen keményen dolgozott és ha nem tetszik valakinek, akkor nem kötelező elolvasni, nem tartanak fegyvert a fejedhez. Az viszont taplóság, hogy bejön ide Pistike és lehordja mindennek. Néhány emberre ráfért volna egy kis nevelés……….

 50. igen back-up egy kicsit lehettél volna diplomatikusabb.

 51. Még csak 2 őt néztem, de szerintem egyáltalán nem rossz …

 52. Nekem személy szerint nem nagyon jön be, de hajrá.

 53. Elolvasgattam, nagyon penge.

 54. nagyon nagy… 🙂

 55. Nagyon jók és ötletesek a képregények, mindig olvasom őket.

 56. bazz ez a gagyi szar méltó hozzátok, tényleg a legalja. és még ti hivjátok magatokat videojátékosnak, pláne playstationos-nek. röhej.