Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation – ismét rottyon van a PSN

Amennyiben eddig nem vetted észre, tudj róla: ma ismét gyengélkedett a PlayStation Network, olyannyira, hogy még mindig nem igazán lehet bejelentkezni. PlayStation 4-en például igen siralmas a helyzet.Egyelőre marad az offline… meg a PSC!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem jó lesz

 2. Ha annyira jó a pc-tek és annyira meg vagytok vele elégedve,mert minden téren hozza a ps4 szintet,akkor egyáltalán nem kéne hogy fájjon az,ha pár napig nem működik az online szolgáltatása.Nemde?

 3. Ciki, még jó, hogy nincs időm játszani. Van 2 hetük összeszedni magukat.

 4. Szánalmas, lehúzós, udvaribolondok, komédiások gyülekezete.

 5. Na én meg nem tudtam mi a franc van, új jelszót kértem, már működik.

 6. Minden fasza, olyan amilyennek lennie kell.IGN-en azt írták lesz valami kis kárpótlás. Ha 10 óra leállás után nem egy AC Syndicate-et adnak akkor egy szar szemét szar alak a Sony.

 7. Valahol sejtetem, elkezdődik a nyüszítés ha meg merem említeni, hogy pc…Kb egy ps4 árába belefér (deszka,ram,proci,vga), de mivel alkatrészenként fejlesztem mikor szükségesnek érzem, közel nem adok ki annyit egy összegben. Eddig csak pc only gamek mentek rajt, de ez megváltozott mint mondtam. Valójában fel sem tűnik,hogy nem a pst nyomom, mert ps joyt használok pc-hez is.

  • Én a sírás okát nem értem…ha teljesen megfelel neked a pc-d,akkor mit nyüszítesz,hogy a ugyanolyan,vagy erősebb,mint a ps4…???Játsszál rajta és kész!Én sem kezdek el sírni,hogy: Húúú bazz ez a ps4 sokkal erősebb,mint a tíz éves pc-m bassza meg…!!!

 8. PS3-on ment a PSN tegnap este. :)Érdekes viszont, hogy kb. 10 embert nem mutat a barátlistám 3-on, míg a 4 és a PS app szinkronban van.

 9. valami hacker támadás állhat a háttérben…

 10. Az is vicces, hogy PSN leálláskor nem lehet Youtube/Facebookra videót/képet feltölteni. Semmit. Van net a gépen, de nem tudja PSN nélkül feltolni. 🙂 Kicsit túlbonyolítanak mindent a japók.

 11. ?/?/??/??/??/??

 12. Meg a ps3:)

 13. PS3-mon is szörnyű volt.Szerencsére már jó.

 14. INDIEPSN ……

 15. Eredetileg úgy terveztem karácsonyra meglepem magam egy psnéggyel, de elmaradt. Nem véletlenül. Elkezdtem játszani pc-n a multi megjelenéseket, és nem kicsit meglepődtem, hogy simán hozza a gépem a ps4 szintet. Ráadásul elég sokat látom, hogy szenvedés a psn a négyes gépen. (Mondjuk mióta van next?gen azóta ps3-on mindig jó a psn 🙂 )Persze továbra is tervben van, de várhat még bőven, mivel eddig 2 ,azaz kettő! játék érdekel. Until Dawn, Bloodborne.

 16. ezzazzz! mikor már k*rvára dolgozok megy a psn, és mire hazamegyek lehet megint leáll. Szoni áj láv jú! 😀

 17. Megy.

 18. Ilyenkor látszik milyen jó, amikor olyan játékhoz is kötelezővé teszik a szervert, amihez rohadtul nem is kellene. ÉLJEN AZ ÁTGONDOLT JÁTÉKFEJLESZTÉS!!!! 🙂

   • Crew.

   • “Ott a The Crew… mondhatni olyan úgy nem megy, mint az NFS ilyenkor.Aminél nem értem minek a net, amikor csak pl. a sztorit nyomnád. Ahogy Binderrel beszéltük is már párszor, a TDU2ben (PS3) meg tudták oldani ugyanezen fejlesztők, ha nincs net, akkor AI embereket dobott be a térképre, ha volt akkor meg igazi játékosokat.Itt a PS4 és ezen már nem megvalósítható. LOL!De ha nem is tennék ezt bele, lehessen egyedül is menni a térképen ha nincs net. Rohadtul nem kellene ez a szerver hülyeség. Csak a szopás van ezzel a kötelező szerver dologgal. Ugyanez a Gems of War is.Amiben van online tartalom, mert Klánod van… stb.Ott is van “”sztori””, amit nyomhatnék net nélkül is, mert nem igényel semmi onlinet de nem lehet. be se tudsz lépni.”

    • A JustCause 3 sem indul el…mert a játék elején folyamatosan szinkronizálni akarja a dolgokat és egyszerüen képtelen átlépni rajta…ott nem ajánlja fel hogy offline módba rakja…ki kell nyomni a netet a gépen, akkor elindul offline módban.Amúgy a TDU2-ben is úgy volt ám, hogy ott sem volt hivatalosan offline mód, nem lehetett úgy tolni, csak ha kihúztad a netet a gépből.

     • Még ott se nagyon érthető ez a hozzáállás ahol van multi meg kampány (Hatrix példái) mert az egyszemélyes módhoz mi a fenének kellene neked net kapcsolat. De az már végképp nevetséges, hogy egy only single player (JS3) sem indul el net nélkül, nem tudom ezt mivel magyaráznák a fejlesztők. Oké, hogy szinkronizálni akar a játék elején, de ahogy te is írtad, ha erre nem képes akkor egészen egyszerűen lépjen offline módba (maga a játék szempontjából édes mindegy miben vagy) és kész! Nem fontos minden alkalommal szinkronizálni, bőven elég a következő alkalommal amikor van kapcsolat, mint például a trófeák.

 19. Vicc, hogy pont egy elektronikai óriáscégnél tud ilyen szar lenni az online szolgáltatás! Megérteném, ha az ikeánál lenne ilyen gond vagy a röltexnél, de így..Talán valami ősi szamuráj hagyomány miatt agyagtáblákról futtatják az onlájnt.

 20. Remélem azért még az akció alatt helyrejön.

 21. Szuper gép, szuper játékok, csak ez a szégyenletes hulladék ne lenne.

 22. Nekem eddig minden ok volt,de megyek is szunyálni.

 23. Pont most vagyok szabadságon, holnap nyomhatnám az MGS 5-öt, remélem jó lesz

 24. Régi szép idők amikor nem kellet se psn se live profil ahhoz, hogy neten játsszál. Adott játékon belül beírtál egy játékos nevet illetve a játékban volt olyan lehetőség, hogy szerver böngésző. Szépen fejlődünk visszafele.

 25. ingyen játékot azonnal !!!!!!4444!!!!!!

 26. Remélhetőleg nem olyan lesz mint pár éve mikor 1 hónapig nem volt, aztán meg hajlongott a sony vezérkar.

 27. Már megszokhattuk

 28. BF volt tervben, de annyira nem ütött szívem a leállás, majd holnap. Ha lesz holnap egyáltalán PSN… Nem úgy tűnik, hogy ez tervezett leállás (karbantartás) lenne, de lehet csak az ördögöt festem a falra.

 29. Ha emiatt elúszik a Warframe login-sorozatom, durva mérges leszek.