Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation – idén a londoni Pride támogatója

A hivatalos [a https://twitter.com/PlayStationUK/status/870928048832565249]PlayStation UK Twitter fiók[/a] bejelentette, hogy a [b]PlayStation[/b] idén hivatalos támogatója lesz a londoni Pride eseménynek. Ezen túl a [a https://twitter.com/HollieB/status/870942124967112705]PlayStation Access[/a] is részt vesz a rendezvényen, nagy valószínűséggel videókkal és speciális tartalommal készülve. Az LGBTQ közösséget ünneplő London Pride 2017. június 24-e és július 9-e között zajlik majd az angol fővárosban.A PlayStation mellett a Tesco, a Starbucks és a Vodafone is támogatóként lesz jelen [a http://prideinlondon.org/about-us/sponsors]másokkal együtt[/a].[80135]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Engem nem zavarnak, de nem is foglalkozok velük, vannak fontosabb dolgok az életben.

 2. Mennyi degenerált homiimádó…

 3. Hail…..áh hagyjuk…….

 4. pacal undortó egy valami .

 5. 100 komment? Huh…

 6. Hihetetlen, hogy manapság már szinte csak az ilyen hírek képesek ennyi kommentet generálni.

  • “Ez régen is ìgy volt. Írtam pl a politikával kapcsolatban egy blogbejegyzést Masa beìrta hogy “”Greg ez itt senkit nem érdekel”” mégis 200 feletti hsz jött rá. És ha valami videojátékkal kapcsolatos bejegyzést írtam akkor jött rá kb 20 hsz… esetleg 40….”

  • Meg a CoD.

 7. Lol, PS melegito.

 8. Vihogok rajtatok. Folytassátok még 😀

 9. “*Belép a PSC-re* *Benéz a “”PlayStation – idén a londoni Pride támogatója”” nevű hírhez.**Elkezdi olvasni a hsz.-eket… **Tovább olvas…**Fél perces néma csend…**Bezárja a böngészőt, kimegy füvet nyírni*”

 10. “Na jó. Olvasom a kommenteket a monogámiát szidja, van aki a melegeket, és van aki a prostikat.kis logika: tekintsük azt, hogy kb ugyanannyi fiú és lány születik, az matematikailag nem jön ki hogy egy férfinak legyen sok nője akik nem “”kurvulhatnak”” el, ahhoz legalább tízszer több lánynak kéne születnie mint fiúnak.a melegedés az állatvilágban is megfigyelhető a fejlettebb emlősöknél mind a természet egyik válasza erre a problémára, hogy a hímek energiáját ne eméssze fel túlságosan a nőstényekért folyó harc a populáción belül, ugyanúgy a prostik elterjedése is egy válasz erre a problémára. a keresztény kultúra tiltólistára tette ezt a kettőt (a melegeket és a prostikat) és a monogámiát erőltette ami megint egy logikus válasz arra a problémára hogy kb ugyanannyi férfi és nő születik.”

  • Azon is ment (megy ?) a vita bizonyos körökben hogy a homoszexualitás betegség vagy nem ?!

   • Tök mindegy, szerintem kutatni kéne a kérdést orvosilag, hogy a jövőben ha valaki nem akar többé meleg lenni úgy gondolja, az megtehesse hogy kikezelteti magát.(meg vannak rosszabb fíliák is, de a neoliberálisok nem engedik kutatni a témát és ez probléma szerintem)

    • A pedofil papok ügyei el sem jutnak a bíróságig.. pikk pakk el van tussolva a papot meg áthelyezik egy másik helyre. és ott szépen folytatja..Ha létezik isten, akkor a vatikán a sátán zsinagógája…

     • Nos … legalább betartják amit itt páran írnak hogy nem vonulnak fel büszkén, hanem titokban a négy fal között csinálják(na jó, ez kicsit morbid humor volt : )

     • Sok meleg (gondolom az értelmesebbje) ki sem megy erre a bohóckodásra…

   • már miért lenne betegség? 😀 amúgy a melegek csinálják jól, haljak megmennyivel jobban meglennék én is egy faszival, mint ezzel a sok… xD azért nem próbálom ki xD

  • Meg ugye milyen bölcs az isten, hogy csóróknak feleség jár, gazdagoknak meg dinasztia, így szünteti majd meg a jóisten a csóróságot! LOLEz a monogámia gyerekek, nekünk legalja rabszolgáknak lett kitalálva.. Nak én pont nem figyeltem mikor ezt tanították.

 11. Váljék egészségükre.

 12. Gaystation?

 13. Nem érdekel, ha valaki meleg és az sem érdekel, hogy a Sony hol reklámozza magát, de a k.csögök elviselhetetlenek. Lehetetlen elfogadni egy közösségben azt, aki szándékosan provokál, mert unja az életét vagy ki akar tűnni. Volt alkalmam Londonban forgalmas helyen (parlament előtt) találkozni egy egyénnel, aki egy száll tangában mutogatta magát korán reggel, mindenkinek integetett és köszöngetett. Nekem senki ne mondja, hogy ez elfogadható. Az nem meleg, csak irritáló k.csög. Ezzel a fesztiválozással is az a baj, hogy tele van ilyenekkel. Értelmes melegtől se hallani, hogy örülne a jelenlétüknek.

  • Hát ez az! Hol normális ember az aki Jézusnak beöltözve felcsatol magának egy műbrokit és úgy vonulgat, közben imitálva hogy mondjuk Hitlert seggbe bassza? És ezt szabad, közterületen. Amerikában már meztelenül vonulgatnak egymás pöcsét rázogatva az utcákon. Beteg, erre nincs jobb szó.Playstationnek meg azért jó, mert erről fog csámcsogni az egész sajtó, rengeteg kattintást és vitát fog szülni. Nem olyan liberálisok ezek sem, csak a pénz, a reklámozás mindenek felett.

   • Az a baj a liberalizmussal, hogy mindenki máshogy értelmezi. Én például nem látom liberalizmusnak azt, hogy mindent határok nélkül el kell fogadni. Erre van az a mondás, hogy átesett a ló túlsó oldalára. Ugyanez például a feminizmus is, ahol van aki egyenlőséget akar, meg van aki mindenben támadást lát. Utóbbi képes azt mondani, hogy a férfiak borotválkozzanak, mert a szakáll szexista (és igen, valódi példa volt), de ez már nem feminizmus, csak retardáltság. Amit elmondtál Jézusos cucc sem fér bele nálam a liberalizmusba. Ha a régi liberálisok ezt látnák, akkor sokkot kapnának.

  • Nekem sincs velük különösebben semmi bajom, elfordítom a fejem és kész. Egészen addig amíg azt nem mondják, hogy ez teljesen normális és akár családként is megállná a helyüket két azonos nemű pár. Teljesen egyetértek veled, a kis vonulásuk sem más, mint provokáció… hányinger.

  • Erről van szó.

  • Viccelek, Te! 😀

 14. Hírértékű.

 15. “Ez a hír simán mehetne “”biznisz”” alcímmel is. Egyre több a meleg és ezt a piaci rést használja ki must a sony. Semmi köze ahhoz, hogy támogatják-e a buzulást. Valamelyik pénzügyi szakijuk elővette a zsebszámológépét és és kijött neki, hogy sok embert tudnak megcélozni viszonylag olcsó reklámmal.”

  • De a melegek eddig is tudták hogy van PS3 meg PS4 hiszen volt reklámozva. Ha akartak vettek. Ennyi.

   • @Greg: Persze, meg a foci drukkerek, azok is mind biztos tudták, hogy van ps4:) Nem az a lényeg ki, mit lát, hanem, hogy mikor. 🙂

 16. Szervezzünk egy PSC brigádot akik kimennek pulizni majd a budapest pride-ra letesztelni mennyire lehet ott csajozni!

 17. Amúgy ez a homofób kifejezés is érdekes. Miért találtak ki erre egy külön szót ?! Miért homofób az aki a természet természetes rendjét követi ?! Olyan miért nincs pl hogy Betyárseregfób ?!

  • Az a homofób, aki zsigerből utálja, illetve betegesen irtózik a melegektől.

   • Victor én ezt tudom csak arra céloztam hogy ezzel az erővel sok minden másra is ki lehetne találni ilyen szavakat.

   • Olvastam valahol, hogy a legnagyobb homofóbók a látens homokosok. Érdekes itt is egy-két fórumtársunk vehemens hozzászólása 🙂

    • Penge! Nem csesztetésből írom, de ha egy Japán játék, mint mondjuk a Nier vagy FF extrém karakterábrázolást jelenít meg ( hogy is hívjátok? homár, metroszexuális, limó? ) akkor ez téged mérhetetlenül taszít és ennek hangot is adsz. Most meg olyan vehemenciával kiállsz a melegek jogai mellet, mintha Te lennél az ügyeletes ultra liberális itt az oldalon:)

 18. A PlayStation mellett a Tesco, a Starbucks és a Vodafone is támogatóként lesz jelen másokkal együtt.Mit lehet ezen támogatni adnak ingyen vibrátort?

 19. Akit ez zavar és ezért nem vesz PS-t, azt még sajnálni sem tudom az ostoba és primitív felfogása miatt

 20. Hogy xarna sünt az összes!

 21. Ne dobáld a buzit!

 22. Az hogy valaki buzi vagy sem az ő dolga, mondhatni gusztusa (van aki szereti a pacalt valaki nem), a vonulgatás már egy más téma, nem biztos hogy szerencsés, lehet inkább erősíti a negatív megítélést. Mondjuk engem nem zavar, legalább több csaj jut nekem 🙂

  • Ez szerintem nem ízlés kérdése.. ez olyan, hogy mit dobott a gép..

  • “””a vonulgatás már egy más téma, nem biztos hogy szerencsés, lehet inkább erősíti a negatív megítélést.””Egyetértek. Ha feltétlen el akarják fogadtatni magukat más utat kell választani. Ez inkább visszatetszést kelt, meg kell nézni mi történt oroszországban. Arról nem is beszélve hogy ez milyen hatással lesz a Playstation-re (negatív értelemben)….”

   • MAjd ha elmész egy ilyen pride-ra és nem sikerült ott becsajoznod, akkor esetleg kiakadhatsz.. bár még akkor sem mert nem hiszem hogy minden más buliból is mindig viszel haza valakit…

  • Több csaj és több pacal!

 23. Szerintem sincs ezzel semmi probléma, támogatom Penge nézeteit. Biztos nem fogok minden másodpercben közösségi oldalakat nézni, hogy éppen milyen Pride kapcsolatos cuccokat pakol fel a PS, de nem problémázok rajta, marketing szempontból még jól is alakulhatnak a dolgok.

 24. Engem nem zavar. Nem az én pénzemet költi a Sony, a játékokra nyilván ez nincs kihatással (hogy is lenne) innentől kezdve meg kit érdekel. A rendezvény a Playstation brand nélkül is meglesz tartva, ezen nem múlik semmi se. Mi több, marketing szempontból igen pozitív a jelenlétük.

  • Valahol a te pénzedet is költi a Sony hiszen vettél Playstation termékeket ahogyan itt mindannyian.

   • Megvettem a gépüket, ennyi. Hogy a pénzzel mit csinálnak az már az ő dolguk hiszen az övék. Japánban és szerte délkelet-ázsában bevett szokás, hogy az üzletemberek lazításként elmennek kurvázni (nyilván a Sony sem kivétel) akkor az jobb hogy a te pénzedet részben ringyókra költik a japók? Megvásároltad a terméküket, onnantól kezdve a gép a tiéd, a pénz meg az övék senkinek semmi joga sincs megmondani, hogy mit kezdel vele. Ha Pride-ot támogatnak vele ám tegyék, az ő pénzük.

 25. Amugy meg LGBTQ!!!! 😀

 26. Greg benned sohasem csalodom. 🙂

 27. Azt már előre látom, hogy kik fognak itt ezen szó szerint felháborodni 😀

 28. Ez talán nem volt egy jó ötlet de ebben nyilván megoszlanak a vélemények. Akkor már inkább a Greenpeace mellé…. de az meg fura lenne úgy hogy ontják a műanyagot. Akkor legyen a PS5 fából még a kontroller is.

  • Miért nem? Ők is játszanak ellentétben a bálnákkal.

   • Még lenne jópár ilyen csoport akiket fel lehetne sorolni…. a Greenpeace részemről nyilván poén volt (és én az aktivistákra gondoltam nem a bálnákra).

    • És aki nem szereti a Greenpeace-t akkor az mást fog követelni :DMiért nem tudtok ezen túllépni ?

     • Azért mert ez egy nem normális dolog. Volt már valahol olyan bomlott ágyú agyu képviselő aki azt is kitalálta hogy a pedofíliát támogatni kéne….

     • feladom 😀

     • sajnos nem akarok megérteni, így sok értelme nincs a vitának :)további szép napot 🙂

     • “Jó de akit te említettél: “”A kurvaanyázó habzószájú tarkopasz”” ő nyilván egy ellentüntető. Én egy átlagos családra gondoltam akik mondjuk ettől az egésztől függetlenül A-ból el akarnak jutni B-be.”

     • Nem is foglak soha megérteni ebben a témában. A melegek egy megvetendő, kiírtandó dolog. Abszolút szembe megy az evolúció által létrehozott természetes folyamatnak. Képzeld magad egy gyerek helyébe, akit 2 buzi nevel…. Apával és apával lementem a boltba. Úgy fogja a közössége kirekeszteni, mint a huzat, mert egy potenciális meleget fognak látni benne.

     • Én megértelek, elfogadtunk már így is egy csomó természet ellenes dolgot, pl a monogámiát (az egész emberiség egész életében hokizgat a felesége mellett, tökösebbek csajoznak is mellettük, mert mint minden természet a z emberi természet is a végtelen változatosságra törekedne, ez lenne az élet értelme, a gyarapodás), a gyűlöletet, a húsevést stb stb..kb semmi nem igaz amit tanítottak a legalja VIPk a csúcson, és elfogadom, hogy betelt a poharad. Engem nem zavarnak különösebben, ez egy betegség, nem tehetnek róla. Viszont vannak akik így illegetik magukat, az vagy vicces vagy zavaró.. lelki állapotomtól függ..

     • Azt a kutyafaszat… Veled mi van?

     • Jó kérdés 🙂

     • Teljesen átlagos magyar nemzethy vélemény.

  • Szerintem ezt ők döntik el, hogy kik mellé állnak. Személy szerint engem nem zavar, pont úgy ahogy a melegek sem 🙂

   • Engem meg még a létezésük is irritál. Hál’ Istennek nem vagyunk egyformák.

   • Ha a négy fal között csinálja engem sem zavar de ez a magamutogatás már sok.

    • De ezt ők direkt provokálják, a homofóbók miatt :DAki ezt felveszi, sőt, még oda megy megmondani nekik, hogy buzik, az simán felült erre a provokálásra. Nem kell velük foglalkozni, az ő dolguk, hagy vonulgassanak 🙂

     • Az oké hogy az ő dolguk de ez a vonulás…. nem gyerekeknek való látvány…. megállnak a fejlődésben (meg mi is). Bár azt mondják a külföldi Pride felvonulások nem olyanok mint ami itt van Magyarországon. Itt lezárnak mindent körülöttük és felvonulnak a nagy senkinek és semminek….ennek aztán van értelme…

     • Gyerekek? Ki viszik ki a gyerekeit egy ilyen felvonulásra? A kurvaanyázó habzószájú tarkopasz, akinek a nyakában ott ül a pár éves kisgyereke. És szerinted erről a buzik tehetnek? :DNe legyetek már ilyen álszentek, a jó ég áldjon meg benneteket 😀

     • Nem a tarkopaszra gondoltam hanem ha pl egy család sétál át a városon…

     • “látttam olyan melegeket videón akik itt MOn úgy, olyan gusztustalanul viselkedtek felvonuláson, hogy odamentem volna hozzájuk, de szívlapáttal basztam volna őket mega felvonulásnak nem az a lényege, hogy megtudjuk ki mennyire szeret faszt szopni, hanem, hogy megmutassák igen is vannak “”sokan”” és h elfogadjuk öket könnyebben ,nem az, hogy még jobban megutáljuk őketigazából személy szerint szarok rá, csinálják, csak ne előttem, de még jó, hogy nem pesten lakok, egy kettőt már rongyosra ütöttem vna sztempont most hallottam, h az egyik haverom meleg… semmit nem számít, a világon az egyik legnagyobb, legjobb szívű ember akit ismerek, csak ne előttem csinálja :D”