Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Home – az új dizájn

Hírforrások jelentése szerint még az idén bekövetkezik a [B]PlayStation Home[/B] virtuális világának régóta pletykált újraindítása. A Home gyökeres változtatásokon megy majd keresztül, melynek legfontosabb eleme – vagy inkább célkitűzése – ezúttal a közösségi játék. A 2008-ben indult, s azóta kb. 23 millió felhasználóval – avatarral – bővült [I]második élet[/I] kezdeti csapásvonala leginkább a szociális kapcsolatépítésről szólt, de ezt most egy dimenzióval magasabbra szeretné emelni az Sony Computer Entertainment.[32651] A Home jelenlegi központja, a “Central Plaza” lebontásra kerül: helyét egy sokkal modernebb létesítmény, a futurisztikus pályaudvarhoz hasonló “The Hub” veszi át. Erről a központi találkozóhelyről indulhatnak majd el az avatarok bőrébe bújt felhasználók szórakozni/játszani, több irányba is. A cél az, hogy a Home-ba belépő player ne érezze “elveszve” magát, és rögtön találjon kedvére való mulatságot. Bár kisebb volumenű game-ek már rögtön a The Hub-ban is rendelkezésre állnak, az igazi okosság még csak ezután következik.A különféle játékstílusok más-más “kerületekben” kapnak helyet, így mindenki hamar megtalálja majd a kedvére való stílust.- Az “Action District” a tömény akcióra vágyók, a Call of Duty, Resistance és Killzone játékosok Mekkája. Ez a belvárosi hangulatú felület a híres shooter/horror sorozatokhoz kapcsolható szórakozásokkal várja az érdeklődőket.- Az “Adventure District” a kalandorok kerülete, akik Tomb Raider és Uncharted játékokkal mulatják idejüket. A trópusi szigetre hajazó, dzsungeles helyszín rengeteg felfedezéssel és kincsvadászattal kecsegtet.- A stadionok hangulatát sugárzó “Sportswalk” a virtuális sportok rajongóit várja. Itt nem csak sportolni lehet majd, de fontosabb “valós” sportesemények híreit/eredményeit is át lehet böngészni.- A “Pier Park” a kisebbeknek és a családoknak tartogat meglepetéseket. Ez tulajdonképpen egy virtuális vidámpark, az oda illő játékokkal.Az újradizájnolt és újragondolt Home efféle tartalmakat kínál – és még egy csomó mást is. Lesznek napi “küldetések”, megnyerhető extrák, köztük olyanok is szép számmal, melyek a rendes Blu-ray lemezes játékokhoz köthetők. Az induásról természetesen tudósítunk majd itt a PlayStation.Community-n!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kalandpark:))

 2. Csak a biztonság kedvéért (hátha nem csak elütés):Akik pl. az Uncharted játékokkal múlatják az időt, azok akár mulatnak is közben, de semmiképp sem a időt mulatják. (Esetleg mulatnak az időn…:)

 3. biztos jó de annyira nem izgat

 4. Ha menne magyar fiókról felnéznék.

 5. Kíváncsian várom. Bár a mostani Homeba talán egy éve léptem be utoljára. Mikor repkedni lehetett azzal a Red Bullos repcsivel.

 6. Van egy randa sejtesem, hogy sok idetlen fizetos vackot bedobnak a sakk meg repul a pitlibe…eljenek az agyatlan jatekok! 🙁

 7. Érdekesen hangzik 🙂

 8. mikor elindult a Home többet vártam tőle, de lassan elér oda ahová én vártam

 9. Én időközönként így is belépek erre a projectre meg kiváncsi is vagyok. Amúgy Homenak az értelme részemről csak ott csorbul hogy magyarok nem igen mennek fel, pedig kurva jó lehetne (pláne majd így) egy hun-közösséget kialakítani : )

 10. Most pl Dead Island quiz, zombi oles van, utobbiert kapsz valamit, amit a jatekban lehet majd hasznalni. Ez nekem szimpatikus… ra is vett, h belepjek 🙂

 11. Nekem a tartalommal a legkisebb mértékben se volt bajom, sőt. Az igazi gond ott van, hogy magyar accountal gyűjtögetem a trófeákat és kb minden második Vér Pistike beszól a nulltrófeás angol felhasználóm miatt.

 12. Ez a dolog valahogy sosem hozott lázba.

 13. Az elgondolás tetszik egy próbát megér majd ha elindul.Köszi az infót!

 14. Arra mindenképpen jó volt, hogy hamarabb próbálhattam ki a Heavy Rain demót anno. És az Audi qauttro játék is bejött.

 15. Mire jó a Home egyáltalán?

 16. sztem én még soha nem voltam fent rajta:D

 17. Vagy 1 éve nem voltam fent.

 18. Szerintem nincs sok értelme a Home-nak!Félkészen piacra dobták azóta meg ad hoc jelleggel toldozgatják a foldozgatják:(Kicsit emlékeztet a mi kis zseb mussolininkre és kormányára:)

  • Az ,hogy folyamatosan nyílnak meg szezonális terek nem éppen elvetendő.Én sosem voltam oda érte, de azért néha benézek és mindig meglepődök, hogy mennyien tolják……

 19. Jópofa. Így már lehet, hogy több értelme lesz belépni.