Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Experience – Shuhei Yoshida válaszolt

[B]Shuhei Yoshida[/B], az SCE Worldwide Studios feje a [B]PlayStation Experience[/B] hétvégéjén nagyon aktív életet élt a Twitteren, és több kérdésre is válaszolt a PlayStation-nel kapcsolatban.Mivel a PlayStation 2-re megjelent játékok reneszánszukat kezdik élni a PlayStation 4-en, sokakban felmerült a kérdés, hogy a SOCOM játékok is meg fognak-e érkezni. Yoshida azt felelte, hogy sokan elégedetlenek lennének egy csak egyjátékos SOCOM-mal, plusz nincs semmi bejelenteni valójuk a szériával kapcsolatban. Megerősítette azt is, hogy a PlayStation 4-en szó sincs “backwards compatibility”-ről: egyszerűen elérhetővé tesznek PS2-es játékokat.A műsoron Shawn Layden, a Sony Computer Entertainment America igazgatója Crash Bandicoot-os pólóban jelent meg, mely sokakban a remény szikráját izzította fel. Miután az első PlayStation idejének egyik legkiválóbb platformeréről semmi hír nem jött, Yoshidát kezdték faggatni: lesz-e PS4-re bármi Crash-sel? A válasz: “Kétlem”. A VR-on már 2010 óta dolgoztak, és egy box játék “jó ötlet” lehet.Ezen kívül kitért még arra, hogy az indie játékokat ugyanúgy szeretik, mint a AAA címeket, és hogy a [B]Final Fantasy VII Remake[/B] epizodikus formulája lehetővé teszi, hogy a rajongók előbb vágjanak bele.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ne is legyen Crash meg Socom , mert meg a vegen valaki megvenne … , 19 milliomodik Vegso Fantazia kell meg trofeas ps2 jatekok . Ahh nem nagyon ertem miert kell szivatni a jatekost … maradok ps3-mon tobb ertelme van mint 1 ps2szintu ps4nek. Meg jo h ALAP fo jatekai voltak ps1 ps2 korszaknak. A Nintendonal a MAriot meg mindig veszik a Crasht miert ne vennek meg a rajongok? Annyi tuti fogyna belole mint a Sly , Ratchet es Jak-bol.

 2. Socom amilyen népszerű és sikeres sorozat volt PS2-n úgy hasalt el PS3on. Nem tudták hozni az elvárt szintet. PS2 HD remastered volt kb. csak.

 3. Szerintem mindkettő fos. áhháhháhháhháhháhháhháhá

 4. Pedig a Crash qrvajót tenne !

 5. ha jól tudom Crash jelenleg az Activision tulajdonában áll, miután ND csapat kiszállt a fejlesztésből Crash játékok is középszerű tucat termékké váltak:( pedig PS1 idején ő volt a Playstation ikonja.

 6. Kár pedig Crash jöhetne. Még PS3-on is toltam ilyen PS1 változatban, teljesen jó volt.

 7. Csak a jó hírek. 😀 Socom nem érdekel, viszont egy új Crash-nek 100-szor jobban örülnék mint a mostani U4-nek. A Crash-es pólót meg csak poénból felvenni elég félrevezető és csak a csalódottságot és a bosszankodást okozza.

 8. Kár. Örültem volna egy New Generation Crash Bandicoot-nak PS4-re…

 9. Gyenge ez a sony, nintendo nx-et nepnek!

 10. Crash nekem nem is hiányzik, de egy jó SOCOM, annál inkább! Hú de jó is volt anno az első része, sose felejtem mikor itt fülessel lehett adni az utasításokat a csapattagoknak.

 11. Ugyan már, ki nem örülne egy (jó) Crash játéknak?

 12. “””Final Fantasy VII Remake epizodikus formulája lehetővé teszi, hogy a rajongók előbb vágjanak bele.””Egy így tök jó meg minden, még logika is van benne, de ennyi erővel minden egyes játék epizódikusan jelenjen meg.”

 13. Nekem speciel nem is hiányoznak.

 14. elerhetove tehetnek mondjuk 1-2000ft-ert is a ps2-es jatekokat….