Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PlayStation Experience rendezvény Tokióban

November 23-án hétfőn Tokio Ikebukuro körzetében, a Sunshine City épületkomplexus bevásárlóközpontjában rendezte meg a Sony aktuális karácsonyi PlayStation Experience összeröffenését, ahol az ünnepi szezon legújabb PlayStation szoftvereit és hardvereit tekinthették meg és próbálhatták ki a (leendő) japán vásárlók. A különleges színekben pompázó PSP-3000 és csinos PSP Go konzolok mellett kint volt a teljes kontroller színpaletta, valamint a létező – talán – legcsodálatosabb Limited Edition Playstation 3 modell is, a Final Fantasy XIII Lightning Edition. A rengeteg vadiúj game között ott volt kipróbálható változatban az FFXIII, a Phantasy Star Portable 2 és a Kingdom Hearts Birth by Sleep is.A japán gamerek szokásukhoz hűen türelmesen várták, hogy sorra kerülhessenek a kiálított gépeknél – néhányan pedig közben a folyamatosan pörgő trailereket csekkolták. A Sony láthatóan nagyon készül az év végi hajrára… (A képeket az Andriasang.com weboldal munkatársa készítette.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na igen, ahol tényleg kultúrája van a videojátéknak…

 2. Igen csak fegyelmezett nép ! :)Kék mintával nekem jobban tetszene az FF-s Konzol. (mindenhol rózsaszín van már… kicsit sok)

 3. nálunk nem lesz ilyen …??

 4. de egyébként tök jó lehet ha valaki japán és kint él.hihetetlen milyen sok okosságot szerveznek ott, meg mennyi kincs jön onnan hozzánk is. 🙂

 5. Sárga PSP és piros DualShock 3 kéne.

 6. Na jó, ki jön velem ellopni azt az FF-es PS3 slimet? 🙂

 7. Nagyon jó hangulat lehetett. Kár, hogy ilyenre mi, átlag magyarok nem jutunk ki. :(Itthon meg inkább ne legyen ilyesmi, ismerve a hasonló rendezvények tipikusan magyar megszervezéseit.

 8. Fasza az a nagy SONY tv….:)

 9. Ez de király lehet. >.<

 10. Jó nekik 🙂

 11. oh my God az FF ps3 de gyönyörű.ha egyszer kijutnék egy ilyen csudiságra abba sem hagynám a sikongatást.lehet ott kapnék szívrohamot. szép halál lenne. xD

 12. sírok. :Di love Tokyo. 😀 már egy ideje nem csak L.A-be akarok kimenni. 😀

 13. “húúúezt élmény volt végignézni…nekem annyira nem jön be a rózsaszínre lehányt fehér gép…a csajok rendben voltak, a “”műsorvezető csávó”” feltűrt farmerja meg kb a 80-as évek végéről maradt itt…. :)”

 14. Huuuuuuu én is elmentem volna kicsit körülnézni a FFXIII nagyon jól néz ki habár én ajátékot nem várom,de olyan festésü GTA-t vagy Resident Evil 5 vagy Uncharted 2 festésüt elfoogadnék szivesebben de ez is qva jól néz ki………….

 15. Nálunk is lehetne ilyen! :/

 16. Azannyaköcsögit, mekkora TV. O_O

 17. Egyetlen PlayStation Experience rendezvény volt Magyarországon, azt hiszem 2003-ban. Én ott voltam. Sajnálom, hogy azóta nem volt, mert nagyon jól sikerült.

 18. nálunk is csinálhatnának ilyen pár plázában XD