Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation – elindult a CSATLAKOZTATOTTPS4.HU

[I]A PLAYSTATION ELINDÍTOTTA A CSATLAKOZTATOTTPS4.HU WEBOLDALT A honlap megmutatja miért érdemes az internetre csatlakoztatni a PS4 / PS4 Pro konzolokat 2017. április 07. Budapest – Számtalan kérdés merült fel a felhasználók részéről, vajon milyen előnyökkel jár, ha PlayStation 4 konzoljukat csatlakoztatják az internetre. Ezért a Sony Interactive Entertainment (SIE) elindította új http://csatlakoztatottps4.hu/ weboldalát, ahol az érdeklődők segítséget kaphatnak, miért érdemes PS4/PS4 Pro konzoljukkal a világhálóra csatlakozni.Íme a legfontosabb előnyök:- “Multiplayer” játékmód, amelyben a játékosok bárkivel átélhetik élményeiket a világ minden tájáról.*- Játékokat tölthetnek le, teljesen ingyen.*- Szintén ingyen próbálhatják ki a legújabb demókat.- Regisztrálhatnak az ingyenes PlayStation Plus próbaverzióra.- Értesülhetnek a legfrissebb hírekről és letölthetik a legújabb rendszerfrissítéseket, mint például a 4.50-es firmware-t, amelynek telepítése után a konzol támogatni fogja a külső meghajtókat.- Új játékokat vásárolhatnak a PS Store áruházból.- Olyan multimédiás szórakoztató applikációk állnak rendelkezésükre, mint a YouTube, Spotify vagy a Netflix.* PlayStation Plus előfizetés esetén„Az utóbbi időben számos jelenlegi és leendő felhasználónk fordult hozzánk azzal a kérdéssel, hogy milyen előnyökkel jár, ha csatlakoztatják PS4/PS4 Pro konzoljukat az internetre. Az új weboldal segítségével szeretnénk bemutatni, hogy miért érdemes PS4/PS4 Pro konzoljukat a világhálón használni. A PS4/PS4 Pro hálózati beállítása rendkívül egyszerű és semmilyen pluszköltséggel nem jár” – mondta Petr Skaloud, az ESEE PR és Marketing menedzsere.A hálózati beállításokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a http://csatlakoztatottps4.hu/ weboldalra.(sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha valaki enyire nem ert a gephez hogy csinal maganak egy magyar vagy angol vagy barmilyen accountot ps plusszhoz

 2. én egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy egy ilyen oldalra szükség van. hihetetlen mennyiségű lágyagyú primitív majomnak van ps-e aki tök hülye hozzá (pedig egy kábel bedugás két végbe nem nagy szám) és a gép alapvető használatával és lehetőségeivel sincsen tisztában. cask csatlakozzatok a facebookon a ps4 játék adás vétel cseréje csoportba, sírok milyen buta az ottani emberek többsége, olyan kérdések hangzanak el, minthogy hogyan kell kikapcsolni a ps-t, mert ő csak úgy tudja ha kihúzza a tápkábelt… és ez cask a jéghegy csúcsa

  • Nagyjából a számból szóltál. Nekem is mindig ilyenkor a facebookos Ps4 adás-vétel csoport jut eszembe, hogy ennyi fa*zlámát és nem láttam (olvastam). Ahhoz hülyék, hogy valamire google-el rákeressenek.

   • Amikor azt olvasom abban a csoportban, hogy a 12 éves Lakatos Vindízel Ronáldó Lajoska 45 ezerért PS4-et venne, játékokkal együtt, akkor már a sírógörcs szokott kerülgetni.

  • Bár nem mész vele semmire, de ilyenkor gondolj arra, milyen szerencsés vagy, hogy neked többet adott az élet ennél a szellemi nihilnél.

 3. Miért? Lehet csatlakoztatni a Playstationt a nethez???

 4. Ez komoly? Amugy ezt postai levelben kene elkuldenie a Sonynak az errintetteknek!

 5. Mondjuk éppen demo baromi kevés van manapság, pedig talán kipróbálnám, mielőtt kitapsolok 10-20 ezer közti összegeket.

 6. Egyszer lattam valakit aki netre kototte a PlayStation-t. Soha tobbe nem lattam ujra.

 7. gondoltam hogy sok a hülye de ennyire?????

 8. Ismerek olyat, aki nem kötötte rá az xbox one-ját a netre, pedig mindene megvan hozzá. 😀

 9. Én azt hittem ilyet már senki nem használ 🙂

 10. Magnó kazit se lehet már kapni?

 11. “Aki egy ilyen felületen “”él””, mint a PSC, annak természeten meglepő, hogy a kinti világban mennyire nem vágnak az emberek alap dolgokat a videojátékról.”

 12. 2017-ben kell felhívni a figyelmet arra, hogy miért érdemes online használni a PS4/Pro-t? Nemár… Látam más oldalon a minap egy ilyen bannert, nem hittem a szememnek hogy akkor ezt most minek kellett. Már a PS3 idején masszív volt az online használat, manapság meg ki az akinek van PS4-e (Pro esetében meg pláne) de full offline használja? Nem lepődnék meg persze ha lennének ilyenek, de azon már igen ha sok számban.

  • Sajnos ahogy előttem is írták napmint nap meg kérdezik hogy miért is kel rá dugni a netre?!Sőt a legjobb az volt mikor valaki meg kérdezte hogy jön ki a ps4-bol a lemez kiadó tálca 🙂

   • “Azért egy arányt megnéznék a net használók és a “”PS4 tálca várók”” között.Én készséggel elhiszem, hogy vannak ilyenek de hogy nagy arányban azt nem. 2017 van, és azért nem Szomáliában élünk.”

 13. Csináltak egy oldalt, valószínű teljesen feleslegesn…

 14. Csak egy generációt késtek ezzel a weboldallal.

 15. Most komolyan, kinek nincs csatlakoztatva a PS4-e az internetre?

  • 60millióból jó ha 2 embernek nincs netre dugva a gépe, de lehet sokat mondtam!

   • Meglepődnétel milyen sok embernek. Ezeket a szutykokat árulom nap mint nap, és számtalan olyan vevő akad aki konkrétan kijelenti, h ő nem köti a gépet netre, mert minek. Amikor érvelek amellett, h azért ez nem kevés előnnyel jár, akkor is le vagyok hurrogva, h őket ezek nem érdeklik.

    • Ez most kajakra meglepett.

    • Talán 2-3 évvel ezelőtt a kocsiban hallgattam a rádiót, egy beszélgetős interjú ment valakivel hasonló témában. Ott azt mondták, hogy a lakosság 75-80 százaléka digitális/informatikai analfabéta. Ez azt jelenti, hogy kis társadalmunk jelentős része egyáltalán nem, vagy alig használ internetet. Jobban belegondolva mennyi barom él köztünk, simán lehet igaz, vagy rosszabb is ez az arány.Vágási Feri tudta miről beszél, de mi csak nevettünk akkor. 😀

     • Azért a bajelit egy teljesen más tészta mint a kazetta mert lényegesen jobban/szebben szól megfelelő hangcuccon mint bármilyen digitális formátum. De a kazettának semmilyen előnye nincs. Szimplán elavult technológia.

     • A kazetta is analóg rögzítés csak ugye a szallag nyúlik egy idő után, mondjuk a bakelit meg kopik… bár most már van lézerfejes pickup bakelitlemezjátszó.

     • Én a napokban olvastam egy cikket (kerestem, h belinkeljem, de nem leltem már) ahol azt taglalták, h sokaknak még annyira sincs eszük, h a wifit otthon lejelszavazzák. Nem is értem az ilyen embert. A csapból is az folyik, h mindent kódolj le amit lehet, még a Morzsa kutya tálkáját is, mert a komoly károd lehet. Persze tom egy átlag wifi jelszót hipp hopp feltör egy járatosabb hackkert, de azért akkor is… 🙂

  • Hidd el vannak, ismerek én is ilyen játékosokat.

 16. Csak nem vissza estek a store plus előfizetések? Vajon miért kell egy ilyen dolgot így promotálni egy ilyen egyértelmű kérdésben?