Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation – egy picike trollkodás…

A világ legtöbb országában e héten debütál a Nintendo új konzolja, az otthoni / hordozható hibridként definiálható Nintendo Switch. Ezen alkalomból a PlayStation Italy csapata egy kisebb trollkodós viccet engedett meg magának: a Switch logójához nagyon hasonló formában adta hírül saját Twitter-csatornáján, hogy “Holnap nagy nap a világnak: a PS4 csak €199,99-ért vihető. Válassz jól!” (Ez egy nagyjából 33%-os csökkentés jelent a régiónak, egy nap erejéig.)[76926]A PlayStation UK szintén elsütötte saját viccét. Ők újfent a Twitteren gratulálnak a Nintendo UK felé, mondván “Bármely kalandba is vágsz bele ezen a hétvégén, az kiváló játékos élmény lesz.” – és beszúrták mellé a Horizon: Zero Dawn egyik szemrevaló screenshotját.[76927]A Nintendo friss konzolja egyébként megosztotta a kritikusokat. A DualShockers csapata például csak 6.5 pontra értékelte a gépet, mondván handheldnek túl nagy és nem túl erős az akksija, otthoni hardvernek pedig gyenge a konkurencia mellett. Szoftverfronton ugyanakkor erősen nyitott a gép: a The Legend of Zelda: Breath of the Wild tőlük is, mint sok más médiumtól, a maximális 10 pontot kapta.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Indulhatna erről is egy társalgás vagy szavazás, hogy Playstation mellett ki, milyen konzolon játszik még.

 2. Kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni a switch. A nintendo az utóbbi 10-15 évben amilyen varázslást csinált a piacon az mindenkinek a becsületére váljon! Két generációval gyengébb gépekkel csúnyán odapirított, nem egyszer. Bár sok gyakorlati tapasztalatom nincs, mivel a legutolsó gépem az N64 volt. Szurkolok nekik! 🙂

 3. Pfff… Ennyit erről.

 4. Nagyon megy a vergődés egyeseknél. Tényleg összevetjük egy 4 éves konzol kínálatát egy 1 napja rajtolt konzollal?:)Slim 1 tb ennyibe kerül…És a slim 1 tb vajon utazás közben vagy akár ágyban tv hijján mekkora játékélményt ad?:)De ha már játékok. Mi is volt a ps4 nyitókínálata? Melyik játéka volt olyan kaliberű mint a Zelda ami jelenleg is a top3-ban van a metán nem véletlenül?:)És ez még csak az első AAA.:)Dehát a 3ds halott a nintendo halott a csr meg a real racing minőség (szakadok) és a ps4 a császár!Az akksi meg gyenge (ugyan mutasson már valaki olyan vasat ami handheld ilyen grafot kitesz ennyi időn keresztül- nem a tabletek és telefonok se, 1-2 óra alatt koxra merülnek.Komolyan azt hittem ez egy szinvonalas oldal ahova olyan emberek járnak akik megbecsülik a jó játékokat és a konzolokat. Ehhez képest ez a köpködés egy másik platformra….De ha már ennyire trollkodunk felvetődik egy troll kérdés: Ennyire fáj hogy a Switch első AAA címe magasabb értékeléseket kapott mint a ps4 bármely exkluzívja valaha?:)És most tolom tovább a Horizont holnap meg vonaton kezdem a Zeldát. Én játszani szeretek szórakoztató játékokkal. Nem elvakultan fröcsögni meg köpködni másik platformokra….

  • “””De ha már ennyire trollkodunk felvetődik egy troll kérdés: Ennyire fáj hogy a Switch első AAA címe magasabb értékeléseket kapott mint a ps4 bármely exkluzívja valaha?:)””LOOOOOOOL”

  • Most már az oldal is színvonaltalan lett?

   • Persze, mindig is az volt, direkt felül pontozzátok az exkluzívokat :/ Pedig ha nem vesszük figyelembe a bomba grafikát, a szuper sztorit, az egyedi karaktereket, és az újdonságokat amit ezek a játékok mutatnak, akkor csak egy 6 pontos közepes játékot kapunk. Bezzeg a riváliséknak sokkal jobb játékok vannak, csak ti ezt direkt nem veszitek észre, sőt az ilyen Horizon, U4, Killzone, The Last of Us stb játékokat, direkt hájpoljátok, mert elvakult szemellenzős sony buzik vagytok. Ja, és a gép is szar, nem csak a PSC.

    • Mi lehet ebből a kiút?

    • Vicces. Egy árva szót nem szóltam a psc pontozás ellen sőt a Horizont is vigyorgó arccal tolom és kimagasló exnek maradandó élménynek tartom. De jó kis paródia volt csak rohadtul nem erről van szó abban amit írtam.

     • Te figyi már, te tudod hova regeltél be? Ja nem! Segítek! Egy olyan oldalra ahol lehet mondani véleményt mindenkinek, mindenről!Mi a faszért bánt, vagy baj, ha valakinek nem tetszik valami?! Itt csak jót lehet mondani mindenről vagy mi a fasz!? Itt bammeg mindent csak dicsérni lehet? Engen hol a retkesbúbánatosistenkorpásfaszába érdekel ha pl kis jókapistának pl nem tetszik a BF. Hol a facomba érdekel! Neki nem tetszik ennyi, nekem igen azt csókolom. Faszt kell ezt túlragozni már állandóan.

     • Nem azzal van a baj, hogy mi tetszik, vagy mi nem.Gondolom nem lep meg, ha azt mondom: ez mindenkivel így van.Engem sem érdekelt sohasem pl. az Xbox, mégsem hányom vele tele az internetet.A probléma (és a különbség) a stílusoddal van. Ezért ne lepődjek meg (meg vicces, ha még feljebb is áll), ha faszparaszt trollnak néz valaki, ha olyan okosakat írsz. Ne vedd ezt személyeskedésnek, nem azért írom, csak próbálom tudtodra adni a dolgot. Macskajancsynak sem kellett volna átlépnie ezt a határt, de látod, nevéhezhű’ Noob kihozta belőle.

     • nem unod még, Citro?

   • Félreértés ne essék. De egy gamer közösségnek nem arról kellene szólni hogy lazán hagyjuk az olyan bomlasztó egyedeket akik fikázzák a platformokat az elvakultságuk miatt, hanem a játékokról. Lehet dobálózni eladásokkal meg bukást emlegetni mégis aki játszani kikapcsolódni szeret annak a Sony konzolok mellett mindig is kiváló társkonzolok voltak a nintendo vasai csupa csupa kimagasló exkluzívval amik a szórakoztatásról szólnak.Ehhez képest kimegy egy nintendo hír és jönnek a fikagépek -tisztelet a kivételnek- akik a szokásos sztereotípiákkal bombázzák a platformot (rendszerint látványosan fingjuk sincs a játékokról) miközben melldöngetve bezzegapées szintű gondolatmenet megy.Ti tudjátok. Én picit csalódtam. Oké hogy ps oldal. De nem kellene engedni az oktalan fröcsögő fikázást, ha erről szól a játékosvilág már régen rossz. Tényleg platformháború kell ahelyett hogy elismernénk és ha lehetőségünk van tolnánk a többi platform minőségi alkotásait?Én játszani szeretek. Kikapcsolódni. Nem érdekel a vas mögötti gyártó ha jó játékaik vannak amik kikapcsolnak veszem. És ebben bizony akármennyire dobálózunk eladásokkal meg a bukás jelzővel a nintendo az exkluzívjaival ugyan úgy élen jár mint a sony.

    • De ember azt ugye vágod, h ezt itt most te meg a Rex haverod robbantottátok ki? 😀 Miért fáj az ha vkinek nem tetszik az ami neked igen? Nem kell rá reagálni és ennyi. Komolyan ilyen szópárbajt amit most itt ti levágtatok nem láttam már évek óta. Most tényleg egy PS oldalon annyira felkavaró és váratlan élmény volt számodra, h vannak olyan felhasználók akik lefitymálják a konkurenciát? :DTanuld meg, h el kell engedni az ilyet a füled mellett, mert ez lesz a vége.

    • Ezek a szavak a te szádból meglehetősen furák. Főleg, hogy még te csalódtál.Kezdjük ott, hogy a relatíve friss reged óta nagyjából 30x leírtad, hogy a hongkongi Store-on odaadták +-ba az Alienationt, amiből itt a PSC-n egyfajta örökzöld szállóige is lett, annyit ismételted. Ezek után, amit itt e hírben leműveltél Noob felé, nos az is szép menet volt. Idézlek:- Ez egy idióta.- Igazi fröcsögő nintendo ellenes idióta vagy. – Hű vagy a nevedhez.Mindezt úgy, hogy a csávónak egyetlen személyeskedő megjegyzése sem volt feléd. Egyszer sem szólt vissza. Szóval nagyjából az a helyzet, hogy amiért te csalódtál, amit te kifogásolsz, azt te tolod, te generálod. Magadra kéne haragudnod.

  • Én csak egy egyszerű kérdést szeretnék feltenni minden nemű fanság, trollkodás, fröcsögés nélkül. N64-en, Gamecube-on és WiiU-n is volt minőségi Zelda, Mario, Pokemon és Metroid. Még is miért halt el mindegyik gép a konkurencia mellett? A vásárlók nagyrésze miért választotta inkább a Ps-Xbox duót?

  • Tudod is azért temetjük a Nintendo gépét mert ez a tendenciája az asztali konzoljainak. A saját 4-es fogatával hosszútávon nem tud maradandóan piaci résztvevő lenni hacsak nem csinál vmi világrengetőt. A Wii ilyen volt. Ott is az emberek az újdonság miatt vették, mert ilyen előtte sehol sem volt. Ha ez nincs, hamar kihal a gép, ahogy lett ez a WiiU vagy a GC sorsa. A Switch csak félig mondhatja azt el, h újat csinált. Én tartom valószínűnek, h ez amit nyújt, komolyabb rétegeket megmozgatna japánon kívül.

  • Felteszem, Te nem Magyarországon élsz. Nem akarok sztereotip lenni, de ha Budapesten kezdesz el Switch-elni, mondjuk a metrón, kíváncsi vagyok, hogy hány rejtett munkaerő fog megkörnyékezni. Ha a MÁV vendégszeretetét élvezed, akkor pedig az 1-2 órás aksi valóban nem tűnik eget verőnek – hacsak nem valamelyik kispiroson közelíted meg lakhelyedet/munkahelyedet. Engem nem is annyira a gép érdekelne, hanem inkább a játékai. Eleve szeretem az indie játékokat, s Switchre azért jön jópár belőlük. Másrészt – s én nem rónám fel ezt hibának – a régi franchiseok továbbvitele is tetszik (Zelda, Mario). Jó szórakozást hozzá!

   • “””rejtett munkaerő”” xD Ez mekkora szöveg, nem hallottam még. :D”

   • Itt élek. És se a psp se a vita se a jelenlegi telefonom de mégcsak a céges laptop se lett kikapva soha a kezemből. Persze eljöhet egyszer. De elég buta érv egy handheld ellen. Ennyi erővel ne tartsunk otthon asztali konzolt mert a rejtett erőforrás oda is bármikor betörhet főleg vidéken. Lakatos Magneto mindenhol feltünhet.:)

  • Csak nem a legendás gyz-hez van szerencsétlenségünk?

   • Atyaisten GYZ….!!!!!Hàt èn most durva nagyot visitottam,amikor meglàttam ezt a monogramot. 😀 Tènyleg legendàs!Ha ő az,akkor hű a nick nevèhez. 🙂

    • Emlékszem arra a napra, amikor megvettem az újságot és olvastam a beszkennelt levelet, két szabadnapot vettem ki, mert megfájdult a hasam a röhögéstől.

 5. Még a végén csak igaza lesz a köcsög, gyökér, bunkó, megmondó, nagyképű, beképzelt jabulaninak mi? Akkora bukás lesz ez a Swich baromság hogy nemigaz!

 6. folyton ez a rivalizálás…

 7. Ma próbáltam a gépet. Hogy őszinte legyek, technikailag a Zelda egy icipicit csalódás, pedig nem vártam Horizontot. A Mario ugyanakkor nagyon tetszett.(A szétszedhetőségre és cipelésre annyit tudok jósolni így kézben tartás után, hogy ez sokáig nem fogja bírni. Szerintem szét fog baszódni és lerongyolódni a rendszer 1 év használat után. A tablet része olyan tropa lesz, mintha egy 6 éves gyereknek adnál a kezébe egy gépet, hadd nyüstölje.)

  • Az eddigi tesztek kihangsúlyozták, hogy az akksi üzemideje botrány. Egy kézi konzolnál ilyen bakit elkövetni 2017-ben epic fail szint. Persze azért kíváncsi vagyok mennyi is az annyi.

 8. Sajnos én soha sem voltam a Nintendo játékokkal kompatibilis. Így eszembe sincs hogy akár most vagy pár év múlva vegyek egy ilyen konzolt, őszintén nem is követtem a híreket, játék megjelenéseket.

 9. nagyon tetszik a gép, csak sajna az ára már nem

 10. 60+ millió eladott 3ds. Jót buktak…:DEz egy idióta. Kár bele a szó. Pont mint másik oldalon Seggeszki 57457. Regje…De lehet ez is ő….

 11. Az a bajom a Nintendoval, h minden egyes generációt, a Mario, Zelda, Metroid és Pokemon négyesre épít. Semmi újat nem képes az asztalra letenni ami maradandó is lenne. Ezzel szemben a Sony minden generációban ütős és maradandó játékokat tesz le és új franchise-t indít. Nem fikázom a fentebb említett 4 játékot, mert a maguk nemében jók nem tagadom, de ez nekem kevés. A Wii is ezen 4-es miatt lett sikeres, hanem az innováció miatt. A PS4-et is nem azért veszik mert milyen fasza az UC4 hanem mert a videózásra épült a konzol ami most aranykorát éli. LEGALÁBB IS SZERINTEM 🙂

 12. Sztem ez a mostani konzol is bukta lesz a nagy N-nek.

 13. “Csak hogy egy klasszikust idézzek, mert kibaszott művelt és intelligens forma vagyok. “” Minden szar! “” Köszönöm köszönöm.”

 14. Miért van olyan érzésem hogy a Gamekapocs seggeszkije…:)

 15. A nintendo évek óta nem csinál semmit, amit meg csinált, azzal megbukott. Még mindig a ds sikeréből ér, de azt meg már kinyírták az okostelefonok. Erre kijön egy xbox 360 alatti grafikát nyújtó wii u kettővel. Olyat fog bukni, mint az ólajtó!

 16. A DualShockers csapattal meg egyetértek. Asztali konzolnak nagyon gyenge, pedig egy PS4-es hardver, több lehetőséget nyújtana a Nintendo exkluzívoknak.

  • Ez Handheld elsődlegesen ,ugyis kell kezelni ezt a dolgot,az hogy tv-re köthető az csak egy plus

   • Tudtommal elsődlegesen hibrid. Hordozgató konzolnak, meg nagyon gyenge az akksija, 3 óráig bírva a zeldát. Számomra az egyetlen pozitívum a joy-conok, de azzal is előfordulnak sync problémák, legalábbis egyelőre.

  • Ezért az árért milyen legyen?Egy hybrid hordozható konzol handheldként a legerősebb asztaliként meg kb annyira lemaradva egy xbox one-tól mint az xbox one a sima ps4-től. Korrekt kijelzővel. Egy dualshockers ami nyíltan Sonypárti honlap nyilván belekőt minden baromságba.Mit vársz ennyi pénzért? Legyen ps4 szintű miközben hordozható is?:)

   • Ezért az árért összerakhattak volna egy jó kis asztali hardvert. Szerintem kicsit előre szaladtak a hibrid konzol ötlettel.

    • Össze de ott lenne konkurencia. Handheldnél nincs.

     • Handheldnél van a legnagyobb konkurencia, az okostelefonok és tabletek, nem vetted észre, de azok nyírták ki a 3ds-t és a többi próbálkozást is. Bukásra van ítélve.

     • Azokon aztán vannak hasonló kaliberű címek. Ennyi erővel a tabletek telefonok lenyomják a ps2-det is.Igazi fröcsögő nintendo ellenes idióta vagy. Nem is fecsérlek rád több időt. 🙂

     • Vannak bizony, elég sok olyan játék van telefonra, ami minőségben, grafikailag és tartalomra is megeszi reggelire a hordozható nintendot.Mondj jobb autós játékot a Real Racing 3-nál grafikailag, tartalomra és szimulációra hordozható konzolon.

     • “””a 3ds-t és a többi próbálkozást is. Bukásra van ítélve.””Ez már őrültség mégis hogy lehetne egy androidos fost azokhoz mérni?!! Ilyen csak az mond aki sosem játszott Game boy-tól 3DS-en át psp vita..stb-n!! Sima régi első (nem színes) GB játékok közűl sok sok verik az összes androidos szemetet!!!”

     • Szerintem inkább nézz körül androidos játékok terén, hogy hol tart ma, mert nagyon le vagy maradva. Nekem van psp-m és sokáig nem éreztem azt, hogy az androidos játékok riválisai lennének, de aztán fordult a kocka az olyan játékokkal, mint az RR3, ami grafikailag és tartalomra is mondjuk a jobb PS3 címekkel vetekszik.Vagy az AWP Evolution, ami az egyik legjobb Alien vs Predator játék, tartalomra is.

     • Nekem akkor is csak arra jó az android hogy Emulátorokat futassak rajta pont azokat amiket te lehúzol hogy szarok pedig nem azok! GB,GBC, GBA, NDS, PSP..! Androidos játékok meg hidegen hagynak olyan még nekem nem találtbe nem maradandóak!

     • Ezért mondom, hogy olyanról vitázol, aminek csak az egyik oldalát ismered.

     • Ismerem csak nem köt le, a kettő nem ugyan az.

     • Handhelden az okostelefonok nem konkurencia. Azok olyan messzire elhuztak az osszes tobbitol kombinalva, hogy tavcsovel sem latjak oket.

     • Ennek a téveszmének ellentmond a handheld konzolok drasztikus visszaesése az okostelefonok elterjedésével. Nézd meg a 3ds és psvita sikerét, mely konzolok éppen az okostelefon-nánia kellős közepén kerültek forgalomba. És nézd meg az okostelefonok elterjedése előtti időszakot.

     • Ha esetleg felreertheto lenne,azt irtam, hogy semmi nem konkurencia mar az okosteloknak.

     • A tablet, okosteló világuralma mellett ma már szinte halott a kézikonzol piac. :-/

     • Tableten,okostelon nincs igazán kimagaslo játék,ugy mint a kézikonzolokon,aki nem igényes annak mindegy min játszik

     • Ezzel teljes mértékben egyetértek. Még is a piac ezt mutatja, h az emberek előbb vesznek tabletet és játszanak azon mint egy kézikonzolon. Tudod a minőséget a divathullám maga alá gyűri és ellehetetleníti.

     • Mobilra vannak kimagalsó játékok. Pl autósok között a Real Racing 3 vagy a CSR Racing 2.

     • ezen jót szakadok xD

 17. Zelda, Xenoblade, Mario Kart… az utolsó Nintendo konzolom az N64 volt, de azt hiszem rövidesen beújítok egy Switch-re a PS4 mellé.

 18. A Breath of the Wild WiiU-ra is kijött csak ezért az egy címért venni egy új konzolt hát nem tudom megéri -e. Belenéztem a játékba és sokkal felnőttesebb, sokkal több benne a harc mint az eddigi Zelda játékokban. Ez a Zelda már más mint az eddigiek. Legalábbis én utoljára a Phantom Hourglass-t és a Twilight Princess-t ( NGC ) játsszottam végig és azok nem ilyenek voltak. :-)Viszont nekem ez az egy cím nem elég, hogy N konzolt vásároljak. Még a Nioh-val sem végeztem, a MEA is hamarosan megjelenik és a Persona 5 is elő van rendelve. 🙂

 19. Sztorról majd letöltöm ezt a Swichet, kb annyit is ér. Zelda-mario baszki, hogy ennyi év után sem tudnak új IP-vel kijönni, vicc!

  • Inkább egy Zelda mint egy Horizon 😀

   • Egyik xarabb mint a másik! :PLegalábbis nekem.

    • Akkor már nem neked valo a gamerkedés,keress valami más alternatívát

     • De való, csak nem gyerekenek szánt xarságokkal (mint pl Zelda-mario)

     • Ezen napokig lehetne vitatkozni,de nem látom értelmét,nekem a Zeldáért már megéri venni a Switch-et,még akkor is ha honapokig nem jön más játék

     • Nem vagyunk egyformák 🙂

     • ha nagy fan lennék.én dem tennék másként.ez van,ha szeretjük a hobbynkat.de azon esetleg érdemes lenne elgondolkodni,hogy WII U-t vegyél a switch helyett,mert ez a játék ugyanugy néz ki rajta….

     • most nézem az is majdnem annyi 🙂

     • “””WII U-t vegyél a switch helyett,mert ez a játék ugyanugy néz ki rajta….””Rohadtul nem. Gyengébb felbontás visszavett látótáv és textúrák + több szaggatás a wiiu verzió.”

     • Wii U-t nem érdemes megvenni,mert a Switch nem sokkal drágább

     • Egyiket sem érdemes, nincs rá elég játék, majd lesz marioból tízenkettő. Nem bántásból mondom, de a nintendon az n64-től kezdve -kivétel a casual wii- csak röhögni lehet, pláne, ha összevetjük a ps sikereivel.

     • “Pláne a psvita “”sikereivel””….:D”

     • A Vitának a 3ds volt az ellenfe, ami szintén bukás, mert még a PSP eladását sem érte el.Minden idők legsikeresebb konzolja a PS2, valahogy egyik nindedo asztali konzol sem ért a közelébe.

     • A 3ds? Bukás? Loal…Hű vagy a nevedhez..:)

     • Naná, hogy bukás, 20 millióval kevesebbet adtak el belőle, mint a 13 éves pspből.

     • Gondolom a csattogóslepkét is tologatod még, hisz az is egy remek játék.

     • Jól megmondtad!

     • Uncharted-böl is van 4,a God of War-rol meg ne is beszéljünk

     • Igen, csak azok mellett van még több tucat nagycím. Arról nem beszélve, hogy ezek komolyabb stuffok a nindedos címeknél. Most néztem a switches játékokat youtubeon, szakadok…

     • Szerintem a zelda kimondottan jol néz ki,és ez csak wii U port,bőven van még a hardverbe potenciál

     • Oké, a zelda jól néz ki, a márió meg jó, azon kívól meg lesz majd sportos kamujátékok tömkelege, amit láttam, azis ilyen hadonászos hülyeség volt. Máróval meg zeldával adják el megint a konzolt,, de az emberek sem olyan hülyék már, hogy megegyék újra és újra.

     • Kellenek ilyenek is,nézd meg a Sony mit csinál a gépével,mindent szart kiadnak ,pedig joval erősebb gép a ps mint a Switch,tele van pixelmatyival,hülyét csinálnak magukbol

     • Nem ugyanazt látjuk, kiváló játékok vannak rá, ez a Horizon meg mindent ver, grafikailag is, beleértve a pc-t is. Uncharted megint olyan, amit nindedon nem látsz, hírből sem. Jön majd a GT és GoW. Mit akarsz még?Én már többször átéltem ezt a nintendo vs ps csatát, ami egyébként nem is csata, hanem nagy verés. Életem legjobb döntése volt a 90-es évek végén, amikor nem hagytam, hogy az eladó rámdumálja az n64-et a ps helyett, demózta a star warsot és lökte a sódert, hogy mennyivel jobb, nincsenek pixelek és azonnal betölt. Ez a két dolog volt, amit fel tudtak hozni a konzol mellett. Meghallgattam, aztán vittem haza a szürkét. Amúgy röhej, volt rá egy ralis játék és a csóka azzal érvelt a konzol mellett, hogy nézzem meg a Colint ps-en, tiszta pixel, miközben a nindedos ralis játékban nem volt fa sem körítés a pályák körül, meg a hang is okádék volt, mert nem fért fel a kártyára.Na elkalandoztam, de engem azóta nem tud bepalizni a máriókkal és a zeldákkal.

     • Lehet bármennyire szép egy játék ha tartalmilag egy nulla

     • Az igaz, de ma már tartalomban sem nagyon maradnak el a nagyobb címek androidon vagy iOS-en. Most nem a casulal játékokra gondolok, mert azokból rengeteg van.

     • A Zelda engem sem mozgat de a Mario örök klasszikus marad…

     • Jóval inkább szólnak ezek felnőtteknek akik szórakoztató kikapcsolódásra várnak mint a Cod meg a tőbbi szar amit istenítesz -és amik tömve vannak 10 éves hülyegyerekekkel.Fingod nincs ezekről a játékokról sem a célközönségről.

     • Zelda annyira szar hogy jelenleg első helyen áll metán. Biztos mert sok gyerek szavaz rá.:)

     • Ne mond már pont erre a 2 játékra, hogy szar, amikor nyilvánvalóan jó játékok. Nem véletlen kapnak mindenhol 9-10 pontokat. Az lehet, hogy neked nem tetszenek (gondolom egyiket sem próbáltad közben), de attól még igenis jó játékok.

     • Tegnap beletoltam vagy 2 órát a SMB 2-be mini Nes-en, de ha jól hallom, akkor nevelőfater éppen az első részt tolja 51 éves fejjel. 😀

     • “A gyerekek egész szép pontokat osztogatnak a két játéknak. Egyébként, a mai igazi férfiaknak való shooter játékok felépítése van, óvodás gyerekek szintjére belőve, pl. “”menj oda”” pontal a képernyő közepén és még sorolhatnám.”

    • Ritka szar mind a kettő, ja, alig győzik a maximális pontszámokat behúzni.

 20. A Nintendo már évek óta egy alternatív valóságban él, mindig azt hiszik, hogy most megint feltalálták a gaming -et . Ki kiváncsi már a 28-ik Marióra / Zeldára, nem értem.

 21. PS4 Pro mellett tökéletes lesz parti konzolnak és évente az az 1-2 csúcs minőségű játék is majd befigyel. Szerintem remek HW sok újdonsággal, a többiek majd szépen lassan elkezdik újra másolni a N ötleteit mint azt megszokhattuk 😀

 22. A ps4-et tudom használni utazás közben, vonaton, vagy mondjuk tatyóba vágva havernál 2-en tv hijján 1 kontrollerrel?:)Ugye…:)Fáj a Vita mocskosmód buktája….Nem tudom minek trollkodni de könnyen visszanyalhat a fagyi. Én a ps pro boldog és mellette majd a Switch boldog tulaja is leszek./abszolút nem nagy handheldnek.