Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

PlayStation 5 – új képek és infók szivárogtak ki a kontrollerről

Jobban bírja majd mint a PS4-es vezérlő.

@Galaxyrain666 felhasználó feltöltött pár új képet a PlayStation 5 DualSense kontrolleréről, illetve új infókat is megosztott róla.

Kitért arra, hogy akkumulátora 1560mA-es, ami több mint az eredeti, 800mA-es DualShock 4-é, illetve a később már 1000mA-es verzióé – ez alapvetően hosszabb élettartamot jelentene, de ki tudja, hogy az adaptív ravaszok és a haptikus visszajelzés mennyire szívja le a kontrollert.. A szivárogtató úgy jellemezte, hogy kellemesebb és kényelmesebb mint elődje, a visszajelzés “‘varázslatos”, és a ravaszok, illetve a mechanikai struktúrák “nagyon komplexek”. A felhasználó egyébként olyan helyen dolgozik, ahol a konzolgyártóknak terveznek és biztosítanak kiegészítőket, most pedig a DualSense-szel évgeznek kompatibilitási teszteket. A felhasználó szerint egyébként a Foxconn már nekilátott a konzolok összeszerelését, így a munkások már láthatták a gépet – bár fotók még nem kerültek ki. A Sony hamarosan eljuttatja a külső feleknek is a végső konzolt.

A PlayStation 5 az év végén jelenik meg, a kontrollerről pedig ITT, ITT, és ITT olvashatsz többet.

11 hozzászólás

Hozzászólás

 1. nem unják már ezt a controller infózást? majdhigynem semmi másról sem hallani csak erről. kicsit érdekes, hogy elméletben lassan megjelenés, és még se ár, se konkrét infók a gépről, semmi. na mindegy majd csak egyszer kiderül hanyas az a bizonyos kabát.

 2. Jó lenne már egy ár is.
  Lesz vajon 25rugó környékén?

 3. Könyörgöm, lehessen kikapcsolni a fényét, ne csak dimmelni!

  1
 4. Egy negatívum: az ebben sem tetszik, hogyha csak simán az asztalra teszed le a joy-t, akkor az a ravaszokon támaszkodik.. A DS4-et is a dobozában lévő átlátszó műanyag tartójába teszem le.

 5. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit fog hozzátenni az élményhez. Úgy gondolom, hogy ez most ütni fog. (elképzelésem van, alig várom, hogy a kezemben legyen 🙂 )

  1