Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

PlayStation 5 – új élőszereplős reklám

A perem.

A Sony Interactive Entertainment egy újabb reklámmal igyekszik hangolni a rajongókat a PlayStation 5 közelgő megjelensére, valamint még közelebbi nagy eseményére.

A “The Edge” című promóról Eric Lempel, az SIE globális marketingvezetője a Varietynek nyilatkozva kifejtette, hogy a reklám célja “azon érzéseket kiváltani, amelyeket a PlayStation 5 nyújt majd”.

“Igazából arról van szó, hogy mi – mint brand – szeretnénk, ha izgatott lennél. Mutatni akarunk egy utat a rejtélyes ismeretlenbe… a videóban is elérik a peremet, majd tovább is haladnak. Ez a lényeg. Nem a funkciókról van szó, hanem a brand kiemeléséről.”

Bár sem ez, sem az előző szpot nem tartalmazott videojátékokat, Lempel hozzátette, hogy ahogy közeledünk a PlayStation 5 évvégi megjelenéséhez, hamarosan egyre több alkotás kap majd kiemelt szerepet a reklámfilmekben.

6 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Én leszarom már ezeket az elő szereplős, meg a semmitmondó szaros reklámokat… mindjárt októbert írunk és se megjelenés, se ár és még annyi se, hogy milyen játékok lesznek elérhetőek.
    Azt kéne már rohadtul tudatni velünk.

    • “miértennyimiértakkormiértnemekkormiértezmiértazmiértnemamazhüjeszoni” – lelki szemeim előtt látom már a tömött sorokban érkező, szellemi lángoszlopként magasodó kommenteket…