Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 5 – sokkal gyorsabb lesz mint a PS4 Pro

A Sony Corporation a befektetők informálásáról szóló napon bemutatott egy videót, amelyben összehasonlítja a PlayStation 4 Pro készüléket a következő generációs – fetételezhetően [b]PlayStation 5[/b] – konzoljukkal, a [i]Marvel’s Spider-Man[/i]t felhasználva.Az új konzol nagy eséllyel jövőre jelenik meg.[youtube]QwEWOEbI3Uk[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha eltunne a toltokepernyo adnám de ugyse fog mert nm ps4 jatekokat futtatok majd ps5on

 2. És mi van a 8K-val, én arra várok ha már vettem egy 8K-s tévét…Vagy ez is olyan lesz,hogy 2160p-ről rendereli majd fel 4320p-re?

  • Baromira felesleges. 😛

   • Neked…:)Én szeretek napra kész lenni mindenben!

    • Ez esetben viszont PC a legjobb platform neked. Ott van már ray tracing, 8k is, csak legyen pénz 3-400k-s videókártyára. De gondolom az nem gond ha van 8k-s tvd. A konzolok és a naprakészség elég rég óta nem járnak kéz a kézben.Én is inkább annak örülnék ha megállnának 4k-nál, a többi már totál felesleges erőforrás pazarlás ami a vásárlók 95%-át tuti nem érinti. A 8k helyetti plusz kakaót tegyék inkább a 60/120 fps-be vagy a raytracingbe. Sokkal többet érnénk mi ezekkel játékosok mint a 8k-val, szerintem.

     • Persze tudom az is van:)Viszont PC-re nem minden Sony játékot adnak ki, előbb utóbb igen, de inkább utóbb, és én elég türelmetlen típus vagyok…

     • Hát igen, a pár pc-ps ex címet leszámítva tényleg nem jönnek ki rá sony exek. Így érthető a konzol nálad.

 3. Nem mellesleg a memóriahasználatban sikerült valami új megoldást találniuk, ami szinte ugyanolyan fontos, mint mondjuk a hardver struktúrája. Szerintem itt ezt akarták prezentálni.

 4. Remek hír, erre nem is gondoltam! Sok minden eszembe jutott hogy vajon mivel is lesz több majd a ps5, de erte, erte azért nem számítottam! Elsőnapos vétel lesz!

 5. Az a baj, hogy (szerintem) akinek pécén 1070 vagy felette lévő VGA-ja volt, azt semmiben sem fogja lenyűgözni az AMD custom Vega APU általi grafika, maximum az exkluzívokban.No mindegy, csak ne legyen hangos, mert jön a fúrógép.

  • Viccelsz de mar azzon agyalok hogyan vigyem att ps4et masik szobaba mert este föleg olyan hangja mindha sugarhajtasu repulo repkedne fejem felett …. es mar unnom xd

   • Régen nem volt ilyen, szerintem feljebb vették a venti fordulatszámát valamelyik frissítésnél, hogy a szar pasztázás miatt ne süljenek be a gépek.Nekem ki van fúrva felül (öntapis hűtörács a venti felett), ki van fúrva alul az egész alsó borítás, a gép 3cm-s lábakon áll, plusz újrapasztáztam, és így is porszívó, csak szinte azonnal elhalkul ha kilépek vagy nem annyira dolgozik az APU.

 6. Sokkal inkább izgat milyen lesz a következő generációs játékok látványa. Én ezen a mennyit tölt valami dolgon sose hisztiztem.

 7. Míly meglepő. 😀 Már sokszor leírtam erről az egészről a véleményem úgy hogy már inkább nem untatok senkit.

 8. Lemerem fogadni, hogy a ps5 játékok grafikája is szebb lesz, mint a ps4-es mókáké. És mindezt rövidebb töltési idővel kombinálva. Hol lehet előrendelni? 🙂

 9. Bréking, a Dice mar hegeszti a Frostbite 4et, hogy a kovetkezo genben se maradjunk hosszu toltesi ido nelkul.

 10. Valaki lehet kiszámolja, hogy ezzel évente hány órát takarítok meg összesen amit egyébként a töltőképernyők bambulásával töltenék el.

 11. Ebben semmi meglepő nincs. Ugyanazt a dolgot egy erősebb hardware jobban és gyorsabban futtat.

 12. Szerintem egy ps3-as gémben lévő várost egy ps4 is gyorsabban betölt szóval…

 13. Most meglepödtem, azt hittem semmivel sem lesz gyorsabb 🙁

 14. Azon gondolkodom, valójában kinek fontos ez, hogy a PS5 ilyen szempontból gyorsabb legyen a PS4-nél?

  • “A tesztelőknek, hogy ne kelljen oda írni a teszt végére negatívumként: “”SOKAT TÖLT””. 😀 Mondjuk kíváncsi leszek a PS5-nél egy GT patch-re.Mert most egy 150Mb-ot pikkpakk lekapja, de képes 30percig telepíteni. :D”

  • A fejlesztoknek a rendeleresre.

  • Hat pont ez olyan dolog mintha egy autoba extrakent mondjak hogy automata az ablaklehuzzo . Mikkor annak mar reg alap dolognak kellene lenni . Na ez kb ilyen ez ism ember elvarja alapon hogy gyorsabb legyen.