Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 5 – kiemelt funkció a streaming

A Gizmondo techmagazin híre szerint a következő konzolgeneráció képviselőinél – melyet a Sony részéről a PlayStation 5 prezentál majd – kiemelt funkció lesz az “élő közvetítés” jellegű funkciók előtérbe helyezése. A Gizmondo ezt a kijelentést egy személyazonosságát eltitkolni kívánó belsős informátorára alapozza.A szivárogtató szerint a “Prospero” kódnéven futó PlayStation 5 fejlesztői hardverek eleve kamerával és beépített streamelő szoftverrel érkeztek, és ez a bolti verziónál is így lesz.A fenti “pletyka” mondjuk semmi meglepő újdonságot nem mond. Egyes kimutatások szerint a mai gyermekek (általános- és középiskolai korosztály) nagyjából 30%-a úgy képzeli el a jövőjét, hogy YouTuberként keresi majd meg betevőre valót.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nem csodálkozom rajta.

  2. Erre vártam..

  3. Fasza, akkor ez majd megdobja az árát…

  4. Nem vágom ezt a témát, de érdekelne, hogy milyen minimális nézettség, feliratkozás, kattintás vagy akármi kell ahhoz, hogy meg lehessen ebből élni? Ki tudja, lehet váltok 😀

    • Változó, nincsen fix. Attól is függ milyen platformon vagy, milyen nyelven, mi a célközönség, a játék választás, csak sima vlog vagy élőben közvetíted az életed minden pontját, mennyire profi felszereléssel, vágással, effektekkel stb dolgozol, és anyám kínja.Plusz manapság már egyre nehezebb, mivel boldog boldogtalan ezzel próbálkozik. Jókor kell lenni jó helyen, vagy baromi egyedit kell összehozni.Hajrá! 😀

  5. #mindenkijutuber

  6. Keresni lehet……..találni meg majd kiderül……..életképtelenek ezek a most életbe kikerülő fiatalok(tisztelet a kevés kivéltelnek)

  7. Beszélgetés 2050-ből:- Neked mi a hobbid?- Videojátékozom.- Melyik csatornán?- Nem-nem. Én csak játszom a játékokkal.- … ?- Offline.- Hogy érted?- Megveszem a játékot és egyedül végigviszem, ahogy az időm engedi.- De hány körül szoktál streamelni?- Nem látja senki, csak a saját szórakoztatásomra teszem, nem azért, hogy lenyűgözzek másokat.- Szerintem, te beteg vagy.

  8. Szép jövőnek nézünk elébe lol.