Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PlayStation 5 – Cosmic Red fedlap

Dögös vörös.

A PlayStation 5 legújabb DualSense kontroller színvariációi kíséretében új fedlapok is piacra kerültek, amikkel maga a konzol is díszíthető, ha esetleg nem tetszik a standard kombó. Volt szerencsénk kézhez kapni a Cosmic Red külsőt, ami a bordó vezérlő igazán dögös világát viszi föl a konzolra.

Maga a kozmetikázás egy igazán szimpla folyamat. A konzolról kevés nyomással le lehet pattintani a két fedőt, és a kihelyezett felületekre becsúsztatni az újat. A procedúra közben érdemes egy picit megtisztogatni a masinát, mert ha a cseréig nem nyúltunk hozzá, akkor egy nagy adag port bevonzhatott a gép. A felpattintást követően pedig kész is az új, dizájnos ketyerénk.

A Cosmic Reddel egy igazán domináns darabot kapunk bútorainkhoz, ami sokkal határozottabban kitűnik, mint az eredeti fehér. Míg a klasszikus verzió monokróm színpárosa leginkább nagysága miatt volt impozáns, addig az új stílus színével is vonzza a tekintetet. A kontrollerhez hasonlóan a bordó és a rózsaszín közötti és menti színskálán mozog külseje, amire hatással vannak a fényviszonyok is. Akár fektetve, akár állítva van, igazán izgalmas és egzotikus képet nyújt, ahogy a lapok elegánsan körülölelik a fekete vázát. Ha a cél, hogy észrevegyék, hogy nem csak PS5 van otthon, de ilyen PS5, akkor tökéletes választás. Ezzel együtt nem csak beleolvad a háttérbe, hanem igazán kiemelkedik – hacsak nem full bordóban nyomod a bútorzatod, mert akkor meg azért illik majd bele tökéletesen.

A Cosmic Red fedlap akkor ideális választás, ha már meguntad a klasszikus külsőt, és valami vagányra és dominánsra váltanál. Sőt, a kialakítás különlegessége, hogy variálhatod a borítókat: lehet csak az egyik ilyen, a másik pedig valami visszafogottabb egy sajátos, kontrasztos kivitelezéshez. Ha pedig színben passzoló játékra vágysz, akkor a Marvel’s Spider-Man ideális választás: hősünk szerkója menni fog PlayStation 5-öd új külsőjéhez!

3 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Tudom totál ciki vagyok de az én gépemről nem tudom (nem merem, szerk.) levenni a burkolatot pedig már jó poros alatta.

  2. Király, vagány!!!