Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 5 – bika grafika és hardcore játékosok a fókuszban

A [a https://www.wsj.com/articles/sony-positions-next-playstation-for-hard-core-gamers-11561800603?ns=prod/accounts-wsj]The Wall Street Journal[/a] friss jelentése szerint Kenichiro Yoshida Sony fejes úgy jellemezte a [b]PlayStation 5[/b]-öt (vagy bármi is lesz a neve), mint egy szűkebb réteget foglalkoztató terméket, amely a [i]hardcore[/i] játékosokat célozza meg.A hír szerint a gép a 8K, UHD felbontásra fókoszul, és a drága exkluzívokra. A cél, hogy tartsa a lendületét, és továbbra is felulmúlja a Microsoft Xbox One készülékét: ugyanis kétszer annyi PS4 fogyott az elmúlt öt év alatt, mint XOne.A vállalat igyekszik megerősíteni a kapcsolatot a nagyobb kiadókkal is, viszont a korlátozott erőforrások miatt a független és kisebb fejlesztők már nem kerülnek előtérbe: például, szemben a korábbi alkalmakkal, nem szerepelnek majd rendezvényeken, mint a hamarosan megrendezésre kerülő Tokyo Game Show-n. Az egyik névtelenül nyilatkozó forrás hozzátette, hogy a Sony szerint az emberek a minőségi exkluzívok miatt vesznek majd PlayStationt, és nem olyan alkotásokért, amelyek akár mobiltelefonokra is letölthetőek.A kisebb vállalkozások vezetői úgy érzik, hogy ez a stratégia kizárja őket a lehetőségektől. A tervek szerint viszont ugyanúgy megjelenhetnek majd ezek a játékok, egyszerűen csak a Sony extra támogatása nélkül: sőt, ez elkerülhetetlen lenne, elvégre rengeteg független videojáték örvend óriási népszerűségnek.A japán titán még mindig a Microsoftot tekinti riválisának, míg a Google és Stadia szolgáltatása közép- és hosszútávon jelenthet potenciális veszélyt, annak függvényében, hogy miként javul az internet-technológia és -infrastruktúra.Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója egy új interjúban pedig a várható felvásárlásokról nyilatkozott a [a https://www.nikkei.com/article/DGXMZO46527930V20C19A6TJC000/]Nihon Keizai Shimbunnak[/a]. Kifejtette, hogy a cég szeretne beszerezni új stúdiókat, ugyanis, mivel új vállalatok lépnek az iparba – például a google – “a tartalom fontosabb mint valaha”.A Sony következő generációs PlayStation konzolja 2020-ban jelenik meg a tervek szerint.[106906]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. majd látjuk, ha megjelenik a gép. szerintem a 8k max felskálázás szintjén lesz, illetve el tudom képzelni ,hogy már a kezdetektől lesz egy alap és egy pró verzió

 2. ez az elképzelt jövö:2020 – Ps5 – 8k UHDez a lehetséges jövő:2022 – Ps5 Thin – HD1080 (0dB noise) Ps5 Ultra – 4K UHD HDR Ps5 Hyper – 8K UHD limited editionAz UWQHD -ra mikor fókuszálnak? Már tele van a megjelenítő piac velük. 8K megjelenítő meg horror árban 1-2 darabos termékskálával van jelen… A 8K mellett az UHD-ra miért kell fókuszálni? Ez olyan, mintha a 4K mellett a HD1080-ra koncentrálnának…

 3. 3-4 studioval erősíthetnének.

 4. Nem mondhatja, hogy, emberek vegyetek inkább majd xbox-ot meg nintendót.

  • Vagy csinalhatjak ugy mint a ps4et: itt egy fasza gép jatekokkal és 100al olcsobb mint a konkurencia. Amikor nekiallnak az AAA minosegre fokuszalni ott a háttérben az ára is ahhoz igazodik. Azt jön majd az erőlködés,hogy jó jó drága,de hát ez a minőség ára. Ami igaz is. Csak a pénztárca attól még nem nyílik meg könnyebben.

 5. Dehogy lesz… inkább odabasszák a grafot, de szaggatva.

 6. Kezdődik megint a nagyképű szöveg. Már csak a bűvös szöveg hianyzik: a minőséget meg fogják fizetni az emberek. Eddig az ilyenek utan szokott lenni a pofára esés.

 7. Szép és jó ez a sok K felbontás, de ha még mindig nem lesz meg az a nyamvadt stabil 60fps(minimum), akkor én én pityeregni fogok egy picikét.A gépet persze így is úgy is megveszem. De azért örülnék neki ha végre elérnék ezt a szintet a konzolok is.

 8. Ja és az AMD új GPU-ja sem valami csúcs, az Nvidiának még van 2 kategóriája fölöttük, csak azokat már kb 1 éve lehet kapni!Nincs ezzel gond, ha jó ár érték arányú gépet tudnak összerakni, de ez minden áron minőségre törekvés itt meg fog botlani, ha nagyon túl akarják tolni.

 9. Csak jelzem, hogy eddig a konzoliparban a drága HC gémer kütyük kiadása mindíg nagy zakóval végződött (pl. 3DO). Pláne, hogy a Sony TV gyártó részlegén kívül senki nem igazán igényli a 8K-t, mint extra fícsört.Aztán ez a lexarjuk a kis fejlesztőket duma is visszaüthet, mert csak jelzem ugyan csak, hogy minden nagy stúdió így kezdte.Szal nem annyira HC gámerbarátra, mint inkább sima sznoboskodósra sikerült ez a nyilatkozat.

 10. 8K hát a Sony is tud trollkodni, nem csak a Microfos. 8K tévé még nincs elérhető áron, tartalom nulla szintjén mozog azokhoz is. Persze jóvan az, ha tuggya.

 11. E3 AMD konfon volt róla szó, hogy a PS5-öt az új AMD Ryzen Zen 2 proci fogja hajtani.

 12. ez a hardcore gamer duma mindig megmosolyogtat 🙂

 13. remélem szép lesz a grafikája! meg valami game pass jellegű dolog is jöhetne mer ez h sok pénzért vesszük a játékokat nagyon last-gen!

  • Én valami olyanra számítok, hogy ha egyszer megveszem a gépet, utána minden játék ingyen van. Haverral megokosítanánk felesbe’, de a havernak többet mondanék, hogy nekem így már kevesebbe’ legyen, aztán eladnám a részem, de az új vevőnek is többet mondanék!!! Az így összerodázott pénzből vennék egy használt gépet, amit legariztatnék, de addig verném a nyálam, míg cseregépet adnának, azt eladnám, aztán vennék egy még használtabb gépet, és akkor az már majdnem ingyenbe’ lenne, és persze minden játék ingyen örökre.

   • És valaki ezt meg is csinálja ! 😀 Hanem többen…

   • Mondjuk az előfizetésen rendszer szerintem pont nem az, h nem akarnak költeni, hanem a zene, film iparban már szinte ez az általános, én se bánnám, ha a következő gen ebbe az irányba menne el, és nem a filléreskedes miatt hanem mert szerintem is kényelmes már filmet és zenét is csak előfizetéses rendszerben használok.

    • Ezzel csak az a baj, hogy ha mindent meg akarok nézni/hallgatni/játszani akkor 20helyre kéne előfizetnem és a végén jóval drágább lenne mintha megvettem volna…

   • könnyen megadod magad…megveszed a gépet? lófütty! nehogymá’ én vegyem meg a gépet is he! örüljenek hogy játszom a szarjaikkal!aztán minden indítás után fizetnének is pár centet mert népszerűsítem őket.ennek így kéne működnie!!!4!4!…vegyem meg a gépet is hóógyne.

 14. Csak nehogy az ára is nagyon hardcore legyen. Mondjuk nekem már így is ps3-féle déjà vüm van.

 15. Köszönöm a válaszokat. 🙂 Ezek szerint én nem vagyok hardcore, ugyan nagyon szeretek játszani, de azért van élet nélküle is. Valami azt súgja, hogy nagy királyság lesz ez a következő generáció is amúgy.

 16. Last of us 2 8k 60 fps jujuj

 17. Szeretek apróságokon fennakadni. Szóval csak egy kérdésem lenne: mitől lesz valaki hardcore játékos? 🙂

 18. 8K, UHD.. persze… közben meg még nemhogy a 4K nem általános de a full HD sem. Nem tudják utolérni saját magukat. Nevetséges ez az egész…