Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

PlayStation 5 – bejelentve a kompatibilis PS4-es kellékek

A DualShock 4-gyel például csak PS4-es játékokat nyomhatsz.

A Sony Interactive Entertainment több részletet árult el arról, hogy mely PlayStation 4-es kiegészítőket és kellékeket lehetmajd használni a PlayStation 5-tel.

A DualShock 4-es kontroller csak a PS4-es játékokkal működik majd, ugyanis a készítők szeretnék kihasználni a PS5 adta lehetőségeket, amelyekre ott lesz a DualSense. A PlayStation Camera egy ingyen beszerezhető adapterrel üzemel majd az új konzolon. A PlayStation VR Aim és Move kontrollerei is kompatibilisek lesznek.

Az olyan spéci kellékek, mint a hivatalosan licencelt kormányok, árkád vezérlők vagy botkormányok működnek majd a PS5-ös, illetve a támogatott PS4-es játékokkal. A Platinum és a Gold headsetek, valamint az USB porton vagy audio jacken keresztül használható egyéb fej- és fülhallgatók is operálnak majd, viszont a társalkalmazás már nem. Persze előfordulhat, hogy bizonyos kiegészítők nem szuperálnak, így érdemes lesz a gyártónál utánajárni ezeknek.

A PlayStation 5 az év végén jelenik majd meg, és most csütörtökön lesz egy friss State of Play, amely infót árul el pár külsős projektről.

8 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Nagyon tetszik, nagyon kívánom. de a ps4em úgy felpimpeltem, mindent megvettem hozzá. nem tudnék megválni tőle. Kettő konzolt meg feleslegesnek tartok. 😔

 2. Ezek mind fontos dolgok.
  Tehát a ps4-el együtt, mindent el lehet adni, mert a ps5 saját cuccokat kap majd minden szempontból.

  • LOL

   • Which existing PS4 peripherals/accessories will work on PS5?

    Specialty peripherals, such as officially licensed racing wheels, arcade sticks, and flight sticks, will work with PS5 games and supported PS4 games.
    The Platinum and Gold Wireless Headsets, as well as third-party headsets that connect via USB port or audio jack, will work on PS5 (the headset companion app is not compatible with PS5).
    The DualShock 4 wireless controller and PlayStation officially licensed third-party gamepad controllers will work with supported PS4 games.
    Both the PS Move Motion Controllers and the PlayStation VR Aim Controller will work with supported PS VR games on PS5.

 3. egyre kevésbé remélek jót. semmi normális rinfó nem jött még a gépről magáról, mindenhol a controllert tolják az ember arcába, mintha maga a gép még nem is létezne.