Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 5 – a tegnapi esemény minden híre egy helyen

Rengeteg részlet a november közepén érkező konzolról és játékairól.

Tegnap este lement a PlayStation 5 felhozataláról szóló műsor, ahol több új izgalmas kalandról láthattunk előzetest, illetve kiderült az is, hogy mikor és mennyiért érkezik a Sony következő generációs gépe. A kapcsolódó blogposztok és közlemények egyéb részleteket is elárultak később, amelyekkel most minden hírünket frissítettük. Ennél a hírnél megtalálod együtt az újdonságokat, illetve végignézheted az előadást is egybe nyitánya és lezárása mellett. A különálló híreket a gyűjtőoldalon találod, amely kizárólag a tegnap estét szedi csokorba. A hírek maguk visszairányítanak erre az oldalra is.

3 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Mondjuk az is igaz, hogy egyig egy, azaz 1 darab valódi nextgen játék sem villant. Ezek eddig kivétel nélkül mind PS4-es játékok, erősebb környezetben futtatva. Megnéznék már valami olyan koncepciót is, ami olyan szinten nextgen, amilyen a Hozizon volt a legjobb PS3-as játékokhoz képest.

    • Kíváncsi lennék mi számít a Te olvasatodban NEXTGEN játéknak? A PC-t ne soroljuk ide, mer ott már most elavultak az új konzolok. Konzolos környezetben igen is ott van a szeren pl a Miles Morales is.
      Egyébként meg ne a megjelenés előtt várjál már olyan vizuális fejlődést a játékoktól amit említettél, majd 2-4 év múlva. A Microsoft bemutató volt nagyon cink, ahol tényleg nem volt nextgen gameplay, csak cinematic bemutatók, na meg egy HALO amit NEXT GEN-ként akartak lenyomni a játékosok torkán, csak, hogy visszafele sült el és hát tudjuk mi eltt a vége.

  2. Remek összefoglaló, köszi : ) Nekem a Demon’s Souls eladta a gépet plusz a csokipók. A FF meglepően cseppet sem izgatott, az elején egy pillanatra azt hittem FF8 remake lesz 😛 Amúgy jó kis show volt.

    2