Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 4 – több új PS4 játék is villan

Az amerikai E3 európai megfelelője a Gamescom. Ennek a rendezvénynek az a nagy húzóereje, hogy akár a magyar játékosoknak is könnyen elérhető.Jim Ryan SCEE nagyfőnök szerint az idei buli PlayStation szempontból érdekes lesz, mégpedig azért, mert a Sony több vadonatúj PS4 játékot is bejelent majd – olyanokat, amik az E3-on még nem villantak!Összesen 30 darab új PS4 szoftverről szól a fáma, mely közül 12 teljesen új IP, azaz nem ismert franchise vagy folytatás. Ebből egy adag természetesen már ismert az E3-ról vagy korábbról.Gamescom 2013: 2013. augusztus 21-25.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Itt a gamereactoros interjúhttp://www.youtube.com/watch?v=4y1GiM8Gd_k&feature=youtu.beEszerint jelenleg 30 exkluzív áll fejlesztés alatt (vagy már szinte kész lásd KillzoneSF) ebből huszat 2014 év végéig terveznek megjelentetni, köztük 12 új IP-t.

 2. akár még a magyaroknak is ? jajj de örülök akkó 🙂

 3. Már egy The Order gameplay bemutatóval boldog leszek, de persze örömmel fogadok új IP-ket is.

 4. Nem is értem mit erőltetik, vagy hogyan merült fel ez a használt játék dolog. Kifizettem, enyém, ha eladom a zsé engem illet, oszt pont.

 5. 30 új cím vagy 30 új exkluzív cím, nem mindegy. Utóbbit erősen kétlem, az indie cuccokon kívül hány ps4 címet promozott a sony az e3on? 10-et, többet? kevesebbet? Kicsit nagyotmondásnak tűnik ez a 30/12. Kétlem, hogy augusztusban fellebbentenék a fátylat szinte minden belsős munkájukról. De már az is jó hír hogy ezek szerint tervben van 12 új ip. Érdekelne mivan a rockstaros Agent-tel, nagyon mondogatták egy időben hogy nem lőtték le, hanem csinálják…

  • Csezmeg, így is annyi játék jön, ha most még 1-2 olyat bejelentenek, ami a kell kategóriába kerül, akkor tényleg betámadok valami banki intézményt.. 😀

 6. 30 új játék, és ebböl 12 vadiúj IP? Hát szó mi szó, a MS temetheti magát…

 7. 30!!!! abból 12 full új wtf??? Várom az idei Gamescomot 🙂

 8. Így sem tudom már nagyon követni,hogy mikor,mire,mi jön………dzzőő!

 9. Game Boy Advance-re mikor jön új játék?? :DAmúgy viccet félretéve, nextgenre jön majd az új Carmageddon Reincarnation,ha valaki nem tudná… egy pár veteránnak biztos most összefutott a nyál a szájában! Nekem is ez a legjobban várt cím! 😀

 10. Naugtydog és a santa monicat várom.Valamint tuti itt fog debütálni a shadow fall multiplayer módja is.

 11. Szerintem az ide járók nagy többsége úgyis PS4-et vesz, a sok sötét köcsög meg vegyen box-ot, ha az jobban tetszik neki. Semmi gondom ezzel, csak itt ne rontsák a levegőt!

  • aki xboxot vesz az sötét köcsök? szerintem nem

   • Eddig nem gondoltam ilyesmit, de az utóbbi napok tapasztalatát figyelembe véve tényleg igaza lehet bnorbert08-nak.

   • Igen, a kudarcba fullat boxos konferencia óta kezdem így gondolni!Öcsémnek 360-a van, csak másolt játékokkal tójja, azér’ vette, mer így olcsóbban kijön neki. De a box egyet nem fogja megvenni. Aki meg még hisz ezután a microsoftnak, hááát… össze-vissza beszélnek. Most, hogy eltörölték a DRM-et nem is fognak fasza AAA kategóriás game-t fejleszteni? Mer’ ezt nyilatkozták, h kell a sok zsé a jó játékokhoz. Tényleg? A Metro: Last Light-ot is rengeteg lóvéból csinálták! )Tehát igen, kezdik sötét köcsögök benyomását kelteni a boxosok, mert mindent elhitet velük a micro.

    • Hát legalább elérték vagy a ps4 érte el, hogy ne legyenek ezek a netes és használt játék megszoritások. Én is a ps4 pártján állok, azok a játékok jobban érdekelnek, de megtudom érteni a boxosokat is a halo, forza, gears miatt, lehet ezek nekünk nem sokat jelentenek, viszont fordított helyzetbe mi is megvennénk a ps4-et a naughty dog játékai, gt7, gow és egy új dévidkédsz ip miatt

 12. Kéne vmi PSC-s szervezett osztálykirándulás egy ilyenre. 🙂 Mennék!

  • Mármint egy szervezett osztálykirándulás egy másik konzolos oldalra, hogy ott széttrollkodjuk a senkiháziakat? 🙂

   • Ha egyre gondolunk nem vok bereggelve nèha felnèzek manapság a nagy x fanboyok is utálják a vánt…

    • Nem tudom melyik idevágó oldalra gondolsz, mert nagyon ritkán olvasok más oldalt.

     • Èn felválva olvasok mèg egy gamer oldalt (nem ìrok nevet) ès van mèg egy 3. ahol nem reggeltem nem is akarok csak nèhány ex 576 konzol szerkesztő van ott, de elèg MS párti ahogy eddig le vettem, meg èrdekelnek a hìrek…Erről nem hallottam h PSCsek trollkodnak áll regekkel, m1 èn már le sze szarom a fanboykodást a mikrot továbra is utálom az X1 nem tetszik a többi platformal ès tulajával semmi bajom ennyi 🙂

 13. jól hangzik,várom a gow-ot 😀

 14. Tegnap megittam pár sört, és egy pillanatra elgondolkodtam, hogy regelek valamelyik másik fórumra, ahonnan származnak ezek a csírák, és én is átmegyek ilyen rohadt kis troll köcsögbe. De aztán rájöttem, hogy nekem több eszem van annál, inkább maradok a fórumtársaim között, és csak röhögök ezeken a fogyatékosokon, meg az xboxone-on, amire ( sajnos ) megint nem fog megjelenni semmi ebben a genben sem.

  • ne legyünk elfogultak, arra is lesznek jó játékok

   • Tényleg? Ne mond már. Még én vagyok az elfogult, meg a troll is nem?

    • Nyolc év alatt megjelent rá Gears of War, Forza, Halo, Witcher, Alan Wake. Ennyi. Pontosan tudom, mert volt 360-am, és én ezt nem nevezném túlzottan nagy exkluzív kényeztetésnek. De írhatsz ide még ha eszedbe jut valami. Sokkal több nem lesz az új genre sem, pedig jó lett volna.

     • azt írtad, hogy one-ra nem lesz semmi ami hazugság 😀

     • “Hát a kezdeti JRPG felhozatal + DOA (jó tudom vannak nála fènyèvekkel jobb stuffok de nagyon szeretem ezt a játèkstìlust) ezekèrt fogok be szerezni egy 360-at gen vègèn ,,fillèrekèrt”” be lehet pótolni az elmaradásokat :)”

     • Szia! Nem tudom mit olvastál itt mostanában, de nagyon elharapódzott itt a trollkodás. Én arra gondoltam, hogy nem elég hogy a szegény One-t ilyen mostoha körülmények között szarták a világra, még be is zárhattak a magyar xbox közösség fórumai, mert tele van a psc fanokkal akik belerondítanak minden egyes cikkbe a beteges képzelgéseikkel. Sajnos kezdek én is lemenni alpáriba, de úgy érzem, hogy megtehetem, tekintve a fenti fejlécet. Szóval ne érts félre nem vagyok én ám akkora topa állat csak alaposan felbaszkodták az agyamat. Peace. I love x. 🙂

 15. Remélem sok jó lesz

 16. király

 17. Az volt még jó hír, amikor vmi E3 szervező twitter-re írt, hogy olyat fog a Sony bemutatni, ami még őt is meglepte, erre nem volt semmi extra játékbejelentés! Mindegy, azért én kíváncsi leszek a Gamescom-ra!

 18. hoppá! az igen! kíváncsi vagyok a cuccokra!

 19. én ott leszek péntek-szombat 🙂

 20. jó lenne elugrani 1x egy ilyen bulira!

 21. biztosan xone harcos kémgyerek 😀

 22. Jaj, tényleg? Akkor nem akarják demózni azt a legalább már 3x bemutatott 10 ip-t? Ja meg azt a 20 indie cuccot? 😛

  • Te vagy most az ügyeletes hülyénk?

   • :DDDDDDDDDDD

   • “ezeket bameg nem lehet “”kiirtani”” sehonnan, pont olyanok mint a legyek, mindenre és mindenkire rászállnak:/”

   • Körülbelül minden évben eljátssza mind a Sony mind a Májkrémszoft hogy milyen nagy bomba bejelentéseink lesznek, meg minden, és addigra általában a fele bejelentést már megteszik, és gyakorlatilag szinte zéró újdonság szokott lenni az ilyen konferencián…..

    • Szerintem meg minden évben vannak bejelentések, csak a kedves gémerek hiszik azt, hogy a bejelentés = új Killzone, új Gran Turismo, új Tekken, új Metal Gear, új Final Fantasy. A kedves gémer azt hiszi, minden héten lesz ezekből egy friss bejelentés.

     • Lehet akkó’ meg sem tartják, ha nem mész el.

     • “Csak az a baj, hogy általában így is van.Most jó, hogy lesz jó pár új cím a nextgen konzolra, de a hírek többségében mindig a “”nagy franchise””-ok legújabb játékairól írnak (pl Resident Evil, Final Fantasy, Mario, Sonic, Zelda, Silent Hill, Tekken, Dead Or Alive stb), míg pl az új címekről melyek még überelhetik is a “”nagy nevűeket”” (pl Catherine, 3D Dot Game Heroes, BlazBlue, Eternal Darkness, Dishonored stb) kb fele annyi figyelmet – sem – kapnak, mint a “”befutott címek”” száznyolcvanadik címe.”

  • A mai napig nem értem, hogy miért élvezik egyesek azt, ha a kezüket a darázsfészekbe dugdossák.