Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 4 – PS Plus infómorzsák

Források jelentése szerint nem minden PS4-es online szolgáltatáshoz kell majd a PlayStation Plus előfizetés. A – nem hivatalos – hírek szerint a következőképpen alakul a nextgen PS Plus.- Online multiplayer játékhoz kell, de elég, ha a gépen már egy account Plus-os, a többivel is lehet online multizni.- Free-to-Play online játékokhoz nem kell (pl. mint a mostani Tekken Revolution).- Havidíjas MMO játékokhoz nem kell (itt az előfizetés a kulcs).- Cross Game Chathez nem kell.- A média-funkciókhoz nem kell.A listát a hivatalos megerősítésig kezeld pletykaként!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem, tényleg nem az lesz a vége, hogy 1-2 játék csepeg csak, hanem marad ez a színvonal. Alapból most annyi, és olyan jött, fele meg sincs kezdve, nem is akarok telhetetlen lenni, de azért van 1-2 hónap, amikor az ízlésemtől messze eső játékok jönnek, és egyiket se szedem le.

 2. PS+os maradok . :]

 3. nos, én lassan egy éve pluszos vagyok, 11.250huf -ért vettem, akciósan, mert néha az is van. Magyar acc-ra, mert azzal tolom.negyedévente ingyen játék, ingyen téma, avatár, felhőbe mentés.most még nem igazán használom ki, mert csak a CoD-al játszok, de még így megéri. Ha leszeded a játékokat, tied marad, gépcserénél újra leszedheted ingyé, ha már egyszer megvolt.Ha ehhez azt is hozzádobják, csak így lehet multizni, pffff ideje volt.Nagy eséllyel, az lag is csökken.És a következő ingyen csomagban ott a BF3! 😀

 4. Boldogan fizetek akár egy kicsivel többet is a pluszért ha kell, és a multiért is. Engem megvettek kilóra vele, semmi bajom az online szolgáltatással sem, kicsi lagg néha, másfél év alatt egyszer szakadtam meg, szóval nekem tökéletes. Hajrá Sony!

 5. (Úgy értem amihez kell a PS+)

 6. Szerintem a fizetős multikhoz jár majd dedikált szerverpark a Gaikai felhőben, ami azért elég jó lenne a mostani user-host jellegű rendszerhez képest.

  • Eleve nem is értem miért nem hozták át 1:1-ben a pc-s dedikált szerverpark megoldást a pocsék user-host helyett. A vicc az egészben,hogy azóta ez a kórság átterjedt arra is.

 7. Előfizetek a Plusra, oszt’joccakát.

 8. Tervezem már az előfizetést a plusra, de megvárom, hogy olyan játék legyen az ingyenes címek között, ami még nincs meg és érdekelne.

 9. “a ps plus egyik erőssége jelenleg a havi 4-5 ingyen játék, ezért is vettem ps plus-t. de félek, hogy ps4-en ha már az online-hoz a multihoz is ps plus kell, akkor ezt a havi 4-5 játékot ki fogják venni az alap csomagból és beteszik pl. egy “”ps plus premium”” előfizuba…”

 10. úgy néz h akkor én nem leszek plus-os

 11. Multi azt jelenti, ha megveszem USA accra a plust akkor az Uk játékok menni fognak hibátlanul, vagy ilyen esetben Uk kell vennem mindenképp?

 12. Az lenne a szép, ha havidíjas MMO-hoz elég lenne a PS+ :DAmúgy remélem lesz sok havidíj nélküli MMORPG.

 13. Amúgy a fizetős multit köszönhetjük a Gaikainak és életbevágóan fontos közösségi funkcióknak(videó feltöltés). Rájött a Sony, hogy a többséget ezek a szarok nem érdeklik így hát a beleölt fejlesztési költségek megtérüljenek ps+ előfizetést kötelezővé tette ahhoz, hogy tudjunk multizni mivel a multit több ember érdekli mint a fentebb felsorolt töltelék szolgáltatások. Az biztos ha bugos fw-t fog kiadni vagy szétkapcsol egyszer is a psn ps4-n szét fogom spamelni a supportot az is biztos.

  • Szerintem még korrektnek mondhatjuk. Inkább fizetek a multiért, ha tudják emiatt fejleszteni a töltelékszolgáltatást is amiből lehet pár év múlva valós normális tartalom lesz amit többen hasznosnak vélnek. 🙂

  • Hú, de jól értesült vagy! Köszi az infót!

 14. PS+-os vagyok szóval ez nem fog érinteni!

 15. teljesen korrekt szerintem

  • Mihez képest teljesen korrekt? Én nem írnám, hogy korrekt inkább azt, hogy ez minimum várható volt. Ügyesen csinálta a sony, mert a sok ms féle tiltást kihasználva jelentette be. Az ms vezérkarnak meg repülnie kéne, mert amit összebalfaszkodtak majd visszacsinálták az minimum laza bukás egy átlag középiskolában….

 16. Inkább a játékok árába tették volna bele az online díjat! Mert ügye teszem azt, hogy pl én csak multizni a BF4el akarok, akkor elég lenne csak azt meg venni drágábban. Na de mind1 is, ami lesz azt kell majd szeretni.

  • “””Inkább a játékok árába tették volna bele az online díjat!”” Benne van az már ebben a generációban is. Például BF3 árában is benne van a szerverparkok fenntartásának költsége.”

 17. Juj de jó! Rohanok bevásárolni, mihelyst kinyit a bolt…..