Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 Pro – újabb előzetes a „világ legerősebb konzoljáról”

A Sony Interactive Entertainment egy újabb bemutatóban hívja fel a figyelmet „felső kategóriás” konzoljára. A [b]PlayStation 4 Pro[/b] mint a „világ legerősebb konzolja” jelenik meg a bemutatóban, miközben újból megtekinthetjük és meghallgathatjuk, mik is az előnyei.A készülék november 10-étől, azaz holnaptól kapható világszerte.[youtube]IVYf6p-A158[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most nemrég vettem át az új pro-t és azt mondták az eladók hogy az LG tv-vel nem akar semmit csinálni rákötik és semmi. Nemtudom hogy igaz-e de durva szerintem

 2. Megvárom a teszteket, hogy FullHD-s tv-n mit hoz a konyhára.Szerintem rácseszek és költhetek új gépre és ha tényleg látványosan, érezhetően jobb lesz, akkor költeni is fogok!

  • A pro még mindig inkább 4K tv-re készült oly eget rengető csodát ne várj full hd tv esetében.

   • “Csodát nem várok, de elvileg csak “”finomabb”” lesz kinézetre, és a mozgás is folytonosabb.Az az egy bassza a csőröm, hogy fikáért lehet eladni a jelenlegit és sokkal kell kipótolni ezért a kis plusszért…”

    • Na én ezért se váltok. 1 éves lesz a sima ps4 em, de nem érzem hogy egy minimális változtatás miatt cserélnem kéne

     • Nekem azért már kicsit idősebb. Ami még szarul érint, hogy a Star Warsos Limted Edition gépem van és attól kéne megválnom.Konzol boltban mondtak rá 55 ezret, de magánembernek sem lehet nagyon 70-nél többért eladni…Olyan PC-s érzése van az embernek, de amiket módosítottak a Pro-n, az állítom fele annyiból megvolna PC-re alkatrész árban, a Pro meg vagy 30 ropival drágább az alap verziónál. Kicsit kapja be a Sony (szeretlek ba*dmeg, nem úgy gondoltam) érzésem van, mert a gamer szívem csak fáj érte, hogy az erősebb géppel játszanék.

 3. Transzferelesnel az osszes accot atmenti a masik gepre?Mert nekem a 4-bol csak egyet irt, most rakja, na majd kiderul.

  • Elvileg igen, másoknál nem volt ezzel gond.Én mondjuk egyszerűbben intéztem el, a profilokat deaktiváltam, a mentéseket kimentettem pendrive-ra és kész is. Pro-ra csak át kell másolni. Igaz az összes játékot telepíthetem és tölthetem le újra, de kibírom.

 4. ha sokáig húzódik a dolog, simán megéri venni egy alapgépet 80-ért két játékkal… (ezt csak így magamnak, mivel fika áron lesznek azok a gépek..) ki sem forr a ps4, már kell egy 5-ös a 4k natívhoz..

 5. Sosem voltam boxpárti, de remélem az új masinájuk kenterbe veri ezt az emeletes ps-t. Engem ez a pro nem izgat. Ettől nem lesznek jobbak a játékok.

 6. lassan ott tartunk, mintha pc-n játszanánk, évről évre új vidkari 😀 (pedig emiatt volt érdemes beinvesztálni ezekre! )

 7. Elég semmitmondó, videó sajnos. Csak annyit látok, hogy mindenből odaraknak pár másodpercnyi anyagot és közbe mondják hogy 4k powerfull console…

 8. Jime szerint egy kalap szart ér az egész.