Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 Pro – Mark Cerny a részletekről mesélt

A New Yorkban megrendezett PlayStation Meeting 2016-ot követően Mark Cerny, a PlayStation 4 tervezője a [a http://playstationcommunity.hu/note/15316]frissen bejelentett[/a] [b]PlayStation 4 Pro[/b]-ról mesélt.Kitért arra, hogy a PS4 Pro „nem egy új generáció kezdete, és nem is mossa össze a határokat generációk között”. Ez szerinte azért fontos, mert van egyfajta ritmusa a játékfejlesztésnek. A generációk eleje sok munkával jár, ahol a fejlesztőknek hozzá kell szoknia az új technológiához és az eszközökhöz. Ez teljesen új fajta játékokat eredményez, ami azonban költségekkel is jár. A Sony célja most az, hogy a PS4 élményt úgy emelje új szintre, hogy a generációváltás zavarait ne hozza magával.Az új konzol természetesen az alapvető játékmenetre nem hat ki, és a fókuszban a jobb grafika és stabilabb képfrissítési arány áll. A kiadók és fejlesztők egyébként pozitívan fogadták, és nagyon gyorsan alkalmazkodtak az új platformhoz. Mellesleg, a Sony minden fejlesztőt arra kér, hogy minden új játék támogassa a 4K-t és a HDR-t.Cerny szerint a 2016-ban eladott TV-k harmada 4K kompatibilis, és a HDR is kezd elterjedni, a konzol megjelenése pedig azt jelenti, hogy a játékok „készen várják” a HDR növekedését. Sőt, a sima HDTV-ken is számos formában élvezhetik a játékosok a PS4 Pro előnyeit 4K TV hiányában is. A PlayStation VR-hoz is passzol, jobb minőségű grafikát eredményezve.A Sony továbbá „keményen dolgozik” azon, hogy a PS4 „egységes közösség” maradjon. A felhasználói élmény az esetek nagy részében azonos, a játékok azonosak, és a hálózat is azonos. Az egyetlen különbség az lesz, hogy a PS4 Pro hatásosabb és részletesebb játékok létrehozását teszi lehetővé a fejlesztők számára. Cerny kíváncsian várja, hogy ezt hogyan fogják kihasználni.A [b]PlayStation 4 Pro[/b] november 10-én kerül az üzletekbe, €399-ért.[YOUTUBE]zNSq42s9Lps[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. jaóó vicccccc má’ ez az egész …..kezdem nem csípázni a sanyit se 🙁

  2. 4K… ki a tököt érdekel a 4K, hülyék ezek…. 4K kompatibilis játékok… amikor a PS4 noob-nak a 1080p-vel is sokszor gondja volt… nevetséges. Ezért senki nem fog 4K tv-t venni (hiába ez a cél), szóval ez a marketing tuti be fog sülni. 1080/60-ra gyúrnának rá, amire a játékosok vágynak, de neeeem….4K….. sigh….

  3. Engem a 1080p 60 fps erdekel, ha ezt hozzak akkotr tuti vetel, 4k egyenlore nem erdekel. Meghogy 200k lesz a gep……En mondtam, h 140-150-nel nem lesz tobb.