Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 Pro – „erősen indított” a GameStop szerint

A GameStop negyedéves konferenciáján az igazgatósági tagok megosztották nézeteiket és véleményeiket a frissen megjelent [b]PlayStation 4 Pro[/b] konzolról, valamint a VR [i]headset[/i]ekről.[i]„Nagy igény van az új konzolokra: a PS4 Pro erősen indított, és a VR is általában csak tíz napig marad a polcokon.”[/i]Arra is kitértek, hogy a PS4 eladások a PS4 Pro megjelenése előtt lelassultak, azonban minden visszakerült a régi kerékvágásba a „felső kategóriás” gép megjelenésével.A Famitsu és a Media Crate adatai szerint Japánban is erősen nyitott a készülék, ugyanis első hetén 65000 darab fogyott belőle.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “2. total:””A legszomorúbb az, hogy ez nem is valódi fejlődés csak egy mesterségesen generált vásárlói igény…””53. Sweet1:””Mondjuk az Apple-ben azért benne van az az életérzés, hogy a legjobbat kapod valamilyen szinten.”””

 2. “Az Apple és a Sony párhuzam jó. A nyugati világ eldobhatóságra épülő gyorsan változó, állandóan új divatot kereső gondolatisága és a Japán értékelvűség a hagyományokat végtelenségig tisztelő modell.Azok a japánok akik másfél órát szertartáskodnak mielőtt felhörpintik a másfél deci teájukat vagy a papírpohárból jeges kólát vedelő nagypofájú amerikaiak?Mindkettőnek sokat köszönhetünk, és bármelyik eltűnésével sokat veszítünk. És bár mindenki a piacról él, azért a japán cégeknél a háttérben érezhető volt, hogy a termék, amit letettek eléd az a legjobb tudásuk szerint készült azért, hogy az kiszolgáljon téged, erősítve a “”made in japan”” brendet.”

  • “Mondjuk az Apple-ben azért benne van az az életérzés, hogy a legjobbat kapod valamilyen szinten. Most ez egy másik vita lenne, de mivel az egész világ amerikalizálódik, így a japán cégeknek is ki kell szolgálni az amerikalizálódott tömegeket. Nem azt mondom, hogy ez jó, de ez van. Vagy elfogadjuk és úszunk az árral, vagy egész életünkben “”harcolunk”” az elv ellen, de tudjuk, hogy ez már visszafordíthatatlan.”

   • Hol kapod Apple-nél a legjobbat, szarik az a fejedre. A profit érdekli semmi más. Most vezette ki a két legfontosabb csatlakozót(3,5mm jack, USB-A) az új generációs termékeiről. Majd elpapolják neked egy Apple konf… khmmm… szentmisén, hogy milyen kurva jó lesz neked az említett két csatlakozó nélkül az életed és ezt a sok birka be is fogja nyalni.Nem adok egy évet és jönni fognak a Pro only bejelentések. Ez szinte borítékolható tény.

 3. Véleményem szerint szét van baszva a videójáték ipar. De az van, hogy már elég idős vagyok, hogy leszarjam. Tőlem jöhet egy ps pro 2 már holnap, vagy 7 év múlva, az sem érdekel. Még azért minden évre jut egy, néha kettő-három olyan játék amiért hálás vagyok, hogy ezt a hobbit választottam.

 4. Persze előbb utóbb már tényleg csak letölthető játékok lesznek, na akkor ebből az egész konzolosdiból egy picit valami meghal szerintem.

 5. Na mindegy, nekem elfogytak az érveim. Lehet, hogy nem a jó színű pirulát választottam. Vagy éppen ti.Mindenesetre én legközelebb majd Ps5 s-t, akarom mondani Ps5 pró-t fogok újítani. Addig is vegyétek a VR-okat nehogy még a végén a polcokon maradjanak..

 6. Nekem van itthon egy rossz ps2, kábelek nélkül. El kéne passzolni egy nyolcvanasért!Biznisz iz rulez!

 7. Tehetnétek be egy komment módosítás/törlés funkciót kedves PSC 🙂

 8. Ha a sony betartja amit mondott hogy nem készül külön prora játék akkor felesleges minden rinya. Senki fejéhez nem szorítanak fegyvert hogy tessék váltani. parasztvakításnak tartom az egész pro hülyeséget de mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz meg.

 9. “Nem gondolnám hogy a sima PS4 “”visszatérne a rendes kerékvágásba”” sajnos. Nagyrészt a Pro fog fogyni nyilván, pláne hogy nincs köztük nagy árkülönbség. Hogy ez jó ötlet volt e majd a jövő megmutatja.”