Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 Pro – a japán játékipar veteránja szerint…

[b]Hirokazu Hamamura[/b] régóta követi a videojáték ipart: egykor főszerkesztője volt a népszerű Famitsu videojáték magazinnak, jelenleg pedig az Enterbrain kiadó elnöke és a Kadokawa Dwango rendezője. Egy a Nikkeinek adott interjúban megosztotta véleményét a Sony [a http://playstationcommunity.hu/note/15316]PlayStation 4 Pro[/a] lépésével kapcsolatban.Szerinte teljesen megszokott, ha egy idő után egy adott konzol olcsóbb változatát dobják piacra, de érdekes jelenség, hogy a Sony most az olcsóbb változat mellett egy új gépet is kiad. Miután az árcsökkentés elérte korlátait, és a piac telített, gyakori, hogy a hardver gyártók továbbálnak a következő generációra. Azonban a teljesítménynövelés nem a PS5 formájában öltött alakot, hanem a Sony inkább egy számítógéphez hasonlóan fejlesztette létező konzolját.Mivel a PlayStation 4 már meghaladta a 40 millió eladott példányt, és a PlayStation történetének leggyorsabban fogyó konzolja, Hamamura szerint nem lenne előnyös, ha ezt az óriási, kialakult közösséget csak úgy elhajítanák. Így, a felhasználók számának „nullázása” helyett a Sony jól döntött, hogy pozíciójának kihasználásával próbálja szélesíteni a meglévő közösséget.[i]Forrás: [a http://www.nikkei.com/article/DGXMZO07072730Z00C16A9000000/]Nikkei[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Biztosan sikeres lesz, az ara meg nagyon is jo.

  2. Kiderül hamarosan, hogy valóban így lesz-e, de szerintem novemberben és decemberben is több X1S fog fogyni mint PS4/PS4slim/PS4Pro.

  3. Nem a Sony az első aki hasonlóval próbálkozik, az Apple-nek is remekül bevált a szisztéma a mobiltelefon piacon (5-5s 6-6s stb.), csak ott ugye évenkénti lépés van.

    • És azt nem sokallják a vevők, a 3 évente új konzol meg sok fele annyiért, ki érti ezt? 🙂

      • Nem biztos, illetve nem valószínű, hogy ugyanazok sírnak a PS4 miatt, akiknem minden évben új ájfónjuk van.BTW hogy a faszba jön ide az alma, ki nem szarja le Jobs hagyatékát?