Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – már elérhető az 5.00 frissítés

A Sony Interactive Entertainment elérhetővé tette a [b]PlayStation 4[/b] 5.00 számozású, “Nobunaga” kódnevű frissítését. A 347.4MB nagyságú csomag számos újdonságot hoz.Ilyenek az átgondolt és frissített családi rendszer, a barátlista jobb kezelése (és most már bárkit követhetünk), a javított közvetítési funkciók, a módosult üzenetrendszer, a csapat bajnokságok, a virtuális [i]surround audio[/i] a PlayStation VR számára, valamint a magyar nyelv támogatása. ([a https://blog.eu.playstation.com/2017/08/17/ps4-system-software-5-00-features-detailed/]ITT[/a] találsz minden részletet.)Az utolsó nagyobb frissítés egyébként márciusban volt, amikor a 4.50 lehetővé tette – többek között – a külső HDD támogatást, a [i]Boost[/i] módot a PS4 Pro-hoz, valamint a saját háttérképeket.[b]*FRISSÍTVE*[/b]A Sony megosztott pár előzetest, demonstrálva az új funkciókat.[youtube]HwBo5xQq3eQ[/youtube][youtube]A1de9KUkzdE[/youtube][youtube]3Op7GUvsgxM[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Halihó! Fogalmam sincs, hogy a frissítés miatt van-e, de amióta bekapcsoltam ma egyszerűen nem csatlakozik a psn-re(net van).Bárkinek bármi ötlete? Előre is köszi 😀

 2. Előző Fw fagyott.. sajnáltam is hogy frissítettem ez már jó! De minek a MAGYAR nyelv már??? Vki tényleg örül ennek?

 3. Átállítottam magyarra…hát meg kell tanulni h mi hol van 🙂

 4. Nagyon szuper lett a frissítés, végre nem lagol a menu meg úgy gyorsabb lett minden! A magyar menut meg hanyagolom! Engem személy szerint csak bezavar!

 5. de azért már a storet nem sikerül lefordítani 😀

 6. Játékindításnál leszedtem, egy-két újdonság szemet is szúrt, de nem fordítottam rá nagy figyelmet. A magyar menüt majd megnézem, érdekel a fordítása.

 7. letöltöttem és nagyon baba,bár kicsit furcsa,de köszönjük.

 8. Settings – Login Settings – User Managment – Delete User

 9. Frissítés, frissítés, frissítés, …….De a PS4 SAJÁT menüje laggol, szaggat, stb… Mit frissítenek?

  • Nekem csak addig szaggatott, míg újra nem töltötte a játék adatokat, bélyegképeket. Előtte volt valami inicializálás, gondolom az törölte az előzőeket.

 10. Tetszik ez a magyar menü. Örülök, hogy megcsinálták.

 11. Valahol reménykedtem benne, hogy így a játékok is kapnak magyar feliratot. Mert ha németre állítom a rendszert, akkor a játékok automatikusan német felirattal (ha beszéddel nem is) indulnak el. Még az olyan játékok is, amikben nem lehet nyelvet választani. Pl. Battlefield Hardline, Hellblade, az összes Telltale játékok. Csak hogy párat említsek ezok közül, amikben nem lehet nyelvet választani. De ennek így még is mi értelme van? Még a trophy-k leírásai is maradtak angolul.

 12. Ha haza érek első dolgom lesz megnézni a Magyar menüt 😀 Komolyan, jobban érdekel mint az év legrosszabb játéka díj nyertese.

 13. Újra listázható barátok – így nem fogok GT-seket Paragonozni hívni stb. (Az üzenetes listákból direkt kilépkedtek, hogy idegesítsenek…)Amúgy a gyorsmenüs értesítések és parti funkciók is ügyesek. Jó lett volna a parti méretét emelni – pletykáltak ilyesmiről… Így viszont remélem lesz a GT Sportban in game voice chat.

 14. Végre van megint fekete notification ablak és csak ez számít. De tetszik a magyar nyelv körüli őrjöngés.

 15. Hova került a felhasználó törlése?

 16. Egy laza 90mp rebuild database utána. Remélem ez nem marad így, mint a régi gépnél, ott mindig pár mp erejére ez a bulshit fogadott.

 17. Épp most olvastam a Faceeen, és a legfontosabb mert enélkül kezelhetetlen a menü rendszer, végre magyar felirattal.:D