Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – majdnem 36 millió eladott konzol

A 2013 novemberében megjelent [B]PlayStation 4[/B] eladásai folyamatosan nőnek, a konzol egyre sikeresebb, és már túltett elődjén is. A Sony bejelentette: eddig 35.9 millió PS4-et adtak el. 2015. november 22-e és 2016. január 3-a között világszerte 5.7 millió kelt el.A [I]hardware[/I] adatok mellett a Sony kitért arra is, hogy [I]software[/I]-ek tekintetében – beleértve a digitális eladásokat is – karácsony környékén az eladások elérték a 35 milliót. A PS3-ra és a PS Vita-ra nem tértek ki.Tavalyhoz képest 60%-kal nőtt a PlayStation Plus előfizetők száma is, azonban konkrét adatokat nem közöltek.Vajon milyen számokkal találkozunk egy év múlva, amikor már megjelent az [B]Uncharted 4: A Thief’s End[/B], a [B]The Last Guardian[/B], a [B]Horizon Zero Dawn[/B] vagy a [B]Ratchet & Clank[/B]?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Esetleg érdekesség képpen kaphatunk egy a konkurenciához mért adatot is. Pl. a x-hez képest mit teljesített a ps a karácsonyi időszakban, és úgy általánosan hol állnak?

  2. Ajvékolnak is a Box-osok

  3. A PSX-et kiadás után 2 évvel vettem meg és imádtam. A PS2-őt, meg PS3-at azonnal, szinte szürke importból, az első sorozatú gépek tervezési hibáival, gyermekbetegségeivel. Van annak is egy romantikája, hogy az ember végig izgulja, hogy kikupálódjon valami. De 2 szülésnél ott voltam, elég ebből az élményből.Én is idén karira leptem meg magam. Pl azért is, mert a Sony kb idénre teljesítette mindazt, amit a konzol kiadása körül hamarosanra ígért.

  4. Ez kimaradt, (és a legtöbbet eladot next gen konzol)

  5. Miért nem a xar rendszerüket reklámozzák? Valahogy így lenne hiteles a reklám.MIÉNK A LEGERŐSEBB KONZOL, A LEGSZEBB KONZOL, és LEGSZARABB RENDSZER! KÖSD A PS4-et netre, úgy se érsz vele xart se!

    • “Nekem frankón száguld rajta a net, dübörög a Vader fejes gépem, akadásmentes az online játék, megy frankon a Ps store, 1600 Metal Gear Ground Zerot vettem “”eksönben””. Mi kell még? Te láttál már a youtube-on kívül amúgy Ps4-et? :)”

  6. szép 🙂

  7. Na, ebben az időszakba esek bele én is 🙂

  8. Ez nagyon szép szám, de ezzel maga mögé utasította időarányosan a PS2-t? Mert ha nem tévedek a mai napig ő tarolt a legnagyobbat, össz eladásban meg pláne. Csak a kíváncsiság miatt kérdem.