Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Playstation 4 – lesz-e konzol karácsonyra Magyarországon?

A PlayStation.Community szerkesztősége rögtön az E3 2013 SCE sajtótájékoztató után megkereste a Sony magyar képviseletét, hogy hivatalos választ kapjunk egy égető kérdésre: kapható lesz-e Magyarországon, hivatalos formában a PS4 már 2013 “ünnepi időszakában”? A következő választ kaptuk:[I]Mindent elkövetünk, hogy idén karácsonykor Magyarországon is elérhető legyen az új konzol.[/I]Egyszóval írhatsz a Jézuskának.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 576 shopban többek között már előlehet rendelni 124900ft-os áron és december 2-re van belőve a megjelenés!

 2. de jó is lenne ha bár a 3-al még évekig ellenék vagy ezt mondtuk a 2-esre is.

 3. Én inkább a főnökömnek írok levelet a fizetési előlegről.

 4. az én hármasomba még van kraft, szóval nekem felejtős,de másoknak örvendetes.

 5. Karácsonykor? Ez valami vicc ugye? A premier November végén van és ez nem lesz másképp nálunk sem. SZerintem a Sony Hungária ismét nem tudja mit beszél 🙂

  • Tehát az, hogy karácsonykor elérhető legyen a konzol, csak úgy lehetséges, ha pont a mi Jézusunk születésekor pontban érkezik a boltokba. Logikus.

 6. Kedves Jézuska…

 7. Ha jol vagyok informalva mivel a baratom az egyik tulaja az Euronics uzletlancnak Szlovakiaban akkor 5ezer peldany lessz elkuldve a premierkor csak azt nem tudom,hogy az euronicshoz vagy az egesz SVK.

 8. vagyis még semmit de semmit sem tudni róla.a mindet elkövetünk semmit nem jelent sajnos.

 9. Xbone meg nem lesz. Jó! Így legalább nem kell tépődnöm, hogy a PS4-et vegyek, vagy egy drága, ronda, gyenge, régiókódos, használtjáték ellenes, only online média dobozt. 🙂 – sorry (ex) Xbox-osként kikívánkozott belőlem…

 10. Akk már írom is . :]

 11. Tudom mindenki vàrta, hogy fog majd kinèzni az ùj PS , de ès most megutàltatom magam: FÖRTELMESEN nèz ki !!!!! Ez nekem a nesze semmi fogd meg jòl kategòria. Biztos vagyok benne , hogy sok èvbe került kialakìtani ezt a letisztult formàt 🙂

  • akkor már rajtad kivul legalabb 2 embernek nem tetszik 😀 én a ps3 slimre is aztmondtam hogy ocsmany , mégis megjelenes utan rögtön megvettem 😀

 12. Jó lenne, ha kari alatt már az új gépet izzasztanám, de ha csak 2014 eleje, azt is ki lehet bírni, mivel durva felhozatal lesz még a 3-ra is.

 13. Amúgy karácsony a megjelenés ideje vagy jóval előbb lesz ww?

 14. Egyaltalan ki fog itthon konzolt venni… ? Amit láttam 1 helyen 125 pénz az alap gép.

 15. Anno a PS3 kijött Magyarországon megjelenéskor?

 16. Tehát a hivatalos válasz hogy még nincs konkrét válasz oké…..

 17. Pont leszarja a sony worldwide a magyar sony képviseletet. Mintha legalábbis a magyar sony-s beszól, hogy ‘hello mi is kérhetünk, lécci lécíí?’Szerintem már rég el van döntve a központban, hogy ki kap, a magyar képviselet max. annyit tud az ügy érdekében megtenni, hogy egy nemzetközi hívás közben megkérdezi, hogy benne vagyunk-e az első szórásban. Ha nyilvánosságra kerülhet akkor mondjuk ezt megtehetné.

 18. Nagyszerű – az árról esetleg valami infó?

 19. Jól kicseszett velünk a Microsoft. Mindenki PS4-et akar. 😛

 20. Zsíros 😀

 21. “Volt itt már durvább is. “”Nem lesz gázár emelés!”” :)”

 22. Hozok egyet magamnak a fa alá. 😀

 23. Kérek egyet a fa alá.

 24. nekem még nem éri meg ps4 venni, még semmi olyan játékot nem jelentettek be, ami az én stílusom. 🙂 Ha jön egy dbz, vagy egy naruto. na akkor szépen eladóm a ps3-mat, meg a játékokat, és akkor talán összejön az új gép ára. 🙂

 25. Már írtam is egy szép levelet. Rajzoltam rá egy kicsi PS-t is.

 26. Nagy sikere lesz a 4. generációnak ez már most borítékolható.

 27. remélem nem fog elfogyni, és jut nekünk is 🙂

 28. Hogy a hírhez is szóljak, tuti lesz PS4 nálunk is, nem hinném hogy ezt a meglehetősen nagy forgalmi időszakot pont kihagynák még akár nálunk is. Még el sem kezdődött a háború (XO vs PS4) de úgy érzem már lehet nyertest is hirdetni, a PS4 igencsak megelőzte a korát.

 29. “Hajrá,de én maradok az eredetileg tervezett 2014 “”ősz vs tél””tervezetnél.”

 30. “A Sony előzetes infó szerint 16 millió géppel akar indulni…. ha abból nem jut nekünk azt sajnálnám.Bár ahogy elnézem a Sony jól “”kicseszett”” magával. :)Emennyire tetszik az embereknek a konzol még lehet ez a szám is kevés lesz.”

 31. Gondolom nem csak rajtuk, leginkább rajtunk múlik. Engedélyek a forgalmaztatásra, meg ilyenek. Bürökrácia, bürokrácia… jó dolgok a népnek, ja nem! bürokrácia.

 32. Mindent elkövetnek? Ez azért elég sovány, ha mindent el kell követni a magyar megjelenésért, azthittem már fix a world premiere, tehát itt ugyanakkor lesz konzol mint az osztrákoknál, szlovákoknál, stb, hogy környező országokat mondjak. Mindent elkövetnek… az nem egyenlő a száz százalékkal.

  • A World premier inkább arra vonatkozik, hogy minden kontinenesen(USA,EU,Ázsia) meg fog jelenni egy időben. Természetes, hogy az adott kontinenseken kimaradhat egypár állam, mert már nem jut. De mint mondtam, biztos, hogy lesz. Ha nem is hivatalosan, de lesz kapható.

 33. Azért manapság nagyobb a támogatottságunk, mint anno a PS3 esetén volt. Kapunk Beyondot magyar felirattal, lett magyar Store, tudunk venni feltöltőkártyákat, stb. Szerintem, ha mindent megtesznek, akkor lesz itt is premierre. A Sonynak úgy is EU a legfontosabb, legrosszabb esetben majd kiutazunk Bécsbe érte, annyit megér. 🙂

 34. de a PS4 legalább nem régiózáras, tehát rendelhet is, aki nem bírja ki

 35. Sztem lesz karácsonyra PS4 itthon is. Nem látok rációt benne, hogy ne legyen. Karácsomnykor lehet a legnagyobbat kaszálni minden műszaki cikkel, nincs még egy ekkora lehetőség az értékesítésre az évben!

  • “V’szeg abban van a trukk, hogy mennyit tudnak legyartani, es/vagy mekkor mennyiseggel latjak el a fontosabb piaci teruleteket, eztan jovunk MI. A kulfoldrol rendelok meg sztem inkabb varjanak, mert ez nem egy zenelo kulcstarto ami ha befosik mehet a kukaba…””easy Frank, easy”””

 36. nem hiszem el! en is akarok hireket irni ide a psc-re, csomo otletem van

 37. Ha nem lesz akkor még mindig marad a külföld:)De a pesti boltok szerintem 100%, hogy fognak importálni.

 38. szép is lenne 😀

 39. Martin, vagy valaki más: arról tudni esetleg vmit, hogy lesz-e már a ps4-ben magyar nyelv?Ha már lett ps3-ra magyar store pl.

 40. szép karácsony lenne …

 41. nekem elég ha 2014-ben jelenik meg, ugyis akkor érkeznek a beigért nagy nevü game-k

 42. ez semmit nem jelent… mindent elkövetünk, hogy Messi Egerbe jöjjön játszani!

  • Nagyobb az esélye a PS4 karácsonyi kiadásának, mint Messi Egerbe való szerződésének(nem mintha az elkövetkező 6-7 évben valaha is focizhatna a sittről).

   • jaj mekkora pojén ez a sittezés 😀 igen, rengeteg adóhátralékkal rendelkező focista szokott börtönbe vonulni… NOT.

    • ott a pont! meg ha jól látom a mai napig versenyez egy bizonyos Vale pontosítom V Rossi nevű srác a MotoGP-be akit szintén nem kevés adócsalással vádoltak. Még be se bizonyították de már sitteznek LOL

 43. Nem értem amúgy ezt az üzletmenetet, hogy miért nem lehet az egész világon egyszerre kiadni valamit. Csak magukat szívatják meg, hiszen aki nem tud élni a konzol nélkül, behozatja szürkén.

 44. Hát ez még nem igazán jelent konkrét igent. : Bízzunk benne.