Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – lehetséges” egy tuning PS4 modell”

Pár nappal ezelőtt futott végig pár hírportálon a pletyka, miszerint a Sony “talán egyszer valamikor” kiad egy erősebb, tuningolt PS4 modellt. Én ezúttal direkt nem vágtam rá gyöngytyúkként a takonyra, egyfelől azért, nehogy jöjjön vagy 30 siránkozó / átkozódó komment azzal kapcsolatban, hogy [I]akkor most a Báttlefild a zúj’ gépen jobban fog futni[/I], másfelől az egész pletyka annyira tele volt feltételes móddal és óvatos megfogalmazásokkal, hogy csak félreérteni lehetett volna.Most azonban megérett a pletyi a közlésre, mégpedig egy ki adalékinfó miatt. Masayasu Ito SCE kisfőnök azt nyilatkozta ugyanis, hogy “talán a jövőben” piacra dobnak egy olyan PS4 modellt, mely kezeli majd az Ultra HD Blu-ray lemezeket is. Ezen adathordozókat 4K-s filmekhez gyártják, így 4K kompatibilis megjelenítő is szükséges hozzájuk.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha ez igaz, akkor megvárom a 4K-s PS4-et. Engem kifejezetten érdekel a 4K Blu-ray, igaz, még egy monitor vagy TV is kéne addig hozzá (meg film persze). De addig is, úgyis van még sok gém amit PS3-on pótolnom kéne.

 2. PS4 remaster! XD

 3. Hát ez engem nem igazán hoz lázba, nincs a terveim között ilyen megjelenítésre alkalmas televízió megvásárlása. A filmek gyűjtéséből is kinőttem már, amíg a tv-adás nem lesz ilyen, nem is nagyon fog izgatni.Persze biztosan van olyan, akit ez érdekel. De ha megve4szi a tvát hozzá, akkor a ps4 csere miatt sem fog anyagilag padlót fogni. Szerintem…

 4. Martin odaírta filmekre vonatkozik ez! . Miért kell akkor nyávogni ? 😀 egyenlőre 4k-s felbontás luxus lenne, nem vágná elmagát sony, ennyire nem hülye .

 5. ebből sztem nem lesz semmi, ha lesz is akkor a filmek végett.

 6. Éljen az XBOX!

 7. Buzi sony.

 8. Acsudavigyeel.

 9. Lassan lesz már rá játék is?

 10. Várom a fejleményeket .

 11. Több exkluzív cím kell, mert kurv@ karcsi a felhozatal, erre gyúrjanak ne a tömegcuccra!! Hype vonat az megy, meg a dlc+ szezon pass , játékok meg az ablakban! …tunigolt ps4? Kurvul a Sony?

  • Lassan nekünk kell majd a gépet is összerakni. Mondjuk tuti lenne aki ennek is örülne.

  • Miért vár bárki exkluzívok tömegére, ha1) Ezek nagy része nem is hoz sok pénzt a multiplatform címekkel szemben, szóval a nem saját stúdiók nem fognak platform exkluzív játékokat készíteni.2) Elég sokáig tart elkészíteni egy AAA kategóriás játékot, a Sonynak meg nincs sok saját stúdiója. Vagyis van, de ha mindegyik 1-1 játékra koncentrál, akkor szerintem teljesen érthető az az évi 2-3, ami kijön.3) Nem mindegy, hogy exkluzívval játszol, vagy multiplatformmal?

   • Hé hé hé, azért nem mindegy hogy egy uncharted-el játszol, vagy egy fostalicska 2 pontos halo-val. Sokan vesznek billencset egy kill zone, vagy egy U, TLU-ról nem is beszélve játékok miatt.Azért nem mindegy ám hogy mivel játszol.

    • “””Sokan vesznek billencset egy kill zone, vagy egy U, TLU-ról nem is beszélve játékok miatt.””És ezek közül egyet már meg is kaptak, egy jövőre jön, a másik meg majd valószínű 1-2 év múlva be is lesz jelentve.Jelzem egyébként, hogy a PS4 meglepően sikeres jelenleg is. És valószínű nem az exkluzívok miatt.”

     • pedig, ha bemész egy konzol üzletbe szóba jönnek az exkluzívok is vásárlás esetén, hiszen ezekkel is adják el adják el a gépet, meg, h miért is döntsön az adott gép mellett, sztem ennek is van köze a gép sikeréhez.

    • “”” fostalicska 2 pontos halo-val. “”Még egyik részével se játszottál, ugye?”

     • Nem kell vele foglalkozni. Én az összes Halo-t kijátszottam és szerintem jobb mint az istenített Killzone. Utóbbiból az első volt leginkább ütős a többi szódával elment… Egyéni véleményt hallottak.

     • Kb pont leszarom a véleményét, csak kiváncsi lennék, hogy játszott is vele vagy csak reflexből szidja.

     • Sose szidok olyat amit nem próbáltam! Ps3 mellett volt viccboxom is. Tudom miről pofázok papi.

   • “”” a Sonynak meg nincs sok saját stúdiója””LOL a szakértő.”

   • Az exklúzív címek szinte mindig minőségibbek mint a multiplatform testvéreik.

 12. Rettentő drágán jöttek ki az új 4k-s blúréj lejátszók, és ha ezt a sony meglépné nagyságrendivel azonos áron mint mostani konzol ,akár megint nagyot szakíthat..

 13. Ennek a gépnek alapból tudnia kéne, elég erős ahhoz. Már a Sony okostelója is 4K kijelzős és viszi, mint a huzat.

 14. Ezért még nem vágok eret.

 15. Én örülnék egy erősebb gépnek, mondjuk másfél-2 év múlva a generáció felénél kb. Főleg mert a Nintendo is jön jövőre e bivalyabb géppel.

  • Attól, hogy bivalyabb lesz az NX mint a PS4 nem azt jelenti, hogy sikeresebb lesz. A technikailag gyengébb PS3/X360-al sem tudott mit kezdeni a WiiU, olyan változást meg nem látok a Nintendo-nál ami biztatólag hatna az új gépük menedzselésére nézve. De persze a jövő mindig nyitott.

 16. Itt még mindig csak a filmekről van szó és nem a játékokról.Szerintem csak megfelelő HDMI csatlakozót fognak rádobni 🙂

 17. Jó lenne egy erősebb gép, akkor legalább tuti hogy mindig többet fogok ölni, mint halni báttlefieldben!

 18. Múltkor beugrottam a MM-ba, és csaptam egy kört a tévék felé is. Leragadtam egy 4k-s előtt. Csak fix kamranézetből ment rajta egy belvárosi forgatag, semmi extra, de esküszöm jól esett a szememnek nézni… akkor ugrott be, hogy megjelenéskor azt mondták a ps4 játékot nem, de filmeket képes lesz megjeleníteni 4k felbontással. Azt hittem alapból menni fog neki, mindenféle tuning nélkül.

  • Biztos, hogy menne a gépnek csak kell egy indok, hogy több pénzt sajtoljanak ki belőlünk. Ott vannak a PS2-PS3 grafikai szintű játékok. Bőven kijöhetnének még PS3-ra, de nem, mert kell a zseton és a PS4 gammákat drágábban lehet eladni, mint a PS3 korongokat.

   • El kell engedni azt a generációt. Régen se sírtunk, hogy a PS2-es játékok nem jöttek ki PS1-re, igaz ott nagyobb is volt a lépés technikában.Ezért olyan felesleg vergődni. Azért van az új konzol, hogy azokon játszunk.

 19. Jogos lenne a siránkozás.

 20. Hàt èn nem terveztem ebben a generàciòban megint gèpet venni.