Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – közeleg a 3.50

A Sony Computer Entertainment megosztotta a legújabb PlayStation 4 patch fontosabb elemeit, mely sok régóta várt lehetőséget tartalmaz. A patch bétája egyébként március 2-ától fog futni. A Musashi kódnevet viselő 3.50-es patch a következő főbb újításokat fogja hozni:- Most már kaphatunk értesítéseket, ha egy barátunk online lesz. Személyre szabható, hogy mely barátoknál jelezzen, és melyeknél ne.- Látszódhatunk offline bármikor. Ha az ember szeretne inkognitóban játszani, party és chat meghívásoktól mentesen, akkor most már beállíthatja, hogy mások számára offline-ként jelenhessen meg.- Saját, előre beállított eseményeket is létrehozhatunk. Be lehet állítani közös időpontot a játékhoz, így abban az időpontban azonnal bepakol minden érintettet egy partyba a rendszer.- Lesz Remote Play PC-hez és Mac-hez. Bár ez a funkció nem lesz elérhető a bétában, a rendes patch-et követően már PC és Mac gépekről is futni fog a Remote Play.- A Dailymotion is elérhető lehetőség lesz a livestream-ekhez.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ez megint egy nem túl lényeges frissítés.

 2. A remote play-el elsősorban annak örülnék, ha végre megkapnánk a hivatalos támogatást PCn a DS4-hez. Az x360 kontroller régóta használható PCn, nem értem, hogy a Sony miért nem adta meg eddig ezt a lehetőséget, pedig mérföldekkel jobb a kontroller(talán a Logitech-é van még azon a szinten ergonómia terén).

 3. Ha olyan lesz a remote mint ps vita/vita tv-n akkor klassz lesz. Amúgy ps2true rendezgetős/törölgetős javaslatának én is jobban örülnék.

 4. A bétában nem lesz elérhető a remote play pc…. na ja nehogy kiderüljön megjelenés előtt , hogy egy használhatatlan hulladék mint a ps3 remote play.(ps3-hoz is volt kifejezetten vaio gépekhez de kb semmire nem volt jó)Persze erősen remélem, hogy tévedek mert must have funkció.

  • Én napi szinten használtam a melóhelyről Pókerezésre a Remote Playt PSPn. Nekem jó volt. Csak kevés játék támogatta. Manapság meg csak előkapom a telót és ha olyan helyen vagyok ,hogy jó a net, akkor onnan tolom a PS4et. 🙂

   • És azt hogyan csinálod? Milyen telefonnal? Hogy használod a kontrollert? Erről hallanék kicsit részletesebben. Nekem is hasznos lenne, ha nem jutok a TV-hez. 🙂

    • Nagyon egyszerű: kell egy remote play képes Android teló(elsősorban Sony Xperia, de a HTC One széria is remote play képes), jó net, valamint OTG vagy rootolt szoft a telón a kontrollerhez.

   • Ezaz, hogy a PS3 remote playt nagyon kevés játék támogatta. (én nem találkoztam eggyel sem) PSP-n és Vaio-n is próbáltam de csak arra volt jó, hogy az XMB-ben nézelődjek, illetve a PlayTV-t tudtam használni és ennyi a történet.

 5. A jàtékok listáját rendezném inkább. Illetve a már lejárt bétákat törölném.

 6. Nem mondjátok komolyan, hogy jelezni fogja ha ismerőseim bejelentkeznek?

  • Árulja már el valaki ez miért olyan égető hiányosság. Én a PS3-nál a falra másztam miatta. belépet-kilépett-belépett-belépett-kilépett…. ehh Mázli, hogy ki lehet kapcsolni.

   • “Nem égető fontosságú, ez megszokás kérdése meg az, hogy nálam gyakran előfordul hogy várok egy-két ismerősömre hogy játszassunk valamivel, ebben az esetben nem jön rosszul. Nem véletlenül találták ki anno PS3-nál se. Ami nálam a “”árulja már el nekem valaki”” kategória azok a csoportok. Tökéletesen fölösleges facebook funkció.”

 7. Nah ez a remote play nagyon lázba hoz végre lehet tólni majd ha kell a tv a páromnak….